Doktorumuz önerdi bir yer.kordon ilk kanı bide kordondan ayrıştırılacak bişey vardı unuttum adını 3lü bir paketti çocuk dogunca alınıyomuş sezeryan normal dogum farketmiyor.o gidip araştırma yapılıyomuş saklamaya elverişli mi diye 60saat içinde çıkıyomuş ona göre ödemesi alınıyor.ilk yıl ek ücret yok 2.yıldan itibaren 100euro saklama bedeli.bizim babamların aile dostunun kızında bir takım hastalıklar çıktı tek çocuk ailesi ile uyuşmadı bayagı sıkıntı çektiler o beni çok etkiledi istiyodum zaten hamile kaldıgımdan beride hesapta sadece bebiş parası biriktiriyorum nolur nolmazına bakalım inş ihtiyacımız olmaz ama yapalım dedikKordon bankasinin şartları neler canım? Ben bir yerle konuştum da her yıl ödeme istiyorlar seninki de öyle mi?
Benimki de noooldu noooldu diye korkuyo
Çok şükürEvet ya çok bekletmesinler biziHamile kaldıpım günden beri yok düşük riski aman erken mi doğacak derken bu günlere geldik şükür ☺
Bende hafsa ismini çok istemiştim sonra vazgeçtik zeynepe karar verdik rabbim adıyla yasatsın çok bilgili güçlü bir bayanmış
Bende malzemelerimi almıştım kendim yapıcaktım seni gördüm hevese geldim başladım bakalım ne çıkacak ortayaÇok teşekkür ederiz teyzeleri.
Bence doğum şeklini doktorunuz hariç başkalarıyla konuşmak çok yanlış doğum şeklinize bebeğimiz ve o anki sağlık durumumuz karar verir başkalarının yaşadığı olumsuz tecrübeler değil.hepimizin vücut yapısı ağrı eşiği ve içinde bulunduğumuz şartlar çok farklı...rahat ve sakin olun doktorunuza güvenin ve bol bol dua edip sizinle doğum şekliniz hakkında konuşmalarına sizi olumsuz etkilemelerine izin vermeyinKızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
38+1 e gün verdi iki doktor, kabul etmedim kendi doktoruma döndüm, pahalı diye bırakmıştım doktorumu. 39+1 e gün verdi kendi doktorum, benim tek isteğim doğumun kendi başlaması o yüzden 38 de pat diye almalarını istemiyorum, ilk ikisinde doğum başlayınca girmiştim sezeryana, doğumun kendi başlaması bana avantaj olarak geliyor,bebek geleceği zamanı kendi seçmiş oluyor.normal doğuramıyoruz bari o kadarı olsun istiyorum38+0a mı gün verdi canım
Ayy cok güzel sen mi yaptın bunu
Ya bence böyle söylemleri kafaya takmayın kızlar herkes bişi söyler.. Annem 5 tane cocuk doğurdu 3 normal 2 sezeryan olsa ona neler olurdu neler. Zaten hakkımızda hayırlısı neyse o olacak stres yapmayalım gönül ister normal ama bizi sıkıntıya sokacaksa sezeryanda oluruz. Sen de böyle düşün sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza
Bende hafsa ismini çok istemiştim sonra vazgeçtik zeynepe karar verdik rabbim adıyla yasatsın çok bilgili güçlü bir bayanmış
Bende malzemelerimi almıştım kendim yapıcaktım seni gördüm hevese geldim başladım bakalım ne çıkacak ortaya
Bence doğum şeklini doktorunuz hariç başkalarıyla konuşmak çok yanlış doğum şeklinize bebeğimiz ve o anki sağlık durumumuz karar verir başkalarının yaşadığı olumsuz tecrübeler değil.hepimizin vücut yapısı ağrı eşiği ve içinde bulunduğumuz şartlar çok farklı...rahat ve sakin olun doktorunuza güvenin ve bol bol dua edip sizinle doğum şekliniz hakkında konuşmalarına sizi olumsuz etkilemelerine izin vermeyin
