2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen katılıyorum. Bende bir an önce ameliyati olup bebeği alıp çıkmak istiyorum hastane ortamından , ayrıca tanidiklariminda şu dönemde hastane ortamına girmesini istemem. Allah hepimize yardım etsin.
Özel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
Ayy canim inanmiyorum ya nasıl oldu sancı flan mi vardi?
Ya nasıl olur ya umarım çıkabilirsin ne zaman oldu bu cok şaşırdım. Sen kızımla ilgilen moralini yüksek tut canim yaa.. Rabbim yardımcın olsun. Artık bitsin bu kabus yarabbim

Bakirkoydeyim 4 kisilik odadayim sarilik degerine baktirmak icin geldim. Hastakarin hepsi yabanci uyruklu 7 si cocuk
Aaa çok geçmiş olsun canım aman çakmayın koridora yaa biranöncr karantinanız biter inş peki gelenlerin testi pozitif çıkmış mı yoksa sonuç mu bekleniyor hala

Bahar çok geçmiş olsun canım ya
İnşallah en yakın zamanda çıkarsınız

Kızlar konuşmayalım diyoruz ama konu ister istemez bu mevzuya geliyor malesef tv de izlemeyeyim diyorum açıyorum illaki önüme geliyor strese girdim iyice. Cocukluk arkadaşımın annesi beyin kanaması geçirdi hastanede yoğun bakımda bir yandan onada uzuldum bir yandanda annem 65 yaş üstü laf anlamıyor bugün kalkmış hastaneye gitmiş kadın yoğun bakımda kimseye göstermiyorlar zaten senin ne işin var hastanelerde, gitmis dis yaptiriyor otobuslerle surekli disciye gidip geliyor 2 hafta sonra flan bebek gelecek sen neden kalabalık ortamlara giriyorsun biraz dikkat eder be insan

Suyu azalmıştı kilo alımı da durdu gibi o yüzden canım

Bende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz. dependde alın mutlaka.

sizi anlayabiliyorum hevesleriniz var. ama kendinizi bu kadar üzmeyin. tüm önlemler aslında bizim için . süsleme organizasyon olmasa da olur da sağlık için ayni şeyi diyemiyoruz.
Suslemeyi gectim sadece 1 refakatciyle dogummu olur insan eşini ailesini yaninda istiyor

Tamam ziyaretci alinmasin ya birinci derece yakinlarin eşin ailen ne olucak benim refakatcim annem olucak tek o mu olucak yanimda eşim ne olucak benim.ailem eşimin ailesi herkes sabirsizlikla bekliuor herkes bunada cok uzuluyorum

Allah Anali babali buyutsun

Canım gözün aydın Sağlıkla büyüt inşallah

Ay hayırlı uğurlu olsun canım benim. Sağlıkla, huzurla büyüsün. Darısı başımıza inşallah kaç kg doğdu bebişin? Rahat geçti mi doğum?

Ciddimi cok uzuldum umarim biranonce cikarsiniz saglikla evinize gidersiniz.

Gozunuz aydin darisi basimiza insallah, bebek nasıl kac kg doğdu?

Hangi hastanedesiniz peki? Istanbuldami yasiyordunuz?

Ayy beklersin gelmez sanci acilma ☺
Gözün aydin canm kurtuldun hamislikten ayy bugün biraz yoruldum diye karnim sertlesiyor nefesimi kesiyor
Sancilarin kac çıkıyordu canm . Sezeryan olunca rahimin toparlanmasına bir etkisi oldu mu sancilarin ve acilmanin

Cok guzelmis hastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?
Çarşamba gitcem doktora sorarım senin için özelde yapcam bende ama gelmemeleri daha iyi olur boşver bence evine gelir sonra gelen organizasyon hevesler var tabi bir tarafta ama bir tarafta da malesef virüs var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…