2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız ben haftalardr böyleyim ya öldrdü beni. Baş ağrısı yapıyo bazen bi de burun akamadığı için o dönemler çeklmez okuyo. Buna şükürne bitmez son aymış ya canımızı çıkardı
Valla bir an önce bitse artık ya. Bugün eşime diyorum şu virüs daha fazla yayılmadan doğursamda eve getirsem çocuğumu diye. Bu seferde doğum sonrası kontrol için götürücem ama en azından o zaman daha fazla önlemle götürürüm ne bileyim.
Aaa kardeşsiz olur mu? Ne demek 2.yi düşünmüyorsun? Diyen annem ve kayınvalideme okutmak istedim senin bu yazdığını. Valla benimde bir ablam ve abim var. Ablamla yine gel git yaparız, muhabbetimiz vardır. Arar sorar ama abim öyle değildir. Evlenmeden önce bana çok düşkündü, evlendikten sonra karısı bir küsse abim 10 küstü bize. Karısı bir kaşını kaldırsa abim çayını bardakta bırakıp kalkıp giderdi. Gerek yok bence o yüzden kardeşe. Nice arkadaşlar var kardeşinden daha yakın. Sonuçta yakın arkadaşlarda seçtiğin ailendir.

Ay kızlar demeyin karartmayın benikardeş yaptık biz birbirleri içinallahım inşallah çocuklarımız böyle düşünmez.

ben bütun riskler anne için zannediyordum ya ama bebegimi riske atamam

cahillik mutluluktyr diyerek bakmamistim hic.cesaretim kirilir diye.ama okumak lazim sanirim.bu kadar insan tercih etmiyorsa vardir bir sebebi..

Ay kızlar demeyin karartmayın benikardeş yaptık biz birbirleri içinallahım inşallah çocuklarımız böyle düşünmez.
Kuzucum bende eskiden senin gibi düşünüyordum, ilerde birşey olsa bize birbirlerine sahip çıkarlar, aileden biri kalmış olur yanında diye. Şimdi hiç öyle düşünmüyorum hem kendi yaşadıklarımdan hem çevremde gördüğüm örneklerden. Tabi ki herkes böyle olacak diye birşey de yok. Birbirine çok bağlı, canciğer olan kardeşlerde var. İnşallah seninkilerde öyle olur.

Nası bi döneme denk geldik valla gün geçtikçe artıyo sayı 6 oldu. Allahım korusun

Nası bi döneme denk geldik valla gün geçtikçe artıyo sayı 6 oldu. Allahım korusun
Ya açıkcası çok risk grubunda değiliz bunu bilmek beni rahatlatıyor. Daha çok yaşlılarda sıkıntı mevzu. Ama sonuçta anne, babalarımız var. Gelip gidecekler. Allahım onları da korusun.

Ya açıkcası çok risk grubunda değiliz bunu bilmek beni rahatlatıyor. Daha çok yaşlılarda sıkıntı mevzu. Ama sonuçta anne, babalarımız var. Gelip gidecekler. Allahım onları da korusun.
ya risk grubunda olmasakta beni korkutan o karantina muhabbeti.tamam olmesek de hastalagi geçirip bebemizden uzak kalmak cok korkutuyor Allahim engellesin

Ben de fazlasını düşünmüyorum ama en azından bi kardeşi olsun istedik. Ben birbirlerini sevsnler diye elimden geleni yapcm öyle yetştrcem inşallah birbirlerine sahip çıkan kardeşlerden olurlarİki yeterzaten vicudum psikolojim fazlasını kaldrmaz bence

Aynen kuzum. Benm de yarın kayv gelecek. Korkuyrum açıkçası. Allahım korusun.

İngilterede hamile bir bayanda virüse rastlanmıştı , ilk defa da yenidoğan bebekte rastlandı virüse . Ama anneden geçip geçmediği bilinmiyor . Bebek ve anne farklı hastahanelerde imiş ancak annenin durumu daha ciddiymiş . Risk grubunda değiliz belki ama yine de insan kendi için de yakınları için de endişeleniyor . Bir an önce bitse gitse bu virüs muhabbeti .

