2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ya bak bugün hiç konuşmadm kuzumla stresten. Az bi seviyim belki sakinleşir

Benim kasılmalar tekrar başladı
Çok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramaz
İnş birazcık daha bekler bebişin.küçük değiller artık en çok ona seviniyorum solunum vsdede bişey çıkmaz kucagına alır evinde büyütürsün rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin

Arkadasımdada öyle oldu bikaç gün önce ölçülmüştü 3000kilo dedi dogum oldu 3500kg son zamanlarda sapmalar oluyomuş

İnş birazcık daha bekler bebişin.küçük değiller artık en çok ona seviniyorum solunum vsdede bişey çıkmaz kucagına alır evinde büyütürsün rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin
Doktrum sağolsun hemn alalım faln demiyo allahtan. Beklesin diye uğraşıyo. Bakalım hayrlısı olsun

Kız ben varya bi 3 kez fln çişe kalkıyorum. Arada yanlarım ağrıyınca kalkıp dolaştığım da oluyor.
Benmki ne 3ü ne 5i yaa sürekli tuvaletteyim artık yat kalk yoruldm. Bol su iç dedi doktr onun ceremesini çekyrum. Şuan da çok sıkıştm mesela ama seumla nası gdcm of

Sancım var kuzum doktr serum verdi tekrar nst ye grcm sonrasında
Yaa kıyamam foto atsana nstnin nasıl merak ettim kaça vuruyo sancı
Benmki ne 3ü ne 5i yaa sürekli tuvaletteyim artık yat kalk yoruldm. Bol su iç dedi doktr onun ceremesini çekyrum. Şuan da çok sıkıştm mesela ama seumla nası gdcm of
Sal gitsin

Çok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramaz
İnşallah kuzu
Benimki de gece uyanır hatta kalkar ama sabah hatırlamaz hiçbirini Bebeği tüm gece kucağına versem sallasa sabaha hatırlamaz bence
Ayyy ne güzel koca o öyle keşke benimki de öyle olsa verirdim kucağına sadece emzirirken alırdım
Aaayy içim şişti bitmyo bu seruummmni de acildeym heryer mikrop ayyanımda kimse de yok eşim kızıma bakıyo evde
Canım dikkat et valla, eve gidince hemen bir duş al güzelce
Ayy benimki de derin uyur ama uyandığı nadir zamanlarda nereyeee nereyeee? Der. Birde öyle korkarak ve heyecanlı soruyor ki benide korkutuyor. Klasik cevap tuvaletee
Benimki de öyle sanki adamı bırakıp kaçıyorum. Gecenin karanlığında birden ses gelince insan bir tırsıyor
Oh maşallah eğer kilosu doğruysa aman canım 3 kg bile olsa zaten artık herşeyiyle gelmeye hazır
Evet canım insanlar anlatmaya çok meraklı ama kötü anılarını. İnsan istermez bile geriliyor. Teşekkür ederim valla inşallah hepimiz için en güzeli olur.

Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.

kuzum hakkinizda hayırlı olsun inşallah. 4 güncuk kaldi zaten senin. sancin da düzenli gibi ama çok düşük. suyun vs gelmezse aniden yatarak biraz daha durur bu minnak. yatarken bacaklarinin altina bir şey koy. nstye gir çık uzmani oldum artık.
Eki Görüntüle 2605569
Böyle canım. 50lerde.geçen seferden daha az ama düzenli olması sanırm endişelendrdi.

aceleci minnak.

arkadaşlar virüs konusunda ben de sizinle ayni fikirdeyim. zaten sürekli gündemde burada en azından konusmayalim. zaten konuşarak da bir çözüm üretemiyoruz. konuyla ilgili topikler var bir derdim varda. orada konuşuluyor zaten. en azından burada başka şeyler konusalim.

Rabbim sağlık sihhat versin hepimize inşallah.

Aceleci vallabi de erkek.. Bütn istatstkleri yıktı hani erkekler geç gelrdiben de az daha bekler diye umut edyrum şiddeti azalmş ama düzenli gibi bu kez de. Bi duramadı durduğu yerde içim bu kadar mı konforsuz acaba ay

Normal doğum zor, yok sezeryan zor muhabbetleri çok gereksiz ben de sinir oluyorum.canından bir can çıkacak ne şekilde olursa olsun ikisinin de zorlukları illa ki var. Tabi ki gönül ister normali varken normal olsun ama şartlar elvermiyorsa sezeryanı da kötülemeye gerek yok. Herkesin hikayesi kendine özeldir kimseye kulak asmayın, 30 saate doğuramayan da var iki saate şıp diye doğuran da. Sezeryan sinik ısırığı ilk gün herşeyimi kendim yaptım diyen de var bir hafta toparlanamdım diyen de.

Doğumla ilgili de hiç endiselenmeyin arkadaşlar. eninde sonunda geçecek bir süreç. normalde öncesi, sezeryan da sonrasi. sürse sürse ne kadar sürecek diye düşünüyorum.

çok mu pollyannayim bilmem ama öyle iste. ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…