Ben ışığı yakmıyorum. Eşimin salondaki akvaryumundan gelen ışık yetiyor. Kapı açık yapıyorum
Uuu super yazmissin atarli giderli tam tarzimBöyle bişey çok saçma olmamış dimi
Aktarlara sorcam bakalım.bizimki tam kocişimin kişiliği çok sakin istersen alınabilir yapılabilir diyor.deneyen varmış bende yaparım.bugün kordon bankasının kitini vercekler erken dogum olursa yanımızda bulunsun diye.çikolata siparişide verdim gelen çok olmaz herhalde bu vakitte.kolonya şişesi süslemek istiyorum birde.doktora sorma bencebazi doktorlar boyle seylere karsi olabiliyor sen eger o ottan bulduysan elinde varsa mutlaka doguma giderken ver birine evde suya koyup icine dua okusun yasin okusun icmesen bile bu yeterli
Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Öyle mi iyi bari yaBu belge sahteymiş.
Haklısın aslında zaten kimse gelemez gelen de aileden olacak.Boşver bu kadar önemli mi temizlik gerçekten zaten misafir kabul etmek tamamen çılgınlık bu dönemde. Canını sıkma. Kardeşim geldi eşimle temizliği onlar yapıyorlar ( bi kadın gelecekti artık yabancı birini evime sokmam iptal ettim) camları sileceklerdi dedim sallayın zaten biz bize kaldık ne lüzumu var yağmur yağıyor bir de. Bebek için etraf temiz olsun gerisi önemli değil. Son olanlardan sonra hayat felsefemi değiştirdim.
Amiinn canım çok teşekkrlerCanım geçmiş olsun. İnşallah serum iyi gelir azalır belki sancılar belli olmaz. Vaktinde gelsin az daha beklesin Aminnm
Canım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu.Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
Yok benimkinin uykusu çok hafif. Tuvalet için kalkıyorum nereye diyor hemenKız ben adama bağırıp çağırdım gece. Uyanmadı bileuykusu çok ağır. Çişe kalktığımdan haberi yok
Atom çayı var zencefil tarçın karabiber vs balla karıştırıp içiyorum benim boğazım hemen acıyor toz,polen deterjan kokusu belki hassaslaşmışsındır sendekızlar neredeyse 1 ay once esımden grip bulasmıstı sonra toparladım hemen ama bogaz agrım bır gecıyor bır gelıyor hepte aynı yer agrıyor. boyle bır durum yasayan var mı ? gecen dondurma yemıstım ondan nuksetmıs olabılır bugunde bıraz soguk su ıctım sanırım ondan yıne basladı ama bılemedım boyle devam eder mı ya
Çok şükür canmmen azından büyüdü artk. Doktr çok üstüme düşüyo kalsınn daha diye. 37 dolmadığı için. Az daha beklesn yaramazCanım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu.İnşallah serum iyi gelir, istediğiniz zamanda gelir bebiş.
Benimki de gece uyanır hatta kalkar ama sabah hatırlamaz hiçbiriniCanım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu.İnşallah serum iyi gelir, istediğiniz zamanda gelir bebiş.
Yok benimkinin uykusu çok hafif. Tuvalet için kalkıyorum nereye diyor hemennereye olcak tuvalete gidiyorum kaçacak halim yok yat uyu diyorum
Aynısı çift kişilik yatak yetmiyor zavallı adama yer bırakmıyomuşum hep koltukta uyuyakalıyor.her yanım yastık gene acıyor.birde göbek deliğimin oldugu yer acayip acıyor bu aralar.bakıyorum çatlak mı fıtık mı bişey yok görünürdekizlar ya bebek kaburga kemigime dayaniyor cok aciyor artik büyüdükçe karnimada sığmaz oldu sipane tarafa dönsem yatarken batiyor uykularda haram oldu iyice
Canım vaktiyle, hayırlısıyla gelsin bebişin. Gelse bile haftası gayet iyi korkma sağlıkla gelsinde önemli olan bu.İnşallah serum iyi gelir, istediğiniz zamanda gelir bebiş.
