- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aynen işte yaza denk gelecek nasıl korse giyeceğiz ben de bilmiyorum. E peki hemen takmayıp kışa bırakınca sıkıntı olmuyor mu yani? Yine etkili oluyor mu?Ben ten göğüs altı modelini aldım çok işimi gördü, külot tip olan giyemedim acıttı, göğüs altından askılı olanlardan aldım, çok sıcaklarda giyilmez belki ama zaten mayıs haziran temmuzda çok korseli takılamam, emzirme telaşı bebek telaşı o an göbeğini çok düşünmüyor insan, kışın takıp karnımı dümdüz yapmıştım ilk iki gebelikte
Benim doktorum hemen korse takabilirsin demişti ama sezeryanlıydım, annemin gel saralım önerisini bile reddettim,eskiler bezle sararmış, rahat takıldım bi süre, tabi ki sarkık buruşuk bir göbeğim vardı, ama kışa korsemi taktım, düzenli yarım mekik çektim o zaman toparladı, ikinci gebelik sonrası bile genç kız karnı gibi oldu fark etmediAynen işte yaza denk gelecek nasıl korse giyeceğiz ben de bilmiyorum. E peki hemen takmayıp kışa bırakınca sıkıntı olmuyor mu yani? Yine etkili oluyor mu?
Valla süpermiş o zaman, inşallah bizim de öyle olurBenim doktorum hemen korse takabilirsin demişti ama sezeryanlıydım, annemin gel saralım önerisini bile reddettim,eskiler bezle sararmış, rahat takıldım bi süre, tabi ki sarkık buruşuk bir göbeğim vardı, ama kışa korsemi taktım, düzenli yarım mekik çektim o zaman toparladı, ikinci gebelik sonrası bile genç kız karnı gibi oldu fark etmedi
Doktor 37. haftadan sonra dönmez diyor ama benim ilk hamileliğimde 38. haftaya kadar baş aşağıda dururken 38. hafta yan dönüp 39. hafta tekrar baş aşağı dönmüştü. Ayrıca geçenlerde başka bir doktor yan geliş diye sezaryene aldığımız bebek ertesi gün sezaryende dönmüştü baş gelişti, nadirde olsa görülüyor dedi. Bir sağlık problemi olmadıkça doğum başlayana kadar beklenmesi gerekir sanıyorum.Kaçıcı haftaya kdar dönebiliyor ki bebeler.
Aslında çok kilo almamışsın bence yine 36ya olursun bi de mayolar genelde likralı oluyor olursun içine benceValla kızlar 36 bedendim hamilelikten önce. Ölçülerim 93-61-80 civarıydı. Ama doğumdan sonra ne kadar gider kilo bilmiyorum. 9 kilo aldım şimdiye kadar.
İstemem o konuyu unutturmaya çalışıyorumBenim göğüs uçlarım çok hassas normalde de o yüzden 32den itibaren sürmeye başladım.
HahahahhahaCherrygum açıklamak ister misin
Aslında bu güzelmiş bence iş görür önceden annemler bezle falan sarıyomuş da işe yarıyormuş. Yüksek bel kotlara devamOwli güzele benziyor ama hareket kısıtlaması yapabilir gibi.. Ben şöyle bir şey düşünmüştüm acaba işe yarar mı?
Aynen eskiler bez sararmış. Yazın ben bir bu külot gibi olanla rahat edebilirim, sanırım böyle alacağım. Görseli pentiden aldım ama diğer markaları da inceleyeyim bir..Aslında çok kilo almamışsın bence yine 36ya olursun bi de mayolar genelde likralı oluyor olursun içine bence
İstemem o konuyu unutturmaya çalışıyorum
Aslında bu güzelmiş bence iş görür önceden annemler bezle falan sarıyomuş da işe yarıyormuş. Yüksek bel kotlara devam
Bence iş görür bu da. Owli ile ilgili olumlu taraf 24 saat takabiliyorsun diğerlerinin aksine. Olumsuz taraf kıyafet altından belli oluyor diyorlar. Aslında benim aklımda korse tayt da var. Hatta ablamın korsesini günde birkaç saat takarım, sonrasında dışarı falan çıkarken de taytı giyerim diye düşünüyorum. Hem bacakları falan da sıkılaştırıcı etkisi varmış. Tayt buOwli güzele benziyor ama hareket kısıtlaması yapabilir gibi.. Ben şöyle bir şey düşünmüştüm acaba işe yarar mı?
