2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde sabahtan beri o film geliyor aklıma canım film gibi yaşadıklarımız gerçekten. Belediye anons yaptı akşam saatlerinde. Çinin vuhan kentinde başlayıp Dünya ya yayılan korona virüsü nedeniyle diye başlıyordu anons. Çok tuhaf hissettim kendimi

Aksine tüm doktorlar ilişki öneriyor ya ona şaşırdım bende

37.de yapacak eğer bebeğim baş aşağı dönmüşse. Acıyor mu peki?
Böyle bi anlık oldu bende canım bu zamanlar da örneğin ilişki olsa ilk bi acı oluyo ya öyle bişeydi hemen gecti inşallah normal dogum da öyle bişeydir

Ooyyy yine gündem konuşulmuş. Allahım hepimize ferahlık versin inşaallah. Evlatlarımızı korusun kollasın acılarını göstermesin.
Biraz önce kaybettiğim oğlum rüyam da büyümüş 4-5 yaşlarında olarak geldi.. Uzaktan görüyorum bir ağlıyorum nasıl..
Hayır olsun inşaallah.

Kızlar ben geldim ancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun, gözün aydın. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah minik oğlun. Darısı hepimize inşallahm

Yaaa erkenci paşa ama sağlıklısınız ya buna şükürhoşgelmiş kuzucuksağlık mutluluk getrsin inşallah sizegözün aydın

Gözün aydın canım. Maşallah ne kadar güzell hemen toparlamışsın. Allahım sağlıklı uzun ömürler versin. Analı babalı büyütsün inşallah.

Hay maşallah. Darısı başımıza

Ayy maşaallah paşama gözün aydın canım.
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Oy oy oy maşallah Hadi darısı bize olsun minik beyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…