Canım ben 10 ar gün rapor almıştım aile hekimimden. Ama belli miktar verebiliyorlar. İki kez 10ar gün alıp sonra ücretsiz izin almıştım. Sonra da doğum iznim başladı 32. haftada. İş yerinin ve aile hekiminin anlayışına göre alabilirsin rahatlıkla.Kızlar merhaba bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah.ben de haziran annesı olacagım ınsallah,size sormak istedıgım bir soru var , şuan25.haftamdayum ama koronodan dolayı cok tedırgınım,ozel sektorde calısıyorum . 25-32.hafta arasında 10 ar gunluk raporlar yada uzretsız ızınler alabılıyomuyuz,almamız rapor paramızı yada mıktarını etkıler mi bılgısı olan bılgılendırebılırse cok sevınırım,hepınıze saglıklı dogumlar
Bu yaşlılar öldürecek bizi umreye gelene gitmesek olmaz, gelene gelme denmez... bizi kurarken çok rahatlar ama elalem ne der çok önemligünaydın kızlar , benim de canım sıkkın . Bir yakınımız Almanya’da vefat etti , sebebini intihar olarak söylediler. Cenaze gelmiş , annem değil ama babam gitmesek olmaz diyor . Babam tek gidecek ancak çok tehlikeli değil miYurt dışına çıkış yasak ama girişler serbest . Türkiye’de yokken tabi ki dışardan geldi bu virüs , gelmeye de devam ediyor . Kapatılabilir mi girişler bilemiyorum ama bu durum çok endişelendiriyor beni olduğu gibi bir çok insanı da . Allah sonumuzu hayretsin .
Doğum için geldim bir de annemlere . Umre olsa gitmezlerdi de şimdi gidilmese olmaz diyorlar . Annem kendi gitmiyor ama babamı gönderiyor , babam da aslında gitme taraftarı değil . Arasam olmaz mı diyor . İşte hep ne derler kaygısı ile hareket ediyorlar ama hiç zamanı değil . Durumun ciddiyetinin sanırım tam anlamıyla farkında değiliz halaBu yaşlılar öldürecek bizi umreye gelene gitmesek olmaz, gelene gelme denmez... bizi kurarken çok rahatlar ama elalem ne der çok önemli
Ayva zamanı geçmedi mi ya? Yani en azından ben doğurana dek geçer.Kızlar yara gögüs ucuna ayvanın çekirdeği iyi geliyormuş. Aklınızda bulunsun.
Çekirdeği üstnü geçece kadar su koyup bi kaç saat bekletip jel kıvamına gelince yara gögüse sürmek iyi geliyormuş.
Doğum için geldim bir de annemlere . Umre olsa gitmezlerdi de şimdi gidilmese olmaz diyorlar . Annem kendi gitmiyor ama babamı gönderiyor , babam da aslında gitme taraftarı değil . Arasam olmaz mı diyor . İşte hep ne derler kaygısı ile hareket ediyorlar ama hiç zamanı değil . Durumun ciddiyetinin sanırım tam anlamıyla farkında değiliz hala
Dedigim grubu incelersen daha detayli bilgi alirsin ben direk risk soyleyip korkutmak istemem orda basarili cok hikaye var birkac tane de basarisiz ruptur olmus hikayeler var su kadar soyliyim eger sanci sirasinda eski dikislerde acilma olursa olusan kan direk bebege gidiyor ve oksijensiz kalmasina sebep oluyor cok hizli bir sekilde ameliyata alinmasi gerek zaten bunu yaptiran doktorlarda ameliyat ekibi vs hazir bekliyorne gibi bir risk biraz söz eder misiniz?
Benm burnumun içi mukozası hep şiş canım bir aydır. Alıştım artık. Gebelikle ilglymş doğurnca geçer dedi doktrGünaydın herkese10 dkdır okuyorum anca geldim ben uyumuyorken kimse yok, ben uyuyunca herkes konuşuyor. Kız sizi gebertirim geri kalıyorum sohbetten sonra. Benim şu ana kadar hiç çatlağım olmadı çok şükür, kaşıntım vs de yok karnımda. Çok düzenlide kullanmıyorum 2 günde 1 banyodan çıkınca çatlak yağı sürüyorum, sanırım genetik bu işler kızlar. İnşallah çatlamam tabi daha kaç hafta var.
Burnumun içi şişmiş kızlar ya, ne alaka yani? Dokununca acıyor.
