2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim anlamadim vallaha ne dedigini ssvd icin ne dusunuyorsun?
Sıcak banyo için yazmıştım onu.. belli seneden sonra yapılıyor diye biliyorum ama ben cesaret edemiyorum.. ben genel olarak normal doğum hikayelerinden korkuyorum
bizimde nisan var.cok yakin akraba..kv sen gelme kizim nolur nolmaz dedi ama biliyorum ki gozler beni arayacak.nisanlanan kisi de bana darilacak nabicam ben ya..
Ararsa arasın.. boşver ya otur oturduğun yerde..

Böyle örneklerde var tabi ki... ama en azından ben şart değil diye düşünüyorum benim de ikinci çocuğum oluyor ama ilerisini bilmiyorum... çok çok güzel örnekler var hayatta kardeşlik ile ilgili ben şanssız gruptayım kimsenin morali bozulmasın ben öyle dertleşiyoruz diye yazdım..

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi olup bir yerde toplanması mı? Ben dün geceden beri bunu yaşıyorum ve aşağıdaki kemiğim çatı kemiği deniliyor sanırım adım atarken bile kırılacak gibi acıyor

Göbeğinin bi tarafı yükselip taş gibi oluyo ve bebek o arada hareket etmiyo canım. Kalp atışları hızlanıyo nefesin kesilir gibi oluyo.

Bu kadar tedbirler alınırken bütün dünyada yaşananlar gözümüzün önündeyken hala cafeden avm den paylaşım yapıyorlar nasıl bir bencillik bu anlamıyorum büyük şehirler daha riskli buralarda bişey olmaz diye bir durum yok ünv.ler tatil edildi büyük şehirler dağıldı bide şimdi ülkenin her kesiminde umreden gelenler var biraz sıksak dişimizi dizimizi kırsakta az ev de otursak kalabalıklara zorunlu olmadıkça girmesek aslında bize düşen çok basit sorumluluklar ama insanlar zorla davetiye çıkartıyor hastalığa az önce bangır bangır bir gelin alma konvoyu geçtiRabbim hayır etsin sonumuzu bi an evvel uzaklaştırsın bu musibeti

ya risk grubunda olmasakta beni korkutan o karantina muhabbeti.tamam olmesek de hastalagi geçirip bebemizden uzak kalmak cok korkutuyor Allahim engellesin
Tabi ki çok zor bi durum, allah hiç kimseye yaşatmasın ya
İnşallah birbirini çok seven iki kardeş olurlar valla kaç çocuk yapacağı kişinim kendisine, maddi durumuna vs bağlı yeter diyorsan yeterdir tabi.
Aynen kuzum. Benm de yarın kayv gelecek. Korkuyrum açıkçası. Allahım korusun.
Valla herkes tedirgin. Bir grup var çok ciddiye alıyor işi, bir grup var hiç sallamıyor. İnşallah yayılmadan, kayıp vermeden atlatırız.
bizimde nisan var.cok yakin akraba..kv sen gelme kizim nolur nolmaz dedi ama biliyorum ki gozler beni arayacak.nisanlanan kisi de bana darilacak nabicam ben ya..
Canım tabi ki gitme. Hastalık kaybolunca düğününe gidersin bebişini alıp. Şu durumda kalabalık ortama girmek akıl karı değil.

Canım o bebeğin hareketinden Yada duruşundan kaynaklı oluyor bence çünkü ben doktora muayene olurken popoyu kaldırdı sertleşti karnım bu kasılma mı dedim hatır dedi bu poposu dedi buradan çalışıyor sana o da ağrıya sebep oluyor dedi ama tabi bilemiyorum Yğne de

ben bütun riskler anne için zannediyordum ya ama bebegimi riske atamam

cahillik mutluluktyr diyerek bakmamistim hic.cesaretim kirilir diye.ama okumak lazim sanirim.bu kadar insan tercih etmiyorsa vardir bir sebebi..
Evet basari orani cok cok yuksek ama bende en ufak ihtimali bile goze alamadim gerci olcak olduktan sonra oluyor tevekkul etmek lazim ama yine de yapamiyor insan

Evet karnin tas gibi oluyor sonra gevsiyor bu duzenli olursa sıkıntı duzensiz olmasi bu haftalar da normal

Ben de hep bebek hareketdr demştim ama öyle olmayabiliyr canım. Nst de sancım çıktı. Farklı bşyler hissettğnzde mutlaka doktrunuza danışın

Babanda gitmesin canim ya şu dönem gerçekten sikintili
@sekerpare5939
Sende gitme canim Allah korusun salgın var sen öncesinde konuşursun arkadaşınla ama darılıyorsa darılsın bebegin mi önemli arkadaşın mı?

İnşallah canım biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi nasip

Ben de hep bebek hareketdr demştim ama öyle olmayabiliyr canım. Nst de sancım çıktı. Farklı bşyler hissettğnzde mutlaka doktrunuza danışın
Hadi yaa bende hiç sancı çıkmamıştı ayyy bende diyordum nisan başı doğumum ilk doğuranlardan olurum hep sizler aceleci çaktınız Kızlar çok heyecanlı

Rabbim senin kalbinin güzelliğini biliyor emin ol kat kat bereketini artırır paranın felaketleri savar.bizim dayımlarda triplexde oturur dedemin parası ile iş kuruldu vs kızlara yok anacım eski evde oturur hiç biride mutlu degil çocukları okumadı evlenmiyor torun diye inliyolar annemi kıskanıyor hepsi işin komik kısmı kaynası ile oturuyor tek maaşlı ama çok mutluyuz biz.eşimin tarafıda durmadan süzme peşinde bizi ama artık akıllandım esime yok diye ağlasoyorum.hayat çok garip paylaşınca maddi manevi sömürü oldu hep ondan artık ailem hariç kimseye bişey yapmıyorum ekstradan gereksiz arkadasa,akrabaya yapıyosun boş geliyor

Canım ben 27. Haftamda 30 günlük heyet raporu aldım 32. Haftam dolunca ücretli iznime ayrıldım. Raporluyken maaşım normal yattı, 1-2 ay içinde ptt ye rapor parası yatacakmış onu da çekip çalıştığım kurumunun hesabına yatıracakmışım bizde böyle şu an bi arkadaşım da hamile 1 hafta idari izin verdiler talep etti sen talep ettin mi nasıl bakıyolar olaya sizde bilemiyorum tabi.

Başınız sağolsun canım. Ölen kişi kadın mıydı? Birkaç gündür burada bir intihar konusu var da Almanya'da yaşıyormuş yazan kişi. Sonradan yalan dendi ama bilemedim görünce sormak istedim.
Yok canım ölen kişi erkek , Kayseri’ye getirdiler cenazeyi . Babam gitti baş sağlığı dileyip geldi . Onlar da kolonya ile filan karşılamışlar ancak yine de korkutucu . Dikkat etmiş babam ama insan tedirgin olmuyor değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…