- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ya benim vitaminim bitti bende almadım daha doktora da söylemedim almıyorum diye ama, ne bileyim bebeğin kilosu iyi gelişimi güzel gerek var mı bilemedim. Alsam ziyan olacak çünkü.Kızlar imom kullanıyodum eczanelerde yok hangi multivitamini kullanıyosunuz tavsiye ediceginiz bir isim var mı
Canım sadece bebek için değil senin için de gerekli vitamin.. Hele de şu ara bağışıklığımızın iyi olması lazım.Ben de mide problemlerim yüzünden 4 gündür ara vermiştim bugün tekrardan başladım.Ya benim vitaminim bitti bende almadım daha doktora da söylemedim almıyorum diye ama, ne bileyim bebeğin kilosu iyi gelişimi güzel gerek var mı bilemedim. Alsam ziyan olacak çünkü.
Allahım ne düşüncesiz insanlar var yaa.. Hele de hamile birinin evine geliyorsun çoluk çocuk.. Şu anki gündemi geç normalde yapılacak bir şey değil zaten..Ahh hanımlar ne düşüncesiz insanlar. 3 tane çocukla göz doktoruna geliyor bi yakınım. Randevu saatine daha var hastane de herkes maskeli sıkıntılı diye durmak istemiyor evim yakın diye bana geliyor. Başta evdeyim de dedim. Hele geldiğinde nasıl pişman oldum. Göze geliyorsun ya sanki acilsin. Dur evinde. Montlarını falan attılar kanepenin üstüne öyle kötü oldum ki. Çocuklar öksürüyor hapşırıyor. Yani bizim insanımızla çok zor bu işler allah yardımcımız olsun.
bide hastaneyi görünce korkmuş. Durmak istememiş. Herkes maskeli falan. Ee ne olacaktı ya ne bekliyorsun sarılmadım tokalaşmadım. Ama heryeri silmem gerekiyor gibi hissediyorumAllahım ne düşüncesiz insanlar var yaa.. Hele de hamile birinin evine geliyorsun çoluk çocuk.. Şu anki gündemi geç normalde yapılacak bir şey değil zaten..
Hayırlı doğumlar olsun arkadaşımKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Yavrum Allah yardımcın olsun, pozitif kal, Doğumun kolay geçecek buna inan.. sağ Salim küvezsiz sapasağlam bir doğum için dua edicem sana..Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Hadi bakalım hayırlısı inş.sağlıkla kucağına al bebişiniKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Hayırlısıyla sağ salim kucagına almak nasip olsun canım inşallah bize de müsait olunca haber ver dualarımız seninle ve bebeginleKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
ah canim sağlıkla gelsin kuzucugun inşallah. dualarim seninle.Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Canım sağ salim kavuşun inşallahKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Sağlıkla al kucağına inşallah çok geçmiş olsun normale döner tez zamanda şimdiden gözün AydınKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Doktorum bana emzirirkende çok faydalı dedi ama ımom latte diye bir türünü kullan dedi.bilemedim 2 hafta kaldı ama gecen hafta zaten kilo almamıştıya evham yaparım sonra benYa benim vitaminim bitti bende almadım daha doktora da söylemedim almıyorum diye ama, ne bileyim bebeğin kilosu iyi gelişimi güzel gerek var mı bilemedim. Alsam ziyan olacak çünkü.
Saglıcakla kucagına al canım.dualarımız seninleKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
ziyan olmaz canim, doğumdan sonra da kullanmak iyi geliyor. emzirme döneminde de vitamin ihtiyacımız oluyor çünkü.Ya benim vitaminim bitti bende almadım daha doktora da söylemedim almıyorum diye ama, ne bileyim bebeğin kilosu iyi gelişimi güzel gerek var mı bilemedim. Alsam ziyan olacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?