Evet onlarda uzakta ailemle aynı şehirdeler. Biz burda ikimiz varız eşim izin alır da becerebilirmiyiz üstesinden geliriz inşallahEşinin aileside mi farklı şehirde kuzum senin? Eğer öyleyse sen ayaklanana kadar eşin izin alıp yanında kalacak mecbur.
Simdi gördüm evet ya bir girdi hizla artti . Ah bu yurt dışı gidip gelenlerEvet cnm bakanlık açıklamış malesef çok fazla ve hızlı şekilde de ilerliyor
Canım erken değil mi senin için?Ben yarın 36+3 oluyorum en geç cumaya kadar sezeryan i yapalım diye yalvarmayı düşünüyorum yarın
Aslında bu düşüncede nekadar doğrudur o da tartışılır. Erken olması da sıkıntı yaratabilir. Bebek sıkıntıya girip küvezde kalabilir.süreç bu sefer daha tehlikeli olur diye düşünüyorum.bence vakti nezaman ise ozaman olması daha doğru olur.tabi yinede karar sizin ve Dr.un dedikleri. Küvezde kalması ndansa anne karnında kalsın sağlıkla gelsin 1 gece anneyle bebek hastanede kalsın çıksınBen yarın 36+3 oluyorum en geç cumaya kadar sezeryan i yapalım diye yalvarmayı düşünüyorum yarın
Gelirsiniz canım merak etme, doğurunca zaten 40 yıllık anne gibi oluyormuş insanEvet onlarda uzakta ailemle aynı şehirdeler. Biz burda ikimiz varız eşim izin alır da becerebilirmiyiz üstesinden geliriz inşallah
ve bu sayı içinde 3kişi umre den dönen kişiler. Eğer bunlar direk eve geçen kafileye ait umrecilerse ozaman kötü işte. Gelen giden misafiri ailesi Vs. Hepsi risk grubunda ve o kişiler de topluma illaki karışmışlardır.Simdi gördüm evet ya bir girdi hizla artti . Ah bu yurt dışı gidip gelenler47 kisi demek genis bir cevreye yayilma riski demek . Ayy napacaz böyle bilemiyorum
Kuzum bu hasta olanlar ucakta geldi yolda yürüdü cevreyle yaşadı umreciler de öyle.. sayi mutlaka artacak büyük rakamlardan ve ölü olmasından korkuyorum . Bazi seylerin tahmini de zor degil Rabbim sonumuzu hayretsinve bu sayı içinde 3kişi umre den dönen kişiler. Eğer bunlar direk eve geçen kafileye ait umrecilerse ozaman kötü işte. Gelen giden misafiri ailesi Vs. Hepsi risk grubunda ve o kişiler de topluma illaki karışmışlardır.
Ay inşallah öyle olurGelirsiniz canım merak etme, doğurunca zaten 40 yıllık anne gibi oluyormuş insan
Bende senin gibi düşünüyorum tek basıma bakabilirmiyim diye. Yine senin yanında kız kardeşin varmış en azından.Yaa Kızlar benim de annem gelecekti ama bu koşullarda gelsin istemiyorum babama güvenmiyorum dışarı Çıkar annem orada en aZından babam a kardeşlerimin yanında olur acaba tek başıma çoçuğa bakabilir miyiz kız kardeşimde evde o ev işleriyle uğraşır biz bebekle ilgileniriz ama korkuyorum emzirebilri miyim boğazında kalır diye korkuyorum of doğum şekli de belli değil hala nisanda olur muhtemelen kendi başına ilk bebeğine bakmak zorunda kalan var mı
Evet onlarda uzakta ailemle aynı şehirdeler. Biz burda ikimiz varız eşim izin alır da becerebilirmiyiz üstesinden geliriz inşallah
Yaa Kızlar benim de annem gelecekti ama bu koşullarda gelsin istemiyorum babama güvenmiyorum dışarı Çıkar annem orada en aZından babam a kardeşlerimin yanında olur acaba tek başıma çoçuğa bakabilir miyiz kız kardeşimde evde o ev işleriyle uğraşır biz bebekle ilgileniriz ama korkuyorum emzirebilri miyim boğazında kalır diye korkuyorum of doğum şekli de belli değil hala nisanda olur muhtemelen kendi başına ilk bebeğine bakmak zorunda kalan var mı
Muhakkak her türlü her şekilde yayılacak maalesef.amin inşaallah hayırlı dualar edelim Hayr olsun herşey.Kuzum bu hasta olanlar ucakta geldi yolda yürüdü cevreyle yaşadı umreciler de öyle.. sayi mutlaka artacak büyük rakamlardan ve ölü olmasından korkuyorum . Bazi seylerin tahmini de zor degil Rabbim sonumuzu hayretsin
İnş canım yaa valla bende gelsinler istemiyorum annemler . Birde kv ile de konuşmuyoruz problemliyiz zaten gelir ama çok Da bakamaz ilgilenmez istemez zaten sadece millet gitmedin diye laf söylemesin diye gelir belki ki biz yine daha iyi anlar biliriz zaten galiba tek başımıza bakmak zorunda kalacazBakarsınız bence kuzum. İnsanoğlu her zorluğun üstesinden geliyor bir şekilde. Bende belki Kız kardeşimede gelme diyicem. Eşimle ben olucaz. Kayınvalide yakın sadece o arada gelebilir belki. Belki zor olacak bir süre ama sonrasında alışıcaz. Zaten gelseler bile en fazla ne kadar yanımızda kalacaklar. Kimseyi riske atmak istemiyorum ben.
Bu grupta var mı bilmiyorum ama illaki vardır. Zaten öyle bir şey ki annelik daha karnımızdalarken bile hep onları düşündük, her şeyi onlara göre yaptık, ayarladık.
Bebekler ilk doğduklarında mideleri kiraz kadar oluyormuş. Zaten aşırı emmeyecekler zamanla büyüyecek. İnan kendilerine göre ayarlayacaklar. Ebe hanım sen gögsüne koysan o kendi kendine bulur emer diyordu. Öyle bir refleksle doğuyorlar.
Zor bir döneme denk geldik ama katlanmak zorundayız.
Canım kendi arabalari varsa hemen gelsinler. Otobüsle geleceklerse iptal et bence.Ya peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Allah korusun inşallah sağlıkla gelir. İyi düşün iyi olsun canım.Benm kayv şu an yolda. Korkuyorm yaa. Gelecek sabaha burda olur ama ya virüsü kaparsa yolda. Hem bunun vicdan azabı hem bize bulaşma ihtimali.. Herşey çok korknç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?