2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Az önce Show haberlerde anne corona olsa bile bebeğe geçmez anne sütü verilebilir falan diyordu bende çok korkuyorum zor kavuştum zor hamilelik geçirdim zaten şimdi de doğum sürecim de zor allahım sen bebeğime kolaylık sağla hayatında benim de psikolojim iyice bozuldu kardeşim geldi dün 6 saatlik yoldan tıp okuyor çok da dikkatli kendi de maskeli eldivenli falan geldi banyo yaptı kolanyo falan anca öyle sarıldık sonra diyorum ki olacağı varsa olacak kafam almak bullak oldu valla

Sorma ya. Millette el yıkama alışkanlığı yok resmen. İğrenç bir şey. Söyleyince ayıp oluyor ama yapmayan pis olmuyor mu yani? Öf sinirim bozuldu
Yani öyle bir zamanda bebek dogurucaz diyorum ne şansisiz ailemde diyor oyle deme ama ister istemez takiyorum kafama bende ilk bebegim ozeniyorum hastane suslemesi organizasyonuna kadar ulkede salgin karantina hepsi bizi buldu

Bende üzülüyorum korkuyorum da ama ne yapabiliriz ki. Yani kişisel önlemlerden başka. Sonuçta gereken önemleler alınıyor. Evet benim bebeğimin doğacağı zamana denk geldi keşke gelmeseydi ama oldu bir kere. Ben söyle düşünüyorum benimde bebeğimin de sahibi yaratıcı. O arzu etmezse hiçbir şey olmayacak. Yarın veya iki gün sonra hiç aklımıza gelmeyecek yeni sorunlarla boğuşuyor da olabiliriz ya da her şey bitmişte olabilir. Keşke kalan zamanımızı daha güzel geçirebilsek. Burada da mesela konuşarak bir şey yapamayacağız.

Ben mesela kalan zamanda hafif egzersiz, meditasyon, bebeğimle konuşarak, ona müzik dinleterek, kitap okuyarak geçirmek istiyorum. Doğuma psikolojik olarak hazırlanarak, sonrası da lazım olacak önerileri izleyerek falan. Çünkü bir köşeye geçip can sıkmamın bana bir faydası olmayacak.

Korkmayın kızlar olacağı varsa olur napalım ya takdiri ilahi Rabbim esirgesin yavrularımızı. Önlemimizi alırsak birşey olmaz Allahın izniyle.. Bende çok telaşlanıyorum hemen doğsa da hastane ortamından kurtulsak diyorum ama nasip kısmet ne zaman gelirse..

Hemen çıkıyor muyuz yaaa bebişlerin aşısı vs ne zaman oluyor

Yok cnm ben kolay doğuranlardan değilim.
Ayyy hayırlısı ile kolay gelir inş bu sefer sancın devam mı peki benim 1 saattir makat bölgesine sancı atıyor anlamadım gazım mı var açaba rahimle mi alakalı

Arkadaşlar selam,

Ben de bugün bir tuhaflık var, kendimi kötü hissediyorum. Yani hafif karın kasılmam var sanırım. Ateş basıyor, bir tuhafım. Sıkıntılıyım. Doğumla ilgili herhangi bir başlangıç emaresi yok fakat böyle bir tuhaf hissediyorum. Nasıl anlatsam bilemedim. Pof. Sanırım birkaç güne doğuracağım diye düşünüyorum

Canım hayırlısı olsun. Belki canın sıkılmıştır bazen öyle hissediyor insan. İçi sıkılıyor falan. Belki öyle bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…