Hemen ayaklansam bile yatakta kalacağım ben kızımda nazardan mastit oldum çok fenaydı zaten kalkmış diye herşeyi bekliyorlar gelenler rol olacak ama çektiğimi ben bilirim ilk kızında 10 gün yattım buzla sıkıntı yoktu ikincide 4 saat sonra ayaktaydım sonrasında çok kötü oldum birde kimsenin yanında emzirmemek lazımsanirim ben de istiyorum
eger bir aksilik olmazsa.basablir miyim bilmiyorum ama.bir an once ayaklanmak istiyorum.doktorum da tecrubeliymis bu konuda sansima
Benmki mecburiydi. Malesef başka yol kalmamıştı 6 saat sancı çektikten sonra
Bizd3n geçti hep ondanBiz hiç ara vermedik kuzum sadece o bulantılı zamanlarımda yaklaştırmadım. 5. Aydan itibaren devam etti yani
Hemen ayaklansam bile yatakta kalacağım ben kızımda nazardan mastit oldum çok fenaydı zaten kalkmış diye herşeyi bekliyorlar gelenler rol olacak ama çektiğimi ben bilirim ilk kızında 10 gün yattım buzla sıkıntı yoktu ikincide 4 saat sonra ayaktaydım sonrasında çok kötü oldum birde kimsenin yanında emzirmemek lazım
Doktor bu yüzden çok önemli işte yabana sancı bile cektirtmedi. enfeksiyon bulasir ne olur bilemem falan dedi.esim de korktu.sonra ebe geldi bisi olmaz en fazla pamukcuk olurdu dedi.sonra ameliyathane masasinda kasilma cok artti.doktor dogum basladi dedi ve anestezi verip bi guzel kesti.keske o anda madem dogum basladi istemiyorum deseydim
Ay hadi hayırlısı ya kız bu ne heveslendirdiniz beniPazartesi yatışımı yapıp salı doğum inşallah kızlar bakalım 3. Mü olacam 4. Mü
ya aslinda sezaryenden korkmuyorum ben canim.korkum su virus muhabbeti uzerine gelişti .yoksa yeter ki yavruma kavusayim.ama refakatci olmazsa ve benn sezaryenli olursam o kotu iste.Doktor bu yüzden çok önemli işte yayapacak bşy yok artık kuzum sezaryenle de olsa kavuştuk kuzularımıza. Ben o kadar da takılmıyorm. Hallederiz sezaryenin kolayı iyi geçeni hemen ayaklananı var. Normalde çok zorlanan dikiş atılan çok çeken de. Bu işler biraz şans nasip. Dua edelim hayrlısı neyse o olsun
Keşke anlasalar kızım bademcik ameliyatı oldu gelenler yüzünden kanaması oldu sonrasında musait değilim diye almadım küstğler neymiş musait değilim demeyecekmişim kyv uyardı bu sefer bebeğe gelirlerse musait değilim deme diye NELERLE UĞRAŞIYORUZ YAdogru dedin canim.ama ben hastanede yatmak istemiyorum valla dogum sonrasi ziyaretci de istemiyorum bebek kucucuk daha.ortalik hastalik kayniyor.yazin gelsinler..
sana gene soran varmis canim.benimkiler paat diye gelirler konu komsu hepsKeşke anlasalar kızım bademcik ameliyatı oldu gelenler yüzünden kanaması oldu sonrasında musait değilim diye almadım küstğler neymiş musait değilim demeyecekmişim kyv uyardı bu sefer bebeğe gelirlerse musait değilim deme diye NELERLE UĞRAŞIYORUZ YA
33. hafta bitmek üzere. isim gereği çok ayakta durdum, bebeğin başı da uzun zamandır aşağıda zaten. magnezyum ve uzanmak tek söylenen. ama dün gece ağrıdan çok zor daldım. erken doğumdan korkuyorum ama yoruldum da.Kaçıncı haftadasın. Benim de iki üç gündür iç bacağımda kasılma gibi kramp gibi tuhaf birşey oluyor nedenini merak ediyorum bende magnezyum eksikliğinden mi acaba?
Benim daha önce ölçtüğünde 4,5 cm di 2,3 e inmiş başı baskı yaptığı için 3 gün önce ölçtü doktor. Şu an doğum yok ama yakın zamanda ne olur bilemem dedi.
