2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
en doğru bilgiyi hastaneniz verir. telefonla sorabilirsiniz. hergün yeni kararlar alınıyor. kimse kesin olarak bir şey bilmiyor aslinda.
Hastaneyle konustum suan icim ziyaretci alinmiyor sadece refakatci olacak diyorlar sinirimden agladim? Benim ailem kimse yanimda olmayacakmi okadar suslemesi hazirligi vardi organizasyonla anlasmistim sinir sistemim coktu resmen..

Canım arkadasım sezeryan oldu çok riskli hamilelik geçirmişti erken dopdu bebişimiz mas çok iyi.anneye gelince herkesin agrı eşiği farklı bazısı 40 gün yatıyor arkadas 10 gün içinde çocuga tek baktı anneside 10 gün tedbir amaclı kaldı erken dogdu diye elbette agrı oldu normal dogumdada olucak.umarım normal olur olmasada sezeryan korkulcak kadar bişey değil bence

Hastaneyle konustum suan icim ziyaretci alinmiyor sadece refakatci olacak diyorlar sinirimden agladim? Benim ailem kimse yanimda olmayacakmi okadar suslemesi hazirligi vardi organizasyonla anlasmistim sinir sistemim coktu resmen..
sizi anlayabiliyorum hevesleriniz var. ama kendinizi bu kadar üzmeyin. tüm önlemler aslında bizim için . süsleme organizasyon olmasa da olur da sağlık için ayni şeyi diyemiyoruz.

Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sana da miniğe de sağlık diliyorum :)
Bunların hepsi oradaki kaslarla alakalı. Kasları çalıştırıp sıkma idrar tutma egzersizleri yapılırsa hepsi tekrar eski formlarına ulaşabiliyor. İlişki sırasında bir sıkıntı olsa yüzlerce yıldır doğum şekli bu olmazdı diye düşünüyorum. Herkesin her dediğine bakmamak lazım. Gerekirse tabi ki sezaryen hayat kurtarıcı ama doktor arkadaşlarımın dediği en nihayende sezaryen doğum bir operasyon.
Bizim kapı susumuz de bu
Çok güzelmiş güle güle kullanın

Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.

Baharrrrr çok şaşırdım üzüldüm ya tühhh tez zamanda kavuşun çok geçmiş olsun.

Canım karantinada mı kaldın?

Artık sağlıkla eve getireyimde önemli olan o derdine düştüm. Hayırlısı hepimiz için
Baharcım çok geçmiş olsun. Sizde herhangi birşey yok değil mi? Daha ne kadar tutacaklar?

Sa
Baharrrrr çok şaşırdım üzüldüm ya tühhh tez zamanda kavuşun çok geçmiş olsun.
Sagol canim ama sunu bilin haberlerde sayi cok az veriliyor. Saklaniyor ortalik kayniyor. Sadece bu hastane degil suan bana yakin 3 hastane bazi bolumler giris cikis yasak. Bizede odamizda cikmak yasak.15 supeli eklendi o yuzden emin olunmadan salinmicaz

Hangi hastane canım

Off off Allah kolaylık versin nasıl bir dönem bu böyle

Hangi hastanedesin ciddi misin yaaa peki siz neden gitmiştiniz herkes ayrı ayrı odalar da mı

Kızlar bugün saat 6 da sezeryana giriyorum. Safra asitlerinin aşırı yükselmesi sebebiyle sezeryan kararı alındı. Dualarınızı bekliyoruz
Canım çıktın mı? Sonradan gördüm. Umarım ikiniz de çok iyisinizdir.

@baharumutduru2018 canım benim çok üzüldüm siz sağlıklı olun çok zor günlerden geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun Allah ım sizi de hepimizi de esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…