2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bir şey soracağım. Deneyimliler yanıtlar belki.. Benim son adet tarihimi doktor düzeltmişti 12 temmuzdan 1 ağustosa aldık. Zaten düzensizdi regllerim ve o ay geç döllenme olmuştu, değişme sebebi bu..
Eltim dedi ki geçen gün, sen gerçek tarihe göre bekle bebeği.. 18-19 gün öne geliyor o zaman tahmini doğum tarihi tabi.. E bir de atıyorum 38. haftada doğarsa diye düşünürsek
Sizce böyle bir şey olabilir mi ya? Regl tarihini düzelttiğimizden beri bebeğin gelişimi hep doğru gitti ne önden gitti ne arkadan geldi. Sabit şekilde haftasına göre ilerliyor. Ama içime kurt düşürdü eltim..

Canım sen bebeğin gelişim haftasına bak gerisi boş. Benm kızımda 1 hafta geç döllenme olmştu. Doktr ona göre arlamştı 18 ağustos demşti. Sonra gelişim olarak o bir haftayı kapattı. Tekrar 11 ağustosa aldı. Kızım da 29 temmuzda doğdu. Kafanı karştrmadım inşallhdemek istediğim önemli olan bebeğn kaçıncı haftada gösterdiği.

Yok canım anladım sağolasın. Benimki dediğim gibi en başından beri o değiştirilen tarihe göre gidiyor hiç aksama olmadı. Zaten hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapmıştım ben, son haftaya dek yumurtlamam olmamıştı, bıraktım gitti. Meğer o son hafta yumurtlamışım ve hamile kalmışım Bu arada benim doğum günüm de 29 temmuz

Yaaaaynısınız kızımla. Aslannasıl memnunmusun kendnden

12. haftaya kadar ölçümlerde ne çıkıyorsa ona göre doğuyorlar canim. geç döllenme olmasa eltin hakli olabilir de geç döllenme değişik bir durum.

öyle olmasa benim küçük kiz 44. haftada doğmuş olurdu. inşallah olmaz da erken doğsa bile bu erken doğum sayılır yani.

hayirla sağlıkla zamaninda gelsin minikler.

Doğru haklısın ilk olunca insanın gözü korkuyor herşeyden sadece.

Canım bence eğer eltinin bir uzmanlığı yoksa bu konuda dinleme, endişelenme. Doktorun ne derse ona daha çok güven. Belli olmaz bu işler bebeğinin canı eserse 37de canı istemezse 41 de doğar.

Benim de 10 gün geç döllenme. Doktor bebeğin gelişim tarihine göre bekle bebeği dedi. Erken gelmez yani sata göre değil korkma

Yaaaaynısınız kızımla. Aslannasıl memnunmusun kendnden
Haha, çevreme sormak lazım ama genel olarak insanlarla iyi geçinen biriyimdir. Aslan burcu özelliklerini çok taşımam, eşim de aslan o taşır mesela özellikleri.. Benim öyle lider bir ruhum, öne çıkma isteğim yok ama onda mevcut

Sen düzeltilen tarihten 20 gün öncesinden hazırlıklı ol normalde 40. Hafta yaa 37-38 de doğma ihtimali yüksek olabilir elitinin dedği de bazı kişilerde doğru oluyor çünkü

Evet basari orani cok cok yuksek ama bende en ufak ihtimali bile goze alamadim gerci olcak olduktan sonra oluyor tevekkul etmek lazim ama yine de yapamiyor insan

ben de benim secimimden bebegime zarar gelsin istemem asla..Rabbim korusun meleklerimizi insAllah

Erkek kardeşimde açılma var dedi doktor 36.haftadaydı daha annem 3kg dogdu küvezdede kalmadı rahim taşımamış 4.hamileliği annemin ne garip bende aksine 3 gün gec dogmuşum

Kızlar imom kullanıyodum eczanelerde yok hangi multivitamini kullanıyosunuz tavsiye ediceginiz bir isim var mı

Böyle bişey çok saçma olmamış dimi
Çok güzel olmuş mesajın..

Biz de dün akşam kolonya şişelerini yasinleri kağıt hediyelik poşetlerini falan ayarladık ama hastaneye kimse gelmez herhalde..

Benim eşim de tuvalete giderken geleyim mi yanına diye soruyor bel ve boyun fıtığım olduğu için kalkarken vs zorlanıyorum yatarken herhalde tuvaletten de kalkamam diye düşünüyor

Kızlar imom kullanıyodum eczanelerde yok hangi multivitamini kullanıyosunuz tavsiye ediceginiz bir isim var mı
benimde bitmişti doktorum artik son haftalar diye almana gerek yok dedi canim sanirim seninde artik son haftalarin. sadece decavit iciyorum ben suan

35+2 olduk kızlar epeydir girmiyorum okuyamadım yazılanları kaçırdım kontrolüm vardı bugün 2560 olmuş bebiş 47 cm 38. Haftada doğumu konuşuruz dedi şu koronadan gına geldi artık bir doğursam da rahatlasam hastanede hiçbiryer ellemicem diye kasmaktan sancım geleyazdı o derece siz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…