2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu konuda bilgm yok malesef canım. Kaç yıl geçti sezaryenin üstünden. O önemliymiş.
Virüse gelince o hepmzn başında dert malesef ki. Bişekilde dikkat ederek atlatrz inşallh diye dua edyrum. Kötü olanı şu ki bebeklermzle sık sık hastaneye gtmemz gerekck doğumdsn sonra da. Hele de ilk bir hafta. Yok işitme testi yok topuk kanı kontrol sarılık... Allah yardmcımız olsun.

yaa refakatçi de mi eksik? o zaman bebegimi baska odaya mi alacaklar?

T Tbfth canim sendin sanirim teyzen kadin dogumcuydu prof du.sezaryen sonrasi normal doguma ne diyor? hic sordun mu?
Evet canım bendim. O olumlu bakıyr bu konuya yapıyo da ama bazı şartlar gerekyomş. Bende olmaz mesela 2018de sezrayen okduğum için. Süre şartı en az 3 yıl. Dikişin durumu vücut esnekliği çatı genişiliği falan bisürü şeye bakılıyr. Bebeğin iriliği vs gibi.

peki sen hic dusundunmu ? dikis kalinligi onemliymis.doktorum kalinligi iyi dedi.zamanlama da fena degilmis.

T Tbfth canim sendin sanirim teyzen kadin dogumcuydu prof du.sezaryen sonrasi normal doguma ne diyor? hic sordun mu?
Ben süreden direkt kaybettğm için ayrıntılarını konuşmadım o yizden fazla bilgim yok ama bildiklerim bunlar canım. Doktorn bilgiliyse daha önce yaptysa güvenyosan neden olmasın.

Kizlar benim anladığım ziyaret yasak mesai saatlerinde . Mesai dışında bir kisi ziyaret edebilecek.
Refakatçi ise her zaman yanimizda olabilecek . Sınırlı sayida diyor belki iki kişiye refaket izni verilebilir .

sanirim ben de istiyorum
eger bir aksilik olmazsa.basablir miyim bilmiyorum ama.bir an once ayaklanmak istiyorum.doktorum da tecrubeliymis bu konuda sansima

devlet hastaneleri uygular buhu özelde uygulanmaz diye düşünüyorum

ben de doktorumun hastalanmasindan
Benim doktorum da belki ben de rahatsızlanabilirim daha yoğun risk altındayım dedi ondan zaten ikimiz de 37. Hafta 21 Mart’ta doluyor ve bebek gelişimi iyi diye olabilir gözü ile bakıp çarşamba karar verelim dedik

benim daha erken iste.valla soyle 37 olmus olsam hatta 36 bitse yalvara yalvara aldiririm.ama daha kucuk

Ya kıyamam ben sana canım. Evle ilgili konuşmuştuk biraz. İnşallah o konuda istediğin gibi olur her şey bir kapı açılır.
Annelikle ilgili düşüncelerin bende de var. İnsan ister istemez düşünüyor yapabilir miyim, yetebilir miyim diye. Çok normal ilk defa bir bebeğimiz oluyor hayatımız değişiyor. Bu kaygıların bizde olması aslında başaracağımız anlamına geliyor bana göre. Ama ne olursa olsun bizde insanız bunu unutmayalım, kendimize aşırı yüklenmeyelim. Ev, iş bunları da yapabildiğimiz kadar yapacağız. Gelen giden de halden anlasın bir zahmet herkes aynı yollardan geçiyor sonuçta. Zorlandığımız zamanlarda olacak ama üstesinden geleceğiz merak etme.

Ben üniversite hastanesinde kalıyorum şuan canım. Refakatçiye izin veriliyor 24 saat 1 kişi kalabiliyor yanımda. Ziyaretçiler gündüz yasak akşam 7-8 arası sadece 1 kişi gelebiliyor. Yani yalnız kalmıyoruz. Özel hastaneler biraz daha esnektir belki. Üniversite hastaneleri en sıkı yerler biliyorsun. İçini ferah tut endişe edecek bir durum yok zaten 1 gece kalınıyor hastanede

sanirim ben de istiyorum
eger bir aksilik olmazsa.basablir miyim bilmiyorum ama.bir an once ayaklanmak istiyorum.doktorum da tecrubeliymis bu konuda sansima
Neden olmasın. İnşallah sıkıntısız geçirirz bu süreci öyle ya da böyle. Normal ihtimali varken ve doktrun deneyimliyken olabilir yani. Keşke ben de sezaryen olmak zorunda kalmasaydım kızımda. Herşeyde vardr bi hayır diyorum napalım

aynen ben de uzuluyorum.gereksiz oldu benim sezaryen biliyorum.doktorumun verdigi korkuyla alindi karar.nabalim hayirlisi buymus demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…