2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Malesef kaçılmıyor çatlaklardan kaç kutu krem yağ bitirdim çatlamam diyordum ama fena bi şekilde çatladım. Doğumdan sonra azalır umarım izleri
umarım öyle olur. Ne mustelası kaldı ne bio oili , zeytinyağ, vazelin hep nemlendirdim. Ama yine de çatlamaya başladım

Kızlar bir kişi daha çıktı üstelik umreden dönen birisi bu büyükler laf anlamıyor ziyarete gidiyorlar yarın bir gün bebek için dedeleri babaanneleri nasıl engelleyeceğiz korkuyorum
Yaaa toplam 21 bin kişi diyorlar ülkenin her yerinden umreye giden var her köyünden neredeyse okullar tatil olsa ne nasıl bunu öngörmüyorlar anlamıyorum çok zor değil 14 gün misafir etmek zaten hepi aynı anda da gelmiyor ki hala bir çok ülkeye uçuşlar var magazinde Yunanistan üzerinden gelenler var Allah sonumuzu hayırlı eylesin ama bir yandan tutup öte yanı serbest bırakmak akıl işi değil hele ki yaşlılara laf anlatmak imkansız

kizlar vaka sayisi 6 ya yükselmis ve bu sefer o ilk vakadan farkli bi kisi bu umreden gelen birisiymis gittikce yayiliyor Allahim sen sonumuzu Hayır Eyle

Amin canim ben daha yapmayacağım ınsallah doğuma kadar. Rabbim bebeklerimize sağlık versin..
sıcak suya girmek iyi geliyor. hem sanci hissedilmiyor hem de açılma daha kolay oluyor.

ben bayılırım suya. sancim başlasa ilk yapacağım iş galiba. ohhh sımsıcak su. şimdi korkudan yapamiyorum.
Canim ben sicak suyla dus alıyorum hepte sicak suyla aldım şu zamana kadar bir problem yaşamadım:)

kizlar vaka sayisi 6 ya yükselmis ve bu sefer o ilk vakadan farkli bi kisi bu umreden gelen birisiymis gittikce yayiliyor Allahim sen sonumuzu Hayır Eyle
Canim dahada artacak sayı bu son vaka 1 hafta olmus umreden geleli bu insanlar 1 hafta boyunca kimseyle temas etmedi mi? Daha çok artar biz kendimize dikkat etmeliyiz şu süreçte.. artik Allaha emanetiz bir yerden sonra
.

Amin canim ben daha yapmayacağım ınsallah doğuma kadar. Rabbim bebeklerimize sağlık versin..

Canim ben sicak suyla dus alıyorum hepte sicak suyla aldım şu zamana kadar bir problem yaşamadım:)
Sıcak su kasları gevsettigi için erken doğum riski olanlarda sıkıntı canım. Böyle bir sıkıntı yoksa, tansiyon da çok düşük değilse sıkınti olmaz.

Bir de ben içine girmekten bahsediyorum. Şöyle sıcacık küveti doldurup içine girmeyi isterdim ama kendimi biraz daha tutuyorum.

Evet ilk riske giren o malesef bende cok istiyorum cok da iyi bir doktor buldum ama sirf bu yuzden goze alamiyorum benim cesaretim yok sanirim siz biraz daha arastirin ilk sezeryanda risk daha az

ne gibi bir risk biraz söz eder misiniz?

günaydın kızlar , benim de canım sıkkın . Bir yakınımız Almanya’da vefat etti , sebebini intihar olarak söylediler. Cenaze gelmiş , annem değil ama babam gitmesek olmaz diyor . Babam tek gidecek ancak çok tehlikeli değil mi Yurt dışına çıkış yasak ama girişler serbest . Türkiye’de yokken tabi ki dışardan geldi bu virüs , gelmeye de devam ediyor . Kapatılabilir mi girişler bilemiyorum ama bu durum çok endişelendiriyor beni olduğu gibi bir çok insanı da . Allah sonumuzu hayretsin .

Kızlar merhaba bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah.ben de haziran annesı olacagım ınsallah,size sormak istedıgım bir soru var , şuan25.haftamdayum ama koronodan dolayı cok tedırgınım,ozel sektorde calısıyorum . 25-32.hafta arasında 10 ar gunluk raporlar yada uzretsız ızınler alabılıyomuyuz,almamız rapor paramızı yada mıktarını etkıler mi bılgısı olan bılgılendırebılırse cok sevınırım,hepınıze saglıklı dogumlar

Benimki çok şükür 2 seferdir mutlu. O gün babası gelmemişti benimle galiba ondan çatmıştı kaşları şimdiden tam bir kız çocuğu olduğunu belli etti

Ay sorup denerim
Benimki son zamanlarda iyice isyankar karanlıktan sıkıldı herhalde az günü kaldı sabır

Kimse düşünmüyorki birde sen daha önce sersenişte bulunmadıgından anlamıyorlar boşver canım kendine bak şu an ben annemlerle bile görüşmüyorum otobüse binmem gerek iki tarafta anlayışlı olmasada beni ilgilendirmiyor son günlerimiz ve tedbir zamanı.kendini üzme bebe değilki arkadası vs bile gelir maası varmış dışardan yesin içsin azcık bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…