2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Böyle bişey çok saçma olmamış dimi
Yok canım saçma değil ama tripli olmuş biraz Olsun daha iyi net olduğun anlaşılır en azından.
Yatakları ayır canım bence. Adam bilinçsiz yapıyor sonuçta Allah korusun ne olur ne olmaz.
Hah aynen senin gibiyim. Aklım çıkıyor sezaryenden. Dur bakalım Allah hangisini nasip edecek yaşayıp göreceğiz

ziyan olmaz canim, doğumdan sonra da kullanmak iyi geliyor. emzirme döneminde de vitamin ihtiyacımız oluyor çünkü.

bağışıklığa da çok ihtiyacimiz var bu dönem. biraz daha alalim artık.
Haklısın sanırım canım.

Aynen bakalım hangisiyle kavuşucaz yavrularımıza

O nası uyku ya hu benim herif yatağın büyük bir kısmını bana verir hiç yaklaşmaz dikkat et canım.

Kordon bankasinin şartları neler canım? Ben bir yerle konuştum da her yıl ödeme istiyorlar seninki de öyle mi?
Ayy benimki de derin uyur ama uyandığı nadir zamanlarda nereyeee nereyeee? Der. Birde öyle korkarak ve heyecanlı soruyor ki benide korkutuyor. Klasik cevap tuvaletee
Benimki de noooldu noooldu diye korkuyo

Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Allahım yardımcınız olsun canımdualarım tabiki seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın herşey hemen yoluna girer inşallah..

Benimki de noooldu noooldu diye korkuyo
Benim geçen gece iki bacağıma birden kramp girdi ama ne girmek, bağırdım direkt eşimin adını.. Adam saniyesinde yatakta doğruldu ve direkt bacaklarıma masaj yapmaya başladı. Aramızda hiç diyalog geçmedi ama dışarıdan izleyen için tam bir komediydi. Adam ciddiyetlen masaj yapıyor gözleri yarı kapalı Sabah olunca dedim hiç doğum yapıyom falan sanmadın mı birden bağırınca.. Yoo bacaklarını tutuyordun anladım dedi. Normalde hiç hatırlamaz gece konuştuklarını ve yaptıklarını ama nasıl olduysa bilinci açılmış o gece

Ayy çok güldüm ya. Ne iyimiş öyle hemen sorunu anlıyor ve çözüyor.

Benimkide direk bacaklarıma saldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…