Ah o nasil bir durum olmus öyle hay aksiTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Tahmin ediyordum böyle olduğunu bu gece sağlık bakanı açıklama yapacak zaten yeni vaka sayısını. Çok çok geçmiş olsun bi an önce eve dönersin umarımSa
Sagol canim ama sunu bilin haberlerde sayi cok az veriliyor. Saklaniyor ortalik kayniyor. Sadece bu hastane degil suan bana yakin 3 hastane bazi bolumler giris cikis yasak. Bizede odamizda cikmak yasak.15 supeli eklendi o yuzden emin olunmadan salinmicaz
Tesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.Ay hayırlı uğurlu olsun canım benim. Sağlıkla, huzurla büyüsün.Darısı başımıza inşallah kaç kg doğdu bebişin? Rahat geçti mi doğum?
Ay inşallah şu yıla gelen en güzel şey kuzularimiz hepsi sağlıkla ve hayirlari ile gelsinletÇok güzelmiş bu da canım sağlıkla gelsin kuzu
Amin kuzum hepimizinkini insallahçok güzel canim. Allah ismiyle yaşatsın kuzuyu
Ay ne güzel darısı başımıza inşallahTesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.
Tesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.
Ay evet normal beklesem gelmez.Ayy beklersin gelmez sanci acilma ☺
Gözün aydin canm kurtuldun hamislikten ayy bugün biraz yoruldum diye karnim sertlesiyor nefesimi kesiyor
Sancilarin kac çıkıyordu canm . Sezeryan olunca rahimin toparlanmasına bir etkisi oldu mu sancilarin ve acilmanin
Ay maşallahTesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.
Çok sagol canim teşekkür ederizÇok güzelmiş güle güle kullanın
Ay bahar başına gelmeyen kalmadı yavrum hala hastanede mısınız çok geçmiş olsun ya deli olmamak elde degilTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
sağlıkla büyüsün masallah. 4. bebeğimiz de geldi. gözün aydın canim...Bende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Yok canm bu yalanci sanci biliyorum gercegin agrisi fenaaa o farkli biliyorumAy evet normal beklesem gelmez.3 cm acilmam 80 lerdede sancim vardi cnm. Ay hic bilmiyorum rahmi toparliyormu Bu arada benimde hep karnim sertti nst dede cikiyorsu, bu seferki regli sanci seklindeydi.
Ayy gözünüz aydın. Vatana millete hayırlı evlat olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Ben benim hastanemi aradim sordum sadece refaketciye izin var dediler gunduz daha net bilgi alirsiniz dediler virus bizi vurdu yemin edrrim bir cocuk dogurucaz dunyayi virus sardi tabi insanin hevesleri var olmazmi ilk bebek ne bileyim öncelikle bebeklerimiz saglikla gelsin ama bu virus psikolojiside yipratiyorÇarşamba gitcem doktora sorarım senin için özelde yapcam bende ama gelmemeleri daha iyi olur boşver bence evine gelir sonra gelen organizasyon hevesler var tabi bir tarafta ama bir tarafta da malesef virüs var
Titremen olunca damar yolu acip kan verildi mi canmTesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?