Yavas yavas süt kanallari hareketleniyor canm dolayisiyla hassaslasiyorlarKızlar göğüslerim hassaslasti ya baya baya acıyor ucu krem falan mi kullanmam lazım bi kaç gündür evdeyim sutyen falan takmıyorum ondan mi el degse canim yanıyor ya
Bende de hiç yok hassasiyet korkyrum süt gelmez diyeKızlar göğüslerim hassaslasti ya baya baya acıyor ucu krem falan mi kullanmam lazım bi kaç gündür evdeyim sutyen falan takmıyorum ondan mi el degse canim yanıyor ya
Bende kızımda olmuştu canım çok fazla olmasa da var. Bu gebeliğimde olmadı daha ama olablr her an. Vücut yapısı esnekliğiyle alakalı tamamen. Bol bol nemlendr.Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyorBir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Bozma moralini kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Ebe arkadaşın haftan 37 olduğu için bir sorun olmaz diye o kadar rahat konuşmuştur.Erkek kardeşininde alınganlığı tutmuş bilmiyo ki sen ne haldesin. Kimseden bişey beklemiceksin bu hayatta gerçekten. Benim öz ablam her doğumunda yardıma gittim temizliğini yapıp çocuğuna baktım. Bir kere arayıp birşey lazım mı demedi. Bahanesi onun çocukları var. Eşine bırakıp gelebilir. Zaten bişey istemiyorum ama en azından sorması yeterdi. Bende onu öyle kabul ettim. Tabi gözümde eski değeri yok.Kızlar allaşkına brn mi çok alıngan oldum yoksa insanlar mı bi acaip. Ebe bi arkadaşım var. Dün onu aramştım nasılsn falan dedi sancım çıktı doktr ilaç verdi biraz daha sabretsin diye falan durumu anlatyrum. Diyo ki bana aaaa erken gelecek deseneo gelir artık niye doktr ilaç verdi ki alsaydı bebeği zaten büyüdü hem dışarda da büyür nolcak tepem attı. Sonra kardeşim aradı. Bileğinde kırık var alçıyla dolaşıyo bayadr hiçbi işini yapamıyo üstelik erkek. Diyo ki sana gelecem. Bunu diyrn adam da kiçük falan degl he öğretmen ben bakacm sanıyo demekki ona. İşini falan halledcm çünkü herşeyde yardıma ihtiyaç duyuyo. Sormuyo bile bana nasılsn diye. Ben de sanvım var buara kendimi iyi hissetmyrum dedim. Kyv mi çağrdk o gelck işleri yapmaya yardıma falan dedim. Tamano zamn ben gelmyrum siz takılın diyo hey allahım ne takılması ben iyi değlm buara dedim. Tamam ya öyle demek istemedim dedi. Yaza gelebilirim artık dedi kapattık telefonu. Arkadaşlar desen hepsi kendi aleminde. Bu kadar zorluk çektim bazen oldu ki ağlayarak yemek yaptım kızıma. Kendimi saymıyrum bile. Bir tas çorba getren olmadı. Aslında kimseden bişy bekleyen biri de değilimdr ama bugün hepsi istüste gelince bi bunaldım...
Off ya başta beyazdı şimdi kırmızı olmuşlar göbek deliğimin alt ve üstünde var o kadarda krem sürdüm. Böyle kırmızı kalmasa bari doğumdan bi süre sonra beyazlar dimi? Birde kilo verip sıkılaşınca kötü görüntü azda olsa gider herhalde. Yüzüme dermapen yaptıracaktım olmadı karnıma da yaptırırım artıkMaalesef bir anda çatlak oluyor ben pek kilo da almadım hem krem ve badem yağı sürdüm ona rağmen TC fiziki harita sanki başta açıyor çatlaklar sonra geçiyor
Normalde maske takıyordum hemen yapıp cikarim dedim banyoyu farkında olmadan baya icin de kaldım sanirimAgzini burnunu kapatmadan mi yaptin ?
Kendini rahatsz hissetmiosan bisey olmaz insllh. Yine de yogurt ye
Ben de haftya baslicam . Koltuk yikamacyi hallettikten sonra cam perde temiz halilari serip bitrcem insllh. Ya da gorumcem gelcek 2 3 haftya onu mu beklesem kararsz kaldim temizlk icin
Ya aynen insan rahat edemiyor, gecen hafta camlari halletmistik halilari vermistik bugun halilar ve besik geldi disaridan malzeme birde adamlar flan gelince tiksindim halilarida sermek gerek yerler flan supur sil yetti bana eşime de bağırdım tv izliyor yardımcı olmuyor diye cocuk korkmamıştır ınsallahİnsan mecbur yapıyor, ben de dün dayanamadım kireç sökücü döktüm mutfağa. Bizim sular çok kireçli. Pişman oldum yaptıktan sonra fakat ne fayda
İyiyim ama bir sorun olmadı yani. Camı açmıştım zaten.
