2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet cnm bakanlık açıklamış malesef çok fazla ve hızlı şekilde de ilerliyor
Simdi gördüm evet ya bir girdi hizla artti . Ah bu yurt dışı gidip gelenler 47 kisi demek genis bir cevreye yayilma riski demek . Ayy napacaz böyle bilemiyorum

Ben yarın 36+3 oluyorum en geç cumaya kadar sezeryan i yapalım diye yalvarmayı düşünüyorum yarın
Aslında bu düşüncede nekadar doğrudur o da tartışılır. Erken olması da sıkıntı yaratabilir. Bebek sıkıntıya girip küvezde kalabilir.süreç bu sefer daha tehlikeli olur diye düşünüyorum.bence vakti nezaman ise ozaman olması daha doğru olur.tabi yinede karar sizin ve Dr.un dedikleri. Küvezde kalması ndansa anne karnında kalsın sağlıkla gelsin 1 gece anneyle bebek hastanede kalsın çıksın

Simdi gördüm evet ya bir girdi hizla artti . Ah bu yurt dışı gidip gelenler 47 kisi demek genis bir cevreye yayilma riski demek . Ayy napacaz böyle bilemiyorum
ve bu sayı içinde 3kişi umre den dönen kişiler. Eğer bunlar direk eve geçen kafileye ait umrecilerse ozaman kötü işte. Gelen giden misafiri ailesi Vs. Hepsi risk grubunda ve o kişiler de topluma illaki karışmışlardır.

Bebek suan 3250 gram falan , gelişimi iki hafta önde küvezde kalmaz doğsa da dedi... kozlar ben İstanbul’da yaşıyorum çok kalabalık ve cidden korkuyorum bu vakalar İtalya gibi hızlanır da iki haftaya doğursam hastaneler kalabalık olabilir.. kızımı da 37+5 de doğurdum 3560 olarak cuma kabul ederse 36+6 olaca çok sorun olacağını düşünmüyorum yine de karar doktorun

Yaa Kızlar benim de annem gelecekti ama bu koşullarda gelsin istemiyorum babama güvenmiyorum dışarı Çıkar annem orada en aZından babam a kardeşlerimin yanında olur acaba tek başıma çoçuğa bakabilir miyiz kız kardeşimde evde o ev işleriyle uğraşır biz bebekle ilgileniriz ama korkuyorum emzirebilri miyim boğazında kalır diye korkuyorum of doğum şekli de belli değil hala nisanda olur muhtemelen kendi başına ilk bebeğine bakmak zorunda kalan var mı

Ben şimdi iki oğlumu nasıl ve kime bırakacağım doğumda hastaneye gitmeleri hiç doğru değil. Anneme bıraksam bana kim bakacak.eşime bıraksam hastane işleri Vs kim ilgilenecek.ay kafamda milyon tane cevapsız soru.şurda kaldı 20-25gün

Kuzum bu hasta olanlar ucakta geldi yolda yürüdü cevreyle yaşadı umreciler de öyle.. sayi mutlaka artacak büyük rakamlardan ve ölü olmasından korkuyorum . Bazi seylerin tahmini de zor degil Rabbim sonumuzu hayretsin

Gelirsiniz canım merak etme, doğurunca zaten 40 yıllık anne gibi oluyormuş insan
Ay inşallah öyle olur
Bende senin gibi düşünüyorum tek basıma bakabilirmiyim diye. Yine senin yanında kız kardeşin varmış en azından.

Evet onlarda uzakta ailemle aynı şehirdeler. Biz burda ikimiz varız eşim izin alır da becerebilirmiyiz üstesinden geliriz inşallah

Bakarsınız bence kuzum. İnsanoğlu her zorluğun üstesinden geliyor bir şekilde. Bende belki Kız kardeşimede gelme diyicem. Eşimle ben olucaz. Kayınvalide yakın sadece o arada gelebilir belki. Belki zor olacak bir süre ama sonrasında alışıcaz. Zaten gelseler bile en fazla ne kadar yanımızda kalacaklar. Kimseyi riske atmak istemiyorum ben.

