Sorma ya. Millette el yıkama alışkanlığı yok resmen. İğrenç bir şey. Söyleyince ayıp oluyor ama yapmayan pis olmuyor mu yani? Öf sinirim bozulduBen söyleyemesem de eşime söyletirim artık. Zaten salgın olmasada bebekle eve gelenin elini yıkaması gerekiyor. Bi çocuk doğurucaznasıl zamana denk geldik Allah ım
Benim arkadasım verdi biri cırtcırtlı biri fermüarlı bacak kısmı sıkmadıgından mantıklı inş kundak tutar bir süre uykusu rahat oluyorArkadaşlar
Şu cırtcırtlı kundaklardan aldınız mı ya? Ben almadım ama bilemiyorum
Nişan gelince o kadar sürüyor mu dogum çok heyecanlandım saglıcakla kolaylıkla geçir inşKızçeler bebek kaç kilo oldu ki yaa
5 şubatta 2700 falandı 10 günde 3 kgya ulaşmış mıdır acaba
Benimkide kaşlarını bir çatıyor sanki kavgalıyız babasıda güleryüzlü bu kime çekmiş bilmiyorum bir gül di mi kızsın sen asabi veletCanım buraya bir ultrason fotoğrafı atmıştım belki hatırlarsın, kaşlarını çatmıştı baya baya. Doktor bile ay ne kadar sinirli falan demişti. Ondan dedim asabiyeti babasına çekmiş diye
Of bu burunlarneyse olmadı bir estetik yaptırırız onun çaresi var
Secde pozisyonu ve emekleme bebegi döndürüyomuş sor bir doktoruna arkadasıma doktoru demiştiEvet canım kilosu maşallah iyiinşallah bakalım şimdi netten döndürme yollarına bakıyordum, yazmışlar baba vajinal hizaya gelip bebişle konuşsun sese tepki veriyor diye. Eşime söylüyorum yavrum sesime gel diye bağırayım o zaman diyor
Agzini burnunu kapatmadan mi yaptin ?Kızlar çok yoruldum bu ev işi bitmiyor ya, doğurama kadarda yapmam daha. Camasir suyuna çok maruz kaldım umarım sıkıntı olmaz
Benimki çok şükür 2 seferdir mutlu. O gün babası gelmemişti benimle galiba ondan çatmıştı kaşlarıBenimkide kaşlarını bir çatıyor sanki kavgalıyız babasıda güleryüzlü bu kime çekmiş bilmiyorum bir gül di mi kızsın sen asabi velet
Ay sorup denerimSecde pozisyonu ve emekleme bebegi döndürüyomuş sor bir doktoruna arkadasıma doktoru demişti
Kızlar çok yoruldum bu ev işi bitmiyor ya, doğurama kadarda yapmam daha. Camasir suyuna çok maruz kaldım umarım sıkıntı olmaz
İşlerimi bitirdim cuma günü kadın geldi annem de yanında beraber yaptık. Ev mis gibi oldu. Öğlen hastaneye gelip sonuç gösterince yatışım yapıldıKızlar çok yoruldum bu ev işi bitmiyor ya, doğurama kadarda yapmam daha. Camasir suyuna çok maruz kaldım umarım sıkıntı olmaz
Koltuk yikatmis miydin daha once canm nasil acaba cok islak oluyor mu temiz oluyor muAgzini burnunu kapatmadan mi yaptin ?
Kendini rahatsz hissetmiosan bisey olmaz insllh. Yine de yogurt ye
Ben de haftya baslicam . Koltuk yikamacyi hallettikten sonra cam perde temiz halilari serip bitrcem insllh. Ya da gorumcem gelcek 2 3 haftya onu mu beklesem kararsz kaldim temizlk icin
Yok ilk defa yikatcam. Takip ettgim bi sayfa var onu cagrcam. Zaten havalar da isinio yavastan. Tum gun pencere acik olr. Bide yer minderlerim var. Ole bole kurur. Yeter ki temiz olsn icim rahat etsin. Silmekle ugrasamicm hicKoltuk yikatmis miydin daha once canm nasil acaba cok islak oluyor mu temiz oluyor mu
Bir gece bile sürmüyor kuruması. Makineyle çektikleri için ıslak kalmıyor.Koltuk yikatmis miydin daha once canm nasil acaba cok islak oluyor mu temiz oluyor mu
Bir gece bile sürmüyor kuruması. Makineyle çektikleri için ıslak kalmıyor.
Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalimYok ilk defa yikatcam. Takip ettgim bi sayfa var onu cagrcam. Zaten havalar da isinio yavastan. Tum gun pencere acik olr. Bide yer minderlerim var. Ole bole kurur. Yeter ki temiz olsn icim rahat etsin. Silmekle ugrasamicm hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?