Ben kalan işlerimi camları vs Doğum sonrasına bıraktım. Bir oturma odasını eşime sildirebilirim belkihiç gücüm yok ne olur ben olmaz
Saglik olsun yavas yavas hallolur hersey, neyseki temizliği bitirmişsin ooh,bende 2 hafta sonra doğursam hemen eve gelsem diyorum. Bu haftada mutfak dolaplarına ayirıcam bir günü birde çantayı flan hazırlayacağım. Bebeğin dolabi kaldi birde yatak nevresim flan gelecek ınsallah bu hafta hepsi hallolur :)İşlerimi bitirdim cuma günü kadın geldi annem de yanında beraber yaptık. Ev mis gibi oldu. Öğlen hastaneye gelip sonuç gösterince yatışım yapıldıçocuklar diyor anne ev mis gibi kokuyor diye temizliği bitirip dondurucu hazırlığına başlıyacaktım ki kısmet olmadı. Sağlık olsun yeter ki bizim planlarımızın üstünde yapılmış bir plan var muhakkak
Her dk nemlendiriyorum ya . Kızında kaçıncı haftada oldu? Devamı geliyormu başlayınca. Birde beyazladımı zamanla renkleriBende kızımda olmuştu canım çok fazla olmasa da var. Bu gebeliğimde olmadı daha ama olablr her an. Vücut yapısı esnekliğiyle alakalı tamamen. Bol bol nemlendr.
Evet kırmızıNasil catlaklarin oldugu yer kırmızı mi
Ben de gecen gun cif camasr suyu na girdim dusa kabini yikadim . Bisey olmdi sukur. Sende de olsaydi simdiye belirti verrdi. Gayet iisin masllhhNormalde maske takıyordum hemen yapıp cikarim dedim banyoyu farkında olmadan baya icin de kaldım sanirimyoğurt yedim migdem yanıyor ama zaten bu ara hep yaniyor
Ya aynen insan rahat edemiyor, gecen hafta camlari halletmistik halilari vermistik bugun halilar ve besik geldi disaridan malzeme birde adamlar flan gelince tiksindim halilarida sermek gerek yerler flan supur sil yetti bana eşime de bağırdım tv izliyor yardımcı olmuyor diye cocuk korkmamıştır ınsallah
Temizlik yaptigimda eşimden nefret ediyorum dediklerime evet tamam diyor sonrada ağzı açık ya telefon ya tv ye bakiyor sesleniyorum duymuyorda gidip dövesim geliyor
Saglik olsun yavas yavas hallolur hersey, neyseki temizliği bitirmişsin ooh,bende 2 hafta sonra doğursam hemen eve gelsem diyorum. Bu haftada mutfak dolaplarına ayirıcam bir günü birde çantayı flan hazırlayacağım. Bebeğin dolabi kaldi birde yatak nevresim flan gelecek ınsallah bu hafta hepsi hallolur :)
Ben mi çok hassasım diye düşünüyordum hep ama yalnız değilmişim benim gibi ince düşünen insanlarda varmış demek ki. Benim çevremdeki herkes böyle düşüncesiz dan dun konuşurBen genelde insanların düşüncesiz olduğunu düşünüyorum. Bana karşı düşünceli davranan ailem, eşim ve en yakın arkadaşımdan başka kimse yok. Açıkçası başkasından da beklemiyorum canım. Beklentini düşük tut. Sen de sana karşı düşünceli davranan insanlara değer ver yalnızca. Hoş ben onu da yapamıyorum ama deniyorum en azından.
Mesela ebe arkadasinin yaptığı resmen densizlik. Hamile kadın sakinleştirilir benim bildiğim. Üstelik kendisi de ebe yani bilmemesi imkansız. Hastalarına nasıl davranıyor Allah bilirKardeşin de tipik erkek işte. Önünü sonunu düşünmeden konuşmuş. Çoğu gibi.
Evet canm malesef ki değerlerini kaybettiler. Kesnlkle kmseden bşy beklemceksin. Onlara yaptıklarımı düşününce üzüldm sadece. Sennki kızkardeş o daha da can sıkıcı. Hadi benmki odun.Bozma moralini kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Ebe arkadaşın haftan 37 olduğu için bir sorun olmaz diye o kadar rahat konuşmuştur.Erkek kardeşininde alınganlığı tutmuş bilmiyo ki sen ne haldesin. Kimseden bişey beklemiceksin bu hayatta gerçekten. Benim öz ablam her doğumunda yardıma gittim temizliğini yapıp çocuğuna baktım. Bir kere arayıp birşey lazım mı demedi. Bahanesi onun çocukları var. Eşine bırakıp gelebilir. Zaten bişey istemiyorum ama en azından sorması yeterdi. Bende onu öyle kabul ettim. Tabi gözümde eski değeri yok.
