ayy Allah korusun o daha vahimben de doktorumun hastalanmasindan
ben gerek duymadim canim normal ince penye olanlardan var muslinde varsa gerek gormedimArkadaşlar
Şu cırtcırtlı kundaklardan aldınız mı ya? Ben almadım ama bilemiyorum
Bu konuda bilgm yok malesef canım. Kaç yıl geçti sezaryenin üstünden. O önemliymiş.doktorumla konustum bugun.markete avm ye gitmek yasak dedi.kalabalik ortama girme dedi.esler icin de eve gelir gelmez hoop banyoya dedi.bir gun giydigini ertesi gün giymesin dedi.valla yapacak bisey yok biliyorum ama bi yandan korkuyorum.
sezaryen olacagim normalde ama doktorum normal e ılımlı yaklasti.tecrubesi varmis.sartlar uygun olirsa neden olmasin dedi.normal istiyorum ama bi yandan korkuyorum
sezaryen yeri sıkıntı verir mi ne biliyim.dikis fitik olur mu? bilen var mi?yasayan var mi?
istiyorum ki normal olsun hemen eve gelelim.sezaryen de uzun kaliniyor.malum virus mirus.kafasi da onden gidiyormus ama kotu bisi demedi.
Merhaba Kızlar gecmis mesajları okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorumrefakatçiler ve ziyaretçiler ile ilgili bi yazı paylaşmış sağlık bakanlığı. Mesai saatleri içinde ziyaret refakatçi yok mesai saatleri dışında sadece bir kişi ihtiyaçlar İçin girebilir diye. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum sezeryan sezeryan tek kalmak isteniyorum. Hemşireler ne kadar olsada annem ve eşimin yerini tutabilir mi
Evet canım bendim. O olumlu bakıyr bu konuya yapıyo da ama bazı şartlar gerekyomş. Bende olmaz mesela 2018de sezrayen okduğum için. Süre şartı en az 3 yıl. Dikişin durumu vücut esnekliği çatı genişiliği falan bisürü şeye bakılıyr. Bebeğin iriliği vs gibi.
Bu konuda bilgm yok malesef canım. Kaç yıl geçti sezaryenin üstünden. O önemliymiş.
Virüse gelince o hepmzn başında dert malesef ki. Bişekilde dikkat ederek atlatrz inşallh diye dua edyrum. Kötü olanı şu ki bebeklermzle sık sık hastaneye gtmemz gerekck doğumdsn sonra da. Hele de ilk bir hafta. Yok işitme testi yok topuk kanı kontrol sarılık... Allah yardmcımız olsun.
Nasıl olacak İnan ben de bilmiyorum sanırım eşim yasak falan dinlemez bir sürü hediyelik yapmıştım eve gelnlere dağıtırım sanırım. Böyle hayal etmemiştimyaa refakatçi de mi eksik? o zaman bebegimi baska odaya mi alacaklar?
Evet canım bendim. O olumlu bakıyr bu konuya yapıyo da ama bazı şartlar gerekyomş. Bende olmaz mesela 2018de sezrayen okduğum için. Süre şartı en az 3 yıl. Dikişin durumu vücut esnekliği çatı genişiliği falan bisürü şeye bakılıyr. Bebeğin iriliği vs gibi.
Merhaba Kızlar gecmis mesajları okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorumrefakatçiler ve ziyaretçiler ile ilgili bi yazı paylaşmış sağlık bakanlığı. Mesai saatleri içinde ziyaret refakatçi yok mesai saatleri dışında sadece bir kişi ihtiyaçlar İçin girebilir diye. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum sezeryan sezeryan tek kalmak isteniyorum. Hemşireler ne kadar olsada annem ve eşimin yerini tutabilir mi
Benim doktorum da belki ben de rahatsızlanabilirim daha yoğun risk altındayım dedi ondan zaten ikimiz de 37. Hafta 21 Mart’ta doluyor ve bebek gelişimi iyi diye olabilir gözü ile bakıp çarşamba karar verelim dedikben de doktorumun hastalanmasindan
devlet hastaneleri uygular buhu özelde uygulanmaz diye düşünüyorum
Benim doktorum da belki ben de rahatsızlanabilirim daha yoğun risk altındayım dedi ondan zaten ikimiz de 37. Hafta 21 Mart’ta doluyor ve bebek gelişimi iyi diye olabilir gözü ile bakıp çarşamba karar verelim dedik
Kızlar daha önceden bahsetmiştim ev sıkıntımdan haftada bir ağlama krizi sıkıntı çöküyor içime. Depresyondayım sanki bazen çok enerjik bazen çok bitkinim. Geçen gün evin altını üstüne getirdim ama iki gündür akşama kadar tv , telefon hava kararınca kalkıp ev işlerini hallediyorum. Eşim gece geliyor.
