Benimde persembe kontrolum var bakalim doktor dogumla ilgili ne diyecek,ona gore eve kadin tutucam annem gelicek evi dip kose temizleticem artik son haftalar aradan buyuk temizligin cikmasi lazim,koltuklarida sildirtirim artik.Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalim
Sizlerin haftaları fazla canm dogumlar yakın temizlik zamani geldi tabi iyi düşünmüşsunBenimde persembe kontrolum var bakalim doktor dogumla ilgili ne diyecek,ona gore eve kadin tutucam annem gelicek evi dip kose temizleticem artik son haftalar aradan buyuk temizligin cikmasi lazim,koltuklarida sildirtirim artik.
En başa yaz bu kadınıZaten hayatımdan çıkarmayı düşündğm insanlardn biri buara kara liste yapyrum
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Bildikce daha rahatlıyor insan ya.Kizlar bebegin kanala girmesi ne demek hic anlamiyordum neresi yani derken su resimle anladim serviksden bahsediyormuş4 cm olan serviks sifirlanicak genisleyerek oraya bebegin kafası gelicek . Sonra açılma denen sey başlıyormuş ☺
Eki Görüntüle 2605453
saya saya şükür geldik bu sayılara. darisi sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah.Ay ne güzel 5 gün kalmış . Ben bu gün kendimi inanılmaz ağır hissettim , karnımı çok aşağıda hissettim , çok kasıldım , adet olacak gibiydim . Sanki doğumum yakın gibi hissediyorum . Ben de şimdi 37 ye girsem diye gün sayıyorum . Hayırla ve sırasıyla gelsinler inşallah
Etkisi olmasa da keyfi yeter
Aynen . Bebek kanalda falan hep söyleniyor ama neresi derdim hep arastirarak buldum ☺ gerci pek isime yaramicak sezeryan olacak zati de sizlere bilgi olsunBak bunu öğrendiğim iyi oldu. Bildikce daha rahatlıyor insan ya.
Ay bende bende otursam agrım var kalksam agrım var napacagimi sasirdim☺☺kizlar ya bebek kaburga kemigime dayaniyor cok aciyor artik büyüdükçe karnimada sığmaz oldu sipane tarafa dönsem yatarken batiyor uykularda haram oldu iyice
Ah ah kaburga deliniyor şuan var ya seni ben anlarım koalaAyy okuyunca hemen sola döndüm. İnşallah bebişimde döner. Valla internette emekleme, secde pozisyonunda durma falan yazıyor. Onları da yapmaya başlıcam.İnşallah baş aşağı pozisyondadır seninki de mahvoluyor insan yan yatışta olunca.
amin insallah ama dedigin gibi her turlu sıkıntıGünaydın kızlar. Her geçen gün artan tehlike 18 olmuş. Daha kaç 18olacak acaba.hiç olumlu bakamıcam bu duruma bu ilerleyişi uzunca süre kimse durduramıcak gibi. Çünki bizim Türk insanımız bukadar vurdumduymazken çok zor.doğursak bir sıkıntı doğurmasak bir sıkıntı.her türlü tehlike. Rabbim görünür görünmez kaza bela hastalıktan korusun hepimizi. Sonumuz Hayr olsun inşaallah
amin insallah ama dedigin gibi her turlu sıkıntıhadi biz kadinlar evdeyiz pek disari cikmiyoruzda eşlerimiz mecbur hergun dışarda nereye kadar korunacağız bilmiyorum . Allah yardimcimiz olsun
Kız ben gece çişe giderken klozeti zor buluyorum maşallah sen yazabiliyorsunÇiş saati
Ben de yaparken gozum kapali uyuyormKız ben gece çişe giderken klozeti zor buluyorum maşallah sen yazabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?