2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende normal istiyorum aynı zamanda çok korkuyorum Salı günü gittik daha , 10 gün var kontrole.

En son 3000 gram idi 35+5 de. Kendi doğmazsa 37 dolacak 23 Mart gibi düşünüyoruz yani ona da var bir haftada ortalama 350-400 alıyor benimki gelişimi de önde o yüzden doktor uygun görürse alacak görmezse bekleyeceğiz mecbur ama benim tercihim gelişimi iyi inen virüs de yayılmadan alınması.. şu anda da doğarsa küveze girmez dedi.. öbür kuzum da 37+5 de 3560 doğmuştu sezeryan ile

Ay kızlar birkaç saat bakmamıştım grup hareketlenmiş çok heyecanlı hadi bakalım sağlıkla gelsin inş.bebisler

Maşallah en iyisi olsun vaktinde

Merhaba Kızlar gecmis mesajları okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorum refakatçiler ve ziyaretçiler ile ilgili bi yazı paylaşmış sağlık bakanlığı. Mesai saatleri içinde ziyaret refakatçi yok mesai saatleri dışında sadece bir kişi ihtiyaçlar İçin girebilir diye. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum sezeryan sezeryan tek kalmak isteniyorum. Hemşireler ne kadar olsada annem ve eşimin yerini tutabilir mi

Eklentiler

• 9F9234A7-317A-4000-A262-557E01C3906D.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 41
Evet malesef canım. Yanımızda illa bi kişi şart bakalım nasıl olacaktek başına hele de sezaryenlı ve anestezi yemş halinle nasıl bebekle ilgilenebilir ki insan.. Benmki spinal olack bacaklarımı hissetmcem bisüre mesela. Blmyrum allah yardımcımız olsun

Sabah haberi okuyunca bir ağlama tuttu sanırım hormonlardan. Böyle hayal etmemiştim. Sağlığımız yerinde olsun tabi önlem ama çok üzüldüm gerçekten

Sabah haberi okuyunca bir ağlama tuttu sanırım hormonlardan. Böyle hayal etmemiştim. Sağlığımız yerinde olsun tabi önlem ama çok üzüldüm gerçekten
Malesef ki istedğmz şeyleri yapamycaz. Sağlıkla eve dönelim başka bşy istemyrum ben şuan. İnşallah hastanede uzun süre kalmk zorunda kalmayız. Hemenceck toparlanıp dönerz bebeklermzle. Bari bi kişiye izin verselerdi bu durum hakkaten zor.

doktorumla konustum bugun.markete avm ye gitmek yasak dedi.kalabalik ortama girme dedi.esler icin de eve gelir gelmez hoop banyoya dedi.bir gun giydigini ertesi gün giymesin dedi.valla yapacak bisey yok biliyorum ama bi yandan korkuyorum.

sezaryen olacagim normalde ama doktorum normal e ılımlı yaklasti.tecrubesi varmis.sartlar uygun olirsa neden olmasin dedi.normal istiyorum ama bi yandan korkuyorum
sezaryen yeri sıkıntı verir mi ne biliyim.dikis fitik olur mu? bilen var mi?yasayan var mi?
istiyorum ki normal olsun hemen eve gelelim.sezaryen de uzun kaliniyor.malum virus mirus .kafasi da onden gidiyormus ama kotu bisi demedi.

Arkadaşlar

Şu cırtcırtlı kundaklardan aldınız mı ya? Ben almadım ama bilemiyorum

Allah yardimcimiz olsun.ama zor bir zaman aralığı denk geldi bize sezaryen de refakatcim olmadigini dusunemiyorum

aslinda cokda herseyi umursamamak lazim birak akışına sen zaten lohusalik dönemde ne yaparsan yap istersen herseye sinir ol sadece kendini yıpratıyorsun ben ilk dogumumdan sonra cok stres yaptim herseyi kafama taktim kv nin yaptiklari hersey batti ama sonra ben mutsuz oldum ve pisman oldun inan bu sefer relax olacağım kör olacagim sagir olacagim sende cok herseyi kafana takma canim Evle ilgili ne problemin var bilmiyorum ki ev dedigin nedir ki ev işi dedigin nedir yeterki saglikla bi kucagimiza alalim

T Tbfth canim sendin sanirim teyzen kadin dogumcuydu prof du.sezaryen sonrasi normal doguma ne diyor? hic sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…