2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
F Fulyaa82 kızzz sen organizasyon derdindemisin. Tavuk can derdinde kasap et derdinde ilahii.. Sen yavrunu kucağına al hayırlısıyla evine geçte varsın olmasın süs püs..
Tek derdim süs degil ailemide yanimda istiyorum, süsü püsü gectim,ailem eşim sevdiklerim olsun yanimda, tek refakatci olacakmis ona izin varmis ben bu olaya daha cok takildim

T Tbfth evde misin şimdi canım? Hadi inşallah bir onbes gün daha bekler için rahat eder en azından. Ama doğsa da bir şey olmaz şükür bu zamandan sonra inşallah.
Evdeyim canım serum bttkten sonra nst çekildi tekrar sancının şiddeti 25 lerde düşük bu kez ama hala düzenli. Dikkat et dedi gönderdi. Bakalım dyandığmz yere kadar artık

Ayy çok acıdı mı canım benim doktor 38 dedi

[/QUOTE]
Maşallah Allah analı babalı büyütsün

Aksine tüm doktorlar ilişki öneriyor ya ona şaşırdım bende
37.de yapacak eğer bebeğim baş aşağı dönmüşse. Acıyor mu peki?

Ay çok geçmiş olsun çok şaşkınım ya. Biz de simdi hastaneye gitsek es kaza virüslü insan gelse karantina da kalıcaz demek
Gözün aydın canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Valla yanında biri varsa iyi yapmıssın canım suan cok karısık bi durumdayız umarım en kısa süre de netleşir durum

Allah analı babalı büyütsün maşallah

Kızlar ben çok gerginim doğumum 13 Nisan gibi tahmin ediyorum,tam doğum zamanı bu Corona virüsü tavan yapmış olacak ,nasıl olacak,hastanelerin kapasitesi belli,sezeryan diye konuştuk Dr la bu sıkıntıya girer mi ,kafam çok karışık

Ya peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Canım zaten hastanelerin çoğu ziyaretçi yasağı ve tek refakatçi kuralı koymuş. Gelselerde evde bekleyecekler eğer eşim yanımda kalsın dersen. Bence gelmesinler biraz ortalık durulsun sonra gelsinler. Sizin içinde, ailen içinde en iyisi.

Benm kayv şu an yolda. Korkuyorm yaa. Gelecek sabaha burda olur ama ya virüsü kaparsa yolda. Hem bunun vicdan azabı hem bize bulaşma ihtimali.. Herşey çok korknç.

Ben ziyaretçi için değilde bebekle kendimi düşünüyorum.tek başıma yeni doğmuş bi bebeği bakabilecek miyim ya sezeryan olursa? Normal doğumda olsa ilk defa doğum yapıcam üstesinden gelebilir miyim tek ben ve eşim umarım bu süreci bi an önce atlatırız

Eşinin aileside mi farklı şehirde kuzum senin? Eğer öyleyse sen ayaklanana kadar eşin izin alıp yanında kalacak mecbur.

Ben yarın 36+3 oluyorum en geç cumaya kadar sezeryan i yapalım diye yalvarmayı düşünüyorum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…