Bende normal istiyorum aynı zamanda çok korkuyorumValla amin bacım inşallah benzemezyok kız elini yumruk yapıp koymuş alnının ortasına zar zor hafif yana çekince bir görüntü aldı doktor inşallah ya ben normal doğumu çok istiyordum ama hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun, sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil. Kontrolün ne zaman orda öğrenirsin değişip değişmediğini?
Aynen aynı yaşımız sat ve doğum tarihi cinsiyette aynı olsun isterdim ama kısmetSattaş bu da mı aynı kızbana da dikkt et dedi ve 30 mart
En son 3000 gram idi 35+5 de. Kendi doğmazsa 37 dolacak 23 Mart gibi düşünüyoruz yani ona da var bir haftada ortalama 350-400 alıyor benimki gelişimi de önde o yüzden doktor uygun görürse alacak görmezse bekleyeceğiz mecbur ama benim tercihim gelişimi iyi inen virüs de yayılmadan alınması.. şu anda da doğarsa küveze girmez dedi.. öbür kuzum da 37+5 de 3560 doğmuştu sezeryan ileAcele e
acele etmeyin derim , normali sezaryanda 38+ olmalı diye biliyorum oldu doğdu diyelim Allah korusun küveze düşerse çok üzülürüz ciğerleri sürekli gelişmeye devam ediyor salgın şu anda var haftaya da olacak hayırlısı olur inşallah
Benim ki 17 günde 1100 gram almıştı ortalama günlük 58-60 gram falan almıştır bence seninki deKızçeler bebek kaç kilo oldu ki yaa
5 şubatta 2700 falandı 10 günde 3 kgya ulaşmış mıdır acaba
Benim 16 günde 500 gr almıştı doktor normal demişti senin almıştır 3 olmuştur benceKızçeler bebek kaç kilo oldu ki yaa
Maşallah en iyisi olsun vaktindeEn son 3000 gram idi 35+5 de. Kendi doğmazsa 37 dolacak 23 Mart gibi düşünüyoruz yani ona da var bir haftada ortalama 350-400 alıyor benimki gelişimi de önde o yüzden doktor uygun görürse alacak görmezse bekleyeceğiz mecbur ama benim tercihim gelişimi iyi inen virüs de yayılmadan alınması.. şu anda da doğarsa küveze girmez dedi.. öbür kuzum da 37+5 de 3560 doğmuştu sezeryan ile
Hayrlısı buymuş demekAynen aynı yaşımız sat ve doğum tarihi cinsiyette aynı olsun isterdim ama kısmet
Ulaşmıştr canım kesin. Haftada 200—250 gr alıyolarKızçeler bebek kaç kilo oldu ki yaa
Evet malesef canım. Yanımızda illa bi kişi şart bakalım nasıl olacakMerhaba Kızlar gecmis mesajları okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorumrefakatçiler ve ziyaretçiler ile ilgili bi yazı paylaşmış sağlık bakanlığı. Mesai saatleri içinde ziyaret refakatçi yok mesai saatleri dışında sadece bir kişi ihtiyaçlar İçin girebilir diye. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum sezeryan sezeryan tek kalmak isteniyorum. Hemşireler ne kadar olsada annem ve eşimin yerini tutabilir mi
Sabah haberi okuyunca bir ağlama tuttu sanırım hormonlardan. Böyle hayal etmemiştim. Sağlığımız yerinde olsun tabi önlem ama çok üzüldüm gerçektenEvet malesef canım. Yanımızda illa bi kişi şart bakalım nasıl olacaktek başına hele de sezaryenlı ve anestezi yemş halinle nasıl bebekle ilgilenebilir ki insan.. Benmki spinal olack bacaklarımı hissetmcem bisüre mesela. Blmyrum allah yardımcımız olsun
Malesef ki istedğmz şeyleri yapamycaz. Sağlıkla eve dönelim başka bşy istemyrum ben şuan. İnşallah hastanede uzun süre kalmk zorunda kalmayız. Hemenceck toparlanıp dönerz bebeklermzle. Bari bi kişiye izin verselerdi bu durum hakkaten zor.Sabah haberi okuyunca bir ağlama tuttu sanırım hormonlardan. Böyle hayal etmemiştim. Sağlığımız yerinde olsun tabi önlem ama çok üzüldüm gerçekten
ben sormadim canım. daha doğrusu bir sonraki randevum önümüzdeki salı ama ben bir rahatsızlığım olmadıkça cuma ya da cumartesiye sarkitmayi planlıyorum.
