2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim kapı susumuz de bu
Cok guzelmis hastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?

Kızlar etkilenmemek adını bu konuyu konuşmama kararı aldık fakat gece 12 den sonra bütün kafe,restorant,kahvehane,düğün salonu vs yerler kapatılacakmış . Ben rahattım bu konuda ama endişelenmeye başladım.

Cok guzelmis hastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?

en doğru bilgiyi hastaneniz verir. telefonla sorabilirsiniz. hergün yeni kararlar alınıyor. kimse kesin olarak bir şey bilmiyor aslinda.

Kızlar bence en doğru bilgiyi kendi hastanenizden alırsınız. Ben cumartesi nst için gittiğimde soracağım. Fotoğrafçı arkadaşım çoğu yer artık fotoğrafçı kabul etmiyor, ziyaretçi yasak sen bir sor dedi bana. Organizasyon şirketi ile anlaşanlar özellikle teyit edin.

ben bir taraftan üzülüyorum ama bir taraftan da gerekliyse alınmasın ziyaretçi diyorum. düşünsenize baskasina gelen bir ziyaretçi yüzünden ya ben ya yeni dogan bebeğim virüs kaparsa. sağlık herşeyin önünde. ya da tam tersi de olabilir. bana gelen ziyaretçi de bulaştırabilir.

gerekirse refakatçiler bile belli testlerden geçsin de öyle alinsin. zor zamanlar bunlar. inşallah ülkemiz ve dünya çabuk atlatir.

Kızlar hepimizin hevesleri , hazırlıkları vardı ama şu noktada bence ziyaretçi , fotoğrafçı vs kabul etmemeleri bence güzel bişey. Hepsi bizim ve bebeğimizin sağlığı için. Eve kabul etmeyi düşünmüyoruz gelenleri hastaneye de gelmesin bence kimse. Bir tane refakatçi yeter.

Nasil yani almiyorlar,öyle şeymi varya,sizinki özelmi,devletmi? Yani varya bizi buluyor isyan etmek istemiyorum ama canim çok sıkılıyor bu duruma
Ziyaretçi alınmamasına ben çok sevindim kendi adıma hastalık kuluçka süresi var gelme diyemem kimseye çok kalabalık oluyor bugün iş arkadaşlarım aradı gelemiycez hemen hediye paranı önceden ulaştıralım mı diye akrabaya bişey diyemezdim odayı gene süslerim organizasyon tutmamıştım sadece fotoğraf çekeriz evede eşimle konuştuk bir süre misafir kabul etmiycez anlayışla karşılarlar inş yoksada durum malum risk alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…