Al benden de o kadarKızlar benim hiç keyfim falan kalmadı ya.. Tv açsam corona, telefona baksam corona.. Psikolojim bozuldu artık ya.. Can sıkıntısından patlayacağım.
Valla ben tlc yi izliyorum artık. Ya da belgesel falan. Can sıkıyor haberlerKızlar benim hiç keyfim falan kalmadı ya.. Tv açsam corona, telefona baksam corona.. Psikolojim bozuldu artık ya.. Can sıkıntısından patlayacağım.
Yani öyle bir zamanda bebek dogurucaz diyorum ne şansisiz ailemde diyor oyle deme ama ister istemez takiyorum kafama bende ilk bebegim ozeniyorum hastane suslemesi organizasyonuna kadar ulkede salgin karantina hepsi bizi bulduSorma ya. Millette el yıkama alışkanlığı yok resmen. İğrenç bir şey. Söyleyince ayıp oluyor ama yapmayan pis olmuyor mu yani? Öf sinirim bozuldu
Doğurmadın mı daha bende doğumunu bekliyordumYarın görüş günümüz bebek te geri mi döndü naptıysa yanlarımı deliyor resmen
Yok cnm ben kolay doğuranlardan değilim.Doğurmadın mı daha bende doğumunu bekliyordum
Hemen çıkıyor muyuz yaaa bebişlerin aşısı vs ne zaman oluyorKorkmayın kızlar olacağı varsa olur napalım ya takdiri ilahi Rabbim esirgesin yavrularımızı. Önlemimizi alırsak birşey olmaz Allahın izniyle.. Bende çok telaşlanıyorum hemen doğsa da hastane ortamından kurtulsak diyorum ama nasip kısmet ne zaman gelirse..
Ayyy hayırlısı ile kolay gelir inş bu sefer sancın devam mı peki benim 1 saattir makat bölgesine sancı atıyor anlamadım gazım mı var açaba rahimle mi alakalıYok cnm ben kolay doğuranlardan değilim.
Fatma ana eli otu mu acaba dediğin? Bende var, doğuma götüreceğim inşallah..Kızlar son zamanlarda hurma yemek ve meryem ana otu kullanmak faydalıymış daha önce yapan var mı
Canım hayırlısı olsun. Belki canın sıkılmıştır bazen öyle hissediyor insan. İçi sıkılıyor falan. Belki öyle bir şeydir.Arkadaşlar selam,
Ben de bugün bir tuhaflık var, kendimi kötü hissediyorum. Yani hafif karın kasılmam var sanırım. Ateş basıyor, bir tuhafım. Sıkıntılıyım. Doğumla ilgili herhangi bir başlangıç emaresi yok fakat böyle bir tuhaf hissediyorum. Nasıl anlatsam bilemedim. Pof. Sanırım birkaç güne doğuracağım diye düşünüyorum
Bazıları fatma ana otu yazmış aynı şey galiba içilince çok çabuk açılma oluyomuş rahat doğum geçirdim yazmışlar hepFatma ana eli otu mu acaba dediğin? Bende var, doğuma götüreceğim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?