Kizlar ailelerinizden gelecek olanlar dogumun yaklasmasini beklemesinler bence yayılmadan gelsinler keza yolculuk alanlari büyük risk taşıyor
Özel memorial bahçelievler de yapacağım kısmet olursaNasil yani almiyorlar,öyle şeymi varya,sizinki özelmi,devletmi? Yani varya bizi buluyor isyan etmek istemiyorum ama canim çok sıkılıyor bu duruma
Amin binlerce kez.Gerçekten bende üzülüyorum hepimize.
Şuan düşünmek zorunda olduklarımıza, endişelerimize...
Hepimiz için dua edeceğim.
Hepimiz sağ salim doğurup, alıp evimize gelelim. Rabbim gönlümüze ferahlık versin.
Aylar sonra konuştuğumuzda hepsi birer anı olarak kalsın. Tabii her zaman iyi anıları olmuyor insanın ama en azından sağlıklı olmak hepimizin tesellisi olsun tek dileğim bu.
İnş canım yaa valla bende gelsinler istemiyorum annemler . Birde kv ile de konuşmuyoruz problemliyiz zaten gelir ama çok Da bakamaz ilgilenmez istemez zaten sadece millet gitmedin diye laf söylemesin diye gelir belki ki biz yine daha iyi anlar biliriz zaten galiba tek başımıza bakmak zorunda kalacaz
Amin binlerce kez.
Hiç aklıma gelmezdi dogumumun böyle küresel bir felaket zamanına denk geleceği. Hayat çok garip. Sanki bir bilimkurgu filmi içindeymiş gibi hissediyorum.
Bende aynıyım çarşamba günü sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir annem gelemez kayv istemiyorum eşim yetmez 2 çocuk ve bana Allahım feraha erdirsin inş sarılık VS olmaz kafamda bir sürü senaryoBen şimdi iki oğlumu nasıl ve kime bırakacağım doğumda hastaneye gitmeleri hiç doğru değil. Anneme bıraksam bana kim bakacak.eşime bıraksam hastane işleri Vs kim ilgilenecek.ay kafamda milyon tane cevapsız soru.şurda kaldı 20-25gün
Aynn ünv tatil verince buraya çağırdım gel dedim en azından biri olsun istedim yanımda iyi ki de öyle yapmışımAy inşallah öyle olur
Bende senin gibi düşünüyorum tek basıma bakabilirmiyim diye. Yine senin yanında kız kardeşin varmış en azından.
Değil mi ya? 2020 resmen felaket senesine dönüştü. Allah'ın izniyle bu son olsun diye dua ediyorum. Ve bundan da tez elden kurtulalım diye.Aynen canım öyle gözüküyor. Ama güçlü olacağız inşallah. Dua edelim elimizden gelen her şeyi yapalım.
Hiç sorma aklıma öyle senaryolar geliyor ki bazen. İnsan yaşadıkça neler görüyormuş.
Değil mi ya? 2020 resmen felaket senesine dönüştü. Allah'ın izniyle bu son olsun diye dua ediyorum. Ve bundan da tez elden kurtulalım diye.
Doğaya ve birbirimize o kadar zarar verdik ki bu bir ceza gibi geliyor ne yalan söyleyeyim
Persembe bakıcak gecen hafta sezeryan olabilir dedi umarım kilo almıştır ne duysam yedim bu hafta kısmet artıkHeh sende doğur
Ya benim de ailem uzakta nasıl olur ilk bebegim hiç tecrübem yok destege ihtiyacim olacak bakım için falan ama şu şartlarda anneme kalk gel de demek istemiyorum o kadar arada kaldım kiYa peki kızlar sokağa çıkma yasagı gelirse benim ailem uzakta doğuma yanıma gelemeyecekler mi? Zaten burda tekim nasıl olacak ya tek başıma doğummu yapıcam canım cok sıkıldı suan
Amin inşallahKesinlikle bana da öyle geliyor. Hepimizin kendimizi sorgulayıp silkelenmemiz lazım gibi. İnşallah son olur bu.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınBende dogum yaptim kizlar, bugün 00:22 de geldi prensesim. Sezeryan tarihi 20 ile 24 u arasinda herhangi bir gun olabilir demistik. Dun aksam sancilarim ve acilmam baslayinca doktorum hemen almak istedi. Aslinda ssvd deneyebilirmisim kanala falan girmis ama bu doktorum riske girmek istemedi ilkide sezeryan oldugu icin. Bende baska doktor aramadim. Hayirlisi buymus. Simdi yanimda kizim. Darisi basiniza. He bende susleme yaptim, ama kimse gelmedi hastaneye babannesi annanesi halalari haric, zaten yarinda cikcaz.dependde alın mutlaka.