Yok benimkinin uykusu çok hafif. Tuvalet için kalkıyorum nereye diyor hemennereye olcak tuvalete gidiyorum kaçacak halim yok yat uyu diyorum
Aaayy içim şişti bitmyo bu seruummmni de acildeym heryer mikrop ay yanımda kimse de yok eşim kızıma bakıyo evde
Aaayy içim şişti bitmyo bu seruummmni de acildeym heryer mikrop ay yanımda kimse de yok eşim kızıma bakıyo evde
5 Mart demek istedin galiba maşallah büyümüş kuzucuk doğmaya hazır yavruSelam kızlar ay nolur gündemdeki olayı burda konuşmayalım. Stres oluyoruz bebek te strese giriyor bizimle birlikte.
Şimdi gelelim bize
Bizim ölçümler en son 5 martta yapıldı o zaman 2700 dü.
Buğün de 3460 diye ölçtü ohaaa dedim ne ara bu kadar kilo aldı. 11 günde bu kadar alamaz bence. 3 kg flndır muhtemelen ama belli de olmaz bayadır ölçülmediydi
Vajinal muayene de oldum açılma yok ama yumuşamış rahim ağzı dedi. İlişkinin faydası işteee
Hadi ben bi yarım saat nstye gireyim yazarım..
Canım hiç korkma herkesin vücut yapısı ağrı eşiği farklı başkalarının yaşadığını bizde yaşayacağız diye bişey yok hiç negatif düşünüp kendini şimdiden strese sokma doktoruna ve bebişine güven inş.en güzeli olur sizin içinValla ben sezeryandan çok korkuyorum ya. Yani normal doğum daha sancılı, ağrılı diyorlar ama ne bileyim sezeryan çok korkutuyor beni. Daha doğrusu sezeryandan çok sonrasından korkuyorum, herkes7 çok geriyor. Yok ilk ayağa kalkış çok zormuş, bebeğini istediğin gibi kucağına alamıyormuşsun, iyileşmek çok uzun sürüyormuş, hep bir kişiye muhtaç oluyormuşsun falan. Bunlar korkutuyor yani beni.
Hiç endişe etme canım vakti saati geldiyse sağlıkla gelsin inş.elbette sıkıntı yoksa biraz daha kalsa iyi olur tabi ama hayırlısı sağlıkla gelsin yeter ki sen doktoruna güven ve dua et bol bol bebişine konuş sakin ol stresini hissetmesin odaİnşallah canım. Allahım sağlıkla zamanında kavuştrsundoktr almayalm erken dedkçe ben de dua edyrummdaha gelme diye.
İnşallah canımbenm oğlan niye böyle aceleci çıktı yahu
Kız ben gece çişe giderken klozeti zor buluyorum maşallah sen yazabiliyorsun
Ay kızlar gece eşime deli oldum. Daha önce demiştim deli yattığını. Hep arkamı dönüp yatarım. Ama sürekli aynı pozisyonda yatmak ne zordur bilirsiniz. Hafif sırtüstü gibi kalmışım. Dirseğiyle bir bastırdı karnımın kenarına nasıl bağırdığımi bilemedim. Kalktım baktım nerem acıyor diye bebeğe gelmiş midir diye. Baktım kaburgam ezilmiş karnımda ağrı yok. Şükrettim yaBiraz daha yana veya aşağı gelse Allah korusun Bebek de uyandı kıpırdamaya başladı hemen benim stresime herhalde. Zaten kaburga ağrısından başım dertte bir de ezdi benim herif aramıza yastık koydum tedbir amaçlı ama ile yarar mı bilmiyorum. Yatakları mı ayırsam napsam bilmiyorum
Nst çekildi kızlar hala sancım var. Doktr serum verdi onun btmesini beklyrum. Tekrar nst ye grcem. Doktr düzenli görünüyo sancıların dedidua edin az daha beklesin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?