İlk gebeliğiniz mi, vücut yapınız nasıl, ben ilk doğumdan önce sıfır beden denecek kadar zayıftım ,toplamda 30 kilo alınca bütün 34-36 beden kıyafetlerimi verdim,bi daha o kilolara dönemem diye, ama emzirme sonrası tekrar 36 bedene düştüm. Şu an üçüncü gebeliğim ve 36 beden bir sürü yeni kıyafet aldım çünkü doğum sonrası yine o kiloya döneceğime eminim, hayatım boyunca hiç kilolu olamadım. Ama kilo veremeyenler de var,kendinize güveniyor vücut yapınızı biliyorsanız alın, yoksa erteleyin.Kızlar ya mayo alasım var. Trendyolda da çok beğendiğim modeller var fiyatlar da iyi. Yaza kesin iki katına çıkar o fiyatlar. Ama cesaret edemiyorum almaya. Alsam deneyemem bu göbekle. Denemesem de nasıl bileceğim olacak mı üzerime olmayacak mı nasıl duracak. İade süresi de geçer
Ayy kızlar bir akrabam da benimle aynıydı günü buğün sezeryanla doğum yapmış 2400 doğmuş bebek dönmediği için sezeryana almışlar. Erken almışlar yaa bir hafta daha bekleyebilirdi aslında
Neyse kurtulmuş bari karnıda kocamandı benden iri duruyordu. Kendine almış demekki.
Ankara Şehir hastanesi 38. Haftada sezeryana alıyormuş bekletmiyrmuş fazla.
39.haftada gideydi hastaneye acaba bisey derler miydi ? Erkn almislr gercktnAyy kızlar bir akrabam da benimle aynıydı günü buğün sezeryanla doğum yapmış 2400 doğmuş bebek dönmediği için sezeryana almışlar. Erken almışlar yaa bir hafta daha bekleyebilirdi aslında
Neyse kurtulmuş bari karnıda kocamandı benden iri duruyordu. Kendine almış demekki.
Ankara Şehir hastanesi 38. Haftada sezeryana alıyormuş bekletmiyrmuş fazla.
o bizde işe yaramiyor heralde tık yok daha kasılma bile olmadi dun geceden sonraHahahaaa kızlar eşim çöpü atmaya indiydi gelmedi aradım. ahududu yağrağı ile çubuk tarçın almaya gitmiş. Aktarlar da kapanmış alamamış. Ben de gel yarın ben bakarım dedim
İç sesim sende daha etkilisi var nihahaha
Meryem ana otu nasıl kullanılıyor?Kızlar son zamanlarda hurma yemek ve meryem ana otu kullanmak faydalıymış daha önce yapan var mı
Bende de varda kullanmadım hiç. Nasıl kullanacağız anlamadım tam olarakBana kayınvalidem vermişti, umreye gittiğinde oradan almış. Denemek için suya koydum bir defa kocaman açıldı o kupkuru ot.. Sudan çıkarınca yine kurudukça kapanıyor. Doğumda yanında götürüp suya koyuyormuşsun ve suyundan içiyormuşsun belli başlı duaları da varmış. Ot açıldıkça sendeki açılma da artıyormuş diyorlar.
Az kalmiso bizde işe yaramiyor heralde tık yok daha kasılma bile olmadi dun geceden sonrabu arada ben merdiven cikmaya basladim yürüyüşle bakalim carsambaya kadar ne olur
Başınız sağolsun. Tedirgin olmaz mı insan vallahi korku sardı hepimizi ya.Yok canım ölen kişi erkek , Kayseri’ye getirdiler cenazeyi . Babam gitti baş sağlığı dileyip geldi . Onlar da kolonya ile filan karşılamışlar ancak yine de korkutucu . Dikkat etmiş babam ama insan tedirgin olmuyor değil .
Süsleme organizasyon hiç takılma canım. Vallahi sağlıktan ötesi yok. Güzel düşünelim güzel olsun.Yani öyle bir zamanda bebek dogurucaz diyorum ne şansisiz ailemde diyor oyle deme ama ister istemez takiyorum kafama bende ilk bebegim ozeniyorum hastane suslemesi organizasyonuna kadar ulkede salgin karantina hepsi bizi buldu
Ben klasik balenli korse kullanacağım ablamda vardı. Eğer rahat edemezsem owli nin doğum korsesini almayı düşünüyorum. Doğum sonrası için özel yapılmış bir urunmus.Kızlar doğum sonrası için korse alacağım ama hiçbir bilgim yok bu konuda.. Sadece külot şeklinde alacağımı biliyorum. Sezaryenden sonra da giyilebiliyor mu? Belli kriterleri var mı bu korselerin? Yani şu şu özellikleri olmalı diye bir şey var mı? Kara cahilim bu konuda kusura bakmayın
Ayy onu nasil yapacam ki
İçiliyomuş leğen gibi bişeyin içine koyun yazmışlar sadece internetten baktıgım o büyüyomuşMeryem ana otu nasıl kullanılıyor?
aslinda içmek zorunlu degil isteyen iciyor ama ben icmem heraldeİçiliyomuş leğen gibi bişeyin içine koyun yazmışlar sadece internetten baktıgım o büyüyomuş
Ay simdi dusakabini cifledim kendimde duş aldım bittim valla eşim çay demlemiş getirdi dahada yerimden kalkmamValla aynen öyle olur. O yüzden temizlik kısmını mart sonuna doğru düşünüyorum iyice.Ama bu hafta halılarımı yıkamaya vericem,1 haftaya anca geliyor zaten.
Bende baktım bugun ben 36 alırdım alsam cünkü kilo almadım cok ama sen nasılsın vuucuddun nasıl bilemiyorum doğum sonrası hemen hemen eski kilona dönersen al bi taneKızlar ya mayo alasım var. Trendyolda da çok beğendiğim modeller var fiyatlar da iyi. Yaza kesin iki katına çıkar o fiyatlar. Ama cesaret edemiyorum almaya. Alsam deneyemem bu göbekle. Denemesem de nasıl bileceğim olacak mı üzerime olmayacak mı nasıl duracak. İade süresi de geçer
Canım sezeryan sonrası bi ay korse yasak demişti ablama doktoru sonra da çok asırı sıkmamak kaydıyla giyebilirsin demiş. Bende merak ediyorum doğum sonrası karnım toparlasın istiyorumKızlar doğum sonrası için korse alacağım ama hiçbir bilgim yok bu konuda.. Sadece külot şeklinde alacağımı biliyorum. Sezaryenden sonra da giyilebiliyor mu? Belli kriterleri var mı bu korselerin? Yani şu şu özellikleri olmalı diye bir şey var mı? Kara cahilim bu konuda kusura bakmayın
Onun açılması bir kaç saat sürüyorsa normalde de açılma o kadar sürüyordur ben de pek mantıklı bulmuyorumMeeyem ana otu bana saçma geliyor ya
O ot açıldıkça rahim açılıyrmuş falan içmeden veya temas etmeden rahim kendiliğinden nasıl açılsın ki
En etkilisi sperm amaOnun açılması bir kaç saat sürüyorsa normalde de açılma o kadar sürüyordur ben de pek mantıklı bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?