Bende hiç istek yok senin haftan da olsam hele hareket edecek halim olmazvalla helal olsun bayılıyorum böyle libidolu kadınlara
Aa erken almışlar ama sanki bebekte zayıf doğmuş azıcık haftasına göreAyy kızlar bir akrabam da benimle aynıydı günü buğün sezeryanla doğum yapmış 2400 doğmuş bebek dönmediği için sezeryana almışlar. Erken almışlar yaa bir hafta daha bekleyebilirdi aslında
Neyse kurtulmuş bari karnıda kocamandı benden iri duruyordu. Kendine almış demekki.
Ankara Şehir hastanesi 38. Haftada sezeryana alıyormuş bekletmiyrmuş fazla.
Hep faydasını gördük yazılmış çok ilginç duruyor zaten doktora sorcam gidinceaslinda içmek zorunlu degil isteyen iciyor ama ben icmem heraldeoglumda suya kuzenim koymustu ve yasin falan okumuştu suya ama icmedim yinede faydasini gormustum
Valla öyle uzanırım napıyosa yapsın becerebilirse artık bişilerBenim haftama gelince senide görürüüüüz. Yok yok tek doğsun da artık vermeye hazırım diye düşünürsün. Çekilmez bir hâle geliyor hamilelik..
Bilmem ki.. Mesela ilk doğum yapan baharın kullanıcı adını yazıp yanına tarihini bebişin adını ve nazar boncuğu falan ekleyebilirsin. Ama bir fikir benimki sadeceAyy onu nasil yapacam ki
İşte içiyorsun canım suya koyunca.. Ben de epey yazı okumuştum etkili olduğuna dair..Meeyem ana otu bana saçma geliyor ya
O ot açıldıkça rahim açılıyrmuş falan içmeden veya temas etmeden rahim kendiliğinden nasıl açılsın ki
İlk gebeliğiniz mi, vücut yapınız nasıl, ben ilk doğumdan önce sıfır beden denecek kadar zayıftım ,toplamda 30 kilo alınca bütün 34-36 beden kıyafetlerimi verdim,bi daha o kilolara dönemem diye, ama emzirme sonrası tekrar 36 bedene düştüm. Şu an üçüncü gebeliğim ve 36 beden bir sürü yeni kıyafet aldım çünkü doğum sonrası yine o kiloya döneceğime eminim, hayatım boyunca hiç kilolu olamadım. Ama kilo veremeyenler de var,kendinize güveniyor vücut yapınızı biliyorsanız alın, yoksa erteleyin.
Valla kızlar 36 bedendim hamilelikten önce. Ölçülerim 93-61-80 civarıydı. Ama doğumdan sonra ne kadar gider kilo bilmiyorum. 9 kilo aldım şimdiye kadar.Ay simdi dusakabini cifledim kendimde duş aldım bittim valla eşim çay demlemiş getirdi dahada yerimden kalkmambence de mart sonu iyi ben o zamana bi kadın alıcam yine sonrada doğuma inşallah
Bende baktım bugun ben 36 alırdım alsam cünkü kilo almadım cok ama sen nasılsın vuucuddun nasıl bilemiyorum doğum sonrası hemen hemen eski kilona dönersen al bi tane
Canım sezeryan sonrası bi ay korse yasak demişti ablama doktoru sonra da çok asırı sıkmamak kaydıyla giyebilirsin demiş. Bende merak ediyorum doğum sonrası karnım toparlasın istiyorum
Iyi birsey almak istiyorsan mutlaka vedette derim cok guzel inceltiyor sezeryandan sonra hemen kullanilmiyor bu tarz olanlar cunku cok sıkı bedeni inceltmek icin kullaniliyorKızlar doğum sonrası için korse alacağım ama hiçbir bilgim yok bu konuda.. Sadece külot şeklinde alacağımı biliyorum. Sezaryenden sonra da giyilebiliyor mu? Belli kriterleri var mı bu korselerin? Yani şu şu özellikleri olmalı diye bir şey var mı? Kara cahilim bu konuda kusura bakmayın
Ben daha krem almadım, kararsızım alıp almamakta çünkü gümüş kapaklardan aldım. Yine de meme uçlarım düz olduğu için belki krem de lazım olur diyorum. Uygun fiyatlı ve etkili bir krem önerebilirse biri alırım belki..Sizlerin haftaları benden çok önce hatta bazılarınız meleğine kavuşmak üzere..göğüs ucu yaraları için ne zaman krem sürmeye başladınız doktor söyluyor mu sürmeye başlayabilirsiniz diye
