Evet bence de başlar artık doğumlarKızlar bırakın coranayıartık 2 hafta içerisinde artık sapır sapır dökülürüz bakalım bu hafta kimler doğuracak haftaya kimler kalacak grup nisan ama bence artık dökülüvericez siz ne dersiniz
Bana kayınvalidem vermişti, umreye gittiğinde oradan almış. Denemek için suya koydum bir defa kocaman açıldı o kupkuru ot.. Sudan çıkarınca yine kurudukça kapanıyor. Doğumda yanında götürüp suya koyuyormuşsun ve suyundan içiyormuşsun belli başlı duaları da varmış. Ot açıldıkça sendeki açılma da artıyormuş diyorlar.Bazıları fatma ana otu yazmış aynı şey galiba içilince çok çabuk açılma oluyomuş rahat doğum geçirdim yazmışlar hep
Canım hayırlısı olsun. Belki canın sıkılmıştır bazen öyle hissediyor insan. İçi sıkılıyor falan. Belki öyle bir şeydir.
Bende hiç istek yok senin haftan da olsam hele hareket edecek halim olmazHahahaaa kızlar eşim çöpü atmaya indiydi gelmedi aradım. ahududu yağrağı ile çubuk tarçın almaya gitmiş. Aktarlar da kapanmış alamamış. Ben de gel yarın ben bakarım dedim
İç sesim sende daha etkilisi var nihahaha
Yaaa evet şaka maka bebişlerimizi alıcaz artık kucağımızaKızlar bırakın coranayıartık 2 hafta içerisinde artık sapır sapır dökülürüz bakalım bu hafta kimler doğuracak haftaya kimler kalacak grup nisan ama bence artık dökülüvericez siz ne dersiniz
Hahahah kız sabah akşam çalışın siz gör bak bebe nasıl geliyorHahahaaa kızlar eşim çöpü atmaya indiydi gelmedi aradım. ahududu yağrağı ile çubuk tarçın almaya gitmiş. Aktarlar da kapanmış alamamış. Ben de gel yarın ben bakarım dedim
Kızlar bırakın coranayıartık 2 hafta içerisinde artık sapır sapır dökülürüz bakalım bu hafta kimler doğuracak haftaya kimler kalacak grup nisan ama bence artık dökülüvericez siz ne dersiniz
Ohoo iş hiç bitmiyo yaaaKızlar kendime yapılacaklar listesi yaptım, daha dünya işim var evde.Kesin bitiririm rahata ererim ertesi gün doğurur bebe ağlamasıyla maratona kaldığım yerden devam ederim.
Gönlünü ferah tut canımBilmiyorum gerçekten. Başından beri hiç böyle olmamıştım. Alev alev yanıyorum. Yani psikolojimi bozacak birşey de yok ama bekleyiş beni yordu sanırım. Hayırlısı olsun ne bilim
Valla aynen öyle olur. O yüzden temizlik kısmını mart sonuna doğru düşünüyorum iyice.Ohoo iş hiç bitmiyo yaaadaha bi ay var bizim doğuma bi ay sonra temizlediğim yerler pis olcak gene
Ben dün gittim ahududu yaprağı almaya aktarda yokmuş. Çubuk tarçın da mı etkiliymiş? Ben hurma yemeye de başladım. Umarım bir faydası olur. Benim ufaklık sürekli dönüp duruyordu. Geçen hafta tekrar doğum pozisyonuna gelmişti şimdi sanki yine pozisyon değişti ayaklar sola doğru gitti ama anlayamıyorum kafa nerede?Hahahaaa kızlar eşim çöpü atmaya indiydi gelmedi aradım. ahududu yağrağı ile çubuk tarçın almaya gitmiş. Aktarlar da kapanmış alamamış. Ben de gel yarın ben bakarım dedim
Kızlar kendime yapılacaklar listesi yaptım, daha dünya işim var evde.Kesin bitiririm rahata ererim ertesi gün doğurur bebe ağlamasıyla maratona kaldığım yerden devam ederim.
Kızlar doğum sonrası için korse alacağım ama hiçbir bilgim yok bu konuda.. Sadece külot şeklinde alacağımı biliyorum. Sezaryenden sonra da giyilebiliyor mu? Belli kriterleri var mı bu korselerin? Yani şu şu özellikleri olmalı diye bir şey var mı? Kara cahilim bu konuda kusura bakmayın
Valla benimde gözüm kalıyor ama almıyorum. Kendimi teselli ediyorum anne-kız mayosu alırım diyeKızlar ya mayo alasım var. Trendyolda da çok beğendiğim modeller var fiyatlar da iyi. Yaza kesin iki katına çıkar o fiyatlar. Ama cesaret edemiyorum almaya. Alsam deneyemem bu göbekle. Denemesem de nasıl bileceğim olacak mı üzerime olmayacak mı nasıl duracak. İade süresi de geçer
Oooo çok hızlısın bebeğimBen işleri bugün itibari ile bitirdim. Geriye hastane çantam kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?