Doğrudur canım ya. Ben senin haftalara gelince ne yağacağım bakalımKız ben varya bi 3 kez fln çişe kalkıyorum. Arada yanlarım ağrıyınca kalkıp dolaştığım da oluyor.
Sancım var kuzum doktr serum verdi tekrar nst ye grcm sonrasındaSen niden acildesin kuzum
Evet ya bak bugün hiç konuşmadm kuzumla stresten. Az bi seviyim belki sakinleşirCanım hiç korkma herkesin vücut yapısı ağrı eşiği farklı başkalarının yaşadığını bizde yaşayacağız diye bişey yok hiç negatif düşünüp kendini şimdiden strese sokma doktoruna ve bebişine güven inş.en güzeli olur sizin için
Hiç endişe etme canım vakti saati geldiyse sağlıkla gelsin inş.elbette sıkıntı yoksa biraz daha kalsa iyi olur tabi ama hayırlısı sağlıkla gelsin yeter ki sen doktoruna güven ve dua et bol bol bebişine konuş sakin ol stresini hissetmesin oda
Amin canım teşekkürlerAllah yar ve yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun sen üzme kendini .
Benim kasılmalar tekrar başladı
İnş birazcık daha bekler bebişin.küçük değiller artık en çok ona seviniyorum solunum vsdede bişey çıkmaz kucagına alır evinde büyütürsün rabbim hakkınızda hayırlısını eylesinÇok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramaz
Arkadasımdada öyle oldu bikaç gün önce ölçülmüştü 3000kilo dedi dogum oldu 3500kg son zamanlarda sapmalar oluyomuşSelam kızlar ay nolur gündemdeki olayı burda konuşmayalım. Stres oluyoruz bebek te strese giriyor bizimle birlikte.
Şimdi gelelim bize
Bizim ölçümler en son 5 martta yapıldı o zaman 2700 dü.
Buğün de 3460 diye ölçtü ohaaa dedim ne ara bu kadar kilo aldı. 11 günde bu kadar alamaz bence. 3 kg flndır muhtemelen ama belli de olmaz bayadır ölçülmediydi
Vajinal muayene de oldum açılma yok ama yumuşamış rahim ağzı dedi. İlişkinin faydası işteee
Hadi ben bi yarım saat nstye gireyim yazarım..
Doktrum sağolsun hemn alalım faln demiyo allahtan. Beklesin diye uğraşıyo. Bakalım hayrlısı olsunİnş birazcık daha bekler bebişin.küçük değiller artık en çok ona seviniyorum solunum vsdede bişey çıkmaz kucagına alır evinde büyütürsün rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin
Benm kızıma da 3500 demşlerdi 3000 doğduArkadasımdada öyle oldu bikaç gün önce ölçülmüştü 3000kilo dedi dogum oldu 3500kg son zamanlarda sapmalar oluyomuş
Benmki ne 3ü ne 5i yaa sürekli tuvaletteyim artık yat kalk yoruldm. Bol su iç dedi doktr onun ceremesini çekyrum. Şuan da çok sıkıştm mesela ama seumla nası gdcm ofKız ben varya bi 3 kez fln çişe kalkıyorum. Arada yanlarım ağrıyınca kalkıp dolaştığım da oluyor.
Yaa kıyamam foto atsana nstnin nasıl merak ettim kaça vuruyo sancıSancım var kuzum doktr serum verdi tekrar nst ye grcm sonrasında
Sal gitsinBenmki ne 3ü ne 5i yaa sürekli tuvaletteyim artık yat kalk yoruldm. Bol su iç dedi doktr onun ceremesini çekyrum. Şuan da çok sıkıştm mesela ama seumla nası gdcm of
İnşallah kuzuÇok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramaz
Ayyy ne güzel koca o öyleBenimki de gece uyanır hatta kalkar ama sabah hatırlamaz hiçbiriniBebeği tüm gece kucağına versem sallasa sabaha hatırlamaz bence
Canım dikkat et valla, eve gidince hemen bir duş al güzelceAaayy içim şişti bitmyo bu seruummmni de acildeym heryer mikrop ay yanımda kimse de yok eşim kızıma bakıyo evde
Benimki de öyle sanki adamı bırakıp kaçıyorum.Ayy benimki de derin uyur ama uyandığı nadir zamanlarda nereyeee nereyeee? Der. Birde öyle korkarak ve heyecanlı soruyor ki benide korkutuyor. Klasik cevap tuvaletee
Oh maşallah eğer kilosu doğruysaSelam kızlar ay nolur gündemdeki olayı burda konuşmayalım. Stres oluyoruz bebek te strese giriyor bizimle birlikte.