ayni endişeleri aşağı yukari hepimiz taşıyoruz da yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz. elimizden bir şey gelmiyor ki. ne derlerse o olacak.
şahsen tüm sosyal hayattan izole yaşıyorum zaten. çocuklar da okula gitmeyecek bundan sonra. kurslari vardı devam ettikleri onlara da göndermeyeceğim. inşallah kendimiz ve yakın çevremiz hastalığa yakalanmadan süreci atlatırız. o zaman bebekten ayrı kalma durumu da yaşanmaz inşallah. evet zor bir süreçte doğum olacak. bol bol dua edelim hamile ve yeni doğum yapmışların duasi kabul olur. Allah'a emanetiz. koruyucumuz da o. Rabbim hepimizi saklasin.
ben doktorumun izne ayrilmasindan korkuyorum
Duygularıma tercüman olmuşsun,en basitinden oda süsleticem hastanelere ziyaretler iptal edilmiş yüksek ihtimal bizim doğumların olacağı haftada böyle olur,refakatçi kalabilecek mi,o dönem nolacağı belli değil ,şuan hastaneye gitmek bile zorunlu olmadıkça mantıklı görübmüyor,inş rabbim hem bizi hem ülkemizi büyük bir salgından korusun,sağlık bakanlığı süreci iyi yönetiyor inş en az kayıpla atlatırız
aslinda cokda herseyi umursamamak lazim birak akışına sen zaten lohusalik dönemde ne yaparsan yap istersen herseye sinir ol sadece kendini yıpratıyorsun ben ilk dogumumdan sonra cok stres yaptim herseyi kafama taktim kv nin yaptiklari hersey batti ama sonra ben mutsuz oldum ve pisman oldun inan bu sefer relax olacağım kör olacagim sagir olacagim sende cok herseyi kafana takma canim Evle ilgili ne problemin var bilmiyorum ki ev dedigin nedir ki ev işi dedigin nedir yeterki saglikla bi kucagimiza alalimKızlar daha önceden bahsetmiştim ev sıkıntımdan haftada bir ağlama krizi sıkıntı çöküyor içime. Depresyondayım sanki bazen çok enerjik bazen çok bitkinim. Geçen gün evin altını üstüne getirdim ama iki gündür akşama kadar tv , telefon hava kararınca kalkıp ev işlerini hallediyorum. Eşim gece geliyor.
Çocuk doğmadan lohusa depresyonuna mı girdim acaba yaYetemeyecek gibi hissediyorum kendimi ya bakamassam bebeğe diye çok kaygılanıyorum. Ya sesimi yükseltirsem onu üzersem kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum önce bebeğim önce bebeğin onun mutluluğu herşeyden önemli diye. Birde eve aşırı takıntılıyım biri gelecekse herşey mükemmel olmalı , kalabalık misafir beni hep bunaltmıştır. İnsanların kalbini kırarım diye de çok korkuyorum. Telkin etmeye çalılıyorum kendimi ev temizlenir, herşey hallolur ama o dönemde sana yardım etmek için gelenleri kırarsan vicdan azabı çekersin , bebeğine kötü davranırsan ömür boyu vicdan azabı çekersin diye. Napıcam ben ya önerisi olan var mı? Bakıma muhtaç , benden başka kimsesi olmayan bebeğimi ya üzersem kendimi bida hiç affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?