2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kordon bankasinin şartları neler canım? Ben bir yerle konuştum da her yıl ödeme istiyorlar seninki de öyle mi?

Benimki de noooldu noooldu diye korkuyo
Doktorumuz önerdi bir yer.kordon ilk kanı bide kordondan ayrıştırılacak bişey vardı unuttum adını 3lü bir paketti çocuk dogunca alınıyomuş sezeryan normal dogum farketmiyor.o gidip araştırma yapılıyomuş saklamaya elverişli mi diye 60saat içinde çıkıyomuş ona göre ödemesi alınıyor.ilk yıl ek ücret yok 2.yıldan itibaren 100euro saklama bedeli.bizim babamların aile dostunun kızında bir takım hastalıklar çıktı tek çocuk ailesi ile uyuşmadı bayagı sıkıntı çektiler o beni çok etkiledi istiyodum zaten hamile kaldıgımdan beride hesapta sadece bebiş parası biriktiriyorum nolur nolmazına bakalım inş ihtiyacımız olmaz ama yapalım dedik

Çok teşekkür ederiz teyzeleri.
Bende malzemelerimi almıştım kendim yapıcaktım seni gördüm hevese geldim başladım bakalım ne çıkacak ortaya

Bence doğum şeklini doktorunuz hariç başkalarıyla konuşmak çok yanlış doğum şeklinize bebeğimiz ve o anki sağlık durumumuz karar verir başkalarının yaşadığı olumsuz tecrübeler değil.hepimizin vücut yapısı ağrı eşiği ve içinde bulunduğumuz şartlar çok farklı...rahat ve sakin olun doktorunuza güvenin ve bol bol dua edip sizinle doğum şekliniz hakkında konuşmalarına sizi olumsuz etkilemelerine izin vermeyin

Eklentiler

• IMG-20200226-WA0011.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 37
38+0a mı gün verdi canım
38+1 e gün verdi iki doktor, kabul etmedim kendi doktoruma döndüm, pahalı diye bırakmıştım doktorumu. 39+1 e gün verdi kendi doktorum, benim tek isteğim doğumun kendi başlaması o yüzden 38 de pat diye almalarını istemiyorum, ilk ikisinde doğum başlayınca girmiştim sezeryana, doğumun kendi başlaması bana avantaj olarak geliyor,bebek geleceği zamanı kendi seçmiş oluyor.normal doğuramıyoruz bari o kadarı olsun istiyorum

Yok canım yaptırdım ben. Keşke azda olsa hünerim olsa bu konuda kendim yapardım.

Bende hafsa ismini çok istemiştim sonra vazgeçtik zeynepe karar verdik rabbim adıyla yasatsın çok bilgili güçlü bir bayanmış

Aminn canım hepimizin evladı adıyla yaşasın.

Ooo sen kendin yapıyorsun o daha güzel bence. Bitince bizimlede paylaş canım.

Yaa benimde eşim eğer çatı muayenesinde sezeryan dersse bekletmeyelim hiç diyor bu virüs yayılmadan diyor mantıklı da gelmiyor değil sizin söylediğiniz de mantıklıymış

Benm de kızımda suyum grlmşti 38+2de normal doğum planlamştık olmadı. Mecburi sezaryen oldu. Gününü kendi belirlemş oldu böylece. Bence 38+ lar en güzel günler. Kendi belirler belki yine benmki yaramaz durmuyo yerinde bakalım hayrlısı olsun hepimz için. 38 i doldurmuş olmasını 39+olmasını bekliyo çoğu doktr.

Canım o kadar deli yatıyorsa bir süre ayrı yatin bence

Canım benim 3 gorumcem var her birinin 2 çocuğu var ve sezeryan oldu hepsi biri hemsire bi de hepsi o kadar abartılı olmadığını söylüyor bilmiyorum ama nasıldır ilk günler zor olur muhakkak ama normalde de kolay olmayacak ki bilmiyorum ya ağrısız sizisiz çıksın

Ooooyyyy ben nerelere gidemmm
misskokulumm da doğuracak kız yolacam seni doğurda
Valla gitti 3.lük
Kızlar 37+0 olunca aslında 38 mi olmuş oluyoruz yarın doğuracam şu olayı hala anlamadım
Canım bunun mantığı şuymuş. Yumurtlama gününde hamile kalıyoruz ya ama ardından bir süre geçiyor regl oluyoruz. İşte o geçen süreyi ortalama 1 hafta kabul ediyorlarmış. Dolayısıyla sen 37+0 olduğunda 38 haftalık oluyorsun. Bende mesela yarın 35+0 olucam 36'ya girmiş oluyorum. Doktorumda böyle söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…