Yaa benimde eşim eğer çatı muayenesinde sezeryan dersse bekletmeyelim hiç diyor bu virüs yayılmadan diyor mantıklı da gelmiyor değil sizin söylediğiniz de mantıklıymış38+1 e gün verdi iki doktor, kabul etmedim kendi doktoruma döndüm, pahalı diye bırakmıştım doktorumu. 39+1 e gün verdi kendi doktorum, benim tek isteğim doğumun kendi başlaması o yüzden 38 de pat diye almalarını istemiyorum, ilk ikisinde doğum başlayınca girmiştim sezeryana, doğumun kendi başlaması bana avantaj olarak geliyor,bebek geleceği zamanı kendi seçmiş oluyor.normal doğuramıyoruz bari o kadarı olsun istiyorum
Benm de kızımda suyum grlmşti 38+2de normal doğum planlamştık olmadı. Mecburi sezaryen oldu. Gününü kendi belirlemş oldu böylece. Bence 38+ lar en güzel günler. Kendi belirler belki yine benmki yaramaz durmuyo yerinde bakalım hayrlısı olsun hepimz için. 38 i doldurmuş olmasını 39+olmasını bekliyo çoğu doktr.38+1 e gün verdi iki doktor, kabul etmedim kendi doktoruma döndüm, pahalı diye bırakmıştım doktorumu. 39+1 e gün verdi kendi doktorum, benim tek isteğim doğumun kendi başlaması o yüzden 38 de pat diye almalarını istemiyorum, ilk ikisinde doğum başlayınca girmiştim sezeryana, doğumun kendi başlaması bana avantaj olarak geliyor,bebek geleceği zamanı kendi seçmiş oluyor.normal doğuramıyoruz bari o kadarı olsun istiyorum
Ay gecesi kalmadi artık gündüz de agriyor bugün duramadimAh canım gel sarılalım
Ay çok tatlış, güle güle giyin canım
Canım o kadar deli yatıyorsa bir süre ayrı yatin benceAy kızlar gece eşime deli oldum. Daha önce demiştim deli yattığını. Hep arkamı dönüp yatarım. Ama sürekli aynı pozisyonda yatmak ne zordur bilirsiniz. Hafif sırtüstü gibi kalmışım. Dirseğiyle bir bastırdı karnımın kenarına nasıl bağırdığımi bilemedim. Kalktım baktım nerem acıyor diye bebeğe gelmiş midir diye. Baktım kaburgam ezilmiş karnımda ağrı yok. Şükrettim yaBiraz daha yana veya aşağı gelse Allah korusun Bebek de uyandı kıpırdamaya başladı hemen benim stresime herhalde. Zaten kaburga ağrısından başım dertte bir de ezdi benim herif aramıza yastık koydum tedbir amaçlı ama ile yarar mı bilmiyorum. Yatakları mı ayırsam napsam bilmiyorum
Canım benim 3 gorumcem var her birinin 2 çocuğu var ve sezeryan oldu hepsi biri hemsire bi de hepsi o kadar abartılı olmadığını söylüyor bilmiyorum ama nasıldır ilk günler zor olur muhakkak ama normalde de kolay olmayacak kiValla ben sezeryandan çok korkuyorum ya. Yani normal doğum daha sancılı, ağrılı diyorlar ama ne bileyim sezeryan çok korkutuyor beni. Daha doğrusu sezeryandan çok sonrasından korkuyorum, herkes çok geriyor. Yok ilk ayağa kalkış çok zormuş, bebeğini istediğin gibi kucağına alamıyormuşsun, iyileşmek çok uzun sürüyormuş, hep bir kişiye muhtaç oluyormuşsun falan. Bunlar korkutuyor yani beni.
Valla gitti 3.lük
Canım bunun mantığı şuymuş. Yumurtlama gününde hamile kalıyoruz ya ama ardından bir süre geçiyor regl oluyoruz. İşte o geçen süreyi ortalama 1 hafta kabul ediyorlarmış. Dolayısıyla sen 37+0 olduğunda 38 haftalık oluyorsun. Bende mesela yarın 35+0 olucam 36'ya girmiş oluyorum. Doktorumda böyle söylüyor.Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Bugün konuştum malesef hastaneye ziyaretçi alınmıyorValla ben okadar organizasyonla anlastim hastane suslemesi hediyelikler vs..hevesimiz kursagimizda kalmasin ya.. bizimi buldu umadim doguma kadar biraz duzelir ortalik
Ay kuzum 3. Bebekte gelio desene hayırlısı ile gelsin insallahKızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Kızlar almayı düşünen varsa indirime girmiş Silverina markası
Eki Görüntüle 2605719
Ya benimki de geldi atacağım birazdan çok güzel olmuş annesi
Evet canim 37 bitti 38 e girmiş oluyorsun☺Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?