2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkesin vücut yapısıyla alakalı demk ki. Umarım sorun yaşamayız hayırlısı neyse o olsun

henüz 37 yi aşmadım ama heyecanla bekliyorum. bel agrim kasık agrim arada oluyor. özellikle ayakta çok kalmışsam. bir dr ek olarak bacaklarımin üst iç tarafları çok ağrıyor. ama yine ayakta kalmışsam tabi.

2.nst de sancının şiddeti az ama yine düzenli çıktı. 25lerde bu kez ama düzenli işte o kötü. Dinlencen yatcan diyo doktr. Gel kızıma sen bak o zamn dicektim de şimdi adam yazık iyi biri
Maşallah haftanız iyi,ilk gebeliğiniz de değil bu derece sancıların başlaması normal değil mi, ilk sonrası 36 dan sonra doğum ihtimali artıyor,36 sonrası erken doğuma da girmiyor zaten Allah sağlıcakla kucağınıza al ayı nasip etsin inşallah

Sancı normal ama düzenli olmaması gerekiyo şimdi. Düzensiz olsa korkack bşy yok ama düzenli aralıklarla geliyo. Verdiği sezaryrn tarihine bile daha 2 hafta var ki normal doğum tarihine 3 hafta. Gelirse de dediğin gibi büyüdü en azından çok şükür

Hmm sezeryanlısınız, ne iyi doktorunuz varmış bana 38. Haftaya gün verdiler, ben 37 yim ama doğum kendi başlasın diye bekliyorum başlasa göbek atıcam hatta

Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım

yaş hesabi gibi düşün 38. içine giriyorsun ama 38 olmuyorsun. mesela ben su anda 36+2 yim yani 37. haftanin içindeyim şimdi doğum yapsam erken doğum sayılıyor.

vallahi cancagizim hiç kulak asma bu sözlere. risk var mi var, ama hem sezeryanda hem normal doğumda var. ama bunlar küçük ihtimaller. tüm ihtimallari sayarsak ooo dünyada olmamiz da bir risk.

Elimizden geleni yapip, duamizi edip Allah'a sığınacağız. Allahin izniyle Sağlıkla alacağız kucağımiza bebeklerimizi insallah.

Ayy cok güzel sen mi yaptın bunu
Ya bence böyle söylemleri kafaya takmayın kızlar herkes bişi söyler.. Annem 5 tane cocuk doğurdu 3 normal 2 sezeryan olsa ona neler olurdu neler. Zaten hakkımızda hayırlısı neyse o olacak stres yapmayalım gönül ister normal ama bizi sıkıntıya sokacaksa sezeryanda oluruz. Sen de böyle düşün sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza

Doğru diyosun hayırlısı olsun hakkımızda

Aminn umarım en az hasarla atlatırız hangisi olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…