Haklısın canım valla. Ben olsam hepsini kovarım heraldeMalesef inan küfretmek istiyorum o derece sinirleniyorum
Canım şuan virüs tedbrleri var. Ziyaretçi yasağı geldi.refakatçiye de mesai saatleri dışında sadece bir kişi deniyr. Mesai saatleri içinde napacaz peki işteNasil yani refakatciye devletmi izin vermiuor oyle bir sacmalik olabilirmi,ben özelde yapicam annem kalicak yanimda insallah manyakmi bunlar yaa dogum yapan kadin nasil tek kalsin, sonucta eş dost gelicek ziyarete nasil olucakmis bu anlamadim,? Benimde nasil dogum olacagi net degil ama bu soylentiler sinir bozucu
Nasıl ya ben doğum yaparken eşim hastaneye bile giremeyecek miMalesef ki istedğmz şeyleri yapamycaz. Sağlıkla eve dönelim başka bşy istemyrum ben şuan. İnşallah hastanede uzun süre kalmk zorunda kalmayız. Hemenceck toparlanıp dönerz bebeklermzle. Bari bi kişiye izin verselerdi bu durum hakkaten zor.
Ya daha bi kv vs onlat var dimiaslinda cokda herseyi umursamamak lazim birak akışına sen zaten lohusalik dönemde ne yaparsan yap istersen herseye sinir ol sadece kendini yıpratıyorsun ben ilk dogumumdan sonra cok stres yaptim herseyi kafama taktim kv nin yaptiklari hersey batti ama sonra ben mutsuz oldum ve pisman oldun inan bu sefer relax olacağım kör olacagim sagir olacagim sende cok herseyi kafana takma canim Evle ilgili ne problemin var bilmiyorum ki ev dedigin nedir ki ev işi dedigin nedir yeterki saglikla bi kucagimiza alalim
Bir kişiye izin varmış canım.Nasıl ya ben doğum yaparken eşim hastaneye bile giremeyecek mi
Amin inşallah canım benimYa kıyamam ben sana canım. Evle ilgili konuşmuştuk biraz. İnşallah o konuda istediğin gibi olur her şey bir kapı açılır.
Annelikle ilgili düşüncelerin bende de var. İnsan ister istemez düşünüyor yapabilir miyim, yetebilir miyim diye. Çok normal ilk defa bir bebeğimiz oluyor hayatımız değişiyor. Bu kaygıların bizde olması aslında başaracağımız anlamına geliyor bana göre. Ama ne olursa olsun bizde insanız bunu unutmayalım, kendimize aşırı yüklenmeyelim. Ev, iş bunları da yapabildiğimiz kadar yapacağız. Gelen giden de halden anlasın bir zahmet herkes aynı yollardan geçiyor sonuçta. Zorlandığımız zamanlarda olacak ama üstesinden geleceğiz merak etme.
Doktorun dediklerini dinle içimi ferah tut gerisi Allah a kalmış33. hafta bitmek üzere. isim gereği çok ayakta durdum, bebeğin başı da uzun zamandır aşağıda zaten. magnezyum ve uzanmak tek söylenen. ama dün gece ağrıdan çok zor daldım. erken doğumdan korkuyorum ama yoruldum da.
Off benim kv de de aynı ona kalsa çocuğun yarı kırkı çıkmadan bu zamanda mevlüt yaparım. İyice tehlikeli duruma gelirse kabul etmem bende kimseyi eve. Neler duyarım kim bilir. Ne pimpirikliliğim kalır ne de misafir sevmezliğim.Bu dönemde bile böyle düşünüyolarsa yuh artık ne diyim ya
Valla hiiiçç umrunda olmasın. Ben olsam totomu döner totomla dinlerim söyledkleriniOff benim kv de de aynı ona kalsa çocuğun yarı kırkı çıkmadan bu zamanda mevlüt yaparım. İyice tehlikeli duruma gelirse kabul etmem bende kimseyi eve. Neler duyarım kim bilir. Ne pimpirikliliğim kalır ne de misafir sevmezliğim.
Çok şükür bari eşim yanımda olsun. Aslında ben sadece o olsun istiyordum kızlar benim işime geldi bu durumBir kişiye izin varmış canım.
