Benimde sabahtan beri o film geliyor aklıma canım film gibi yaşadıklarımız gerçekten. Belediye anons yaptı akşam saatlerinde. Çinin vuhan kentinde başlayıp Dünya ya yayılan korona virüsü nedeniyle diye başlıyordu anons. Çok tuhaf hissettim kendimiBir derdim var forumda bir başlık var orayı okudum biraz. Kaygı ve korkulara iyi gelebilir.
Güzel bilgiler vermişler son sayfalarda.
Birde salgın diye bir film varmış. Şuan yaşanılan durumu anlatıyormuş resmen onuda merak ettim.
Böyle bi anlık oldu bende canım bu zamanlar da örneğin ilişki olsa ilk bi acı oluyo ya öyle bişeydi hemen gecti inşallah normal dogum da öyle bişeydirAksine tüm doktorlar ilişki öneriyor ya ona şaşırdım bende
37.de yapacak eğer bebeğim baş aşağı dönmüşse.Acıyor mu peki?
Ayyy inş Dediğin gibidirYani böyle nasıl desem bu sıralar ilişkiye ilk girerken bende acıma oluyordu bi kaç saniyelik öyle bişeydi canım hemen gecti inşallah normal doguma öyle bişeydir
Canım çok geçmiş olsun, gözün aydın. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah minik oğlun. Darısı hepimize inşallahmKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Yaaa erkenci paşa ama sağlıklısınız ya buna şükürKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Evet canım bugün 2de inşallahAnamm benim 4.lükte gitti 5. De gidiyaahhhh
@Nurmur87 Maşaallah canım nasıl oldu açılman ay ben o kadar çabalıyorum tık yokkk
O ogretmen61 sende mi doğuruyon canım
Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Ayy maşaallah paşama gözün aydın canım.Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Sağlıcakla al kucağına inşaallah canım.Evet canım bugün 2de inşallah. 3. Benim diyodum 5e düştüm resmen
Canımmm gözün aydın. Allah anneli wbüyütsün inşallah. Biran önce toparlanman dileğiyle...Düzeltme veriyorum kızlar 2200 değil 2450 miş oğluşumhakkını yemeyim kuzumun. Perşembe 1950di ölçümde. Daha iyi çıktı kilosu şükür
Oy oy oy maşallahKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
rahatmı unicornlu gecelik bende alsammı diye düşünüyorumÇok tatlıBiz cool değil tatliş anne olucaz
Ben çok beğendim. Kumaşı falan çok güzel. Bebekten sonra da giymek için beli tam ayarlı. Normal pijamaya dönüşüyor yani alabilirsinrahatmı unicornlu gecelik bende alsammı diye düşünüyorum
saol kuzum bende alıp aranıza katılıyımBen çok beğendim. Kumaşı falan çok güzel. Bebekten sonra da giymek için beli tam ayarlı. Normal pijamaya dönüşüyor yani alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?