Benim doktorum her gittigimde sirf cocugun gobegini gosteriyor kendisinin bana verdigi bir tane yuzunu gosteren ultrason resmi yok, detayli ultrasonda adam gibi gördum oglumu, orda bana benzetti eşim,ondan sonrada gece kendi dogum yapacagim hastaneye rahatsizlanip gittim nobetci doktor verdi yuzunu gosteren ultrason resmini bebegk gulec dedi,bu seferde ben babasina benzettim,son nerdeyse 2 aydir hic yuzunu gormedim.yok sirti dönuk yok artik buyumus gostermiyor belli bahaneler şuan nasil bilmiyorumEvet mesela her ultrason fotoğrafında farklı çıkıyor ama galiba eşime benziyor kızımdalga geçiyorum bende senin kız versiyonunda çirkin olur ama bakalım diye bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu
Yazan arkadaşlar oldu izin veryolarmş bir kişiye. Devlet sıkı tutar özelde o kadar olmaz diyolar blmyrum artık. Normal olunca da hemen gidemeyebilirsin kuzum hayrlısını dileyelim. İçini fya aslinda sezaryenden korkmuyorum ben canim.korkum su virus muhabbeti uzerine gelişti .yoksa yeter ki yavruma kavusayim.ama refakatci olmazsa ve benn sezaryenli olursam o kotu iste.
Bu dönemde bile böyle düşünüyolarsa yuh artık ne diyim yaKeşke anlasalar kızım bademcik ameliyatı oldu gelenler yüzünden kanaması oldu sonrasında musait değilim diye almadım küstğler neymiş musait değilim demeyecekmişim kyv uyardı bu sefer bebeğe gelirlerse musait değilim deme diye NELERLE UĞRAŞIYORUZ YA
Horlama deme bana benim eşimde daha cok horluyor son zamanlarda, bende uyuyamiyorum gecen burnuna horlama banti aldim ara ara takiyor bazen takmiuor ama horlama zaten zor gecen uykusuz gecelere tuz biber oluyorBu migde yanması yine başladı. Bizimki de bu sıra horluyor uyuamıyorum ya herşey bana karşı gibi bu aralar..
musait olmak zorundami insan ya ne kadar fikirisiz insan varsa hepside etrafimizdaKeşke anlasalar kızım bademcik ameliyatı oldu gelenler yüzünden kanaması oldu sonrasında musait değilim diye almadım küstğler neymiş musait değilim demeyecekmişim kyv uyardı bu sefer bebeğe gelirlerse musait değilim deme diye NELERLE UĞRAŞIYORUZ YA
Malesef inan küfretmek istiyorum o derece sinirleniyorumBu dönemde bile böyle düşünüyolarsa yuh artık ne diyim ya
Zorundaymışımmusait olmak zorundami insan ya ne kadar fikirisiz insan varsa hepside etrafimizdaanne bi kendini toparlasin neden hemen gelirler onuda anlamiyorum
Nasil yani refakatciye devletmi izin vermiuor oyle bir sacmalik olabilirmi,ben özelde yapicam annem kalicak yanimda insallah manyakmi bunlar yaa dogum yapan kadin nasil tek kalsin, sonucta eş dost gelicek ziyarete nasil olucakmis bu anlamadim,? Benimde nasil dogum olacagi net degil ama bu soylentiler sinir bozucuYazan arkadaşlar oldu izin veryolarmş bir kişiye. Devlet sıkı tutar özelde o kadar olmaz diyolar blmyrum artık. Normal olunca da hemen gidemeyebilirsin kuzum hayrlısını dileyelim. İçini f
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBen üniversite hastanesinde kalıyorum şuan canım. Refakatçiye izin veriliyor 24 saat 1 kişi kalabiliyor yanımda. Ziyaretçiler gündüz yasak akşam 7-8 arası sadece 1 kişi gelebiliyor. Yani yalnız kalmıyoruz. Özel hastaneler biraz daha esnektir belki. Üniversite hastaneleri en sıkı yerler biliyorsun. İçini ferah tut endişe edecek bir durum yok zaten 1 gece kalınıyor hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?