2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende sileyim mi temizleteyim mi karar veremedim . Temiz olursa en güzeli yikatmak . Yarin bir arayim fiyatları alayim.bakalim
Benimde persembe kontrolum var bakalim doktor dogumla ilgili ne diyecek,ona gore eve kadin tutucam annem gelicek evi dip kose temizleticem artik son haftalar aradan buyuk temizligin cikmasi lazim,koltuklarida sildirtirim artik.

Benimde persembe kontrolum var bakalim doktor dogumla ilgili ne diyecek,ona gore eve kadin tutucam annem gelicek evi dip kose temizleticem artik son haftalar aradan buyuk temizligin cikmasi lazim,koltuklarida sildirtirim artik.
Sizlerin haftaları fazla canm dogumlar yakın temizlik zamani geldi tabi iyi düşünmüşsun

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Bildikce daha rahatlıyor insan ya.

saya saya şükür geldik bu sayılara. darisi sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah.

gün günu tutmuyor biliyor musun? bazen benim de oluyor bir sanci giriyor belden hem de ritmik. sonra geçiyor. ertesi gün bir enerji geliyor sanki hamile degilim gibi. sonra yine ağırlık. bakalim ne zaman gelecek minnaklar. önce çok korkuttu ama ben artık 40'i bitirecek gözüyle bakmaya başladım. hayirlisi bakalim

Herkese iyi geceler kızlar gece oldu bizim mesai başladı gene alıştım artık gecelere çok güzel bir haftasonu geçirdim cumartesi günü benim için yorucu olsada o güzel çekimin ardından o pozları görünce sabahtan randevumuz vardı miniğim gayet sağlıklı 1 kilo almış 2 hfta içinde biz şok tabi hoca bu böle giderse seni zorlamak istemem dedi o biraz veni düşürsede 2 hafta sonra gün verdi sanırım bizim doğum nisanın 2 hftasıda olabilirmiş onun dışında kan vericem sağlık ocagında hemogram muayne olmadım tabi .2 hfta sonra görücem kızımı sonra hastane sonrası hastane fotoğrafçısına gittik ordan çıktık en çok istediğimiz ve sonunda yaptığımız uludağ çekimimizi yaptık her ne kadar çıka patada olsa kar bulmak için nerelerde ne poz vermek için o göbüşle çabalamış olsamda çok güzel geçtiama çok yorulmuş ce hamlamış olarak birde o halden sonra alışveriş çarşıya çıktık tan sonra ben pert pazar günü dinlenmeye bıraktım kendimi artık dışarya çıkmakta yok koçişten büyük yasak sanırım sondu gezdik lerime sayarım artık

Ah ah kaburga deliniyor şuan var ya seni ben anlarım koala

Günaydın kızlar. Her geçen gün artan tehlike 18 olmuş. Daha kaç 18olacak acaba.hiç olumlu bakamıcam bu duruma bu ilerleyişi uzunca süre kimse durduramıcak gibi. Çünki bizim Türk insanımız bukadar vurdumduymazken çok zor.doğursak bir sıkıntı doğurmasak bir sıkıntı.her türlü tehlike. Rabbim görünür görünmez kaza bela hastalıktan korusun hepimizi. Sonumuz Hayr olsun inşaallah

amin insallah ama dedigin gibi her turlu sıkıntı hadi biz kadinlar evdeyiz pek disari cikmiyoruzda eşlerimiz mecbur hergun dışarda nereye kadar korunacağız bilmiyorum . Allah yardimcimiz olsun

amin insallah ama dedigin gibi her turlu sıkıntı hadi biz kadinlar evdeyiz pek disari cikmiyoruzda eşlerimiz mecbur hergun dışarda nereye kadar korunacağız bilmiyorum . Allah yardimcimiz olsun

Öncelikle günaydın,

Bu hafta yine kontrol var, nasıl çıkmayalım?

Türkiye’deki enfekte sayısı bence çok daha fazla. Kit olmadığı için yeterince test yapılamıyor.

Dün gece bize yakın bir öğrenci yurduna umreden dönenleri yerleştirdiler. İki üstün zekalı kaçmış, diğer ikisi denerken yakalanmış. Bizim insanımız affınıza sığınarak söylüyorum bu kadar “mal” oldukça, hepimiz bir gün göreceğiz böyle giderse. İşin ciddiyetinin farkında bile değiller. Gece mv gelenleri ziyarete gitmişler. Çıldırıcam.

Bir doğurup eve gelseydik kimseyi almayacağım eve o derece sinirlerim bozuk.

kizlar yozgattan kayseriye randevu icin geldim erkilette kadin dogum hastanesi vardi . malesef hastaneyi virus nedeni ile kapattiklarini izole ettiklerini soylediler sehir hastanesine yonlendirdiler Allahim kafama takmayim diyorum Ama gidisat cok üzüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…