2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar ailelerinizden gelecek olanlar dogumun yaklasmasini beklemesinler bence yayılmadan gelsinler keza yolculuk alanlari büyük risk taşıyor

Öyle bir fırsat yok ki kuzum. Evde hastamız var annem en fazla iki hafta kalabilcekti. 2 hafta için riske atmaya değmez diye düşünüyorum. Kardeşim uzun kalır ama onada kıyamıyorum oda küçük daha. İlk defa bende bu gece çok üzgünüm ya.

Amin binlerce kez.
Hiç aklıma gelmezdi dogumumun böyle küresel bir felaket zamanına denk geleceği. Hayat çok garip. Sanki bir bilimkurgu filmi içindeymiş gibi hissediyorum.

Benim hastahanem de tek refakatçi kabul ediyor . Ziyaretçi de Kısıtlı, 20:00-21:00 arası tek kişi . Normal muayene ye giderken de Yanımızda sadece bir kişi istiyorlar . Bu tedbirler de güzel olmuş . Umarım hepimiz sağlıkla ve zamanında doğum yapıp evlerimize sağlıkla döneriz .

Aynen canım öyle gözüküyor. Ama güçlü olacağız inşallah. Dua edelim elimizden gelen her şeyi yapalım.

Amin binlerce kez.
Hiç aklıma gelmezdi dogumumun böyle küresel bir felaket zamanına denk geleceği. Hayat çok garip. Sanki bir bilimkurgu filmi içindeymiş gibi hissediyorum.

Hiç sorma aklıma öyle senaryolar geliyor ki bazen. İnsan yaşadıkça neler görüyormuş.

Bende aynıyım çarşamba günü sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir annem gelemez kayv istemiyorum eşim yetmez 2 çocuk ve bana Allahım feraha erdirsin inş sarılık VS olmaz kafamda bir sürü senaryo

y
Ay inşallah öyle olur

Bende senin gibi düşünüyorum tek basıma bakabilirmiyim diye. Yine senin yanında kız kardeşin varmış en azından.
Aynn ünv tatil verince buraya çağırdım gel dedim en azından biri olsun istedim yanımda iyi ki de öyle yapmışım

Değil mi ya? 2020 resmen felaket senesine dönüştü. Allah'ın izniyle bu son olsun diye dua ediyorum. Ve bundan da tez elden kurtulalım diye.
Doğaya ve birbirimize o kadar zarar verdik ki bu bir ceza gibi geliyor ne yalan söyleyeyim

Kesinlikle bana da öyle geliyor. Hepimizin kendimizi sorgulayıp silkelenmemiz lazım gibi. İnşallah son olur bu.

Ya peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Ya benim de ailem uzakta nasıl olur ilk bebegim hiç tecrübem yok destege ihtiyacim olacak bakım için falan ama şu şartlarda anneme kalk gel de demek istemiyorum o kadar arada kaldım ki

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Bu da bizim kısmetimizmiş gerçekten ama evet zorda kalınca insan herseyle bas edebiliyor inşallah sağ salim evlerimize gelmek nasip olur
Canım kendi arabalari varsa hemen gelsinler. Otobüsle geleceklerse iptal et bence.

Allah korusun inşallah sağlıkla gelir. İyi düşün iyi olsun canım.
Kendi arabalarıyla geleceklerde daha cok var doğuma benimle 1 ay kalamazlar ki anca 35+0 oldum doğum sonrası da var bir de
y

Aynn ünv tatil verince buraya çağırdım gel dedim en azından biri olsun istedim yanımda iyi ki de öyle yapmışım
İyi ki de öyle yapmıssın canım hakkımız da hayırlısı
Ya benim de ailem uzakta nasıl olur ilk bebegim hiç tecrübem yok destege ihtiyacim olacak bakım için falan ama şu şartlarda anneme kalk gel de demek istemiyorum o kadar arada kaldım ki
Bende senin gibiyim ama napalım zor da kalırsak mecburen kendimiz birşeyler yapmaya çalışıcaz umarım üstesinden geliriz

O zaman sokağa çıkma yasağı gelirse kendiniz de yaparsınız canım korkma. Bunca insan yapıyorsa biz de yaparız herhalde ne kadar zor olabilir ki?

Bir derdim var forumda bir başlık var orayı okudum biraz. Kaygı ve korkulara iyi gelebilir.
Güzel bilgiler vermişler son sayfalarda.
Birde salgın diye bir film varmış. Şuan yaşanılan durumu anlatıyormuş resmen onuda merak ettim.

Yani sonucta bir süre kalıcak yanımıza gelenlerde dimi yine biz bakıcaz günün sonunda böyle düşünüp rahatlamak istiyorum
Kesinlikle. Hem zaten her anne hem fiziksel hem psikolojik olarak hazırlanıyor doğuma 9 ay boyunca. Eşi bile olmadan tek bakanlar var. Elbette yaparız hiç endişe etme. Bizim şansımız elimizin altında internet olması. Hiç olmadı araştırıp internetten bile öğreniriz eksiklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…