Ay kuzum gözün aydın ya valla bende dogurasim geliyor sizi duyunca böyle ☺Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydin canım Allah anali babalı büyütsunDüzeltme veriyorum kızlar 2200 değil 2450 miş oğluşumhakkını yemeyim kuzumun. Perşembe 1950di ölçümde. Daha iyi çıktı kilosu şükür
@misskokulumm hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün.. kolay geçmesine de sevindim..
@baharumutduru2018 nedir son durumun canım..
@baharumutduru2018 naptın bende çok merak ettim çıkabildin mi hastaneden?
Hastanedeyim herkese tesler yapildi. Sukurler bizde sıkıntı yok. Eve gönderilecegiz. Temizlik yapılıyor acil olmayan amsliyatlar iptal burda. Aciller alınıyor. 8 kisi daha geldi butun asansorler kullanildigi icin heryer temizlenip, çıkarilacagız. Suan cıkmamız güvenli olmadıgı icin, izin vermiyolar. Imza atar cikarsin sorumluluk alinmaz korunmazsin dediler. O yuzden bizi cikarmalarini bekliyorum.Ben cennette oturuyorum esimle goruntulu konustum. Oglum hicbir sey yemiyormus hep agliyormus. Cok canim sıkıldı, bizim ordaki camiler, is yerleri kahvehaneler, hep kapatilmış.@baharumutduru2018 canım naptın ne durumdasınız
Valla Allah bize kolaylığını verecek ben inanıyorum yeter ki sağlıklı doğsunlarTabii kuzum burada birbirimize de yardımcı oluruz. Ben de benimle yaşıt arkadasimla bakicam annem gelemicek. Kv gelir ama çocuk dogurali çok olmuş, torun da ilk tecrübesiz. Artık yapıcaz öyle böyle. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki bize evlatlarımıza ve ailelerimize
Hee yaaAmin kuzucumSen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum @eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Kısır partisiOyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kızçayımızı içtikten sonrada açardık müziği iki göbecik yandan yandan çocuklarda sallaya sallaya aşağı inerdi belki
İnşallah canım bulunur ben inanıyorumUmarım biz doğum yapana kadar bir yolu çaresi bulunurRabbim o gücü verir bize bende inanıyorum özel araçla gelecek olsa düşünmem o yüzden seninki gelsin benimkinin öyle bi imkanı yok
Canım çok şükür sonuçlarınız güzel çıkmış. Az kalmış bak çıkacaksınız, kavuşacaksın yavruna. Üzülme, bu da geldi geçti dersin. Oğlunda sana kavuşunca rahatlar.Oglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Ay kısır yapam bari bugün, buyrun gelinValla Allah bize kolaylığını verecek ben inanıyorum yeter ki sağlıklı doğsunlar
Hee yaaolacak olanın önüne geçemiyoz ne de olsa bari gülüp oynayalım burda moralleri yüksek tutalım
Kısır partisi
İnşallah canım bulunur ben inanıyorum
EveeetttValla Allah bize kolaylığını verecek ben inanıyorum yeter ki sağlıklı doğsunlar
Hee yaaolacak olanın önüne geçemiyoz ne de olsa bari gülüp oynayalım burda moralleri yüksek tutalım
Kısır partisi
İnşallah canım bulunur ben inanıyorum
Aa ben görmedim o yorumuDün kimdi ya hu eşleriyle mahremiyetlerini buraya yazan diyen.Bu sitenin ismi ney kadınlarkulubu.. bu konuda hamilelik serüvenimizi paylaştığımız konu.. hamilelik nasıl gerçekleşiyor hanımefendi heralda leylekler getirmiyor.. Rahatsız olan okumasın yazılanları o kadar.. ✌
Çok şükür en azından test sonucnz iyi çıkmş bırakrlar yakında sen çocukların için sakin olmaya çalış canım benmHastanedeyim herkese tesler yapildi. Sukurler bizde sıkıntı yok. Eve gönderilecegiz. Temizlik yapılıyor acil olmayan amsliyatlar iptal burda. Aciller alınıyor. 8 kisi daha geldi butun asansorler kullanildigi icin heryer temizlenip, çıkarilacagız. Suan cıkmamız güvenli olmadıgı icin, izin vermiyolar. Imza atar cikarsin sorumluluk alinmaz korunmazsin dediler. O yuzden bizi cikarmalarini bekliyorum.Ben cennette oturuyorum esimle goruntulu konustum. Oglum hicbir sey yemiyormus hep agliyormus. Cok canim sıkıldı, bizim ordaki camiler, is yerleri kahvehaneler, hep kapatilmış.
Ay kısır yapam bari bugün, buyrun gelin
OOoo gün sırası sende miydi kızAy kısır yapam bari bugün, buyrun gelin
Aa görmedm ben kim kız oDün kimdi ya hu eşleriyle mahremiyetlerini buraya yazan diyen.Bu sitenin ismi ney kadınlarkulubu.. bu konuda hamilelik serüvenimizi paylaştığımız konu.. hamilelik nasıl gerçekleşiyor hanımefendi heralda leylekler getirmiyor.. Rahatsız olan okumasın yazılanları o kadar.. ✌
Ay kaynanam gelmşken ben de yapim bariKonum at şekerim
Ne zamandır canım kısır istiyordu
Altınını al gel yavrucumKonum at şekerim
Ne zamandır canım kısır istiyordu
Kura çektik bana çıktı, bu ay altınlar bendeOOoo gün sırası sende miydi kız
Ooo iyisin hadi o zamanAltınını al gel yavrucum
Kura çektik bana çıktı, bu ay altınlar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?