Bu da bizim kısmetimizmiş gerçekten ama evet zorda kalınca insan herseyle bas edebiliyor inşallah sağ salim evlerimize gelmek nasip olurBakarsınız bence kuzum. İnsanoğlu her zorluğun üstesinden geliyor bir şekilde. Bende belki Kız kardeşimede gelme diyicem. Eşimle ben olucaz. Kayınvalide yakın sadece o arada gelebilir belki. Belki zor olacak bir süre ama sonrasında alışıcaz. Zaten gelseler bile en fazla ne kadar yanımızda kalacaklar. Kimseyi riske atmak istemiyorum ben.
Bu grupta var mı bilmiyorum ama illaki vardır. Zaten öyle bir şey ki annelik daha karnımızdalarken bile hep onları düşündük, her şeyi onlara göre yaptık, ayarladık.
Bebekler ilk doğduklarında mideleri kiraz kadar oluyormuş. Zaten aşırı emmeyecekler zamanla büyüyecek. İnan kendilerine göre ayarlayacaklar. Ebe hanım sen gögsüne koysan o kendi kendine bulur emer diyordu. Öyle bir refleksle doğuyorlar.
Zor bir döneme denk geldik ama katlanmak zorundayız.
Kendi arabalarıyla geleceklerde daha cok var doğuma benimle 1 ay kalamazlar ki anca 35+0 oldum doğum sonrası da var bir deCanım kendi arabalari varsa hemen gelsinler. Otobüsle geleceklerse iptal et bence.
Allah korusun inşallah sağlıkla gelir. İyi düşün iyi olsun canım.
İyi ki de öyle yapmıssın canım hakkımız da hayırlısıy
Aynn ünv tatil verince buraya çağırdım gel dedim en azından biri olsun istedim yanımda iyi ki de öyle yapmışım
Bende senin gibiyim ama napalım zor da kalırsak mecburen kendimiz birşeyler yapmaya çalışıcaz umarım üstesinden gelirizYa benim de ailem uzakta nasıl olur ilk bebegim hiç tecrübem yok destege ihtiyacim olacak bakım için falan ama şu şartlarda anneme kalk gel de demek istemiyorum o kadar arada kaldım ki
O zaman sokağa çıkma yasağı gelirse kendiniz de yaparsınız canım korkma. Bunca insan yapıyorsa biz de yaparız herhalde ne kadar zor olabilir ki?Bu da bizim kısmetimizmiş gerçekten ama evet zorda kalınca insan herseyle bas edebiliyor inşallah sağ salim evlerimize gelmek nasip olur
Kendi arabalarıyla geleceklerde daha cok var doğuma benimle 1 ay kalamazlar ki anca 35+0 oldum doğum sonrası da var bir de
İyi ki de öyle yapmıssın canım hakkımız da hayırlısı
Bende senin gibiyim ama napalım zor da kalırsak mecburen kendimiz birşeyler yapmaya çalışıcaz umarım üstesinden geliriz
Yani sonucta bir süre kalıcak yanımıza gelenlerde dimi yine biz bakıcaz günün sonunda böyle düşünüp rahatlamak istiyorumO zaman sokağa çıkma yasağı gelirse kendiniz de yaparsınız canım korkma. Bunca insan yapıyorsa biz de yaparız herhalde ne kadar zor olabilir ki?
Kesinlikle. Hem zaten her anne hem fiziksel hem psikolojik olarak hazırlanıyor doğuma 9 ay boyunca. Eşi bile olmadan tek bakanlar var. Elbette yaparız hiç endişe etme. Bizim şansımız elimizin altında internet olması. Hiç olmadı araştırıp internetten bile öğreniriz eksiklerimizi.Yani sonucta bir süre kalıcak yanımıza gelenlerde dimi yine biz bakıcaz günün sonunda böyle düşünüp rahatlamak istiyorum
Yok banada olmaz dedi benimki siğil değilmiş cok şükürGenital siğil varsa normal dogum yasak dedi doktorum bana, bebek dogarken kanamayla bulasma riski yuksek nasil doktorunuz normal dogum olur dedi?
Yani böyle nasıl desem bu sıralar ilişkiye ilk girerken bende acıma oluyordu bi kaç saniyelik öyle bişeydi canım hemen gecti inşallah normal doguma öyle bişeydirAyy çok acıdı mı canım benim doktor 38 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?