2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende hiç istek yok senin haftan da olsam hele hareket edecek halim olmaz valla helal olsun bayılıyorum böyle libidolu kadınlara

Benim haftama gelince senide görürüüüüz. Yok yok tek doğsun da artık vermeye hazırım diye düşünürsün. Çekilmez bir hâle geliyor hamilelik..

Aa erken almışlar ama sanki bebekte zayıf doğmuş azıcık haftasına göre neyse sağlıkla büyütsün önemli olan o

Benim haftama gelince senide görürüüüüz. Yok yok tek doğsun da artık vermeye hazırım diye düşünürsün. Çekilmez bir hâle geliyor hamilelik..
Valla öyle uzanırım napıyosa yapsın becerebilirse artık bişiler ben valla smdiden yoruldum hamilelikten cok güzel ama yetti bu kadar bana

Ayy onu nasil yapacam ki
Bilmem ki.. Mesela ilk doğum yapan baharın kullanıcı adını yazıp yanına tarihini bebişin adını ve nazar boncuğu falan ekleyebilirsin. Ama bir fikir benimki sadece Böyle sayı artıkça kim doğum yapmış kaç kişi doğurmuş net görebiliriz.
Meeyem ana otu bana saçma geliyor ya
O ot açıldıkça rahim açılıyrmuş falan içmeden veya temas etmeden rahim kendiliğinden nasıl açılsın ki
İşte içiyorsun canım suya koyunca.. Ben de epey yazı okumuştum etkili olduğuna dair..

Valla kızlar 36 bedendim hamilelikten önce. Ölçülerim 93-61-80 civarıydı. Ama doğumdan sonra ne kadar gider kilo bilmiyorum. 9 kilo aldım şimdiye kadar.

Sizlerin haftaları benden çok önce hatta bazılarınız meleğine kavuşmak üzere..göğüs ucu yaraları için ne zaman krem sürmeye başladınız doktor söyluyor mu sürmeye başlayabilirsiniz diye

Iyi birsey almak istiyorsan mutlaka vedette derim cok guzel inceltiyor sezeryandan sonra hemen kullanilmiyor bu tarz olanlar cunku cok sıkı bedeni inceltmek icin kullaniliyor

Sizlerin haftaları benden çok önce hatta bazılarınız meleğine kavuşmak üzere..göğüs ucu yaraları için ne zaman krem sürmeye başladınız doktor söyluyor mu sürmeye başlayabilirsiniz diye
Ben daha krem almadım, kararsızım alıp almamakta çünkü gümüş kapaklardan aldım. Yine de meme uçlarım düz olduğu için belki krem de lazım olur diyorum. Uygun fiyatlı ve etkili bir krem önerebilirse biri alırım belki..

Iyi birsey almak istiyorsan mutlaka vedette derim cok guzel inceltiyor sezeryandan sonra hemen kullanilmiyor bu tarz olanlar cunku cok sıkı bedeni inceltmek icin kullaniliyor
Fiyatları çok uçukmuş baktım şimdi ve genelde bedeni tamamen kaplıyor. Benim karnım çok çok büyümedi daha uygun fiyatlılar işimi görür heralde..

Benim göğüs uçlarım çok hassas normalde de o yüzden 32den itibaren sürmeye başladım.
Valla ne yalan söyliyim ben de merak ettim poğaaça olayını
Hahahahhaha Cherrygum açıklamak ister misin

Kaçıcı haftaya kdar dönebiliyor ki bebeler.

Bence günü vakti dolmadan doğmuyor bebek, ben de doğum artık başlasın istiyorum ama tık yok, ilk ikisi tam kırkı dolunca başlamıştı, biz rahatız üçüncü olduğu için hayatımızda değişen bişey olmadı gebelikte, her şey aktif seyrinde ama doğumu tetiklediği falan yok, eşime arada diyorum ki bi doğurtturamadın beni,anlamadığı için ben napayım ki diyor :) ne yürüyüşler merdivenler ne hurmalar zamanı gelmeyince olmuyor maalesef...

Fiyatları çok uçukmuş baktım şimdi ve genelde bedeni tamamen kaplıyor. Benim karnım çok çok büyümedi daha uygun fiyatlılar işimi görür heralde..
Evet cok kilo alanlar tam toparlanmak isteyenlere daha iygun cok kilo almadiysan normal korseler isini gorur ilk dogumum da bende cok kilo almamistim ve hemen normalr donmustu karnim siradan bir korse aldim biraz taktim o kadar

Ben klasik balenli korse kullanacağım ablamda vardı. Eğer rahat edemezsem owli nin doğum korsesini almayı düşünüyorum. Doğum sonrası için özel yapılmış bir urunmus.
Owli güzele benziyor ama hareket kısıtlaması yapabilir gibi.. Ben şöyle bir şey düşünmüştüm acaba işe yarar mı?

Öylemi inşallah faydasını görürsün Dermoller diye bi ürün var duymuşsundur belki bende doğumdan sonra onu kullanmayı düşünüyorum.
koç burdu dişli mi oluyormuş iyi bari sevindim

Reactions: Kuf
Ben ten göğüs altı modelini aldım çok işimi gördü, külot tip olan giyemedim acıttı, göğüs altından askılı olanlardan aldım, çok sıcaklarda giyilmez belki ama zaten mayıs haziran temmuzda çok korseli takılamam, emzirme telaşı bebek telaşı o an göbeğini çok düşünmüyor insan, kışın takıp karnımı dümdüz yapmıştım ilk iki gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…