2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben söyleyemesem de eşime söyletirim artık. Zaten salgın olmasada bebekle eve gelenin elini yıkaması gerekiyor. Bi çocuk doğurucaznasıl zamana denk geldik Allah ım
Sorma ya. Millette el yıkama alışkanlığı yok resmen. İğrenç bir şey. Söyleyince ayıp oluyor ama yapmayan pis olmuyor mu yani? Öf sinirim bozuldu

Arkadaşlar

Şu cırtcırtlı kundaklardan aldınız mı ya? Ben almadım ama bilemiyorum
Benim arkadasım verdi biri cırtcırtlı biri fermüarlı bacak kısmı sıkmadıgından mantıklı inş kundak tutar bir süre uykusu rahat oluyor

Benimkide kaşlarını bir çatıyor sanki kavgalıyız babasıda güleryüzlü bu kime çekmiş bilmiyorum bir gül di mi kızsın sen asabi velet

Secde pozisyonu ve emekleme bebegi döndürüyomuş sor bir doktoruna arkadasıma doktoru demişti

Ayy bugun bi alisveris yapmisiz pert oldum vallhi.sabah acik havada bogaz manzarali kahvalti sonrasi minnosuma son alisveris

Bu seti 80 tl ye aldim sizce uyguna mi aldim yoksa norml mi aklimda uygun olrak kaldi.

Bu nevresimleri tanesi 50 tl ye aldim
geceligimi de cok ucuza buldum kizlaar ne mutlu oldm sormayin yeri de cok.guzl vallhi. Efil efil giyerim artk. Bu da 80 tl

Eklentiler

• 20200314_205433.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200314_205348.webp
    24 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200314_205227.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar çok yoruldum bu ev işi bitmiyor ya, doğurama kadarda yapmam daha. Camasir suyuna çok maruz kaldım umarım sıkıntı olmaz
Agzini burnunu kapatmadan mi yaptin ?
Kendini rahatsz hissetmiosan bisey olmaz insllh. Yine de yogurt ye
Ben de haftya baslicam . Koltuk yikamacyi hallettikten sonra cam perde temiz halilari serip bitrcem insllh. Ya da gorumcem gelcek 2 3 haftya onu mu beklesem kararsz kaldim temizlk icin

Benimkide kaşlarını bir çatıyor sanki kavgalıyız babasıda güleryüzlü bu kime çekmiş bilmiyorum bir gül di mi kızsın sen asabi velet
Benimki çok şükür 2 seferdir mutlu. O gün babası gelmemişti benimle galiba ondan çatmıştı kaşları şimdiden tam bir kız çocuğu olduğunu belli etti
Secde pozisyonu ve emekleme bebegi döndürüyomuş sor bir doktoruna arkadasıma doktoru demişti
Ay sorup denerim

Kızlar çok yoruldum bu ev işi bitmiyor ya, doğurama kadarda yapmam daha. Camasir suyuna çok maruz kaldım umarım sıkıntı olmaz

İnsan mecbur yapıyor, ben de dün dayanamadım kireç sökücü döktüm mutfağa. Bizim sular çok kireçli. Pişman oldum yaptıktan sonra fakat ne fayda
İyiyim ama bir sorun olmadı yani. Camı açmıştım zaten.

Ben kalan işlerimi camları vs Doğum sonrasına bıraktım. Bir oturma odasını eşime sildirebilirim belki hiç gücüm yok ne olur ben olmaz

İşlerimi bitirdim cuma günü kadın geldi annem de yanında beraber yaptık. Ev mis gibi oldu. Öğlen hastaneye gelip sonuç gösterince yatışım yapıldıçocuklar diyor anne ev mis gibi kokuyor diye temizliği bitirip dondurucu hazırlığına başlıyacaktım ki kısmet olmadı. Sağlık olsun yeter ki bizim planlarımızın üstünde yapılmış bir plan var muhakkak

Kızlar bugün sabahtan beri yokum, kayınvalidemlerle annemlere gittik. Ben bundan sonra ağırlşırsam yola çıkamam diye.. Neler neler olmuş Çok geri gidemedm birkaç sayfa okuyabildim. Bebişler sıraya dizilmiş maşallah sağlıkla gelsinler inşallah

Koltuk yikatmis miydin daha once canm nasil acaba cok islak oluyor mu temiz oluyor mu

Koltuk yikatmis miydin daha once canm nasil acaba cok islak oluyor mu temiz oluyor mu
Yok ilk defa yikatcam. Takip ettgim bi sayfa var onu cagrcam. Zaten havalar da isinio yavastan. Tum gun pencere acik olr. Bide yer minderlerim var. Ole bole kurur. Yeter ki temiz olsn icim rahat etsin. Silmekle ugrasamicm hic

Bir gece bile sürmüyor kuruması. Makineyle çektikleri için ıslak kalmıyor.
Yok ilk defa yikatcam. Takip ettgim bi sayfa var onu cagrcam. Zaten havalar da isinio yavastan. Tum gun pencere acik olr. Bide yer minderlerim var. Ole bole kurur. Yeter ki temiz olsn icim rahat etsin. Silmekle ugrasamicm hic
Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalim

Bu haftanın tatil olması temizlik için iyi olacak hazır eşim evdeyken halıları yıkamaya verip koltukları yıkatıcam cam ve perdeler de halloldu mu tamam.diğer türlü hafta sonları yapmak zorunda kalacaktık eşimde çok yardımcıdır saolsun büyük bir yük kalıcak üstümden

Kızlar allaşkına brn mi çok alıngan oldum yoksa insanlar mı bi acaip. Ebe bi arkadaşım var. Dün onu aramştım nasılsn falan dedi sancım çıktı doktr ilaç verdi biraz daha sabretsin diye falan durumu anlatyrum. Diyo ki bana aaaa erken gelecek deseneo gelir artıkniye doktr ilaç verdi ki alsaydı bebeği zaten büyüdü hem dışarda da büyür nolcaktepem attı. Sonra kardeşim aradı. Bileğinde kırık var alçıyla dolaşıyo bayadr hiçbi işini yapamıyo üstelik erkek. Diyo ki sana gelecem. Bunu diyrn adam da kiçük falan degl he öğretmenben bakacm sanıyo demekki ona. İşini falan halledcm çünkü herşeyde yardıma ihtiyaç duyuyo. Sormuyo bile bana nasılsn diye. Ben de sanvım var buara kendimi iyi hissetmyrum dedim. Kyv mi çağrdk o gelck işleri yapmaya yardıma falan dedim. Tamano zamn ben gelmyrum siz takılın diyo hey allahımne takılması ben iyi değlm buara dedim. Tamam ya öyle demek istemedim dedi. Yaza gelebilirim artık dedi kapattık telefonu. Arkadaşlar desen hepsi kendi aleminde. Bu kadar zorluk çektim bazen oldu ki ağlayarak yemek yaptım kızıma. Kendimi saymıyrum bile. Bir tas çorba getren olmadı. Aslında kimseden bişy bekleyen biri de değilimdr ama bugün hepsi istüste gelince bi bunaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…