- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım sen bebeğin gelişim haftasına bak gerisi boş. Benm kızımda 1 hafta geç döllenme olmştu. Doktr ona göre arlamştı 18 ağustos demşti. Sonra gelişim olarak o bir haftayı kapattı. Tekrar 11 ağustosa aldı. Kızım da 29 temmuzda doğdu. Kafanı karştrmadım inşallhKızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Eltim dedi ki geçen gün, sen gerçek tarihe göre bekle bebeği.. 18-19 gün öne geliyor o zaman tahmini doğum tarihi tabi.. E bir de atıyorum 38. haftada doğarsa diye düşünürsek
Sizce böyle bir şey olabilir mi ya? Regl tarihini düzelttiğimizden beri bebeğin gelişimi hep doğru gitti ne önden gitti ne arkadan geldi. Sabit şekilde haftasına göre ilerliyor. Ama içime kurt düşürdü eltim..
Yok canım anladım sağolasın. Benimki dediğim gibi en başından beri o değiştirilen tarihe göre gidiyor hiç aksama olmadı. Zaten hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapmıştım ben, son haftaya dek yumurtlamam olmamıştı, bıraktım gitti. Meğer o son hafta yumurtlamışım ve hamile kalmışımCanım sen bebeğin gelişim haftasına bak gerisi boş. Benm kızımda 1 hafta geç döllenme olmştu. Doktr ona göre arlamştı 18 ağustos demşti. Sonra gelişim olarak o bir haftayı kapattı. Tekrar 11 ağustosa aldı. Kızım da 29 temmuzda doğdu. Kafanı karştrmadım inşallhdemek istediğim önemli olan bebeğn kaçıncı haftada gösterdiği.
YaaaYok canım anladım sağolasın. Benimki dediğim gibi en başından beri o değiştirilen tarihe göre gidiyor hiç aksama olmadı. Zaten hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapmıştım ben, son haftaya dek yumurtlamam olmamıştı, bıraktım gitti. Meğer o son hafta yumurtlamışım ve hamile kalmışımBu arada benim doğum günüm de 29 temmuz
12. haftaya kadar ölçümlerde ne çıkıyorsa ona göre doğuyorlar canim. geç döllenme olmasa eltin hakli olabilir de geç döllenme değişik bir durum.Kızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Eltim dedi ki geçen gün, sen gerçek tarihe göre bekle bebeği.. 18-19 gün öne geliyor o zaman tahmini doğum tarihi tabi.. E bir de atıyorum 38. haftada doğarsa diye düşünürsek
Sizce böyle bir şey olabilir mi ya? Regl tarihini düzelttiğimizden beri bebeğin gelişimi hep doğru gitti ne önden gitti ne arkadan geldi. Sabit şekilde haftasına göre ilerliyor. Ama içime kurt düşürdü eltim..
Doğru haklısın ilk olunca insanın gözü korkuyor herşeyden sadece.Normal doğum zor, yok sezeryan zor muhabbetleri çok gereksiz ben de sinir oluyorum.canından bir can çıkacak ne şekilde olursa olsun ikisinin de zorlukları illa ki var. Tabi ki gönül ister normali varken normal olsun ama şartlar elvermiyorsa sezeryanı da kötülemeye gerek yok. Herkesin hikayesi kendine özeldir kimseye kulak asmayın, 30 saate doğuramayan da var iki saate şıp diye doğuran da. Sezeryan sinik ısırığı ilk gün herşeyimi kendim yaptım diyen de var bir hafta toparlanamdım diyen de.
Canım bence eğer eltinin bir uzmanlığı yoksa bu konuda dinleme, endişelenme. Doktorun ne derse ona daha çok güven. Belli olmaz bu işler bebeğinin canı eserse 37de canı istemezse 41 de doğar.Kızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Benim de 10 gün geç döllenme. Doktor bebeğin gelişim tarihine göre bekle bebeği dedi. Erken gelmez yani sata göre değil korkmaKızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Haha, çevreme sormak lazım ama genel olarak insanlarla iyi geçinen biriyimdir. Aslan burcu özelliklerini çok taşımam, eşim de aslan o taşır mesela özellikleri.. Benim öyle lider bir ruhum, öne çıkma isteğim yok ama onda mevcutYaaaaynısınız kızımla. Aslan nasıl memnunmusun kendnden
Benim ortanca kızımda aslan... Hiö anlaşamıyoruz kendisiyle hep ben diyor ortak yenen bişey varsa önce ortadakini sobra kendisininkini yiyor hep başkalarınınki daha güzel. Biraz zor bi çocuk ama çok zekiYaaaaynısınız kızımla. Aslan nasıl memnunmusun kendnden
Sen düzeltilen tarihten 20 gün öncesinden hazırlıklı ol normalde 40. Hafta yaa 37-38 de doğma ihtimali yüksek olabilir elitinin dedği de bazı kişilerde doğru oluyor çünküKızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Evet basari orani cok cok yuksek ama bende en ufak ihtimali bile goze alamadim gerci olcak olduktan sonra oluyor tevekkul etmek lazim ama yine de yapamiyor insan
Dualarımız seninle bak duru bebişte erken doğdu maş.saglıklı dünya tatlısı bişeyDoktrum sağolsun hemn alalım faln demiyo allahtan. Beklesin diye uğraşıyo. Bakalım hayrlısı olsun
Erkek kardeşimde açılma var dedi doktor 36.haftadaydı daha annem 3kg dogdu küvezdede kalmadı rahim taşımamış 4.hamileliği annemin ne garip bende aksine 3 gün gec dogmuşumAceleci vallabi de erkek.. Bütn istatstkleri yıktı hani erkekler geç gelrdi ben de az daha bekler diye umut edyrum şiddeti azalmş ama düzenli gibi bu kez de. Bi duramadı durduğu yerde içim bu kadar mı konforsuz acaba ay
Çok tutturamıyolar saglıklı olsunlarda az çok büyüyolarBenm kızıma da 3500 demşlerdi 3000 doğdu
Çok güzel olmuş mesajın..Böyle bişey çok saçma olmamış dimi
benimde bitmişti doktorum artik son haftalar diye almana gerek yok dedi canim sanirim seninde artik son haftalarin. sadece decavit iciyorum ben suanKızlar imom kullanıyodum eczanelerde yok hangi multivitamini kullanıyosunuz tavsiye ediceginiz bir isim var mı
Pregnavit kullanıyorum.Kızlar imom kullanıyodum eczanelerde yok hangi multivitamini kullanıyosunuz tavsiye ediceginiz bir isim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?