2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım sen hangi hastanedeydin

Kızlar bugün gündeme yetisilmiyo hay maşallah herkes süprizle geldi çok sevindim iyi olmanıza saglikli olmaniza gözünüz aydın darisi da bize olsun insallah

Hadi gözün aydın, darısı sağlıkla hepimizin başına olsun inşallah

@baharumutduru2018 Canım inşallah en kısa sürede evine dönebilirsin. Umarım karantinada olanlar da negatif çıkarlar.

N Nurmur87 rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım. Anasına babasına hayırlı evlat olsun. Gözün aydın.

Cok guzelmis hastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?
Ben de bugün öğrendim doğum yapacağım özel hastane ziyaretçi yasağı getirmişler

Kızlar, biraz geriden geliyorum. Gördüklerime yanıt verdim. İnşallah doğuma giden herkes sağlıkla evladiyla döner evine.

Canım biraz sıkkın. Annemleri aradım gelmeyin dedim. On saatlik yol. Annem ameliyat olalı bir yıl bile dolmadı. Tedavisi sürüyor. Korktum onlara bir şey olursa Allah korusun kendime gelemem ben. Arkadaşım ve kv ile bakarız dedim. Kıyamadım

İyi yapmışsın canım. Kv ile bakarsın inş. Bi zaman sonra alışırsın kendin de bakarsın. Annen iyi olsun da..
Benimki de yaşasaydı da tek görmeyeydi gelmeyeydi..

F Fulyaa82 Canım bak benim annem evime bile gelemiyor kaldı ki hastane. Ben istemedim gelmeyin dedim. Bu virüsle ancak tedbir sayesinde başa çıkabiliriz. Devlet en doğrusunu yapıyor ilk kez. Senin ve çocuğun için de en doğrusu bu emin ol. Şükredelim ve dua edelim çocuğumuzla evimize sağlıklı bir şekilde dönebilmek için. Süs falan hiç önemli değil şu an.

İyi yapmışsın canım. Kv ile bakarsın inş. Bi zaman sonra alışırsın kendin de bakarsın. Annen iyi olsun da..
Benimki de yaşasaydı da tek görmeyeydi gelmeyeydi..
Kıyamam sana. Allah rahmet eylesin annecigine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…