2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay kuzum gözün aydın ya valla bende dogurasim geliyor sizi duyunca böyle ☺

@misskokulumm hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün.. kolay geçmesine de sevindim..

@baharumutduru2018 nedir son durumun canım..
@baharumutduru2018 naptın bende çok merak ettim çıkabildin mi hastaneden?
@baharumutduru2018 canım naptın ne durumdasınız
Hastanedeyim herkese tesler yapildi. Sukurler bizde sıkıntı yok. Eve gönderilecegiz. Temizlik yapılıyor acil olmayan amsliyatlar iptal burda. Aciller alınıyor. 8 kisi daha geldi butun asansorler kullanildigi icin heryer temizlenip, çıkarilacagız. Suan cıkmamız güvenli olmadıgı icin, izin vermiyolar. Imza atar cikarsin sorumluluk alinmaz korunmazsin dediler. O yuzden bizi cikarmalarini bekliyorum.Ben cennette oturuyorum esimle goruntulu konustum. Oglum hicbir sey yemiyormus hep agliyormus. Cok canim sıkıldı, bizim ordaki camiler, is yerleri kahvehaneler, hep kapatilmış.

Valla Allah bize kolaylığını verecek ben inanıyorum yeter ki sağlıklı doğsunlar
Amin kuzucum Sen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum @eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Hee yaa olacak olanın önüne geçemiyoz ne de olsa bari gülüp oynayalım burda moralleri yüksek tutalım
Oyy keşke aynı yerde olaydık altın günü gibi gün yapardık kız çayımızı içtikten sonrada açardık müziği iki göbecik yandan yandan çocuklarda sallaya sallaya aşağı inerdi belki
Kısır partisi
Umarım biz doğum yapana kadar bir yolu çaresi bulunur Rabbim o gücü verir bize bende inanıyorum özel araçla gelecek olsa düşünmem o yüzden seninki gelsin benimkinin öyle bi imkanı yok
İnşallah canım bulunur ben inanıyorum

Oglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Canım çok şükür sonuçlarınız güzel çıkmış. Az kalmış bak çıkacaksınız, kavuşacaksın yavruna. Üzülme, bu da geldi geçti dersin. Oğlunda sana kavuşunca rahatlar.

Dün kimdi ya hu eşleriyle mahremiyetlerini buraya yazan diyen.Bu sitenin ismi ney kadınlarkulubu.. bu konuda hamilelik serüvenimizi paylaştığımız konu.. hamilelik nasıl gerçekleşiyor hanımefendi heralda leylekler getirmiyor.. Rahatsız olan okumasın yazılanları o kadar..

Ay kısır yapam bari bugün, buyrun gelin

Eveeettt

Aa ben görmedim o yorumu

Çok şükür en azından test sonucnz iyi çıkmş bırakrlar yakında sen çocukların için sakin olmaya çalış canım benmbuginler de geçck inşallah

Aa görmedm ben kim kız o

Bulamıyorum kızlar yorumu baya geride kaldı sanırım.. Dün yazacaktım da hastaneden çok yorgun argın gelmişim zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…