2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam ziyaretci alinmasin ya birinci derece yakinlarin eşin ailen ne olucak benim refakatcim annem olucak tek o mu olucak yanimda eşim ne olucak benim.ailem eşimin ailesi herkes sabirsizlikla bekliuor herkes bunada cok uzuluyorum
Eşi alırlar bence doğum farklı bişey konuştun mu doktorunla bence bu kadar katı olmazlar

agacsizkoalaa görün mü görün mü en sona ben kalacıııımm

Ya buğün dr bana yumuşamış dedi ya benim yol ne zaman açılır ki ilişkiyi de yasak etti zilli kadın
Ya benden evvel doğuruyor herkes oysaki grupta en erken benim tarihimdi neyse azcık daha kalıp toparlasın okuduklarımdan mı bilmem karnım sertleşiyor bugün ishal olmuşum.15 gün sokaga çıkmama yasagı gelebilirmiş bu arada

Bende gelme demeyi düşünüyorum canım. Sabahtan beri aklımda. Kız kardeşim gelecek ama annemin gelişini iptal edicem sanırım ne kadar yanımda olmasını istesem de. Bir şey olsa sonrası vicdan azabı.

2.nst de sancının şiddeti az ama yine düzenli çıktı. 25lerde bu kez ama düzenli işte o kötü. Dinlencen yatcan diyo doktr. Gel kızıma sen bak o zamn dicektim de şimdi adam yazık iyi biri
Benim doktor bu haftada sanci cikinca almisti hemen bebegi simdi de haftaya sancilansam hemen alir

Sağ ol kuzum.

Aynen ya çok heyecanlı. Nisana sayı baya azalacak.
Kız valla ya nisan sonuna kimse kalmayacak bu gidişle
Bence en iyisini yapmışsın canım benim. Nolur nolmaz, şu iş bitsin ondan sonra gelip doya doya severler torunlarını.
agacsizkoalaa görün mü görün mü en sona ben kalacıııımm

Ya buğün dr bana yumuşamış dedi ya benim yol ne zaman açılır ki ilişkiyi de yasak etti zilli kadın
Hahahhah valla hepimiz doğurcaz sen kalcan grupta en son sanırım
Kız ilişkiyi niye yasakladı ki?

İlişkiyi niye yasak etti ki?
En sona kalmazsın ya bak benim tarih mayısta.. Senden evvel doğurmam ben söz İlişkiyi niye yasakladı ya?

Nişan geliyor diye. Uyuz oldum o doktora ama kim dinler ki oniii

Aslında dr değil de asistanı yasakladı. Sevimsiz şey ben ondan daha bilgiliym bi ara onu o koltuktan kaldırıp oturasım geldi
Neye yasak diyorsa sanki yeni hamileymişim de düşük yapacakmışım gibi konuştu.

Bende gelme demeyi düşünüyorum canım. Sabahtan beri aklımda. Kız kardeşim gelecek ama annemin gelişini iptal edicem sanırım ne kadar yanımda olmasını istesem de. Bir şey olsa sonrası vicdan azabı.
Aynen öyle canım. Kendim için onları tehlikeye atamam. Bugün birden aklıma geldi belki de Allah hissettirdi. En azından kardeşin gelecekmiş şükür ki. İnşallah yaza biter şu lanet virüs de rahat rahat gelip severler.
Aynen öyle canım. Yeter ki iyi olsunlar.

Aslında dr değil de asistanı yasakladı. Sevimsiz şey ben ondan daha bilgiliym bi ara o koltuktan kaldırıp oturasım geldi
Neye yasak diyorsa sanki yeni hamileymişim de düşük yapacakmışım gibi konuştu.
Kiskanmistir kız

T Tbfth evde misin şimdi canım? Hadi inşallah bir onbes gün daha bekler için rahat eder en azından. Ama doğsa da bir şey olmaz şükür bu zamandan sonra inşallah.

Merhaba doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın olsun ben bugun genital siğil mi degilmi bilmedigim bişey vardı doktorum ona bakarken catı muaynemi yapı acıklık yoktu catıda cok iyi normal dogum yaparsın dedi sizin doktorunuzda yaptı mı acaba normal olucak arkadaslar ilk gebeliğim benim

Haklisin en onemli bebegimiz sagligimiz ama psikolojik olarakta elde degil etkileniyorum Allah buyuk saglikla gelsin bebeklerimiz

Benimki henüz yapmadı. 39'da yapacakmış.

Genital siğil varsa normal dogum yasak dedi doktorum bana, bebek dogarken kanamayla bulasma riski yuksek nasil doktorunuz normal dogum olur dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…