Nasil yani almiyorlar,öyle şeymi varya,sizinki özelmi,devletmi? Yani varya bizi buluyor isyan etmek istemiyorum ama canim çok sıkılıyor bu durumaBugün konuştum malesef hastaneye ziyaretçi alınmıyor
Cok guzelmisBizim kapı susumuz de bu
Ya benimki de geldi atacağım birazdan çok güzel olmuş annesi
Bizim kapı susumuz de bu
Cok guzelmishastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?
Çok güzelmiş bu da canım sağlıkla gelsin kuzuBizim kapı susumuz de bu
Sağlıkla al kucağına canımcım.Özel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
çok güzel canim. Allah ismiyle yaşatsın kuzuyuBizim kapı susumuz de bu
Refakatçi kac kişi cnmÖzel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
Her sey cok guzel gecer inşallah cnm rahat olÖzel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
Ziyaretçi alınmamasına ben çok sevindim kendi adıma hastalık kuluçka süresi var gelme diyemem kimseye çok kalabalık oluyor bugün iş arkadaşlarım aradı gelemiycez hemen hediye paranı önceden ulaştıralım mı diye akrabaya bişey diyemezdim odayı gene süslerim organizasyon tutmamıştım sadece fotoğraf çekeriz evede eşimle konuştuk bir süre misafir kabul etmiycez anlayışla karşılarlar inş yoksada durum malum risk alamamNasil yani almiyorlar,öyle şeymi varya,sizinki özelmi,devletmi? Yani varya bizi buluyor isyan etmek istemiyorum ama canim çok sıkılıyor bu duruma
Çok tatlıymış ya güle güle kullanBizim kapı susumuz de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?