- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kız o nasıl yatmak öyle? İyi evlendikten beri bir şey olmamış sanaAy kızlar gece eşime deli oldum. Daha önce demiştim deli yattığını. Hep arkamı dönüp yatarım. Ama sürekli aynı pozisyonda yatmak ne zordur bilirsiniz. Hafif sırtüstü gibi kalmışım. Dirseğiyle bir bastırdı karnımın kenarına nasıl bağırdığımi bilemedim. Kalktım baktım nerem acıyor diye bebeğe gelmiş midir diye. Baktım kaburgam ezilmiş karnımda ağrı yok. Şükrettim yaBiraz daha yana veya aşağı gelse Allah korusun Bebek de uyandı kıpırdamaya başladı hemen benim stresime herhalde. Zaten kaburga ağrısından başım dertte bir de ezdi benim herif aramıza yastık koydum tedbir amaçlı ama ile yarar mı bilmiyorum. Yatakları mı ayırsam napsam bilmiyorum
Ya hep tetikteyim zaten. İlk defa biraz mayışıp kalmışım. Bu oldu onda da. Hafif darbeler sıkıntı olmuyor sonuçta bebek suyun içinde ve korumalı duruyor ama benimki dirseğiyle aşağı öyle bir bastırdı ki rüyasında ne halt görüyorsaCanım korkma, çok şiddetli gelmediyse sıkıntı yok ama dikkat etmende fayda var tabi. Valla bende 2 gündür ayırdım yatakları ama sebebi eşimin alerji yüzünden sürekli hapşuruyor olması
Aynen canım ya sonradan pişman olmaktansa..Bir süre ayrı mı yatsanız acaba?
İnsan hep tedirgin olur bu şekilde.
Bende korkuyorum hep normal istiyordum. İkiside birbirinden zor gibi geliyor. Biri öncesiyle diğeri sonrası.
Ama şöyle de bir durum var bizim gelinimiz sezeryan oldu 2 ay bizde kaldı. Hemen ertesi gün ayaklandı. O kadar destekçi var evde ben biraz yatar rahatına bakar sanmıştım ama bebeğin her şeyiyle ilgilenmişti. Hiç ağrım var demiyordu. Ben soruyordum durmadan hiç mi ağrın yok diye.
Yani inşallah sezeryan olursak bile o şanslı tayfadan oluruz çok zorlanmayız canım.
Kız valla enteresan bir adam benimki. Nasıl bir uyuma ve ruya görme şekli var anlamıyorum. Bebişin hareketleri normal. Sabah hıçkırığımız da tuttu yineKız o nasıl yatmak öyle? İyi evlendikten beri bir şey olmamış sanaKafamda canlandıramadım dirseğiyle bastırmasını valla nasıl yapmış hayret.. Ama bir şey olmamıştır korkma, yastık koysan yeter bence araya..
Bu belge sahteymiş.kızlar günaydın ben de corona sebebiyle artık evdeyim zaten raporumu erken başlatacaktım idari izin çıktı. Biraz sıkıcı olacak dışarı da çıkamıyoruz ama napalım yapacak bişey yok bebeklerimiz için kendimizi korumamız gerek. Endişeliyim biraz onlar doğana kadar iyice artık hastaneler falan dolacak diye korkuyorum ama bir yandan da düşünmemeye çalışıyorum. Eve her hafta gelen temizlikçi ablayı da almasam mı acaba bir süre. Şimdi bir de o takıldı aklıma. Ama daha büyük temizliklere yeni başlayacaktık ben evde olduğum zaman. Perde halı kapı dolap falan. Off çok canım sıkkın. Annem de doğuma gelecekti nasıl gelecek bilmiyorum önlemler gitgide artıyor maalesef(
Valla ben senin gibi yattığım gibi kalkmıyorum ama uslu bir çocukmuşum. Kesin eşime çekmiş bizim kızda. O çok yaramazmış.Hem de ne yaramaz.. Benimki hem yan hem de ayaklar kafadaymış doktor da şaşırdı bu nasıl pozisyon diyeBabasına çekmiş zaar hareketli.. Ben nasıl yattıysam öyle kalkarım kendimi bildim bileli , örtüm bile bozulmaz. Hamilelikte dönüp duruyorum gerçi ama normalde öyleyim.
