2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
37+3 olduk biz kasılmaların olmadığı saat yok diyebilirim. Bende sancı bekliyorum gelse de koşarak doğuma gitsem diye

37+3 olduk biz kasılmaların olmadığı saat yok diyebilirim. Bende sancı bekliyorum gelse de koşarak doğuma gitsem diye
Açılma var mı diye baktılar mı hiç, benim 37 bugün bitti, 39 da bakacak doktor, açılma olsun diye çabalıyorum kendimce

Ben salı günü 2. Aşamadaydım tamamen silinmiş midir acaba ya 1 haftada

Ben salı günü 2. Aşamadaydım tamamen silinmiş midir acaba ya 1 haftada
Maşallah o aşamaya da gelmek iyi darısı başımıza :)
Kalçada dolgunluk bel ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum bu aralar, sizde de var mı?

Kızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuş İdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs

Sizlerin haftaları fazla canm dogumlar yakın temizlik zamani geldi tabi iyi düşünmüşsun
Inan cok hizli geciyor nezaman 36 hafta oldu anlamadim paniklemeye basladim cunku zaman yaklasiyor hamilelik dahada zorlasiyor kendimi cok agir ve hantal hissediyorum geceleri dahada zorlasti uyumak,saga sola donmek bebegin hareketleri sertlesti zor yani

Ben de bugün normal doğum yapan biriyle konuştum sezeryan ol dedi, normal doğum zormuş ,evet ya sezeryan çok kolay zaten diyemedim(2 sezeryanım var). İdrar tutma sorunu doğum şekliyle alakalı değil sezeryan sonrası idrar tutma sorunu yaşadım, ablamın da sezeryan hala tutamıyor maalesef :/ kayınvalidemin 5 normal bir sezeryan doğumu var doğumları da kolay değilmiş ama normal yapmam için son ana kadar çabaladı kadın. Halkım insanının cahil söylemlerine kulak asmayın doğum şeklinizi hangisi sizin için uygunsa doktor belirler

Bende çok beğendim çok güzel adı da çok hoş maşallah

Sağ ol canım benim

Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
37+1 olduğunda 38.haftaya girmiş olunuyor sanırım.

Sanmıyorum canım ya. Herkesin fizyolojisi farklı ama öyle olsa kimse normal doğurmazdı. 2. 3. Bebeleri yapmazdı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…