Tek derdim süs degil ailemide yanimda istiyorum, süsü püsü gectim,ailem eşim sevdiklerim olsun yanimda, tek refakatci olacakmis ona izin varmis ben bu olaya daha cok takildim
Evdeyim canım serum bttkten sonra nst çekildi tekrar sancının şiddeti 25 lerde düşük bu kez ama hala düzenli. Dikkat et dedi gönderdi. Bakalım dyandığmz yere kadar artık
Ayy çok acıdı mı canım benim doktor 38 dediMerhaba doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın olsun ben bugun genital siğil mi degilmi bilmedigim bişey vardı doktorum ona bakarken catı muaynemi yapı acıklık yoktu catıda cok iyi normal dogum yaparsın dedi sizin doktorunuzda yaptı mı acaba normal olucak arkadaslar ilk gebeliğim benim
Maşallah Allah analı babalı büyütsünBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Aksine tüm doktorlar ilişki öneriyor ya ona şaşırdım bendeAslında dr değil de asistanı yasakladı. Sevimsiz şey ben ondan daha bilgiliym bi ara onu o koltuktan kaldırıp oturasım geldi
Neye yasak diyorsa sanki yeni hamileymişim de düşük yapacakmışım gibi konuştu.
37.de yapacak eğer bebeğim baş aşağı dönmüşse.Merhaba doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın olsun ben bugun genital siğil mi degilmi bilmedigim bişey vardı doktorum ona bakarken catı muaynemi yapı acıklık yoktu catıda cok iyi normal dogum yaparsın dedi sizin doktorunuzda yaptı mı acaba normal olucak arkadaslar ilk gebeliğim benim
Ay çok geçmiş olsun çok şaşkınım ya. Biz de simdi hastaneye gitsek es kaza virüslü insan gelse karantina da kalıcaz demekTatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Gözün aydın canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsinBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Valla yanında biri varsa iyi yapmıssın canım suan cok karısık bi durumdayız umarım en kısa süre de netleşir durumKızlar, biraz geriden geliyorum. Gördüklerime yanıt verdim. İnşallah doğuma giden herkes sağlıkla evladiyla döner evine.
Canım biraz sıkkın. Annemleri aradım gelmeyin dedim. On saatlik yol. Annem ameliyat olalı bir yıl bile dolmadı. Tedavisi sürüyor. Korktum onlara bir şey olursa Allah korusun kendime gelemem ben. Arkadaşım ve kv ile bakarız dedim. Kıyamadım
Allah analı babalı büyütsün maşallahTesekkur ederim cnm. Spinal anesteziyle oldum. 37+2 de. 3100 grm dogdu. Valla cok sakindim sanirim sakinlestirici verdiler. Mal mal bakiodum cunku.bebek 5 dakikada cikti bende 40 dakika kadar kaldim. Ciktiktan sonra titremem vardi normalmis. Bir saate oda gecti. Bacaklarim 6 saatte falan acildi yere bakmadan yurudum, tabiki agrim var agri kesici igne serum vs yapiolar. Cok sukur bebekte emiyor masallah. Darısı başıniza Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepinize.
AminKızlar 47 vaka olmuş sayı hızla artıyor.rabbim korusun hepimizi
Bakan mi acikladi canm ben goremedim ama 47 rakamı cokKızlar 47 vaka olmuş sayı hızla artıyor.rabbim korusun hepimizi
Canım zaten hastanelerin çoğu ziyaretçi yasağı ve tek refakatçi kuralı koymuş. Gelselerde evde bekleyecekler eğer eşim yanımda kalsın dersen. Bence gelmesinler biraz ortalık durulsun sonra gelsinler. Sizin içinde, ailen içinde en iyisi.Ya peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Ben ziyaretçi için değilde bebekle kendimi düşünüyorum.tek başıma yeni doğmuş bi bebeği bakabilecek miyim ya sezeryan olursa? Normal doğumda olsa ilk defa doğum yapıcam üstesinden gelebilir miyim tek ben ve eşimCanım zaten hastanelerin çoğu ziyaretçi yasağı ve tek refakatçi kuralı koymuş. Gelselerde evde bekleyecekler eğer eşim yanımda kalsın dersen. Bence gelmesinler biraz ortalık durulsun sonra gelsinler. Sizin içinde, ailen içinde en iyisi.
Eşinin aileside mi farklı şehirde kuzum senin? Eğer öyleyse sen ayaklanana kadar eşin izin alıp yanında kalacak mecbur.Ben ziyaretçi için değilde bebekle kendimi düşünüyorum.tek başıma yeni doğmuş bi bebeği bakabilecek miyim ya sezeryan olursa? Normal doğumda olsa ilk defa doğum yapıcam üstesinden gelebilir miyim tek ben ve eşimumarım bu süreci bi an önce atlatırız
Evet cnm bakanlık açıklamış malesef çok fazla ve hızlı şekilde de ilerliyorBakan mi acikladi canm ben goremedim ama 47 rakamı cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?