Malesef kaçılmıyor çatlaklardan kaç kutu krem yağ bitirdim çatlamam diyordum ama fena bi şekilde çatladım. Doğumdan sonra azalır umarım izleri
Yaaa toplam 21 bin kişi diyorlar ülkenin her yerinden umreye giden var her köyünden neredeyse okullar tatil olsa ne nasıl bunu öngörmüyorlar anlamıyorum çok zor değil 14 gün misafir etmek zaten hepi aynı anda da gelmiyor ki hala bir çok ülkeye uçuşlar var magazinde Yunanistan üzerinden gelenler var Allah sonumuzu hayırlı eylesin ama bir yandan tutup öte yanı serbest bırakmak akıl işi değil hele ki yaşlılara laf anlatmak imkansızKızlar bir kişi daha çıktı üstelik umreden dönen birisi bu büyükler laf anlamıyor ziyarete gidiyorlar yarın bir gün bebek için dedeleri babaanneleri nasıl engelleyeceğiz korkuyorum
Amin canim ben daha yapmayacağım ınsallah doğuma kadar. Rabbim bebeklerimize sağlık versin..Canım bende yeri geliyor domestos , cif kullanıyorum yüzümü tülbentle kapatıp. Yani dokuz ay boyunca uzak duramayız mümkün değil. Banyo wc lavabo nasıl temizlenecek ki başka türlü. Allah a emanet bebeklerimiz.
Canim ben sicak suyla dus alıyorum hepte sicak suyla aldım şu zamana kadar bir problem yaşamadım:)sıcak suya girmek iyi geliyor. hem sanci hissedilmiyor hem de açılma daha kolay oluyor.
ben bayılırım suya. sancim başlasa ilk yapacağım iş galiba. ohhh sımsıcak su. şimdi korkudan yapamiyorum.
Canim dahada artacak sayı bu son vaka 1 hafta olmus umreden geleli bu insanlar 1 hafta boyunca kimseyle temas etmedi mi? Daha çok artar biz kendimize dikkat etmeliyiz şu süreçte.. artik Allaha emanetiz bir yerden sonrakizlar vaka sayisi 6 ya yükselmis ve bu sefer o ilk vakadan farkli bi kisi bu umreden gelen birisiymisgittikce yayiliyor Allahim sen sonumuzu Hayır Eyle
Sıcak su kasları gevsettigi için erken doğum riski olanlarda sıkıntı canım. Böyle bir sıkıntı yoksa, tansiyon da çok düşük değilse sıkınti olmaz.Amin canim ben daha yapmayacağım ınsallah doğuma kadar. Rabbim bebeklerimize sağlık versin..
Canim ben sicak suyla dus alıyorum hepte sicak suyla aldım şu zamana kadar bir problem yaşamadım:)
Çarşamba kontrolüm var doktora bi dansayım bakalım ne diyecek oyyy valla analık ödenmez bir borcmusBende de hiç yok hassasiyet korkyrum süt gelmez diyehassasiyet iyidr canım inşallh sütle dolar göğüslerin. Sen lansinoh sürmeye başla istersen.
Evet ilk riske giren o malesef bende cok istiyorum cok da iyi bir doktor buldum ama sirf bu yuzden goze alamiyorum benim cesaretim yok sanirim siz biraz daha arastirin ilk sezeryanda risk daha az
Kasılmayı arttırıyor doğumu başlatabiliyor...ne gibi bir risk biraz söz eder misiniz?
Günaydın bitsin Mart sonu olsun hemen alak bebeleri kucağaGünaydın kızlar. Bu haftayı da bitiriyoruz şükür.
Benimki son zamanlarda iyice isyankar karanlıktan sıkıldı herhalde az günü kaldı sabırBenimki çok şükür 2 seferdir mutlu. O gün babası gelmemişti benimle galiba ondan çatmıştı kaşlarışimdiden tam bir kız çocuğu olduğunu belli etti
Ay sorup denerim
Kimse düşünmüyorki birde sen daha önce sersenişte bulunmadıgından anlamıyorlar boşver canım kendine bak şu an ben annemlerle bile görüşmüyorum otobüse binmem gerek iki tarafta anlayışlı olmasada beni ilgilendirmiyor son günlerimiz ve tedbir zamanı.kendini üzme bebe değilki arkadası vs bile gelir maası varmış dışardan yesin içsin azcık bişey olmazKızlar allaşkına brn mi çok alıngan oldum yoksa insanlar mı bi acaip. Ebe bi arkadaşım var. Dün onu aramştım nasılsn falan dedi sancım çıktı doktr ilaç verdi biraz daha sabretsin diye falan durumu anlatyrum. Diyo ki bana aaaa erken gelecek deseneo gelir artık niye doktr ilaç verdi ki alsaydı bebeği zaten büyüdü hem dışarda da büyür nolcak tepem attı. Sonra kardeşim aradı. Bileğinde kırık var alçıyla dolaşıyo bayadr hiçbi işini yapamıyo üstelik erkek. Diyo ki sana gelecem. Bunu diyrn adam da kiçük falan degl he öğretmen ben bakacm sanıyo demekki ona. İşini falan halledcm çünkü herşeyde yardıma ihtiyaç duyuyo. Sormuyo bile bana nasılsn diye. Ben de sanvım var buara kendimi iyi hissetmyrum dedim. Kyv mi çağrdk o gelck işleri yapmaya yardıma falan dedim. Tamano zamn ben gelmyrum siz takılın diyo hey allahım ne takılması ben iyi değlm buara dedim. Tamam ya öyle demek istemedim dedi. Yaza gelebilirim artık dedi kapattık telefonu. Arkadaşlar desen hepsi kendi aleminde. Bu kadar zorluk çektim bazen oldu ki ağlayarak yemek yaptım kızıma. Kendimi saymıyrum bile. Bir tas çorba getren olmadı. Aslında kimseden bişy bekleyen biri de değilimdr ama bugün hepsi istüste gelince bi bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?