2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalim
Silmekten daha temiz olcgi kesin bence 2 koltuk 2 berjer 130 tl ye . Sil sil kol da bel de kalmaz valla tutulursun
Karsidaki halden anlamio . Baska da aciklamasi yok
Amaaan bosversene. Kafaya bile takmya degmez valla. Biri arkdsin biri kardesin. Arkdsini bi daha arama arasa da kisa kes. Digeri de kardesin . Unutur gider sana kusecek deil ya. Koca adam bide. Yeri geldi mi de sen cevabini ver . Ben kendimden bizardım sen de o halde sana gelim diosun de. Gul gec

Haklısın da ay bazen oluyo ki insanlardan sıkıldığımı hissedyrum. Onlar da benden sıkılıyodr kesin

Aynen deliksiz uyku bendede yok zor daliyorum daldiktan sonra tuvalet derdi basliuor sabaha kadar, birde benim Oğlum durmuyor hic gece sertlesti hareketleri yigilip duruyor bir yandan öbur yana son haftalar iyice zorlasmaya basladi.

Valla ben okadar organizasyonla anlastim hastane suslemesi hediyelikler vs..hevesimiz kursagimizda kalmasin ya.. bizimi buldu umadim doguma kadar biraz duzelir ortalik

canım sıkma canını. herkes bir alem. sanki doktor bilmiyor ne zaman alacağını. kardeşinin ki de tam bir erkek vurdumduymazligi. evli de olmadığı için halden anlamiyor.

bırak yemek getirmeyi, bir mesaj atmadilar geçmiş olsun diye. bu hastalıktan once ben de okuldaki öğretmen arkadaşları yaz tatilinden önce eve davet ederim diye düşünmüştüm. baktım bırak aramayi mesaj bile atmıyorlar, deli miyim dedim kendimi yoracağım. çok yakin iki arkadaşım var işte soran arayan, yardim eden. sağolsunlar. böyle zamanlarda insan gercek arkadaşlarını anliyor.

malesef bekledigimiz anlayışı goremiyoruz kardesin erkekmis zaten ondan bi anlayis bekleme . Arkadaşının kendi basina gelse erken dogum riski olsa acaba kendisine de dermiydi alsaydi bebegi diye . uzaktan davulun sesi hos gelir tabi

Valla ben okadar organizasyonla anlastim hastane suslemesi hediyelikler vs..hevesimiz kursagimizda kalmasin ya.. bizimi buldu umadim doguma kadar biraz duzelir ortalik
İnşallah canım inşallah düzelirnapalım sağlık olsun demkten başka bşy gelmiyo elimizden.
Haklısın valla kim gerçk arkadş kim değl ortaya çıktı. Bşy istediğimden de değl varya maksat düşünüldüğünü bilmek hissetmek. Sonuçta bebeğim var ve hamileyim üstelk biara çook hastaydım şuan da çok aşırlaştm kasılmalarım var. Ve bunlardan haberleri var. Şööyle bi gözden geçrcem hepsini doğumdan sonra.
Kardeşim evet malesef erkeklerin önde giden odunlarından..
Insanlik hali naparsin bacım her zmn ayni modda kalamayiz malesf.
Aynen öyle valla. Bi duygudan bi duyguya buara
Kardeşim evet biraz öküzdürarkadaşım da neblm ne dem bilemyrum. Takmş bana buara. Geçen de aramş rüyamda doğuruyodn diyo hey allahım. Bu arkadaşım da karşı blokta otryo uzakta sanmayın telfnla görşyruz diye

Ben genelde insanların düşüncesiz olduğunu düşünüyorum. Bana karşı düşünceli davranan ailem, eşim ve en yakın arkadaşımdan başka kimse yok. Açıkçası başkasından da beklemiyorum canım. Beklentini düşük tut. Sen de sana karşı düşünceli davranan insanlara değer ver yalnızca. Hoş ben onu da yapamıyorum ama deniyorum en azından.

Mesela ebe arkadasinin yaptığı resmen densizlik. Hamile kadın sakinleştirilir benim bildiğim. Üstelik kendisi de ebe yani bilmemesi imkansız. Hastalarına nasıl davranıyor Allah bilir Kardeşin de tipik erkek işte. Önünü sonunu düşünmeden konuşmuş. Çoğu gibi.

Ben kimseden bşy beklememeyi çoktan öğrendm aslında ama bazen hassas oluyrum ister istemez. 9 ay boyunca her işimi kendm yaptım yine yaparım zaten bu benm seçimim benm hayatm yapmam da gerekr. Yedğmz içtğmz ayrı gtmeyen hamileyken bile gelip bende yemk yiyen bikaç arkadaşımdan böyle şeyler görünce kendmi sorguladım sadece. İki arkadaşım var sadece yanmda olan o da yeter zaten.
Kardeşime gelince evet önde giden öküzlerdendr kendisiallah karısı olacak kadına yardım etsin

Cidden canım zaten yakın arkadaş dediğin bir en fazla iki kişi oluyor. Gerisi tanıdık işte. Kardeşinin karısına ben de sabır diliyorum şimdiden

aynen ben de uzuluyorum.gereksiz oldu benim sezaryen biliyorum.doktorumun verdigi korkuyla alindi karar.nabalim hayirlisi buymus demek ki..
Ssvd mi seneyeceksiniz bende 2ssvd dusundum istedim ama ilk riske giren bebek oldugu icin cesaret edemiyorum aslinda cok yapan var bizzat arkadasim bile yapti siz de yaparsiniz insallah

Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalim
Kv dem de makinesi var biz kendimiz yıkıyoruz. Tabi yıkamacıların makineleri daha profesyonel. Bir tanıdığımızın koltuklarının rengi atmış kullandıkları deterjandan dolayı. Fazla kostik kullanmışlar sanırım o konuda uyar bence yıkatacaksan.

Kıyamam kuzum takma sen onları ya bebegini kendini düşün millet hamilelere karşı hassas olmayı bile beceremiyor

Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyor Bir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.

peki sen hic dusundunmu ? dikis kalinligi onemliymis.doktorum kalinligi iyi dedi.zamanlama da fena degilmis.
Aksine dikis kalinligi hic onemli degilmis ultrasonda gorunen bisey ifade etmiyormus facr d evar ssvd grubu orda epey detayli bilgiler var aslinda risk cok az cesaret edebilen yapiyor

Kızlar göğüslerim hassaslasti ya baya baya acıyor ucu krem falan mi kullanmam lazım bi kaç gündür evdeyim sutyen falan takmıyorum ondan mi el degse canim yanıyor ya

Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyor Bir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Nasil catlaklarin oldugu yer kırmızı mi

Maalesef bir anda çatlak oluyor ben pek kilo da almadım hem krem ve badem yağı sürdüm ona rağmen TC fiziki harita sanki başta açıyor çatlaklar sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…