Neyse artık kalkamda çay koyam, benim koca çoktan kalkmış. Ben hala burda gevezelik peşinde
Doğuracağın zamn haber ver tammmı geliyooo pırtlatyyrumm de mutlaka
Neblm valla arada kendmi de sorguluyrum. Hamileyz diyedr belki bu alınganlıklarsen alingan degilsin insanlar bi acaip canim..ben de cook sinir oluyorum herkese herseye..yoksa biz mi alinganiz☹
İnsanın istemediği ot burnunun dibinde biter derler yaAynen ötesi yok kardeş... Bir ablam daha var ama o uzakta keşke o yanımda olsaydı diyorum hep ahh ahh... imtihan dünyası işte. Bana iyi gelen arkadaşlarım ablam hep uzakta napalım sağlık olsun
Hormonlardan diycektr canım benm. Süt için hazrlanıyo göğüsler. Dolar taşar inşallah hepmznkiÇarşamba kontrolüm var doktora bi dansayım bakalım ne diyecek oyyy valla analık ödenmez bir borcmus
Haklısın canım. Öncelik çocuklarımızın bebeklerimizinKimse düşünmüyorki birde sen daha önce sersenişte bulunmadıgından anlamıyorlar boşver canım kendine bak şu an ben annemlerle bile görüşmüyorum otobüse binmem gerek iki tarafta anlayışlı olmasada beni ilgilendirmiyor son günlerimiz ve tedbir zamanı.kendini üzme bebe değilki arkadası vs bile gelir maası varmış dışardan yesin içsin azcık bişey olmaz
Başınız sağolsun canım. Tabiki tehlikeli ama malesef insanlarımız hala bunun ciddiyetinin farkında değil. Dua edelim bol bol hamile duası kabul olur derlergünaydın kızlar , benim de canım sıkkın . Bir yakınımız Almanya’da vefat etti , sebebini intihar olarak söylediler. Cenaze gelmiş , annem değil ama babam gitmesek olmaz diyor . Babam tek gidecek ancak çok tehlikeli değil miYurt dışına çıkış yasak ama girişler serbest . Türkiye’de yokken tabi ki dışardan geldi bu virüs , gelmeye de devam ediyor . Kapatılabilir mi girişler bilemiyorum ama bu durum çok endişelendiriyor beni olduğu gibi bir çok insanı da . Allah sonumuzu hayretsin .
Öf geçsin valla burnumu hareket ettirince tuhaf geliyorBenm burnumun içi mukozası hep şiş canım bir aydır. Alıştım artık. Gebelikle ilglymş doğurnca geçer dedi doktr
Kız ben haftalardr böyleyim ya öldrdü beni. Baş ağrısı yapıyo bazen bi de burun akamadığı için o dönemler çeklmez okuyo. Buna şükürÖf geçsin valla burnumu hareket ettirince tuhaf geliyor
Ne kadar acı bi durumBenim de kız kardeşim çocukları bahane ederek nikah sondası eğlenceme gelmeyip bir hafta sonra çanakkaleye gitmişti... hamileliğimde para ile alınacak seyleri aldı ama eve bana manevi yardımı olmadı.. çok yakın iki arkadasım var onlar temizlik vs sorup ediyor hatta biri hastanede kalacak.. koz kardeşim çocukları kaynana ve eltisine bırakıp gelebilir ki aynı binada hepsi ama gelme gereği duymuyor.. abimin borcu için kredi çektim 15bin eksik kaldı trilyonları varken vermedi borcuna karışmam gitsin hapis yatsın dedi ben de annem üzülmesin diye senet imzaladım o kısım için senet artı kredi ödedim çok zorlandım.. yani ben kardeşlik olgusuna artık mesafeliyim... gerçekten kardeş gibi iki arkadasım var ne varsa da onlarda var doğumda kardeşim kalmaz ama o kalır.. param olmasa kardeşim vermez ama o Verir.. kızımın okulunun son 4 taksidini doğum iznim olduğu için bu arkadaşlarımdan biri ödeyecek ben de ona ekimde geri ödeyeceğim mesela.. üstelik bu varlıkta olmasına rağmen annemin aylık faturalarını bile ben ödüyorum ben çalışmıyorum kovamdan abimler çalışmıyorken nasıl para isteyeyim diyor annem için.. annemin 4 çocuğu var ama ailenin salağıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?