2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
doktora sorma bence bazi doktorlar boyle seylere karsi olabiliyor sen eger o ottan bulduysan elinde varsa mutlaka doguma giderken ver birine evde suya koyup icine dua okusun yasin okusun icmesen bile bu yeterli
Aktarlara sorcam bakalım.bizimki tam kocişimin kişiliği çok sakin istersen alınabilir yapılabilir diyor.deneyen varmış bende yaparım.bugün kordon bankasının kitini vercekler erken dogum olursa yanımızda bulunsun diye.çikolata siparişide verdim gelen çok olmaz herhalde bu vakitte.kolonya şişesi süslemek istiyorum birde.

Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.

Canım geçmiş olsun. İnşallah serum iyi gelir azalır belki sancılar belli olmaz. Vaktinde gelsin az daha beklesin Aminnm

Bu belge sahteymiş.
Öyle mi iyi bari ya
Haklısın aslında zaten kimse gelemez gelen de aileden olacak.

Bu arada arkadaşlar coronayla ilgili konuşmayalım demişsiniz ben o mesajları sonradan gördüm kusura bakmayın..

Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Canım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu. İnşallah serum iyi gelir, istediğiniz zamanda gelir bebiş.
Kız ben adama bağırıp çağırdım gece. Uyanmadı bile uykusu çok ağır. Çişe kalktığımdan haberi yok
Yok benimkinin uykusu çok hafif. Tuvalet için kalkıyorum nereye diyor hemen nereye olcak tuvalete gidiyorum kaçacak halim yok yat uyu diyorum

Atom çayı var zencefil tarçın karabiber vs balla karıştırıp içiyorum benim boğazım hemen acıyor toz,polen deterjan kokusu belki hassaslaşmışsındır sende

Canım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu. İnşallah serum iyi gelir, istediğiniz zamanda gelir bebiş.
Çok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramaz

Benimki de gece uyanır hatta kalkar ama sabah hatırlamaz hiçbirini Bebeği tüm gece kucağına versem sallasa sabaha hatırlamaz bence

kizlar ya bebek kaburga kemigime dayaniyor cok aciyor artik büyüdükçe karnimada sığmaz oldu sipa ne tarafa dönsem yatarken batiyor uykularda haram oldu iyice
Aynısı çift kişilik yatak yetmiyor zavallı adama yer bırakmıyomuşum hep koltukta uyuyakalıyor.her yanım yastık gene acıyor.birde göbek deliğimin oldugu yer acayip acıyor bu aralar.bakıyorum çatlak mı fıtık mı bişey yok görünürde

Ayy benimki de derin uyur ama uyandığı nadir zamanlarda nereyeee nereyeee? Der. Birde öyle korkarak ve heyecanlı soruyor ki benide korkutuyor. Klasik cevap tuvaletee

Selam kızlar ay nolur gündemdeki olayı burda konuşmayalım. Stres oluyoruz bebek te strese giriyor bizimle birlikte.
Şimdi gelelim bize
Bizim ölçümler en son 5 martta yapıldı o zaman 2700 dü.
Buğün de 3460 diye ölçtü ohaaa dedim ne ara bu kadar kilo aldı. 11 günde bu kadar alamaz bence. 3 kg flndır muhtemelen ama belli de olmaz bayadır ölçülmediydi
Vajinal muayene de oldum açılma yok ama yumuşamış rahim ağzı dedi. İlişkinin faydası işteee
Hadi ben bi yarım saat nstye gireyim yazarım..

5 Mart demek istedin galiba maşallah büyümüş kuzucuk doğmaya hazır yavru

Canım hiç korkma herkesin vücut yapısı ağrı eşiği farklı başkalarının yaşadığını bizde yaşayacağız diye bişey yok hiç negatif düşünüp kendini şimdiden strese sokma doktoruna ve bebişine güven inş.en güzeli olur sizin için
İnşallah canım. Allahım sağlıkla zamanında kavuştrsundoktr almayalm erken dedkçe ben de dua edyrummdaha gelme diye.

İnşallah canımbenm oğlan niye böyle aceleci çıktı yahu
Hiç endişe etme canım vakti saati geldiyse sağlıkla gelsin inş.elbette sıkıntı yoksa biraz daha kalsa iyi olur tabi ama hayırlısı sağlıkla gelsin yeter ki sen doktoruna güven ve dua et bol bol bebişine konuş sakin ol stresini hissetmesin oda

Ay canım eşim geldi gözümün önüne ya adamcağız sağa tarafa attım aylardır ayrı yatıyoruz gibi geçen ay yatağa geçtik adam korkudan nasıl yatıyorsa öle kalkıyor kıyamam bizim minnak sağolsun hep sola döndüğüm halde hiç durmuyor ama sola hep yatmaktan kalçam bile agrıyor yemin ederim şurda 2 3 haftam kaldı at daha sabrediyorum. Bu günlerde geçer . O sağlıklı olsun da

Allah yar ve yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun sen üzme kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…