Tabi ameliyat zor olur ama o kadar da korkunç değildir ya.. Benim eltim sezaryen oldu, geçen diyordu ilk ayağa kalkmak biraz zorluyor sadece ama birkaç güne çok zorlamıyor diye.. Eve çıkınca annesi 2 gece mi ne kaldı yanında sonra kendi ve eşi kaldılar. Demek yapılamayacak bir şey yok. Tabi kişiden kişiye de değişir. Ben meme protez ameliyatından sonra ilk 4 gün tuvalette donumu bile indirip kaldıramamıştım ama 4 gün yani.. Onda da göğüsteki kaslar kesildiği için kollarını oynatamıyordun. Yine de 1 haftalık ameliyatlıyken kimse anlamasın diye mecbur çay servisi bile yapmıştım
Anladım canım, sen araya set çek artıkYa hep tetikteyim zaten. İlk defa biraz mayışıp kalmışım. Bu oldu onda da. Hafif darbeler sıkıntı olmuyor sonuçta bebek suyun içinde ve korumalı duruyor ama benimki dirseğiyle aşağı öyle bir bastırdı ki rüyasında ne halt görüyorsaolmazsa ayırırım yatakları bakalım
Aynen canım ya sonradan pişman olmaktansa..
Doktor başka bir şey dedi mi böyle devam ederse şunu yapacağız diye? Hayırlısı olsun kuzum hakkınızda..Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Çok tebrik ederim etraf o kadar vurdumduymaz dolu ki kesinlikle çok yerinde bir hareket olmuş. Bende kimseyi kabul ermeyeceğim ailelerimiz uzakta onlar bile gelmeyecek. Eşim, kız kardeşim ve ben olacağız.Böyle bişey çok saçma olmamış dimi
Demedi canım ikinci nst ye bi bakalım dedi. Biraz daha bekletmeye çalışalım dedi daha erken dedi.Doktor başka bir şey dedi mi böyle devam ederse şunu yapacağız diye? Hayırlısı olsun kuzum hakkınızda..
Etmez miyiz tabii ki ederiz ama her şeyden önce hayırlısını nasip etsin Allah. Üzmeyin kendinizi neticede yaşayacak boyutta. Biraz aceleci çıktı yavrucuk annesi size hemen kavuşmak istiyorNst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Allahım hayrlısını nasip etsinEtmez miyiz tabii ki ederiz ama her şeyden önce hayırlısını nasip etsin Allah. Üzmeyin kendinizi neticede yaşayacak boyutta. Biraz aceleci çıktı yavrucuk annesi size hemen kavuşmak istiyor♥
Boşver bu kadar önemli mi temizlik gerçekten zaten misafir kabul etmek tamamen çılgınlık bu dönemde. Canını sıkma. Kardeşim geldi eşimle temizliği onlar yapıyorlar ( bi kadın gelecekti artık yabancı birini evime sokmam iptal ettim) camları sileceklerdi dedim sallayın zaten biz bize kaldık ne lüzumu var yağmur yağıyor bir de. Bebek için etraf temiz olsun gerisi önemli değil. Son olanlardan sonra hayat felsefemi değiştirdim.kızlar günaydın ben de corona sebebiyle artık evdeyim zaten raporumu erken başlatacaktım idari izin çıktı. Biraz sıkıcı olacak dışarı da çıkamıyoruz ama napalım yapacak bişey yok bebeklerimiz için kendimizi korumamız gerek. Endişeliyim biraz onlar doğana kadar iyice artık hastaneler falan dolacak diye korkuyorum ama bir yandan da düşünmemeye çalışıyorum. Eve her hafta gelen temizlikçi ablayı da almasam mı acaba bir süre. Şimdi bir de o takıldı aklıma. Ama daha büyük temizliklere yeni başlayacaktık ben evde olduğum zaman. Perde halı kapı dolap falan. Off çok canım sıkkın. Annem de doğuma gelecekti nasıl gelecek bilmiyorum önlemler gitgide artıyor maalesef(
Canım korkma belki stres kaynaklıdır kılosu VS iyidir artık rahat ol düzene girerNst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Kız ben adama bağırıp çağırdım gece. Uyanmadı bileAnladım canım, sen araya set çek artıkya da şutla yataktan ben 2 gündür daha rahat yatıyorum valla eşim yokken yayıla yayıla bir de eşime de acıyordum bir yandan en az 3 kere tuvalete kalkıyorum adam da uyanıyor, sabah kalkıp işe gidiyor yazık zaten bebek doğunca uykular ona da haram olacak en azından şimdi uyusun diyorum.
İnşallah canım. Allahım sağlıkla zamanında kavuştrsunCanım korkma belki stres kaynaklıdır kılosu VS iyidir artık rahat ol düzene girer
İnşallah canım
Bekler daha canım merak etme. Seni denemek için şaka yapmıştır oİnşallah canım. Allahım sağlıkla zamanında kavuştrsundoktr almayalm erken dedkçe ben de dua edyrummdaha gelme diye.
İnşallah canımbenm oğlan niye böyle aceleci çıktı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?