Benim de annem ve ablam otobüsle gelecekler bu hafta. Maske dezenfektan birsürü şey almışlar 100 lira verip. Oturmadan oturduğumuz yeri bile dezenfekte edicez dio. Hakkımızda hayırlısı umarım kimseye birşey olmaz.Şimdi ben de kyv mi çağırdm ya içimde bi huzursızluk var. Otobüsle gelecek sonuçta yaşlı. 60 yaşında kadın. Bşy mşy olsa bu kez de bunun azabını çekerim. Eşimin erkek kardeşini aradım arabayla getr diye otobüse binmesn dedm ama arabayı satmşlardı onu unutmşmaraba ayarlamaya çalışıyo şimdi bakalım. Ooyyy ooy nası bi zamana denk geldi şu bebişler yarabbi hayrlısıyla şu sıkıntılı dönemleri bi atlatsaydık
Dinlemem bildiğimi okurum ama çok sinirime dokunur ömür boyu vır vır susmazValla hiiiçç umrunda olmasın. Ben olsam totomu döner totomla dinlerim söyledklerinisağlıktan daha önemli ne var ya hiç umrumda değil.
Ben söyleyemesem de eşime söyletirim artık. Zaten salgın olmasada bebekle eve gelenin elini yıkaması gerekiyor. Bi çocuk doğurucaznasıl zamana denk geldik Allah ımKızlar, misafir konusunda kibarlık incelik düşünmeyin. Açık açık ortalık mikrop kaynıyor, lütfen gelen elini yıkasın deyin. Kolonyasini da dökün ardından. Hiçbir şey çocuklarımızdan önemli değil. Herkes yerini bilsin.
İlk bebeğinizde bunları düşünmeniz çok normal. Doğduğunda bunların hiçbiri kalmayacak. Çünkü yettiğinizi hatta elinizden gelenin nasıl daha fazlasını yapabildiğinizi, nasıl insan üstü bir çaba sarf ettiğinizi göreceksiniz. Tabi bunu bu çabaları sarf edip kendinizi helak ettikten sonra fark edip ikincide bu kadar kendimi yormayacağım diyecek kadar büyük çaba sarf edeceksiniz.Ya kıyamam ben sana canım. Evle ilgili konuşmuştuk biraz. İnşallah o konuda istediğin gibi olur her şey bir kapı açılır.
Annelikle ilgili düşüncelerin bende de var. İnsan ister istemez düşünüyor yapabilir miyim, yetebilir miyim diye. Çok normal ilk defa bir bebeğimiz oluyor hayatımız değişiyor. Bu kaygıların bizde olması aslında başaracağımız anlamına geliyor bana göre. Ama ne olursa olsun bizde insanız bunu unutmayalım, kendimize aşırı yüklenmeyelim. Ev, iş bunları da yapabildiğimiz kadar yapacağız. Gelen giden de halden anlasın bir zahmet herkes aynı yollardan geçiyor sonuçta. Zorlandığımız zamanlarda olacak ama üstesinden geleceğiz merak etme.
İlk bebeğinizde bunları düşünmeniz çok normal. Doğduğunda bunların hiçbiri kalmayacak. Çünkü yettiğinizi hatta elinizden gelenin nasıl daha fazlasını yapabildiğinizi, nasıl insan üstü bir çaba sarf ettiğinizi göreceksiniz. Tabi bunu bu çabaları sarf edip kendinizi helak ettikten sonra fark edip ikincide bu kadar kendimi yormayacağım diyecek kadar büyük çaba sarf edeceksiniz.
İnanın her anne çocuğuna yeter sütün azlığını da takmayın. İnşallah herkesin bol bol sütü olur ama olmazsa da sorun etmeyin. Hiç emmeden bile mamayla büyüyen bebekler varken az da emse annenin varlığı sevgisi ilgisi nefesimiz yeter. Her anne çocuğunun kahramanıdır. Her anne farklı olduğu halde her çocuk kendi annesinin yaptıklarını doğru bulur. Büyüdükçe ilk doğduğundaki sıkıntılarınız endişeleriniz yok olacak.
İnsanoğlu hepimiz aynıyız mutlaka bir şeyleri takıyoruz. Ama olabildiğince rahat olmaya çalışın hiçbir şey yapamasanız elini elinize alıp başını göğsünüze yaslasanız bir bebeğe verebileceğiniz en mükemmel güveni verirsiniz. Bir doğsun kendinizi tanıyamayacaksınız. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın az bile yazmışsın diyeceksiniz. Tabi ilk günlerin yorgunluğu geçtikten sonra :)Ne güzel yazmışsın yaa.Eridim bittim burda resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?