Oyy maşallah hadi gözün aydın çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inş..bugüne güzel haberle başladık devamı da öyle olsun inş.Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Katil sen de tatliş anne grubunasaol kuzum bende alıp aranıza katılıyım
Sağol canım cok güzel moral oldun banaKesinlikle. Hem zaten her anne hem fiziksel hem psikolojik olarak hazırlanıyor doğuma 9 ay boyunca. Eşi bile olmadan tek bakanlar var. Elbette yaparız hiç endişe etme. Bizim şansımız elimizin altında internet olması. Hiç olmadı araştırıp internetten bile öğreniriz eksiklerimizi.
Ayy maşallah kuzuya gözünüz aydınKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Hadi gözün aydınGünaydın kızlarkayv geldi bakalım. Direkt banyoya üstndeki herşy makineye
Tabii kuzum burada birbirimize de yardımcı oluruz. Ben de benimle yaşıt arkadasimla bakicam annem gelemicek. Kv gelir ama çocuk dogurali çok olmuş, torun da ilk tecrübesiz. Artık yapıcaz öyle böyle. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki bize evlatlarımıza ve ailelerimizeSağol canım cok güzel moral oldun bana
Ayy maşallah kuzuya gözünüz aydınmisss gibi kokardır şimdi o
Çok acımamasına sevindim, inşallah normal doğumda dediğin gibidir.Böyle bi anlık oldu bende canım bu zamanlar da örneğin ilişki olsa ilk bi acı oluyo ya öyle bişeydi hemen gecti inşallah normal dogum da öyle bişeydir
Ya maşallahKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
GünaydınGünaydın herkeseNasılsınız bahar anneleri bugün Güne pozitif başlayalım inşallah çok güzel haberler alalım bugün
Amin kuzucumÇok acımamasına sevindim, inşallah normal doğumda dediğin gibidir.
Ya maşallahsağlıkla çıkın bir an önce evinize ikinizde. Allah analı babalı büyütsün
Günaydınyeni uyandım, uykuluyum inşallah alalım bacım, güzel haberlere hep ihtiyacımız var.
Oyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kızAmin kuzucumSen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Kız benimki indi herhalde aşağıdan batıp duruyo bi şeyler iğne gibiOyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kızçayımızı içtikten sonrada açardık müziği iki göbecik yandan yandan çocuklarda sallaya sallaya aşağı inerdi belki
Mide kısmında boşluk var mı? Parmakların içine giriyorsa inmiştir yavrucumKız benimki indi herhalde aşağıdan batıp duruyo bi şeyler iğne gibidün hurma yemeye başladım. Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım nasılmış minik bey Hiç durmuyo sıkıldı içeride bence
Ben de inanılmaz derecede aşada hissedyrum. Sürekli çişim varmş hissi var aşırı baskı yapıyoKız benimki indi herhalde aşağıdan batıp duruyo bi şeyler iğne gibidün hurma yemeye başladım. Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım nasılmış minik bey Hiç durmuyo sıkıldı içeride bence
Hayırlı olsunKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Siğil degilse sıkıntı yok ozaman şanslisiniz.Yok banada olmaz dedi benimki siğil değilmiş cok şükür
Umarım biz doğum yapana kadar bir yolu çaresi bulunurBende senin gibiyim ama napalım zor da kalırsak mecburen kendimiz birşeyler yapmaya çalışıcaz umarım üstesinden geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?