Yok canım saçma değil ama tripli olmuş birazBöyle bişey çok saçma olmamış dimi
Yatakları ayır canım bence. Adam bilinçsiz yapıyor sonuçta Allah korusun ne olur ne olmaz.Ay kızlar gece eşime deli oldum. Daha önce demiştim deli yattığını. Hep arkamı dönüp yatarım. Ama sürekli aynı pozisyonda yatmak ne zordur bilirsiniz. Hafif sırtüstü gibi kalmışım. Dirseğiyle bir bastırdı karnımın kenarına nasıl bağırdığımi bilemedim. Kalktım baktım nerem acıyor diye bebeğe gelmiş midir diye. Baktım kaburgam ezilmiş karnımda ağrı yok. Şükrettim yaBiraz daha yana veya aşağı gelse Allah korusun Bebek de uyandı kıpırdamaya başladı hemen benim stresime herhalde. Zaten kaburga ağrısından başım dertte bir de ezdi benim herif aramıza yastık koydum tedbir amaçlı ama ile yarar mı bilmiyorum. Yatakları mı ayırsam napsam bilmiyorum
Hah aynen senin gibiyim. Aklım çıkıyor sezaryenden. Dur bakalım Allah hangisini nasip edecek yaşayıp göreceğizValla ben sezeryandan çok korkuyorum ya. Yani normal doğum daha sancılı, ağrılı diyorlar ama ne bileyim sezeryan çok korkutuyor beni. Daha doğrusu sezeryandan çok sonrasından korkuyorum, herkes çok geriyor. Yok ilk ayağa kalkış çok zormuş, bebeğini istediğin gibi kucağına alamıyormuşsun, iyileşmek çok uzun sürüyormuş, hep bir kişiye muhtaç oluyormuşsun falan. Bunlar korkutuyor yani beni.
Haklısın sanırım canım.ziyan olmaz canim, doğumdan sonra da kullanmak iyi geliyor. emzirme döneminde de vitamin ihtiyacımız oluyor çünkü.
bağışıklığa da çok ihtiyacimiz var bu dönem. biraz daha alalim artık.
Aynen bakalım hangisiyle kavuşucaz yavrularımızaYok canım saçma değil ama tripli olmuş birazOlsun daha iyi net olduğun anlaşılır en azından.
Yatakları ayır canım bence. Adam bilinçsiz yapıyor sonuçta Allah korusun ne olur ne olmaz.
Hah aynen senin gibiyim. Aklım çıkıyor sezaryenden. Dur bakalım Allah hangisini nasip edecek yaşayıp göreceğiz
O nası uyku ya hu benim herif yatağın büyük bir kısmını bana verir hiç yaklaşmaz dikkat et canım.Ay kızlar gece eşime deli oldum. Daha önce demiştim deli yattığını. Hep arkamı dönüp yatarım. Ama sürekli aynı pozisyonda yatmak ne zordur bilirsiniz. Hafif sırtüstü gibi kalmışım. Dirseğiyle bir bastırdı karnımın kenarına nasıl bağırdığımi bilemedim. Kalktım baktım nerem acıyor diye bebeğe gelmiş midir diye. Baktım kaburgam ezilmiş karnımda ağrı yok. Şükrettim yaBiraz daha yana veya aşağı gelse Allah korusun Bebek de uyandı kıpırdamaya başladı hemen benim stresime herhalde. Zaten kaburga ağrısından başım dertte bir de ezdi benim herif aramıza yastık koydum tedbir amaçlı ama ile yarar mı bilmiyorum. Yatakları mı ayırsam napsam bilmiyorum
Kordon bankasinin şartları neler canım? Ben bir yerle konuştum da her yıl ödeme istiyorlar seninki de öyle mi?Aktarlara sorcam bakalım.bizimki tam kocişimin kişiliği çok sakin istersen alınabilir yapılabilir diyor.deneyen varmış bende yaparım.bugün kordon bankasının kitini vercekler erken dogum olursa yanımızda bulunsun diye.çikolata siparişide verdim gelen çok olmaz herhalde bu vakitte.kolonya şişesi süslemek istiyorum birde.
Benimki de noooldu noooldu diye korkuyoAyy benimki de derin uyur ama uyandığı nadir zamanlarda nereyeee nereyeee? Der. Birde öyle korkarak ve heyecanlı soruyor ki benide korkutuyor. Klasik cevap tuvaletee
Allahım yardımcınız olsun canımKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Benim geçen gece iki bacağıma birden kramp girdi ama ne girmek, bağırdım direkt eşimin adını.. Adam saniyesinde yatakta doğruldu ve direkt bacaklarıma masaj yapmaya başladı. Aramızda hiç diyalog geçmedi ama dışarıdan izleyen için tam bir komediydi. Adam ciddiyetlen masaj yapıyor gözleri yarı kapalıBenimki de noooldu noooldu diye korkuyo
Rabbim yardimcinz olsun. Insllh skntisiz bebeginle kavusursun. Hemen evine gdersin.Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Benim geçen gece iki bacağıma birden kramp girdi ama ne girmek, bağırdım direkt eşimin adını.. Adam saniyesinde yatakta doğruldu ve direkt bacaklarıma masaj yapmaya başladı. Aramızda hiç diyalog geçmedi ama dışarıdan izleyen için tam bir komediydi. Adam ciddiyetlen masaj yapıyor gözleri yarı kapalıSabah olunca dedim hiç doğum yapıyom falan sanmadın mı birden bağırınca.. Yoo bacaklarını tutuyordun anladım dedi. Normalde hiç hatırlamaz gece konuştuklarını ve yaptıklarını ama nasıl olduysa bilinci açılmış o gece
Sağlıkla gelsin minnoş. Rabbim yardımcın olsun canım.Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Benimkide direk bacaklarıma saldırırBenim geçen gece iki bacağıma birden kramp girdi ama ne girmek, bağırdım direkt eşimin adını.. Adam saniyesinde yatakta doğruldu ve direkt bacaklarıma masaj yapmaya başladı. Aramızda hiç diyalog geçmedi ama dışarıdan izleyen için tam bir komediydi. Adam ciddiyetlen masaj yapıyor gözleri yarı kapalıSabah olunca dedim hiç doğum yapıyom falan sanmadın mı birden bağırınca.. Yoo bacaklarını tutuyordun anladım dedi. Normalde hiç hatırlamaz gece konuştuklarını ve yaptıklarını ama nasıl olduysa bilinci açılmış o gece
çok güzel olmuş.
Ayy çok şık çok kibar maşallah bayıldım.
Oy canımmm benim Rabbim kolay getirsin inşallah, sen de bebeğin de sağlıkla kavuşun inşallah. DualarımdasınKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?