2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar göğüslerim hassaslasti ya baya baya acıyor ucu krem falan mi kullanmam lazım bi kaç gündür evdeyim sutyen falan takmıyorum ondan mi el degse canim yanıyor ya
Yavas yavas süt kanallari hareketleniyor canm dolayisiyla hassaslasiyorlar

Kızlar göğüslerim hassaslasti ya baya baya acıyor ucu krem falan mi kullanmam lazım bi kaç gündür evdeyim sutyen falan takmıyorum ondan mi el degse canim yanıyor ya
Bende de hiç yok hassasiyet korkyrum süt gelmez diyehassasiyet iyidr canım inşallh sütle dolar göğüslerin. Sen lansinoh sürmeye başla istersen.

Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyor Bir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Bende kızımda olmuştu canım çok fazla olmasa da var. Bu gebeliğimde olmadı daha ama olablr her an. Vücut yapısı esnekliğiyle alakalı tamamen. Bol bol nemlendr.

Bozma moralini kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Ebe arkadaşın haftan 37 olduğu için bir sorun olmaz diye o kadar rahat konuşmuştur.Erkek kardeşininde alınganlığı tutmuş bilmiyo ki sen ne haldesin. Kimseden bişey beklemiceksin bu hayatta gerçekten. Benim öz ablam her doğumunda yardıma gittim temizliğini yapıp çocuğuna baktım. Bir kere arayıp birşey lazım mı demedi. Bahanesi onun çocukları var. Eşine bırakıp gelebilir. Zaten bişey istemiyorum ama en azından sorması yeterdi. Bende onu öyle kabul ettim. Tabi gözümde eski değeri yok.

Maalesef bir anda çatlak oluyor ben pek kilo da almadım hem krem ve badem yağı sürdüm ona rağmen TC fiziki harita sanki başta açıyor çatlaklar sonra geçiyor
Off ya başta beyazdı şimdi kırmızı olmuşlar göbek deliğimin alt ve üstünde var o kadarda krem sürdüm. Böyle kırmızı kalmasa bari doğumdan bi süre sonra beyazlar dimi? Birde kilo verip sıkılaşınca kötü görüntü azda olsa gider herhalde. Yüzüme dermapen yaptıracaktım olmadı karnıma da yaptırırım artık

Normalde maske takıyordum hemen yapıp cikarim dedim banyoyu farkında olmadan baya icin de kaldım sanirim yoğurt yedim migdem yanıyor ama zaten bu ara hep yaniyor
Ya aynen insan rahat edemiyor, gecen hafta camlari halletmistik halilari vermistik bugun halilar ve besik geldi disaridan malzeme birde adamlar flan gelince tiksindim halilarida sermek gerek yerler flan supur sil yetti bana eşime de bağırdım tv izliyor yardımcı olmuyor diye cocuk korkmamıştır ınsallah
Temizlik yaptigimda eşimden nefret ediyorum dediklerime evet tamam diyor sonrada ağzı açık ya telefon ya tv ye bakiyor sesleniyorum duymuyorda gidip dövesim geliyor
Saglik olsun yavas yavas hallolur hersey, neyseki temizliği bitirmişsin ooh,bende 2 hafta sonra doğursam hemen eve gelsem diyorum. Bu haftada mutfak dolaplarına ayirıcam bir günü birde çantayı flan hazırlayacağım. Bebeğin dolabi kaldi birde yatak nevresim flan gelecek ınsallah bu hafta hepsi hallolur :)

Bende kızımda olmuştu canım çok fazla olmasa da var. Bu gebeliğimde olmadı daha ama olablr her an. Vücut yapısı esnekliğiyle alakalı tamamen. Bol bol nemlendr.
Her dk nemlendiriyorum ya . Kızında kaçıncı haftada oldu? Devamı geliyormu başlayınca. Birde beyazladımı zamanla renkleri

Ben de gecen gun cif camasr suyu na girdim dusa kabini yikadim . Bisey olmdi sukur. Sende de olsaydi simdiye belirti verrdi. Gayet iisin masllhh

Ben mi çok hassasım diye düşünüyordum hep ama yalnız değilmişim benim gibi ince düşünen insanlarda varmış demek ki. Benim çevremdeki herkes böyle düşüncesiz dan dun konuşurKarşıdaki üzülecek mi kırılacak mı düşünmez. O yüzden insanlardan o kadar bıktım ki kimseyle görüşmek istemiyorum.

Evet canm malesef ki değerlerini kaybettiler. Kesnlkle kmseden bşy beklemceksin. Onlara yaptıklarımı düşününce üzüldm sadece. Sennki kızkardeş o daha da can sıkıcı. Hadi benmki odun.
Her dk nemlendiriyorum ya . Kızında kaçıncı haftada oldu? Devamı geliyormu başlayınca. Birde beyazladımı zamanla renkleri
Beyazladı canım yok gibi şimdi. Son haftaydı sanırım ama öyle hızla çatlamadı.

Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyor Bir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Benim de kaşınmaya başladı ya. Çatlak yok ama kaşınması hayra alamet değil. Hemen Shea yağını boca edeyim bari

Canım bende yeri geliyor domestos , cif kullanıyorum yüzümü tülbentle kapatıp. Yani dokuz ay boyunca uzak duramayız mümkün değil. Banyo wc lavabo nasıl temizlenecek ki başka türlü. Allah a emanet bebeklerimiz.

Ablam yıllardır aynı bencil bi tip. Eskiden başına kötü birşey geldiğinde üzüldüğünde içim acırdı resmen kalbimin sızladığını hissederdim. Ama artık eskisi gibi üzülmüyorum malesef herhangi birinden farkı kalmadı sanki
İyi bari beyazlıyorsa. Allah ım korusun bazen sosyal medyada karşıma çıkıyor karınları baştan aşağı mosmor kadınlar ödüm kopuyor öyle olursam diye

Benim yanlarımda oldu canim kirmizi gozukuyor.
Ben de gecen gun cif camasr suyu na girdim dusa kabini yikadim . Bisey olmdi sukur. Sende de olsaydi simdiye belirti verrdi. Gayet iisin masllhh
Ayy napalim ya mecbur yapiyoruz, eşime de 100 kez söyledim dustan sonra su dök diye hala aynı adam sabunla yıkanıyor kalıntı kalıyor unutuyorum diyor ağzına yüzüne vurasim geliyor valla bebegin sağlıklı olsunda ben başka birşey istemiyorum şuan.
T Tbfth
Ay canim erkekler çok anlayissiz zaten bosver takılma çok.. biz kadınlar düşünüyoruz sadece. Gerçi benimde ablalarım var iki saat yol mesafesi var ama kimse gelip gitmez yardıma ihtiyacın varmi diye sormaz varsa yoksa çocukları, çocuklarda kocaman olmuşlar,

Olmaz mı ya? Hiçbir şey yoktu. İki hafta önce başladı. Maalesef arttı

Burcun ne? Sen de yengecgillerdensen benim gibi normal kimsenin ince şeyler düşünmeye sabrı yok ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…