Beyazladı canım yok gibi şimdi. Son haftaydı sanırım ama öyle hızla çatlamadı.Her dk nemlendiriyorum ya . Kızında kaçıncı haftada oldu? Devamı geliyormu başlayınca. Birde beyazladımı zamanla renkleri
Benim de kaşınmaya başladı ya. Çatlak yok ama kaşınması hayra alamet değil. Hemen Shea yağını boca edeyim bariSizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyorBir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Canım bende yeri geliyor domestos , cif kullanıyorum yüzümü tülbentle kapatıp. Yani dokuz ay boyunca uzak duramayız mümkün değil. Banyo wc lavabo nasıl temizlenecek ki başka türlü. Allah a emanet bebeklerimiz.Normalde maske takıyordum hemen yapıp cikarim dedim banyoyu farkında olmadan baya icin de kaldım sanirimyoğurt yedim migdem yanıyor ama zaten bu ara hep yaniyor
Ya aynen insan rahat edemiyor, gecen hafta camlari halletmistik halilari vermistik bugun halilar ve besik geldi disaridan malzeme birde adamlar flan gelince tiksindim halilarida sermek gerek yerler flan supur sil yetti bana eşime de bağırdım tv izliyor yardımcı olmuyor diye cocuk korkmamıştır ınsallah
Temizlik yaptigimda eşimden nefret ediyorum dediklerime evet tamam diyor sonrada ağzı açık ya telefon ya tv ye bakiyor sesleniyorum duymuyorda gidip dövesim geliyor
Saglik olsun yavas yavas hallolur hersey, neyseki temizliği bitirmişsin ooh,bende 2 hafta sonra doğursam hemen eve gelsem diyorum. Bu haftada mutfak dolaplarına ayirıcam bir günü birde çantayı flan hazırlayacağım. Bebeğin dolabi kaldi birde yatak nevresim flan gelecek ınsallah bu hafta hepsi hallolur :)
Ablam yıllardır aynı bencil bi tip. Eskiden başına kötü birşey geldiğinde üzüldüğünde içim acırdı resmen kalbimin sızladığını hissederdim. Ama artık eskisi gibi üzülmüyorum malesef herhangi birinden farkı kalmadı sankiEvet canm malesef ki değerlerini kaybettiler. Kesnlkle kmseden bşy beklemceksin. Onlara yaptıklarımı düşününce üzüldm sadece. Sennki kızkardeş o daha da can sıkıcı. Hadi benmki odun.
Beyazladı canım yok gibi şimdi. Son haftaydı sanırım ama öyle hızla çatlamadı.
İnşallah çatlamaz. 34. Haftada foto çekmişim hiçbişey yok karnımda. Birgün bi baktım çatlamış hiç kaşınmadı daBenim de kaşınmaya başladı ya. Çatlak yok ama kaşınması hayra alamet değil. Hemen Shea yağını boca edeyim bari
Benim yanlarımda oldu canim kirmizi gozukuyor.Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyorBir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Ayy napalim ya mecbur yapiyoruz, eşime de 100 kez söyledim dustan sonra su dök diye hala aynı adam sabunla yıkanıyor kalıntı kalıyor unutuyorum diyor ağzına yüzüne vurasim geliyor vallaBen de gecen gun cif camasr suyu na girdim dusa kabini yikadim . Bisey olmdi sukur. Sende de olsaydi simdiye belirti verrdi. Gayet iisin masllhh
Olmaz mı ya? Hiçbir şey yoktu. İki hafta önce başladı. Maalesef arttıSizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyorBir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Ayy analık zor iş ya her yerimiz deforme oluyorİnşallah çatlamaz. 34. Haftada foto çekmişim hiçbişey yok karnımda. Birgün bi baktım çatlamış hiç kaşınmadı da
Burcun ne? Sen de yengecgillerdensen benim gibi normalBen mi çok hassasım diye düşünüyordum hep ama yalnız değilmişim benim gibi ince düşünen insanlarda varmış demek ki. Benim çevremdeki herkes böyle düşüncesiz dan dun konuşurKarşıdaki üzülecek mi kırılacak mı düşünmez. O yüzden insanlardan o kadar bıktım ki kimseyle görüşmek istemiyorum.
Deme ya artıyor muOlmaz mı ya? Hiçbir şey yoktu. İki hafta önce başladı. Maalesef arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?