Valla ne yalan söyliyim ben de merak ettim poğaaça olayınıHahahahhahahaha yaaaaaa
Kız azcık döneydinde poğaçayı göreydik
Fiyatları çok uçukmuş baktım şimdi ve genelde bedeni tamamen kaplıyor. Benim karnım çok çok büyümedi daha uygun fiyatlılar işimi görür heralde..Iyi birsey almak istiyorsan mutlaka vedette derim cok guzel inceltiyor sezeryandan sonra hemen kullanilmiyor bu tarz olanlar cunku cok sıkı bedeni inceltmek icin kullaniliyor
Benim göğüs uçlarım çok hassas normalde de o yüzden 32den itibaren sürmeye başladım.Sizlerin haftaları benden çok önce hatta bazılarınız meleğine kavuşmak üzere..göğüs ucu yaraları için ne zaman krem sürmeye başladınız doktor söyluyor mu sürmeye başlayabilirsiniz diye
HahahahhahaValla ne yalan söyliyim ben de merak ettim poğaaça olayını
Kaçıcı haftaya kdar dönebiliyor ki bebeler.Ayy kızlar bir akrabam da benimle aynıydı günü buğün sezeryanla doğum yapmış 2400 doğmuş bebek dönmediği için sezeryana almışlar. Erken almışlar yaa bir hafta daha bekleyebilirdi aslında
Neyse kurtulmuş bari karnıda kocamandı benden iri duruyordu. Kendine almış demekki.
Ankara Şehir hastanesi 38. Haftada sezeryana alıyormuş bekletmiyrmuş fazla.
Bence günü vakti dolmadan doğmuyor bebek, ben de doğum artık başlasın istiyorum ama tık yok, ilk ikisi tam kırkı dolunca başlamıştı, biz rahatız üçüncü olduğu için hayatımızda değişen bişey olmadı gebelikte, her şey aktif seyrinde ama doğumu tetiklediği falan yok, eşime arada diyorum ki bi doğurtturamadın beni,anlamadığı için ben napayım ki diyor :) ne yürüyüşler merdivenler ne hurmalar zamanı gelmeyince olmuyor maalesef...Benim haftama gelince senide görürüüüüz. Yok yok tek doğsun da artık vermeye hazırım diye düşünürsün. Çekilmez bir hâle geliyor hamilelik..
Evet cok kilo alanlar tam toparlanmak isteyenlere daha iygun cok kilo almadiysan normal korseler isini gorur ilk dogumum da bende cok kilo almamistim ve hemen normalr donmustu karnim siradan bir korse aldim biraz taktim o kadarFiyatları çok uçukmuş baktım şimdi ve genelde bedeni tamamen kaplıyor. Benim karnım çok çok büyümedi daha uygun fiyatlılar işimi görür heralde..
Owli güzele benziyor ama hareket kısıtlaması yapabilir gibi.. Ben şöyle bir şey düşünmüştüm acaba işe yarar mı?Ben klasik balenli korse kullanacağım ablamda vardı. Eğer rahat edemezsem owli nin doğum korsesini almayı düşünüyorum. Doğum sonrası için özel yapılmış bir urunmus.
Öylemi inşallah faydasını görürsünYok canım aslında kırmızı iken tedavi etmek mümkün en azından. Aynisefa kremi sürüyorum ben, dogurunca daha çok ve sık sürmeyi düşünüyorum bakalım. İse yarıyor diyen çok. İnşallah geçirir kirmiziyken.
Keşke ya. O yüzden çocuğum yengeç olsun hiç istemedim. Şükür koç olacak, tam dişli olur oh
Ben ten göğüs altı modelini aldım çok işimi gördü, külot tip olan giyemedim acıttı, göğüs altından askılı olanlardan aldım, çok sıcaklarda giyilmez belki ama zaten mayıs haziran temmuzda çok korseli takılamam, emzirme telaşı bebek telaşı o an göbeğini çok düşünmüyor insan, kışın takıp karnımı dümdüz yapmıştım ilk iki gebelikteFiyatları çok uçukmuş baktım şimdi ve genelde bedeni tamamen kaplıyor. Benim karnım çok çok büyümedi daha uygun fiyatlılar işimi görür heralde..
Kızımın burcu da aslan. Böyle mi oluyo aslanlar yaneyse duygusuz küt olmasından iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?