- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Sıcak banyo için yazmıştım onu.. belli seneden sonra yapılıyor diye biliyorum ama ben cesaret edemiyorum.. ben genel olarak normal doğum hikayelerinden korkuyorumcanim anlamadim vallaha ne dediginissvd icin ne dusunuyorsun?
Ararsa arasın.. boşver ya otur oturduğun yerde..bizimde nisan var.cok yakin akraba..kv sen gelme kizim nolur nolmaz dedi ama biliyorum ki gozler beni arayacak.nisanlanan kisi de bana darilacak nabicam ben ya..
Böyle örneklerde var tabi ki... ama en azından ben şart değil diye düşünüyorum benim de ikinci çocuğum oluyor ama ilerisini bilmiyorum... çok çok güzel örnekler var hayatta kardeşlik ile ilgili ben şanssız gruptayım kimsenin morali bozulmasın ben öyle dertleşiyoruz diye yazdım..Ben yazmayayım dedim ama dayanamadım bu kadar üzüldüğünü görünce. Herkes böyle değil yahu. Her şeyde iyi örnekler olduğu kadar kötü örneklerde var. Biz kardeşlerimle çok iyiyizdir. Bir abim var birde kız kardeşim onlar için canımı bile veririm düşünmem. Annemlerde 6 kardeş onlarında kardeşlik bağları çok iyidir. Hayat bu bende senin gibi çocuğumu kardeşiz bırakmak istemem nasip olursa. Şimdiden bunları düşünüp üzülme hiç.
Kızımın burcu da aslan. Böyle mi oluyo aslanlar yaAslan burcuyumAma çok hassas ve takıntılı bi insanım. Özeniyorum bazen düşüncesiz insanlara keşke bu kadar çabuk kırılmasam kimseyi takmasam
Aslında aslanlar biraz bencil olur.Kızımın burcu da aslan. Böyle mi oluyo aslanlar yaneyse duygusuz küt olmasından iyidir.
Göbeğinin bi tarafı yükselip taş gibi oluyo ve bebek o arada hareket etmiyo canım. Kalp atışları hızlanıyo nefesin kesilir gibi oluyo.Kızlar bu kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi olup bir yerde toplanması mı? Ben dün geceden beri bunu yaşıyorum ve aşağıdaki kemiğim çatı kemiği deniliyor sanırım adım atarken bile kırılacak gibi acıyor
Tabi ki çok zor bi durum, allah hiç kimseye yaşatmasın yaya risk grubunda olmasakta beni korkutan o karantina muhabbeti.tamam olmesek de hastalagi geçirip bebemizden uzak kalmak cok korkutuyor Allahim engellesin
İnşallah birbirini çok seven iki kardeş olurlarBen de fazlasını düşünmüyorum ama en azından bi kardeşi olsun istedik. Ben birbirlerini sevsnler diye elimden geleni yapcm öyle yetştrcem inşallah birbirlerine sahip çıkan kardeşlerden olurlarİki yeter zaten vicudum psikolojim fazlasını kaldrmaz bence
Valla herkes tedirgin. Bir grup var çok ciddiye alıyor işi, bir grup var hiç sallamıyor. İnşallah yayılmadan, kayıp vermeden atlatırız.Aynen kuzum. Benm de yarın kayv gelecek. Korkuyrum açıkçası. Allahım korusun.
Canım tabi ki gitme. Hastalık kaybolunca düğününe gidersin bebişini alıp. Şu durumda kalabalık ortama girmek akıl karı değil.bizimde nisan var.cok yakin akraba..kv sen gelme kizim nolur nolmaz dedi ama biliyorum ki gozler beni arayacak.nisanlanan kisi de bana darilacak nabicam ben ya..
Canım o bebeğin hareketinden Yada duruşundan kaynaklı oluyor bence çünkü ben doktora muayene olurken popoyu kaldırdı sertleşti karnım bu kasılma mı dedim hatır dedi bu poposu dedi buradan çalışıyor sana o da ağrıya sebep oluyor dedi ama tabi bilemiyorum Yğne deKızlar bu kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi olup bir yerde toplanması mı? Ben dün geceden beri bunu yaşıyorum ve aşağıdaki kemiğim çatı kemiği deniliyor sanırım adım atarken bile kırılacak gibi acıyor
Evet basari orani cok cok yuksek ama bende en ufak ihtimali bile goze alamadim gerci olcak olduktan sonra oluyor tevekkul etmek lazim ama yine de yapamiyor insanben bütun riskler anne için zannediyordum yaama bebegimi riske atamam
cahillik mutluluktyr diyerek bakmamistim hic.cesaretim kirilir diye.ama okumak lazim sanirim.bu kadar insan tercih etmiyorsa vardir bir sebebi..
