2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bende oyle iki ayda zor atlattim bogaz agrisini canim cok soguk yada cok sicak tuketmemeye çalış zamanla geciyor

Kızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Ben 3 hamileligimde de 26. Haftadan itibaren erken dogum kasilmalari yasadim yasiyorum hic duymadim boyle birsey

Katılıyorum ben hamileliğin başından beri her gün öğle yemeğinden sonra 2-3 hurma yiyorum tatlı isteğimi bastırmak için ve yine en başından beri eşimle ilişkiye de ara vermedik haftada bir veya iki yapıyoruz. Şu ana kadar ne erken doğum riski ne de farklı bişey yaşamadım. Bunların çok etkisi olsaydı herhalde çoktan doğurmam lazımdı

Fatma ana eli otu mu acaba dediğin? Bende var, doğuma götüreceğim inşallah..
Ben de tam bugün bir arkadaşımdan duydum bunu ve çok etkili olduğunu bir kaç saatte açılmanın hızla olduğunu ebelerin bile şaşırdığını söyledi gerçi bu arkadaşım hamileliği boyunca yoga yapmıştı o da etkili olmuş olabilir. Nasılsa evdeyiz bundan sonra ben de evde internet videolarından yoga yapmayı planlıyorum. Bu otu da alıcam ama nerden bulacağımı bilmiyorum. Bilen var mı?

kizlar ya bebek kaburga kemigime dayaniyor cok aciyor artik büyüdükçe karnimada sığmaz oldu sipa ne tarafa dönsem yatarken batiyor uykularda haram oldu iyice

Aynen öyle ya aslında başka biri bana bu soruyu sorsa ne alaka ya derim. Ama bana söylenince ve ben de bu durumu yaşyrum ya aklıma takıldı. Bebek o kadılmalardan psikolojik olarak etkilenyomş güya

Kasılmalar hamileliğin bir parçası ya olur mu öyle şey. Bu ebe arkadaşının sana garezi var herhalde. Ağzından hırlı bir şey çıkmıyor
Hiç deme yaay bi de öyle ciddi söyledi ki psikolojisini etkiler gergn yapar bebeği faln diye. Bi acaba dedim manyak gibi

Kızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Çok saçma ya böyle bir şey olabilir mi? Vücut zaten herşeyi bebeğe göre ayarlıyor, ona zarar verecek birşey yapması mümkün mü? Sen o ebe arkadaşınla bir süre görüşme, konuşma
kizlar ya bebek kaburga kemigime dayaniyor cok aciyor artik büyüdükçe karnimada sığmaz oldu sipa ne tarafa dönsem yatarken batiyor uykularda haram oldu iyice
Aynı durumdayız, kaburgam ve sırtım felaket ötesi ağrıyor. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Bebek yan yatış pozisyonunda olduğu için doktor son ay çok daha ağrılı geçer senin için dedi. Bir an önce bitmesini bekliyorum valla ne yalan söyleyeyim

Doğru söylüyosun. O da kendne göre şöyle diyo. Sen zaten sezaryen olcan neden bebeği kasılmalara maruz bırakysun geriliyomuş bebekhey allahım. Doktr da diyo ki karnında ne kadar kalsa o kadr iyi. Anne karnındaki 1 saat dışardaki 1 güne bedel dedi en son gttğmde.

Evet herkes aynı fikirdeaslında bence de mantıksz ama öyle bi söyledi ki acaba dedim ya ne acaipgeriliyomudur içerde diye bi düşündrdü beni

Aynen öyle ya aslında başka biri bana bu soruyu sorsa ne alaka ya derim. Ama bana söylenince ve ben de bu durumu yaşyrum ya aklıma takıldı. Bebek o kadılmalardan psikolojik olarak etkilenyomş güya
Hadi canim oradan deseydin. Hadi fizyolojik etkisi olsa hemen anlaşılır da psikolojik etkinin anlaşılmasi daha da zor. Sallamış iyice. Kendini bebeğin yerine koymuş, ben olsam etkilenirdim diye düşünmüş herhalde

Dün bana da poğaça VS yemediğim için vücudumuzun Şekere de ihtiyacı var ye dediler. Kilo almadığım için bebeğin de zayıf olabileceği imasinda bulundular. Mantıksız olduğunu bildiğim halde sinir oldum. Daha neler neler. Kalabalık değil İki üç kişi belki kafam dağılır diye gittim sinir oldum geldim.

Ayy koalaa sürekli soluna yatta baş aşağı dönsün minnoş. Çok zor oluyor bebek yan olunca.

Zaten herkesn her konuda bi bildiği var. Hele de konu hamilelik ve analıksa
Sennkiler de iyiymişbence onlar kilo almamış olmanı kıskanmşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…