Herkes için risk var tabi ama gençler için çocukalr için daha az. En azından bu sevindirici. Tabiki defolup gitsin kimse zarar görmesin yaşlılar da annemiz babamız sonuçta. Virüs olabilir ama ölüm yok sanırım. Sadece iranda bi genç ölmüş ilk defa diye duydum.

Ben yazmayayım dedim ama dayanamadım bu kadar üzüldüğünü görünce. Herkes böyle değil yahu. Her şeyde iyi örnekler olduğu kadar kötü örneklerde var. Biz kardeşlerimle çok iyiyizdir. Bir abim var birde kız kardeşim onlar için canımı bile veririm düşünmem. Annemlerde 6 kardeş onlarında kardeşlik bağları çok iyidir. Hayat bu bende senin gibi çocuğumu kardeşiz bırakmak istemem nasip olursa. Şimdiden bunları düşünüp üzülme hiç.

Deme ya artıyor mu Umarım bi an önce beyazlarlar da hiç değilse kötü görüntü biraz olsun geçer.
Yok canım aslında kırmızı iken tedavi etmek mümkün en azından. Aynisefa kremi sürüyorum ben, dogurunca daha çok ve sık sürmeyi düşünüyorum bakalım. İse yarıyor diyen çok. İnşallah geçirir kirmiziyken.
Aslan burcuyum Ama çok hassas ve takıntılı bi insanım. Özeniyorum bazen düşüncesiz insanlara keşke bu kadar çabuk kırılmasam kimseyi takmasam
Keşke ya. O yüzden çocuğum yengeç olsun hiç istemedim. Şükür koç olacak, tam dişli olur oh

bizimde nisan var.cok yakin akraba..kv sen gelme kizim nolur nolmaz dedi ama biliyorum ki gozler beni arayacak.nisanlanan kisi de bana darilacak nabicam ben ya..
Kardeşim iyi misin sen? Ne demek ne yapacağım tabi ki gitmeyeceksin kendine gel lütfen. Vakaların nerede çıktığı belli değil yurt dışından gelen kendini karantinaya almayan ne kadar beyinsiz var farkında mısın? Zaten şu ortamda nişan yapanın aklına yanayım. Çok değil 2 hafta önce İtalyanlar tatil olunca kafe, bar gezip sokaklarda eğlendiler şu an kırılıyorlar. Korkutmak istemem ama devlet bu kadar tedbir alıyor halka bakıyorum hiç umrunda değil kimsenin. Bu vurdumduymazlik beni delirtiyor. Darılan, dağıldığı yerde kalsın siz kendinizi ve minik kuzuyu atmayın riske.

Kızlar valla sarılmayı öpüşmeyi bırakın, karşıdaki kişinin ne düşüneceği umrunuzda olmasın. Dün işte kayınvalidemlerle annemlere gittik mesela, ne kayınvalidemlere ne annemlere sarıldım. Sarılmayı öpüşmeyi kestim dedim. Sonra orada komşularla falan denk geldik zaten onlar da birbirlerine sarılmak öpüşmek yok dediler. Böyle böyle alışacak herkes, yapacak bir şey yok.

Başınız sağolsun canım. Ölen kişi kadın mıydı? Birkaç gündür burada bir intihar konusu var da Almanya'da yaşıyormuş yazan kişi. Sonradan yalan dendi ama bilemedim görünce sormak istedim.

Ohh ne güzelaranz hiiiç bozulmasın canımbenm de bitane kardesim var sadece. Kötülüğü yok ama iyiliği de yoknötr benmki. Düşünceszdr öküzdr biraz sağolsunben oğlumu mümkn olduğnca ince düşünceli yetştrmeye çalşcm inşallh becereblrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…