O arkadaşına selam söyle kasılma olmadan bebek te rahim de hazırlanamazKızlar bşy sorcam. Şu ebe arkadaşm var yao bugün dedi ki bu kasılmalar bebeğe zarar veryomş. Hiç böyle bşy duyan doktoru söyleyen falan oldu mu?
Selamını iletcem kuzumO arkadaşına selam söyle kasılma olmadan bebek te rahim de hazırlanamaz ✌
Yok kuzum hiç takma kafana sen bunları, 1 damladan can verip yaratan mevlam ona zarar vercek bir şey yaptırır mı hiç anne vücuduna?Evet herkes aynı fikirdeaslında bence de mantıksz ama öyle bi söyledi ki acaba dedim ya ne acaip geriliyomudur içerde diye bi düşündrdü beni
Gerçekten insanların ağzı torba olsa da büzebilsek, konuşmasalar. Herkesin her konuda bir fikri var maşallahHadi canim oradan deseydin. Hadi fizyolojik etkisi olsa hemen anlaşılır da psikolojik etkinin anlaşılmasi daha da zor. Sallamış iyice. Kendini bebeğin yerine koymuş, ben olsam etkilenirdim diye düşünmüş herhalde
Dün bana da poğaça VS yemediğim için vücudumuzun Şekere de ihtiyacı var ye dediler. Kilo almadığım için bebeğin de zayıf olabileceği imasinda bulundular. Mantıksız olduğunu bildiğim halde sinir oldum. Daha neler neler. Kalabalık değil İki üç kişi belki kafam dağılır diye gittim sinir oldum geldim.
Kız bebek sağımda hep, yani baş tarafı sağımda ayaklar sol aşağıda. Eskiden sola yatınca rahat ediyordum şimdi sağa yatınca bir nebze daha çekilir oluyor ağrılar. Yani çocuğumun kafasına yatıyorumAyy koalaa sürekli soluna yatta baş aşağı dönsün minnoş. Çok zor oluyor bebek yan olunca.
Hamileyken insan çok zor iyileşiyr canım. Bağışkklığmz iyice zayfladı artık. Sen ılık şeyler tüketmeye çalışkızlar neredeyse 1 ay once esımden grip bulasmıstı sonra toparladım hemen ama bogaz agrım bır gecıyor bır gelıyor hepte aynı yer agrıyor. boyle bır durum yasayan var mı ? gecen dondurma yemıstım ondan nuksetmıs olabılır bugunde bıraz soguk su ıctım sanırım ondan yıne basladı ama bılemedım boyle devam eder mı ya
yok ya kiskanmak degil canim koca göbeğimle kiskanilcak tarafim da yok. tamamen bosbogazlik. ben de istemez miydim istediğimi yiyeyim içeyim. sanki çok mutluyum bu durumdan.Zaten herkesn her konuda bi bildiği var. Hele de konu hamilelik ve analıksa
Sennkiler de iyiymişbence onlar kilo almamış olmanı kıskanmşlar
Ayyy hadi inşallahBenim kasılmalar tekrar başladı
Dürttük vallahiAyyy hadi inşallahkız yaptın mı yine yaramazlıklar dürttünüz mü yavruyu
Ayy okuyunca hemen sola döndüm. İnşallah bebişimde döner. Valla internette emekleme, secde pozisyonunda durma falan yazıyor. Onları da yapmaya başlıcam.Hayır soluna yat ki sağ boş kalsın kolayca dönsün kuzu.agacsizkoalaa
Kuzum aynısını bende yaşadım bundan önceki pozisynu öyleydi ne sırt nekaburga ne bööörlerim kaldıydı ağrımadık.
Buğün de sanki geri dönmüş gibi bir hisse kapıldım ama inşaallah değildir.
Döner canım daha 37. 38. Haftaya kadar zamanı var. Kendini yorma boşa. Bol su iç bide..Ayy okuyunca hemen sola döndüm. İnşallah bebişimde döner. Valla internette emekleme, secde pozisyonunda durma falan yazıyor. Onları da yapmaya başlıcam.İnşallah baş aşağı pozisyondadır seninki de mahvoluyor insan yan yatışta olunca.
Hadi haber beklyruz sendenYarın dr diyormu açılman var diyedüşer bayılırım heyecandan
Onlar amaaan nolck diyen tiplerden desene. Pimpirikli faln olduğunu düşünyolardr. Biz en iyisi doğuma kadar hatta doğduktan sonra da kimseyi dinlemeylm hele de şu boşboğazlılarıyok ya kiskanmak degil canim koca göbeğimle kiskanilcak tarafim da yok. tamamen bosbogazlik. ben de istemez miydim istediğimi yiyeyim içeyim. sanki çok mutluyum bu durumdan.
daha neler dediler. iyi ki de evdeyim dedim ya. şükür yani. varmış bunda da bir hayir.
Tamam canım dikkate alıcam dedikleriniDöner canım daha 37. 38. Haftaya kadar zamanı var. Kendini yorma boşa. Bol su iç bide..
aynen öyle... az görüşmek lazim bu tip insanlarla..Onlar amaaan nolck diyen tiplerden desene. Pimpirikli faln olduğunu düşünyolardr. Biz en iyisi doğuma kadar hatta doğduktan sonra da kimseyi dinlemeylm hele de şu boşboğazlıları
Ay ne güzel 5 gün kalmış . Ben bu gün kendimi inanılmaz ağır hissettim , karnımı çok aşağıda hissettim , çok kasıldım , adet olacak gibiydim . Sanki doğumum yakın gibi hissediyorum . Ben de şimdi 37 ye girsem diye gün sayıyorum . Hayırla ve sırasıyla gelsinler inşallahaynen öyle... az görüşmek lazim bu tip insanlarla..
en iyisi geri sayım yapmakson 26 gün ve 37. haftanin bitmesine son 5 gün. hayirla gelsin kuzucuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?