Aynen katılıyorum. Bende bir an önce ameliyati olup bebeği alıp çıkmak istiyorum hastane ortamından , ayrıca tanidiklariminda şu dönemde hastane ortamına girmesini istemem. Allah hepimize yardım etsin.ben bir taraftan üzülüyorum ama bir taraftan da gerekliyse alınmasın ziyaretçi diyorum. düşünsenize baskasina gelen bir ziyaretçi yüzünden ya ben ya yeni dogan bebeğim virüs kaparsa. sağlık herşeyin önünde. ya da tam tersi de olabilir. bana gelen ziyaretçi de bulaştırabilir.
gerekirse refakatçiler bile belli testlerden geçsin de öyle alinsin. zor zamanlar bunlar. inşallah ülkemiz ve dünya çabuk atlatir.
Ayy canim inanmiyorum ya nasıl oldu sancı flan mi vardi?Özel hastanedeyim akşam 8-9 arası ziyaretçi kabul ediliyor o da tek tek yada 1-2 kişi olacak şekilde. Yarın doğum bakalım girebileceklermi ailem
Ya nasıl olur ya umarım çıkabilirsin ne zaman oldu bu cok şaşırdım. Sen kızımla ilgilen moralini yüksek tut canim yaa.. Rabbim yardımcın olsun. Artık bitsin bu kabus yarabbimTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Aaa çok geçmiş olsun canım aman çakmayın koridora yaa biranöncr karantinanız biter inş peki gelenlerin testi pozitif çıkmış mı yoksa sonuç mu bekleniyor halaBakirkoydeyim 4 kisilik odadayim sarilik degerine baktirmak icin geldim. Hastakarin hepsi yabanci uyruklu 7 si cocuk
Bahar çok geçmiş olsun canım yaTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Amin canımCanımmm allah kolay getirsin inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına Rabbim yardımcın olsun .
Suyu azalmıştı kilo alımı da durdu gibi o yüzden canımAynen katılıyorum. Bende bir an önce ameliyati olup bebeği alıp çıkmak istiyorum hastane ortamından , ayrıca tanidiklariminda şu dönemde hastane ortamına girmesini istemem. Allah hepimize yardım etsin.
Ayy canim inanmiyorum ya nasıl oldu sancı flan mi vardi?
Ya nasıl olur ya umarım çıkabilirsin ne zaman oldu bu cok şaşırdım. Sen kızımla ilgilen moralini yüksek tut canim yaa.. Rabbim yardımcın olsun. Artık bitsin bu kabus yarabbim
Zaten 37. ci haftadasın ınsallah sağlıkla gelir hemende çıkarsın hastaneden.. geçmiş olsun şimdiden.Suyu azalmıştı kilo alımı da durdu gibi o yüzden canım
Suslemeyi gectim sadece 1 refakatciyle dogummu olur insan eşini ailesini yaninda istiyorsizi anlayabiliyorum hevesleriniz var. ama kendinizi bu kadar üzmeyin. tüm önlemler aslında bizim için . süsleme organizasyon olmasa da olur da sağlık için ayni şeyi diyemiyoruz.
Tamam ziyaretci alinmasin ya birinci derece yakinlarin eşin ailen ne olucak benim refakatcim annem olucak tek o mu olucak yanimda eşim ne olucak benim.ailem eşimin ailesi herkes sabirsizlikla bekliuor herkes bunada cok uzuluyorumZiyaretçi alınmamasına ben çok sevindim kendi adıma hastalık kuluçka süresi var gelme diyemem kimseye çok kalabalık oluyor bugün iş arkadaşlarım aradı gelemiycez hemen hediye paranı önceden ulaştıralım mı diye akrabaya bişey diyemezdim odayı gene süslerim organizasyon tutmamıştım sadece fotoğraf çekeriz evede eşimle konuştuk bir süre misafir kabul etmiycez anlayışla karşılarlar inş yoksada durum malum risk alamam
Allah Anali babali buyutsunBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Canım gözün aydınBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Ay hayırlı uğurlu olsun canım benim. Sağlıkla, huzurla büyüsün.Bende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Ciddimi cok uzuldum umarim biranonce cikarsiniz saglikla evinize gidersiniz.Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Gozunuz aydin darisi basimiza insallah, bebek nasıl kac kg doğdu?Bende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Hangi hastanedesiniz peki? Istanbuldami yasiyordunuz?Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Ayy beklersin gelmez sanci acilma ☺Bende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Çarşamba gitcem doktora sorarım senin için özelde yapcam bende ama gelmemeleri daha iyi olur boşver bence evine gelir sonra gelen organizasyon hevesler var tabi bir tarafta ama bir tarafta da malesef virüs varCok guzelmishastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?