Bu grupta var mı bilmiyorum ama illaki vardır. Zaten öyle bir şey ki annelik daha karnımızdalarken bile hep onları düşündük, her şeyi onlara göre yaptık, ayarladık.
Bebekler ilk doğduklarında mideleri kiraz kadar oluyormuş. Zaten aşırı emmeyecekler zamanla büyüyecek. İnan kendilerine göre ayarlayacaklar. Ebe hanım sen gögsüne koysan o kendi kendine bulur emer diyordu. Öyle bir refleksle doğuyorlar.
Zor bir döneme denk geldik ama katlanmak zorundayız.

Kızlar herkese hayırlı geceler diyorum her nekadar kötü şeyler konuşmak istemesek de nasıl ki gebeliğimizin ilk haftalarında risklerden bahsettiysek şimdi de endişelerimizden bahsediyoruz. Ben çalışıyor olmam ve işimin yoğunluğu sebebiyle grup içerisinde çok aktif yazan biri olmasam da her gün yazılanları okuyarak bazen de kendimce yorumlarda bulunarak size katılmaya çalışıyorum.Ancak şu can sıkıcı günlerde grupta da iyice okumaktan rahatsızlık duyduğum şeyler oluyor. İsimlerimiz kimliğimiz belli değil diye bu kadar da yatak odamızı dökecek bir platform olmamalı burası. Eleştirimi kimse şahsi algılamasın ancak bir kaç arkadaşın sürekli eşleri ile ilişkilerini okumaktan bir kadın olarak içim kalkmaya başladı. Hele ki Allah tarafından bukadar kutsal bir dönemimizdeyken konuştuğunuz şeyler hiç hoş değil.
Şunu konuşursunuz anlarım, cinsel ilişkinin hamilelikte olumlu olumsuz etkileri diye herkes fikrini veya doktorunun tavsiyelerini paylaşabilir. Ama iş iyice çığırından çıkmış görünüyor. Sizlere saygı duyuyorum ve kendimce yine cinsel içerikli mesajları es geçerek diğer arkadaşlarımın bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için sessizce burada olacağım.
Ülkece zor geçirdiğimiz şu günlerde sağlık tedbirlerini konuşurken bile aman konuşmayalım moralimiz bozulmasın diyen arkadaşlarımız var iken diğer arkadaşların yatak odalarını ortaya dökmesini doğru bulmuyorum.
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Allaha Emanet olun iyi geceler

Gerçekten bende üzülüyorum hepimize.
Şuan düşünmek zorunda olduklarımıza, endişelerimize...
Hepimiz için dua edeceğim.
Hepimiz sağ salim doğurup, alıp evimize gelelim. Rabbim gönlümüze ferahlık versin.
Aylar sonra konuştuğumuzda hepsi birer anı olarak kalsın. Tabii her zaman iyi anıları olmuyor insanın ama en azından sağlıklı olmak hepimizin tesellisi olsun tek dileğim bu.

Kuzum bu hasta olanlar ucakta geldi yolda yürüdü cevreyle yaşadı umreciler de öyle.. sayi mutlaka artacak büyük rakamlardan ve ölü olmasından korkuyorum . Bazi seylerin tahmini de zor degil Rabbim sonumuzu hayretsin
Muhakkak her türlü her şekilde yayılacak maalesef.amin inşaallah hayırlı dualar edelim Hayr olsun herşey.

İnş canım yaa valla bende gelsinler istemiyorum annemler . Birde kv ile de konuşmuyoruz problemliyiz zaten gelir ama çok Da bakamaz ilgilenmez istemez zaten sadece millet gitmedin diye laf söylemesin diye gelir belki ki biz yine daha iyi anlar biliriz zaten galiba tek başımıza bakmak zorunda kalacaz

Ya peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Canım kendi arabalari varsa hemen gelsinler. Otobüsle geleceklerse iptal et bence.
Benm kayv şu an yolda. Korkuyorm yaa. Gelecek sabaha burda olur ama ya virüsü kaparsa yolda. Hem bunun vicdan azabı hem bize bulaşma ihtimali.. Herşey çok korknç.
Allah korusun inşallah sağlıkla gelir. İyi düşün iyi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…