2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İlk gebeliğiniz mi, vücut yapınız nasıl, ben ilk doğumdan önce sıfır beden denecek kadar zayıftım ,toplamda 30 kilo alınca bütün 34-36 beden kıyafetlerimi verdim,bi daha o kilolara dönemem diye, ama emzirme sonrası tekrar 36 bedene düştüm. Şu an üçüncü gebeliğim ve 36 beden bir sürü yeni kıyafet aldım çünkü doğum sonrası yine o kiloya döneceğime eminim, hayatım boyunca hiç kilolu olamadım. Ama kilo veremeyenler de var,kendinize güveniyor vücut yapınızı biliyorsanız alın, yoksa erteleyin.

Nefret ediyorum şehir hastanelerinden. Nasıl memnun kalmışmı bari?

Darısı hepimize

39.haftada gideydi hastaneye acaba bisey derler miydi ? Erkn almislr gercktn

o bizde işe yaramiyor heralde tık yok daha kasılma bile olmadi dun geceden sonra bu arada ben merdiven cikmaya basladim yürüyüşle bakalim carsambaya kadar ne olur

Bende de varda kullanmadım hiç. Nasıl kullanacağız anlamadım tam olarak

Ben de sezeryan sonrası kilo veremeyenlerdenim.. ilkinde 13 kilo aldım sezeryande 8 ini verdim sonra emziremedm göğüslerim yara oldu sütüm olmadı bir sürü yedirdiler bana ben de bilmediğim için her şeyi denedim 17 kilo aldım sonra onlar kaldı... arada verdim aldım ama asla kalıcı gitmedi... ben beceremedim diyet işini baktım veriyorum nasılsa isteyince veriyorum diye saldım sonra boşanma tekrar evlilik ailevi sokıntılar ile bu sefer 97 kilo ile hamile kaldım sadece 6 kilo aldım ama emzirme sürecinden korkuyorum..
babamın kanser olduğu sene de 56 san 77 e 6 ayda gelmiştim zor zamanları duygusal beslenme ile atlatan biriyim..

o bizde işe yaramiyor heralde tık yok daha kasılma bile olmadi dun geceden sonra bu arada ben merdiven cikmaya basladim yürüyüşle bakalim carsambaya kadar ne olur
Az kalmishayirlisiyla gelsin kuzunuz

Ay bende son son bi hamarattım bugün güzel güzel yemekler yaptim cantalarimi hazirladim kaba taslak doğuma hazırım artık ☺ temizlige asla el vurmuyorum yalan yok sevmem pek zaten hafta içi kocam bi supurur ay sonuna dogru temizlikci alırım ohh mis gibi olur heyecanla bekliyorum şu 2 haftada dokuluruz zaten bir bir hadi buralara bebek resimleri atalım artık

Başınız sağolsun. Tedirgin olmaz mı insan vallahi korku sardı hepimizi ya.
Yani öyle bir zamanda bebek dogurucaz diyorum ne şansisiz ailemde diyor oyle deme ama ister istemez takiyorum kafama bende ilk bebegim ozeniyorum hastane suslemesi organizasyonuna kadar ulkede salgin karantina hepsi bizi buldu
Süsleme organizasyon hiç takılma canım. Vallahi sağlıktan ötesi yok. Güzel düşünelim güzel olsun.
Ben klasik balenli korse kullanacağım ablamda vardı. Eğer rahat edemezsem owli nin doğum korsesini almayı düşünüyorum. Doğum sonrası için özel yapılmış bir urunmus.

Valla aynen öyle olur. O yüzden temizlik kısmını mart sonuna doğru düşünüyorum iyice. Ama bu hafta halılarımı yıkamaya vericem,1 haftaya anca geliyor zaten.
Ay simdi dusakabini cifledim kendimde duş aldım bittim valla eşim çay demlemiş getirdi dahada yerimden kalkmam bence de mart sonu iyi ben o zamana bi kadın alıcam yine sonrada doğuma inşallah
Bende baktım bugun ben 36 alırdım alsam cünkü kilo almadım cok ama sen nasılsın vuucuddun nasıl bilemiyorum doğum sonrası hemen hemen eski kilona dönersen al bi tane
Canım sezeryan sonrası bi ay korse yasak demişti ablama doktoru sonra da çok asırı sıkmamak kaydıyla giyebilirsin demiş. Bende merak ediyorum doğum sonrası karnım toparlasın istiyorum

Meeyem ana otu bana saçma geliyor ya
O ot açıldıkça rahim açılıyrmuş falan içmeden veya temas etmeden rahim kendiliğinden nasıl açılsın ki

Meeyem ana otu bana saçma geliyor ya
O ot açıldıkça rahim açılıyrmuş falan içmeden veya temas etmeden rahim kendiliğinden nasıl açılsın ki
Onun açılması bir kaç saat sürüyorsa normalde de açılma o kadar sürüyordur ben de pek mantıklı bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…