Hastaneyle konustum suan icim ziyaretci alinmiyor sadece refakatci olacak diyorlar sinirimden agladim? Benim ailem kimse yanimda olmayacakmi okadar suslemesi hazirligi vardi organizasyonla anlasmistim sinir sistemim coktu resmen..en doğru bilgiyi hastaneniz verir. telefonla sorabilirsiniz. hergün yeni kararlar alınıyor. kimse kesin olarak bir şey bilmiyor aslinda.
Trabzonda medikalpark canım aminSağlıkla al kucağına canımcım.Hangi hastanedesin?
Canım arkadasım sezeryan oldu çok riskli hamilelik geçirmişti erken dopdu bebişimiz mas çok iyi.anneye gelince herkesin agrı eşiği farklı bazısı 40 gün yatıyor arkadas 10 gün içinde çocuga tek baktı anneside 10 gün tedbir amaclı kaldı erken dogdu diye elbette agrı oldu normal dogumdada olucak.umarım normal olur olmasada sezeryan korkulcak kadar bişey değil benceValla gitti 3.lük
Canım bunun mantığı şuymuş. Yumurtlama gününde hamile kalıyoruz ya ama ardından bir süre geçiyor regl oluyoruz. İşte o geçen süreyi ortalama 1 hafta kabul ediyorlarmış. Dolayısıyla sen 37+0 olduğunda 38 haftalık oluyorsun. Bende mesela yarın 35+0 olucam 36'ya girmiş oluyorum. Doktorumda böyle söylüyor.
1 kişi kalıyo şuan ama sormadım onu canımRefakatçi kac kişi cnm
sizi anlayabiliyorum hevesleriniz var. ama kendinizi bu kadar üzmeyin. tüm önlemler aslında bizim için . süsleme organizasyon olmasa da olur da sağlık için ayni şeyi diyemiyoruz.Hastaneyle konustum suan icim ziyaretci alinmiyor sadece refakatci olacak diyorlar sinirimden agladim? Benim ailem kimse yanimda olmayacakmi okadar suslemesi hazirligi vardi organizasyonla anlasmistim sinir sistemim coktu resmen..
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sana da miniğe de sağlık diliyorum :)Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Bunların hepsi oradaki kaslarla alakalı. Kasları çalıştırıp sıkma idrar tutma egzersizleri yapılırsa hepsi tekrar eski formlarına ulaşabiliyor. İlişki sırasında bir sıkıntı olsa yüzlerce yıldır doğum şekli bu olmazdı diye düşünüyorum. Herkesin her dediğine bakmamak lazım. Gerekirse tabi ki sezaryen hayat kurtarıcı ama doktor arkadaşlarımın dediği en nihayende sezaryen doğum bir operasyon.Kızlar dün bi arkadaşımla konuştum bana direkt sezeryen ol bence dedi. Neymiş normal doğumda kalça 10 cm genişliyormuş. Açılma oluyo ya o kalıcı oluyomuşİdrarımu tutamazmışım doğumdan sonra birde vajinada sarkma genişleme oluyormuş. İlerde ilişki sırasında sıkıntı oluyormuş vs vs vs
Çok güzelmiş güle güle kullanınBizim kapı susumuz de bu
saglikla kucağına al insallah canim. huzurla gelsin minik bebeginiz.Trabzonda medikalpark canım amin
Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.Hastaneyle konustum suan icim ziyaretci alinmiyor sadece refakatci olacak diyorlar sinirimden agladim? Benim ailem kimse yanimda olmayacakmi okadar suslemesi hazirligi vardi organizasyonla anlasmistim sinir sistemim coktu resmen..
Baharrrrr çok şaşırdım üzüldüm ya tühhh tez zamanda kavuşun çok geçmiş olsun.Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Canım karantinada mı kaldın?Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Artık sağlıkla eve getireyimde önemli olan o derdine düştüm. Hayırlısı hepimiz içinCanım arkadasım sezeryan oldu çok riskli hamilelik geçirmişti erken dopdu bebişimiz mas çok iyi.anneye gelince herkesin agrı eşiği farklı bazısı 40 gün yatıyor arkadas 10 gün içinde çocuga tek baktı anneside 10 gün tedbir amaclı kaldı erken dogdu diye elbette agrı oldu normal dogumdada olucak.umarım normal olur olmasada sezeryan korkulcak kadar bişey değil bence
Baharcım çok geçmiş olsun. Sizde herhangi birşey yok değil mi? Daha ne kadar tutacaklar?Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Sagol canim ama sunu bilin haberlerde sayi cok az veriliyor. Saklaniyor ortalik kayniyor. Sadece bu hastane degil suan bana yakin 3 hastane bazi bolumler giris cikis yasak. Bizede odamizda cikmak yasak.15 supeli eklendi o yuzden emin olunmadan salinmicazBaharrrrr çok şaşırdım üzüldüm ya tühhh tez zamanda kavuşun çok geçmiş olsun.
Canımmm allah kolay getirsin inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına Rabbim yardımcın olsun .Özel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
Hangi hastane canımTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Ben senin doğum yaptığın yerde yapacağım için şu an bir tırstımHangi hastane canım
Off off Allah kolaylık versin nasıl bir dönem bu böyleTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Hangi hastanedesin ciddi misin yaaa peki siz neden gitmiştiniz herkes ayrı ayrı odalar da mıTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Canım çıktın mı? Sonradan gördüm. Umarım ikiniz de çok iyisinizdir.Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Bakirkoydeyim 4 kisilik odadayim sarilik degerine baktirmak icin geldim. Hastakarin hepsi yabanci uyruklu 7 si cocukHangi hastanedesin ciddi misin yaaa peki siz neden gitmiştiniz herkes ayrı ayrı odalar da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?