Çocuk doğmadan lohusa depresyonuna mı girdim acaba yaYetemeyecek gibi hissediyorum kendimi ya bakamassam bebeğe diye çok kaygılanıyorum. Ya sesimi yükseltirsem onu üzersem kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum önce bebeğim önce bebeğin onun mutluluğu herşeyden önemli diye. Birde eve aşırı takıntılıyım biri gelecekse herşey mükemmel olmalı , kalabalık misafir beni hep bunaltmıştır. İnsanların kalbini kırarım diye de çok korkuyorum. Telkin etmeye çalılıyorum kendimi ev temizlenir, herşey hallolur ama o dönemde sana yardım etmek için gelenleri kırarsan vicdan azabı çekersin , bebeğine kötü davranırsan ömür boyu vicdan azabı çekersin diye. Napıcam ben ya önerisi olan var mı? Bakıma muhtaç , benden başka kimsesi olmayan bebeğimi ya üzersem kendimi bida hiç affetmem
Ben üniversite hastanesinde kalıyorum şuan canım. Refakatçiye izin veriliyor 24 saat 1 kişi kalabiliyor yanımda. Ziyaretçiler gündüz yasak akşam 7-8 arası sadece 1 kişi gelebiliyor. Yani yalnız kalmıyoruz. Özel hastaneler biraz daha esnektir belki. Üniversite hastaneleri en sıkı yerler biliyorsun. İçini ferah tut endişe edecek bir durum yok zaten 1 gece kalınıyor hastanedeMerhaba Kızlar gecmis mesajları okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorumrefakatçiler ve ziyaretçiler ile ilgili bi yazı paylaşmış sağlık bakanlığı. Mesai saatleri içinde ziyaret refakatçi yok mesai saatleri dışında sadece bir kişi ihtiyaçlar İçin girebilir diye. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum sezeryan sezeryan tek kalmak isteniyorum. Hemşireler ne kadar olsada annem ve eşimin yerini tutabilir mi
sezaryenli olmasam evde dogururdumNasıl olacak İnan ben de bilmiyorum sanırım eşim yasak falan dinlemez bir sürü hediyelik yapmıştım eve gelnlere dağıtırım sanırım. Böyle hayal etmemiştim
Neden olmasın. İnşallah sıkıntısız geçirirz bu süreci öyle ya da böyle. Normal ihtimali varken ve doktrun deneyimliyken olabilir yani. Keşke ben de sezaryen olmak zorunda kalmasaydım kızımda. Herşeyde vardr bi hayır diyorum napalımsanirim ben de istiyorum
eger bir aksilik olmazsa.basablir miyim bilmiyorum ama.bir an once ayaklanmak istiyorum.doktorum da tecrubeliymis bu konuda sansima
Neden olmasın. İnşallah sıkıntısız geçirirz bu süreci öyle ya da böyle. Normal ihtimali varken ve doktrun deneyimliyken olabilir yani. Keşke ben de sezaryen olmak zorunda kalmasaydım kızımda. Herşeyde vardr bi hayır diyorum napalım
Benmki mecburiydi. Malesef başka yol kalmamıştı 6 saat sancı çektikten sonraaynen ben de uzuluyorum.gereksiz oldu benim sezaryen biliyorum.doktorumun verdigi korkuyla alindi karar.nabalim hayirlisi buymus demek ki..
Giderken bana haber verin bu süreç beni yorduAyy valla ne güzel olur anca rahatlarız
Kız diye diye getirttin haKızlar bişey dicem inanmıyacaksınız. Nişanım geldi biraz önce...
Artık 1 hafta sonra doğururum
Şuan da kasılmalar devan ediyor. Sabah ta vardı uyudum uyandım devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?