Evet o da mantıklı aslında. Belki ikisini birden kullanırımÖylemi inşallah faydasını görürsünDermoller diye bi ürün var duymuşsundur belki bende doğumdan sonra onu kullanmayı düşünüyorum.
koç burdu dişli mi oluyormuş iyi bari sevindim
Peki bedeni neye göre almak gerekir? Önceki bedenimize göre mi?Bence iş görür bu da. Owli ile ilgili olumlu taraf 24 saat takabiliyorsun diğerlerinin aksine. Olumsuz taraf kıyafet altından belli oluyor diyorlar. Aslında benim aklımda korse tayt da var. Hatta ablamın korsesini günde birkaç saat takarım, sonrasında dışarı falan çıkarken de taytı giyerim diye düşünüyorum. Hem bacakları falan da sıkılaştırıcı etkisi varmış. Tayt bu
Bir de BİM'e senin bu attığın gibi kumaş korse geliyor. Sanırım ilk zamanlar giymek için ondan da alacağım. Bir de korseyi hep takmak da kasları zayiflatiyormus. Ona da dikkat etmek lazım. Bim'e gelecek olan da bu. Zaten fiyatı da çok uygun. Maksat bulunsun dedim.
Eki Görüntüle 2605428
Evet o da mantıklı aslında. Belki ikisini birden kullanırım
Taytı doğumdan sonraki bedene göre almak lazım. Zaten içine zor giriliyormus. Ama korseyi doğumdan önceki bedenime göre alırım sanırım. Bol ya da tam olursa bir anlamı olmaz çünkü.Peki bedeni neye göre almak gerekir? Önceki bedenimize göre mi?
Bende böyle bişey alabilirim hatta pentideyse denerim bile bakarım bunlardan ben kompedanda falanda gördüm buluruz daha makul fiyatlısını benceAynen eskiler bez sararmış. Yazın ben bir bu külot gibi olanla rahat edebilirim, sanırım böyle alacağım. Görseli pentiden aldım ama diğer markaları da inceleyeyim bir..
Çok saçma gibi geldi bana bu düşünce. Öyle birşey olsa doğuma kadar yüzlerce kasılma oluşuyor bebeğe ne zararı olabilir ki. Bence çok fazla Dr. Un dediğinden başka söylemlere çok fazla kafanı takma. Arkadaşın kaç yıllık ebe acaba.tecrübe ve bilgi çok önemli diye düşünüyorum cnmKızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Bu 3.yılıÇok saçma gibi geldi bana bu düşünce. Öyle birşey olsa doğuma kadar yüzlerce kasılma oluşuyor bebeğe ne zararı olabilir ki. Bence çok fazla Dr. Un dediğinden başka söylemlere çok fazla kafanı takma. Arkadaşın kaç yıllık ebe acaba.tecrübe ve bilgi çok önemli diye düşünüyorum cnm
Yok doktor bana hiç böyle bir şey demedi. Ki ne 17. haftadan beri kasılma var. Hatta bir yerde suyun içinde oldukları için korunuyor diye okumuştum.Kızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Bence sallamış. Ay ne olur konuşma şu kadınla sana iyi gelmiyor. Rahim kendini hazırlamak için mecbur kasılıyor. Ne olacaktı ki başka?Kızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Kasılmalar hamileliğin bir parçası ya olur mu öyle şey. Bu ebe arkadaşının sana garezi var herhalde. Ağzından hırlı bir şey çıkmıyorKızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
doktora sorma benceHep faydasını gördük yazılmış çok ilginç duruyor zaten doktora sorcam gidince
Okuyup bişeyler bilmek ile işini yaparak tecrübe edinmek arasında çok fark var diye düşünüyorum. Yani düşünsene doğum sancısı başladığında doğum anına kadar kişiden kişiye değişen bir süre var.kiminde 1saat kimi 24 saatte dogurabiliyor ve bu süreçte uzun geçen kişide Bilmem kaç kasılma meydana geliyor.Bu 3.yılıve haklısın. Aktif şekilde ebelik yapmıyr masa başı çalşyr ama okumuş etmiş bu mesleği ya aklıma takıldı o yüzden.
bacim sen doğurana kadar o ebe arkadaşınla gorusme benceKızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?