Şimdi gelelim bize
Bizim ölçümler en son 5 martta yapıldı o zaman 2700 dü.
Buğün de 3460 diye ölçtü ohaaa dedim ne ara bu kadar kilo aldı. 11 günde bu kadar alamaz bence. 3 kg flndır muhtemelen ama belli de olmaz bayadır ölçülmediydi
Vajinal muayene de oldum açılma yok ama yumuşamış rahim ağzı dedi. İlişkinin faydası işteee
Hadi ben bi yarım saat nstye gireyim yazarım..
Evet canım insanlar anlatmaya çok meraklı ama kötü anılarını. İnsan istermez bile geriliyor. Teşekkür ederim valla inşallah hepimiz için en güzeli olur.Canım hiç korkma herkesin vücut yapısı ağrı eşiği farklı başkalarının yaşadığını bizde yaşayacağız diye bişey yok hiç negatif düşünüp kendini şimdiden strese sokma doktoruna ve bebişine güven inş.en güzeli olur sizin için
Hiç endişe etme canım vakti saati geldiyse sağlıkla gelsin inş.elbette sıkıntı yoksa biraz daha kalsa iyi olur tabi ama hayırlısı sağlıkla gelsin yeter ki sen doktoruna güven ve dua et bol bol bebişine konuş sakin ol stresini hissetmesin oda
Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Eki Görüntüle 2605569
Böyle canım. 50lerde.geçen seferden daha az ama düzenli olması sanırm endişelendrdi.
Aceleci vallakuzum hakkinizda hayırlı olsun inşallah.4 güncuk kaldi zaten senin. sancin da düzenli gibi ama çok düşük. suyun vs gelmezse aniden yatarak biraz daha durur bu minnak. yatarken bacaklarinin altina bir şey koy. nstye gir çık uzmani oldum artık.
aceleci minnak.
Anamm ben heyecanlandım burda yaaa.Eki Görüntüle 2605569
Böyle canım. 50lerde.geçen seferden daha az ama düzenli olması sanırm endişelendrdi.
Aceleci vallabi de erkek.. Bütn istatstkleri yıktı hani erkekler geç gelrdi ben de az daha bekler diye umut edyrum şiddeti azalmş ama düzenli gibi bu kez de. Bi duramadı durduğu yerde içim bu kadar mı konforsuz acaba ay
Normal doğum zor, yok sezeryan zor muhabbetleri çok gereksiz ben de sinir oluyorum.canından bir can çıkacak ne şekilde olursa olsun ikisinin de zorlukları illa ki var. Tabi ki gönül ister normali varken normal olsun ama şartlar elvermiyorsa sezeryanı da kötülemeye gerek yok. Herkesin hikayesi kendine özeldir kimseye kulak asmayın, 30 saate doğuramayan da var iki saate şıp diye doğuran da. Sezeryan sinik ısırığı ilk gün herşeyimi kendim yaptım diyen de var bir hafta toparlanamdım diyen de.Valla ben sezeryandan çok korkuyorum ya. Yani normal doğum daha sancılı, ağrılı diyorlar ama ne bileyim sezeryan çok korkutuyor beni. Daha doğrusu sezeryandan çok sonrasından korkuyorum, herkes çok geriyor. Yok ilk ayağa kalkış çok zormuş, bebeğini istediğin gibi kucağına alamıyormuşsun, iyileşmek çok uzun sürüyormuş, hep bir kişiye muhtaç oluyormuşsun falan. Bunlar korkutuyor yani beni.
Bakalım ikinci nst ne diycekAnamm ben heyecanlandım burda yaaa.Serumla eğer hafiflemiyorsa doğmak için can atıyordur minnakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?