- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Şansa bak altın da düşmüştü tüh..Ooo iyisin hadi o zamanalıp geliyorum
Sakla, yükselince bozdurursunŞansa bak altın da düşmüştü tüh..
Kızlar herkese hayırlı geceler diyorum her nekadar kötü şeyler konuşmak istemesek de nasıl ki gebeliğimizin ilk haftalarında risklerden bahsettiysek şimdi de endişelerimizden bahsediyoruz. Ben çalışıyor olmam ve işimin yoğunluğu sebebiyle grup içerisinde çok aktif yazan biri olmasam da her gün yazılanları okuyarak bazen de kendimce yorumlarda bulunarak size katılmaya çalışıyorum.Ancak şu can sıkıcı günlerde grupta da iyice okumaktan rahatsızlık duyduğum şeyler oluyor. İsimlerimiz kimliğimiz belli değil diye bu kadar da yatak odamızı dökecek bir platform olmamalı burası. Eleştirimi kimse şahsi algılamasın ancak bir kaç arkadaşın sürekli eşleri ile ilişkilerini okumaktan bir kadın olarak içim kalkmaya başladı. Hele ki Allah tarafından bukadar kutsal bir dönemimizdeyken konuştuğunuz şeyler hiç hoş değil.
Şunu konuşursunuz anlarım, cinsel ilişkinin hamilelikte olumlu olumsuz etkileri diye herkes fikrini veya doktorunun tavsiyelerini paylaşabilir. Ama iş iyice çığırından çıkmış görünüyor. Sizlere saygı duyuyorum ve kendimce yine cinsel içerikli mesajları es geçerek diğer arkadaşlarımın bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için sessizce burada olacağım.
Ülkece zor geçirdiğimiz şu günlerde sağlık tedbirlerini konuşurken bile aman konuşmayalım moralimiz bozulmasın diyen arkadaşlarımız var iken diğer arkadaşların yatak odalarını ortaya dökmesini doğru bulmuyorum.
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Allaha Emanet olun iyi geceler
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Hemen gelirim valla bayılırımmmAy kısır yapam bari bugün, buyrun gelin
Canım Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin dualarımız seninlekızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Kız bi sen doğuramadın
Kız bi sen doğuramadınha gayret devam eşine yanaş sen
Aaakızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Oyy o gayret ani cok tatli oluyor göğsü bir ariyor agzi oglumun ilk emmek için ucu arayip durması hala aklimdaKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Aynen sen demiştin zaten ben hemen doğurmam diye 41 olurmus bi deNasip kısmet yaa 39 bulur gibime geliyor. Biraz örgü bari öreyim doğurmakla kafayı bozacam.
Herife dün ilişkiyi yasakladı dedim töbe yanaşmaz.
Aynen sen demiştin zaten ben hemen doğurmam diye 41 olurmus bi deniye dedin adama demeyeydin
Şehir hastanesi canımarkadaşlar,
Ankara'da olanlara sorum olacak. Nerede doğum yapacaksınız?
Kııızzzz 42 hafta nası bekledinnnDemiş bulundum artk.Benim büyük kızım 42 haftalık doğmuştu o zaman ilkti ya saf saf bekliyordum onunda hç gelesi yoktu.
Kııızzzz 42 hafta nası bekledinnnayy bunaldım ben simdiden inş 38lerde doğururum bende yaa
Allah kolaylık versin. Sağlıkla alın kucağınızakızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Medicanaarkadaşlar,
Ankara'da olanlara sorum olacak. Nerede doğum yapacaksınız?
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahkızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Şehir hastanesi canım ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?