2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende öyle umuyorum ama maalesef benim çok aşırı çatladı

Kardeş ya halbuki.. Can.. İnşallah bzm çocuklarmz bizim gibi olmaz. Birbirlerinin ellerini hiç bırakmasnlar hep destek olsunlar inşallah
Benmki zaten çok yoktu canm olanı da beyazladı. Bu gebeliğimde olmadı olsa anlardm kırmzı ya da mor oluyr. Bakalım inşallah fazla yayılmaz.
Neblm ya insan ailesinden bile yakınlık destek görmeyince diğerleri niye yapsın ki dyr. Aile başka olmalı ya destek olmalı..

Ssvd mi seneyeceksiniz bende 2ssvd dusundum istedim ama ilk riske giren bebek oldugu icin cesaret edemiyorum aslinda cok yapan var bizzat arkadasim bile yapti siz de yaparsiniz insallah
cook istiyorum ama bebek de mi riske giriyormus ya

sen alingan degilsin insanlar bi acaip canim..ben de cook sinir oluyorum herkese herseye..yoksa biz mi alinganiz☹

Benim kasılmalar devam ediyor ve şiddeti artıyor dayanılmıyacak gibi degil yine.. Bakalım sabahı nasıl edicem.
sıcak suya girmek iyi geliyor. hem sanci hissedilmiyor hem de açılma daha kolay oluyor.

ben bayılırım suya. sancim başlasa ilk yapacağım iş galiba. ohhh sımsıcak su. şimdi korkudan yapamiyorum.

Aynen ötesi yok kardeş... Bir ablam daha var ama o uzakta keşke o yanımda olsaydı diyorum hep ahh ahh... imtihan dünyası işte. Bana iyi gelen arkadaşlarım ablam hep uzakta napalım sağlık olsun

Ay şu atv nin yeni dizisi gel dese aşk ı izliyorum. Sinirlerim bozuldu Dün ortasını izlemiştim adam genç bi kızla aldatıyo karısını.
Şimdi başını izledim kadında ne biçim davranıyormuş adama bee ama müziği çok hoş

Kızlar bir kişi daha çıktı üstelik umreden dönen birisi bu büyükler laf anlamıyor ziyarete gidiyorlar yarın bir gün bebek için dedeleri babaanneleri nasıl engelleyeceğiz korkuyorum
Allah ım inşallah daha fazla can almadan terkeder ülkemizi , Dünya yı bu illet
İlk virüs duyulduğunda kapatılsaydı keşke hemen yurtdışına gidiş gelişler

Sizde de çatlak oldu mu? Hiçbişey yoktu karnımda son bir haftada olmaya başladı aCıyo bide çatlayan yer sinirim bozuluyor Bir kere başlayınca devamı gelir mi bu çatlakların bu kadarla kalsa bari.
Malesef kaçılmıyor çatlaklardan kaç kutu krem yağ bitirdim çatlamam diyordum ama fena bi şekilde çatladım. Doğumdan sonra azalır umarım izleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…