Evet karnin tas gibi oluyor sonra gevsiyor bu duzenli olursa sıkıntı duzensiz olmasi bu haftalar da normalKızlar bu kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi olup bir yerde toplanması mı? Ben dün geceden beri bunu yaşıyorum ve aşağıdaki kemiğim çatı kemiği deniliyor sanırım adım atarken bile kırılacak gibi acıyor
Ben de hep bebek hareketdr demştim ama öyle olmayabiliyr canım. Nst de sancım çıktı. Farklı bşyler hissettğnzde mutlaka doktrunuza danışınCanım o bebeğin hareketinden Yada duruşundan kaynaklı oluyor bence çünkü ben doktora muayene olurken popoyu kaldırdı sertleşti karnım bu kasılma mı dedim hatır dedi bu poposu dedi buradan çalışıyor sana o da ağrıya sebep oluyor dedi ama tabi bilemiyorum Yğne de
Babanda gitmesin canim ya şu dönem gerçekten sikintiliDoğum için geldim bir de annemlere . Umre olsa gitmezlerdi de şimdi gidilmese olmaz diyorlar . Annem kendi gitmiyor ama babamı gönderiyor , babam da aslında gitme taraftarı değil . Arasam olmaz mı diyor . İşte hep ne derler kaygısı ile hareket ediyorlar ama hiç zamanı değil . Durumun ciddiyetinin sanırım tam anlamıyla farkında değiliz hala
Ohh ne güzelaranz hiiiç bozulmasın canım benm de bitane kardesim var sadece. Kötülüğü yok ama iyiliği de yok nötr benmki. Düşünceszdr öküzdr biraz sağolsun ben oğlumu mümkn olduğnca ince düşünceli yetştrmeye çalşcm inşallh becereblrm
Hadi yaa bende hiç sancı çıkmamıştı ayyy bende diyordum nisan başı doğumum ilk doğuranlardan olurum hep sizler aceleci çaktınız Kızlar çok heyecanlıBen de hep bebek hareketdr demştim ama öyle olmayabiliyr canım. Nst de sancım çıktı. Farklı bşyler hissettğnzde mutlaka doktrunuza danışın
Rabbim senin kalbinin güzelliğini biliyor emin ol kat kat bereketini artırır paranın felaketleri savar.bizim dayımlarda triplexde oturur dedemin parası ile iş kuruldu vs kızlara yok anacım eski evde oturur hiç biride mutlu degil çocukları okumadı evlenmiyor torun diye inliyolar annemi kıskanıyor hepsi işin komik kısmı kaynası ile oturuyor tek maaşlı ama çok mutluyuz biz.eşimin tarafıda durmadan süzme peşinde bizi ama artık akıllandım esime yok diye ağlasoyorum.hayat çok garip paylaşınca maddi manevi sömürü oldu hep ondan artık ailem hariç kimseye bişey yapmıyorum ekstradan gereksiz arkadasa,akrabaya yapıyosun boş geliyorBenim de kız kardeşim çocukları bahane ederek nikah sondası eğlenceme gelmeyip bir hafta sonra çanakkaleye gitmişti... hamileliğimde para ile alınacak seyleri aldı ama eve bana manevi yardımı olmadı.. çok yakın iki arkadasım var onlar temizlik vs sorup ediyor hatta biri hastanede kalacak.. koz kardeşim çocukları kaynana ve eltisine bırakıp gelebilir ki aynı binada hepsi ama gelme gereği duymuyor.. abimin borcu için kredi çektim 15bin eksik kaldı trilyonları varken vermedi borcuna karışmam gitsin hapis yatsın dedi ben de annem üzülmesin diye senet imzaladım o kısım için senet artı kredi ödedim çok zorlandım.. yani ben kardeşlik olgusuna artık mesafeliyim... gerçekten kardeş gibi iki arkadasım var ne varsa da onlarda var doğumda kardeşim kalmaz ama o kalır.. param olmasa kardeşim vermez ama o Verir.. kızımın okulunun son 4 taksidini doğum iznim olduğu için bu arkadaşlarımdan biri ödeyecek ben de ona ekimde geri ödeyeceğim mesela.. üstelik bu varlıkta olmasına rağmen annemin aylık faturalarını bile ben ödüyorum ben çalışmıyorum kovamdan abimler çalışmıyorken nasıl para isteyeyim diyor annem için.. annemin 4 çocuğu var ama ailenin salağıyım sanırım
Canım ben 27. Haftamda 30 günlük heyet raporu aldım 32. Haftam dolunca ücretli iznime ayrıldım. Raporluyken maaşım normal yattı, 1-2 ay içinde ptt ye rapor parası yatacakmış onu da çekip çalıştığım kurumunun hesabına yatıracakmışım bizde böyleKızlar merhaba bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah.ben de haziran annesı olacagım ınsallah,size sormak istedıgım bir soru var , şuan25.haftamdayum ama koronodan dolayı cok tedırgınım,ozel sektorde calısıyorum . 25-32.hafta arasında 10 ar gunluk raporlar yada uzretsız ızınler alabılıyomuyuz,almamız rapor paramızı yada mıktarını etkıler mi bılgısı olan bılgılendırebılırse cok sevınırım,hepınıze saglıklı dogumlar
Kaç haftalıksın canım takvimin yok seninHadi yaa bende hiç sancı çıkmamıştı ayyy bende diyordum nisan başı doğumum ilk doğuranlardan olurum hep sizler aceleci çaktınız Kızlar çok heyecanlı
36+5Kaç haftalıksın canım takvimin yok senin
Yok canım ölen kişi erkek , Kayseri’ye getirdiler cenazeyi . Babam gitti baş sağlığı dileyip geldi . Onlar da kolonya ile filan karşılamışlar ancak yine de korkutucu . Dikkat etmiş babam ama insan tedirgin olmuyor değil .Başınız sağolsun canım. Ölen kişi kadın mıydı? Birkaç gündür burada bir intihar konusu var da Almanya'da yaşıyormuş yazan kişi. Sonradan yalan dendi ama bilemedim görünce sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?