Canım sen hangi hastanedeydinSa
Sagol canim ama sunu bilin haberlerde sayi cok az veriliyor. Saklaniyor ortalik kayniyor. Sadece bu hastane degil suan bana yakin 3 hastane bazi bolumler giris cikis yasak. Bizede odamizda cikmak yasak.15 supeli eklendi o yuzden emin olunmadan salinmicaz
Bebeler için 3.lük ne önemliymiş kız baksana hepsi yarışa girdiBiz 3. Kim derken yarın 5. Bebiş gelecek resmen.
Bebeler için 3.lük ne önemliymiş kız baksana hepsi yarışa girdiay daha mart'ın ortasındayız 5.bebişimiz geliyor gözüm korkuyor valla artık
Ay seninde mi geldi doğum kız noluyo hepimize böyle nisan gelmeden daha☺ sağlıkla al kuzum kucaginaAmin canım
Kızlar bugün gündeme yetisilmiyo hay maşallah herkes süprizle geldiBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Hadi gözün aydın, darısı sağlıkla hepimizin başına olsun inşallahBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Ben de bugün öğrendim doğum yapacağım özel hastane ziyaretçi yasağı getirmişlerCok guzelmishastaneye ziyaretci alinmiyor dedi burdan bir arkadas, haberi olan varmi? Devletemi alinmiyor,ben özelde yapicam, okadar organizasyonla anlastim hazirliklar falan bilgisi olan varmi arkadaslar?
Ay kuzum çok sagol sağlıkla uğurla gelsin bebeklerimiz
Ahahah seni beklemeden hepimiz dogurcaz sanirimAnamm benim 4.lükte gitti 5. De gidiyaahhhh
N Nurmur87 Maşaallah canım nasıl oldu açılman ay ben o kadar çabalıyorum tık yokkk
O ogretmen61 sende mi doğuruyon canım
Kızlar, biraz geriden geliyorum. Gördüklerime yanıt verdim. İnşallah doğuma giden herkes sağlıkla evladiyla döner evine.
Canım biraz sıkkın. Annemleri aradım gelmeyin dedim. On saatlik yol. Annem ameliyat olalı bir yıl bile dolmadı. Tedavisi sürüyor. Korktum onlara bir şey olursa Allah korusun kendime gelemem ben. Arkadaşım ve kv ile bakarız dedim. Kıyamadım
Kıyamam sana. Allah rahmet eylesin annecigine.İyi yapmışsın canım. Kv ile bakarsın inş. Bi zaman sonra alışırsın kendin de bakarsın. Annen iyi olsun da..
Benimki de yaşasaydı da tek görmeyeydi gelmeyeydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?