2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy maşallah hadi gözün aydın çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inş..bugüne güzel haberle başladık devamı da öyle olsun inş.

Sağol canım cok güzel moral oldun bana
Ayy maşallah kuzuya gözünüz aydın misss gibi kokardır şimdi o

Günaydın kızlarkayv geldi bakalım. Direkt banyoya üstndeki herşy makineye
Hadi gözün aydın İyi yapmışsın ay temelli paranoyak olduk ellerim kurudu kolonyadan ki ben zaten çok el yıkayan biriyim, üstüne kolonya da dökünce iskelet eline döndü dün benim de kv geldi hemen kolonya uzattım. Elimi kurutuyo ben gidip yıkayım dedi aklımdan daha o daha iyi valla canıma minnet

Sağol canım cok güzel moral oldun bana

Ayy maşallah kuzuya gözünüz aydın misss gibi kokardır şimdi o
Tabii kuzum burada birbirimize de yardımcı oluruz. Ben de benimle yaşıt arkadasimla bakicam annem gelemicek. Kv gelir ama çocuk dogurali çok olmuş, torun da ilk tecrübesiz. Artık yapıcaz öyle böyle. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki bize evlatlarımıza ve ailelerimize

Böyle bi anlık oldu bende canım bu zamanlar da örneğin ilişki olsa ilk bi acı oluyo ya öyle bişeydi hemen gecti inşallah normal dogum da öyle bişeydir
Çok acımamasına sevindim, inşallah normal doğumda dediğin gibidir.
Ya maşallah sağlıkla çıkın bir an önce evinize ikinizde. Allah analı babalı büyütsün
Günaydın herkese Nasılsınız bahar anneleri bugün Güne pozitif başlayalım inşallah çok güzel haberler alalım bugün
Günaydın yeni uyandım, uykuluyum inşallah alalım bacım, güzel haberlere hep ihtiyacımız var.

Amin kuzucum Sen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi

Amin kuzucum Sen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Oyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kız çayımızı içtikten sonrada açardık müziği iki göbecik yandan yandan çocuklarda sallaya sallaya aşağı inerdi belki

Oyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kız çayımızı içtikten sonrada açardık müziği iki göbecik yandan yandan çocuklarda sallaya sallaya aşağı inerdi belki
Kız benimki indi herhalde aşağıdan batıp duruyo bi şeyler iğne gibi dün hurma yemeye başladım. Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım nasılmış minik bey Hiç durmuyo sıkıldı içeride bence

Kız benimki indi herhalde aşağıdan batıp duruyo bi şeyler iğne gibi dün hurma yemeye başladım. Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım nasılmış minik bey Hiç durmuyo sıkıldı içeride bence
Mide kısmında boşluk var mı? Parmakların içine giriyorsa inmiştir yavrucum

Reactions: Kuf
Ben de inanılmaz derecede aşada hissedyrum. Sürekli çişim varmş hissi var aşırı baskı yapıyosanki birden bi litre çiş boşalacakmş gibi bi his dünden beri. Oy bu oğlan beni bitrdi son ayda

Hayırlı olsun belki daha önce dediniz emin değilim ama tam olarak kaç haftalık geldi

Bende senin gibiyim ama napalım zor da kalırsak mecburen kendimiz birşeyler yapmaya çalışıcaz umarım üstesinden geliriz
Umarım biz doğum yapana kadar bir yolu çaresi bulunur Rabbim o gücü verir bize bende inanıyorum özel araçla gelecek olsa düşünmem o yüzden seninki gelsin benimkinin öyle bi imkanı yok

Yeni gördüm yazılanları.. Kızlar inanın doğum sırası sonrası gözünüz ne süs görüyor ne ziyaretçi.. Bu kadar abartmayın lütfen insanlar nelerle uğraşıyolar sağlıkla doğum yapalımda süsümüzü görmeleri eksik kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…