Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inş.
37+3 olduk biz kasılmaların olmadığı saat yok diyebilirim. Bende sancı bekliyorum gelse de koşarak doğuma gitsem diye37 yi aşan arkadaşlar, belirtileriniz başladı mı, bel ağrısı kasık ağrısı kasılma? Benim nst de hiç sancım çıkmadı ama evde çok kasılmam oluyor, nişanım gelse diye bekliyorum sabırsızlıkla ama tık yok :)
Açılma var mı diye baktılar mı hiç, benim 37 bugün bitti, 39 da bakacak doktor, açılma olsun diye çabalıyorum kendimce37+3 olduk biz kasılmaların olmadığı saat yok diyebilirim. Bende sancı bekliyorum gelse de koşarak doğuma gitsem diye
Ben salı günü 2. Aşamadaydım tamamen silinmiş midir acaba ya 1 haftadaKizlar bebegin kanala girmesi ne demek hic anlamiyordum neresi yani derken su resimle anladim serviksden bahsediyormuş4 cm olan serviks sifirlanicak genisleyerek oraya bebegin kafası gelicek . Sonra açılma denen sey başlıyormuş ☺
Eki Görüntüle 2605453
Maşallah o aşamaya da gelmek iyi darısı başımıza :)Ben salı günü 2. Aşamadaydım tamamen silinmiş midir acaba ya 1 haftada
Kalçada dolgunluk bel ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum bu aralar, sizde de var mı?37+3 olduk biz kasılmaların olmadığı saat yok diyebilirim. Bende sancı bekliyorum gelse de koşarak doğuma gitsem diye
çok güzel olmuş.ismiyle yaşasın mini.
Ayy çok şık çok kibar maşallah bayıldım.
Çok kokoooş
Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inş.
Çok geçmiş olsun. Son durumum ne ?Doktrum sağolsun hemn alalım faln demiyo allahtan. Beklesin diye uğraşıyo. Bakalım hayrlısı olsun
Buğün bakıldı da rahim ağzı yumuşamış dedi.Açılma var mı diye baktılar mı hiç, benim 37 bugün bitti, 39 da bakacak doktor, açılma olsun diye çabalıyorum kendimce
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Bende çok beğendim çok güzelÇok teşekkür ederiz teyzeleri.
Inan cok hizli geciyor nezaman 36 hafta oldu anlamadim paniklemeye basladim cunku zaman yaklasiyor hamilelik dahada zorlasiyor kendimi cok agir ve hantal hissediyorum geceleri dahada zorlasti uyumak,saga sola donmek bebegin hareketleri sertlesti zor yaniSizlerin haftaları fazla canm dogumlar yakın temizlik zamani geldi tabi iyi düşünmüşsun
Hayır 37+0 olunca 37 oluyorsunuz, 37+5 falan olsanız 38 olur da 37 yi daha yeni bitirmişsinizKızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Yok canım 37 haftanı dolmuşmuş oluyosun.37 haftalık oluyosun yaniKızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Hayır 37+0 olunca 37 oluyorsunuz, 37+5 falan olsanız 38 olur da 37 yi daha yeni bitirmişsiniz
Yarın 37+0 olcam ama burda 37. Haftanın içindeyim yazıyorYok canım 37 haftanı dolmuşmuş oluyosun.37 haftalık oluyosun yani
Ben de bugün normal doğum yapan biriyle konuştum sezeryan ol dedi, normal doğum zormuş ,evet ya sezeryan çok kolay zaten diyemedim(2 sezeryanım var). İdrar tutma sorunu doğum şekliyle alakalı değil sezeryan sonrası idrar tutma sorunu yaşadım, ablamın da sezeryan hala tutamıyor maalesef :/ kayınvalidemin 5 normal bir sezeryan doğumu var doğumları da kolay değilmiş ama normal yapmam için son ana kadar çabaladı kadın. Halkım insanının cahil söylemlerine kulak asmayın doğum şeklinizi hangisi sizin için uygunsa doktor belirlerKızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
Sizinle birgün varmış aramızda doğru yazıyor işte, 37+1 olsanız 38 in içindesiniz yazar, benim de yarın 38 yazacakYarın 37+0 olcam ama burda 37. Haftanın içindeyim yazıyor
Bende çok beğendim çok güzeladı da çok hoş maşallah
37+1 olduğunda 38.haftaya girmiş olunuyor sanırım.Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Kızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?