Yarın 37+0 olucaksan bugün 36+6 son demek ki. Yarından sonra 38 in içindesin yazar. Yaş gibi doldurduğun yılı söylüyosun. Ama bir sonraki yaşa da adım atıyosun. Ayh benimde kafam karıştıYarın 37+0 olcam ama burda 37. Haftanın içindeyim yazıyor
Herkesin vücut yapısıyla alakalı demk ki. Umarım sorun yaşamayız hayırlısı neyse o olsunBen de bugün normal doğum yapan biriyle konuştum sezeryan ol dedi, normal doğum zormuş ,evet ya sezeryan çok kolay zaten diyemedim(2 sezeryanım var). İdrar tutma sorunu doğum şekliyle alakalı değil sezeryan sonrası idrar tutma sorunu yaşadım, ablamın da sezeryan hala tutamıyor maalesef :/ kayınvalidemin 5 normal bir sezeryan doğumu var doğumları da kolay değilmiş ama normal yapmam için son ana kadar çabaladı kadın. Halkım insanının cahil söylemlerine kulak asmayın doğum şeklinizi hangisi sizin için uygunsa doktor belirler
2.nst de sancının şiddeti az ama yine düzenli çıktı. 25lerde bu kez ama düzenli işte o kötü. Dinlencen yatcan diyo doktr. Gel kızıma sen bak o zamn dicektim de şimdi adam yazık iyi biri
Evet canımcm şiddetini azalttı ama yine düzenli. 25lerde bu kez. Dinlen yat kalkma dedi. Kyv yarın burda olur inşallah o gelrse brz dinlenebilirim.
Daha iyiyim şükür canım şiddeti azaldı serumdan sonra. Düzenli olması doktru endişelendiriyo ama işin ilginç tarafı 10 gün sonra gel demesiÇok geçmiş olsun. Son durumum ne ?
henüz 37 yi aşmadım ama heyecanla bekliyorum. bel agrim kasık agrim arada oluyor. özellikle ayakta çok kalmışsam. bir dr ek olarak bacaklarımin üst iç tarafları çok ağrıyor. ama yine ayakta kalmışsam tabi.37 yi aşan arkadaşlar, belirtileriniz başladı mı, bel ağrısı kasık ağrısı kasılma? Benim nst de hiç sancım çıkmadı ama evde çok kasılmam oluyor, nişanım gelse diye bekliyorum sabırsızlıkla ama tık yok :)
Maşallah haftanız iyi,ilk gebeliğiniz de değil bu derece sancıların başlaması normal değil mi, ilk sonrası 36 dan sonra doğum ihtimali artıyor,36 sonrası erken doğuma da girmiyor zaten Allah sağlıcakla kucağınıza al ayı nasip etsin inşallah2.nst de sancının şiddeti az ama yine düzenli çıktı. 25lerde bu kez ama düzenli işte o kötü. Dinlencen yatcan diyo doktr. Gel kızıma sen bak o zamn dicektim de şimdi adam yazık iyi biri
Allah Allah ilginçmiş gerçekten neyse iyi olmama sevindimDaha iyiyim şükür canım şiddeti azaldı serumdan sonra. Düzenli olması doktru endişelendiriyo ama işin ilginç tarafı 10 gün sonra gel demesi
Sancı normal ama düzenli olmaması gerekiyo şimdi. Düzensiz olsa korkack bşy yok ama düzenli aralıklarla geliyo. Verdiği sezaryrn tarihine bile daha 2 hafta var ki normal doğum tarihine 3 hafta. Gelirse de dediğin gibi büyüdü en azından çok şükürMaşallah haftanız iyi,ilk gebeliğiniz de değil bu derece sancıların başlaması normal değil mi, ilk sonrası 36 dan sonra doğum ihtimali artıyor,36 sonrası erken doğuma da girmiyor zaten Allah sağlıcakla kucağınıza al ayı nasip etsin inşallah
Aynen kuzumAllah Allah ilginçmiş gerçekten neyse iyi olmama sevindim10 gün daha dayansa minnak yeter zaten
Hmm sezeryanlısınız, ne iyi doktorunuz varmış bana 38. Haftaya gün verdiler, ben 37 yim ama doğum kendi başlasın diye bekliyorum başlasa göbek atıcam hattaSancı normal ama düzenli olmaması gerekiyo şimdi. Düzensiz olsa korkack bşy yok ama düzenli aralıklarla geliyo. Verdiği sezaryrn tarihine bile daha 2 hafta var ki normal doğum tarihine 3 hafta. Gelirse de dediğin gibi büyüdü en azından çok şükür
Aynen git bencedeAynen kuzumben dayanamam bi uğrarım zatrn 10 gün ne yahu sezaryen tarihime denk geliyo nerdeyse
38+0a mı gün verdi canımHmm sezeryanlısınız, ne iyi doktorunuz varmış bana 38. Haftaya gün verdiler, ben 37 yim ama doğum kendi başlasın diye bekliyorum başlasa göbek atıcam hatta
Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Kızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
Ayy cok güzel sen mi yaptın bunu
Ya bence böyle söylemleri kafaya takmayın kızlar herkes bişi söyler.. Annem 5 tane cocuk doğurdu 3 normal 2 sezeryan olsa ona neler olurdu neler. Zaten hakkımızda hayırlısı neyse o olacak stres yapmayalım gönül ister normal ama bizi sıkıntıya sokacaksa sezeryanda oluruz. Sen de böyle düşün sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımızaKızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
Martın sonuna kadar yolumuz var kuzum günümüz aynı senleAynen git bencede38 dolunca doğsun istiyorum ya 10 gün sonra yani 42 ye kadar durur diye ödüm kopuyo
Doğru diyosun hayırlısı olsun hakkımızdayaş hesabi gibi düşün 38. içine giriyorsun ama 38 olmuyorsun. mesela ben su anda 36+2 yim yani 37. haftanin içindeyim şimdi doğum yapsam erken doğum sayılıyor.
vallahi cancagizim hiç kulak asma bu sözlere. risk var mi var, ama hem sezeryanda hem normal doğumda var. ama bunlar küçük ihtimaller. tüm ihtimallari sayarsak ooo dünyada olmamiz da bir risk.
Elimizden geleni yapip, duamizi edip Allah'a sığınacağız. Allahin izniyle Sağlıkla alacağız kucağımiza bebeklerimizi insallah.
Aminn umarım en az hasarla atlatırız hangisi olursa olsunAyy cok güzel sen mi yaptın bunu
Ya bence böyle söylemleri kafaya takmayın kızlar herkes bişi söyler.. Annem 5 tane cocuk doğurdu 3 normal 2 sezeryan olsa ona neler olurdu neler. Zaten hakkımızda hayırlısı neyse o olacak stres yapmayalım gönül ister normal ama bizi sıkıntıya sokacaksa sezeryanda oluruz. Sen de böyle düşün sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza
Evet ya çok bekletmesinler biziMartın sonuna kadar yolumuz var kuzum günümüz aynı senleçok fazla bekleynce de yoruyo insanı hakkaten. Ortasını bulsun şu bebişler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?