2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız o nasıl yatmak öyle? İyi evlendikten beri bir şey olmamış sana Kafamda canlandıramadım dirseğiyle bastırmasını valla nasıl yapmış hayret.. Ama bir şey olmamıştır korkma, yastık koysan yeter bence araya..

Canım korkma, çok şiddetli gelmediyse sıkıntı yok ama dikkat etmende fayda var tabi. Valla bende 2 gündür ayırdım yatakları ama sebebi eşimin alerji yüzünden sürekli hapşuruyor olması
Ya hep tetikteyim zaten. İlk defa biraz mayışıp kalmışım. Bu oldu onda da. Hafif darbeler sıkıntı olmuyor sonuçta bebek suyun içinde ve korumalı duruyor ama benimki dirseğiyle aşağı öyle bir bastırdı ki rüyasında ne halt görüyorsa olmazsa ayırırım yatakları bakalım
Aynen canım ya sonradan pişman olmaktansa..

kızlar günaydın ben de corona sebebiyle artık evdeyim zaten raporumu erken başlatacaktım idari izin çıktı. Biraz sıkıcı olacak dışarı da çıkamıyoruz ama napalım yapacak bişey yok bebeklerimiz için kendimizi korumamız gerek. Endişeliyim biraz onlar doğana kadar iyice artık hastaneler falan dolacak diye korkuyorum ama bir yandan da düşünmemeye çalışıyorum. Eve her hafta gelen temizlikçi ablayı da almasam mı acaba bir süre. Şimdi bir de o takıldı aklıma. Ama daha büyük temizliklere yeni başlayacaktık ben evde olduğum zaman. Perde halı kapı dolap falan. Off çok canım sıkkın. Annem de doğuma gelecekti nasıl gelecek bilmiyorum önlemler gitgide artıyor maalesef (

Eklentiler

• 33FD9781-0C77-4722-9247-73435A846FA2.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 47
Kız valla enteresan bir adam benimki. Nasıl bir uyuma ve ruya görme şekli var anlamıyorum. Bebişin hareketleri normal. Sabah hıçkırığımız da tuttu yine Araya Çin seddi öreceğim en sonunda

Bu belge sahteymiş.

Valla ben senin gibi yattığım gibi kalkmıyorum ama uslu bir çocukmuşum. Kesin eşime çekmiş bizim kızda. O çok yaramazmış. Bazen sağ tarafımı öyle bir şişiriyorki sırtı mı artık göğsü mü bilmiyorum bildiğin dışardan ölçülebilir düzeyde oluyor.
Of bilmiyorum valla ya, geriyor beni ameliyat lafı tabi gelip geçici bir süreç illa ki bitiyor acıları vs ama ne bileyim ya. Hakkımızda hayırlısı artık

Anladım canım, sen araya set çek artık ya da şutla yataktan ben 2 gündür daha rahat yatıyorum valla eşim yokken yayıla yayıla bir de eşime de acıyordum bir yandan en az 3 kere tuvalete kalkıyorum adam da uyanıyor, sabah kalkıp işe gidiyor yazık zaten bebek doğunca uykular ona da haram olacak en azından şimdi uyusun diyorum.

Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Doktor başka bir şey dedi mi böyle devam ederse şunu yapacağız diye? Hayırlısı olsun kuzum hakkınızda..

Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Etmez miyiz tabii ki ederiz ama her şeyden önce hayırlısını nasip etsin Allah. Üzmeyin kendinizi neticede yaşayacak boyutta. Biraz aceleci çıktı yavrucuk annesi size hemen kavuşmak istiyor

Etmez miyiz tabii ki ederiz ama her şeyden önce hayırlısını nasip etsin Allah. Üzmeyin kendinizi neticede yaşayacak boyutta. Biraz aceleci çıktı yavrucuk annesi size hemen kavuşmak istiyor♥
Allahım hayrlısını nasip etsindoktr en azondan 37 dolsun istyo bakalım inş azalr düzenszleşr de az daha durur bebeğimevet aceleci çıktı benmki

Boşver bu kadar önemli mi temizlik gerçekten zaten misafir kabul etmek tamamen çılgınlık bu dönemde. Canını sıkma. Kardeşim geldi eşimle temizliği onlar yapıyorlar ( bi kadın gelecekti artık yabancı birini evime sokmam iptal ettim) camları sileceklerdi dedim sallayın zaten biz bize kaldık ne lüzumu var yağmur yağıyor bir de. Bebek için etraf temiz olsun gerisi önemli değil. Son olanlardan sonra hayat felsefemi değiştirdim.

Canım korkma belki stres kaynaklıdır kılosu VS iyidir artık rahat ol düzene girer

Kız ben adama bağırıp çağırdım gece. Uyanmadı bile uykusu çok ağır. Çişe kalktığımdan haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…