2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah o nasil bir durum olmus öyle hay aksi napacaksiniz peki

Tahmin ediyordum böyle olduğunu bu gece sağlık bakanı açıklama yapacak zaten yeni vaka sayısını. Çok çok geçmiş olsun bi an önce eve dönersin umarım

Ay hayırlı uğurlu olsun canım benim. Sağlıkla, huzurla büyüsün. Darısı başımıza inşallah kaç kg doğdu bebişin? Rahat geçti mi doğum?
Tesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku. bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.

Ay ne güzel darısı başımıza inşallah

Rabbim analı babalı büyütsün gözün aydın.

Ay evet normal beklesem gelmez. 3 cm acilmam 80 lerdede sancim vardi cnm. Ay hic bilmiyorum rahmi toparliyormu Bu arada benimde hep karnim sertti nst dede cikiyorsu, bu seferki regli sanci seklindeydi.

Ay maşallah inşallah en kısa sürede toparlar evinize çıkarsınız

Ay bahar başına gelmeyen kalmadı yavrum hala hastanede mısınız çok geçmiş olsun ya deli olmamak elde degil

sağlıkla büyüsün masallah. 4. bebeğimiz de geldi. gözün aydın canim...

Ay evet normal beklesem gelmez. 3 cm acilmam 80 lerdede sancim vardi cnm. Ay hic bilmiyorum rahmi toparliyormu Bu arada benimde hep karnim sertti nst dede cikiyorsu, bu seferki regli sanci seklindeydi.
Yok canm bu yalanci sanci biliyorum gercegin agrisi fenaaa o farkli biliyorum
Acilma olmasi sezaryen sonrasi acaba rahim toparlanmasini zorlastirir mi diye düşündüm sana direk oyle sormayim dedim . Cevabina göre bi etkisi olmamis iyi bari

Ayy gözünüz aydın. Vatana millete hayırlı evlat olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün

Çarşamba gitcem doktora sorarım senin için özelde yapcam bende ama gelmemeleri daha iyi olur boşver bence evine gelir sonra gelen organizasyon hevesler var tabi bir tarafta ama bir tarafta da malesef virüs var
Ben benim hastanemi aradim sordum sadece refaketciye izin var dediler gunduz daha net bilgi alirsiniz dediler virus bizi vurdu yemin edrrim bir cocuk dogurucaz dunyayi virus sardi tabi insanin hevesleri var olmazmi ilk bebek ne bileyim öncelikle bebeklerimiz saglikla gelsin ama bu virus psikolojiside yipratiyor

Titremen olunca damar yolu acip kan verildi mi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…