2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Arkadaşım siz bence bu sayfaya hiç girmeyin hele hele cinsellik bölümündeki yazılanları hiç okumayın da mazallah günah keçisi olursunuz..
Adı üstünde yahu kadınlarkulubu ne konuşacam başka.. Kolay doğum yapmak için eşimden destek alıyorsam bunun neresi günah. Senin bebeyi leylekler getirdi heralda. Tiksiniyorsan Okumayıver.

Son düzenleme:
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .

Ne yaptın da açılman olmuş ayy banada de hele

Ay kısır yapam bari bugün, buyrun gelin
Hemen gelirim valla bayılırımmm
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Canım Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin dualarımız seninle

Aaadökülüyruz valla allahım sağlıkla kolayca kavuştursun canımdualarım seninle.

Oyy o gayret ani cok tatli oluyor göğsü bir ariyor agzi oglumun ilk emmek için ucu arayip durması hala aklimda saglicakla büyüt bebegini canm

Nasip kısmet yaa 39 bulur gibime geliyor. Biraz örgü bari öreyim doğurmakla kafayı bozacam.
Herife dün ilişkiyi yasakladı dedim töbe yanaşmaz.
Aynen sen demiştin zaten ben hemen doğurmam diye 41 olurmus bi de niye dedin adama demeyeydin

Kııızzzz 42 hafta nası bekledinnn ayy bunaldım ben simdiden inş 38lerde doğururum bende yaa

Mecbur bekledim yurtdışında 42 haftaya kadar bekletyorlar anne de vya bebekte sağlık sornu olmadığı sürece sezeryana da almıyorlar. Oğlum 39+ küçük kızım da 39+ doğmuştu. Bu da 38+ fln doğsa keşke

Allah kolaylık versin. Sağlıkla alın kucağınıza
arkadaşlar,

Ankara'da olanlara sorum olacak. Nerede doğum yapacaksınız?
Medicana

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Şehir hastanesi canım ✌

oyyyy oraya hiç iyi değil diyorlar ya :/ ki evime de çok uzak zaten lanet olası hastane. bir hemşire arkadaşım var. Hacettepe'de. onun referansıyla böyle diyorum ki ayrıca haberler zaten ortada. ayrıca moralinizi bozmak için yazmadım. tamamen şahsi fikrim.

ben takibimi tıp fakültesi cebeci kampüsünde yapıyorum. Çok çok iyi bir hastane değil fakat hem bana yakın, hem giden bütün tanıdıklarım çok memnun. şöye bir detayı var, hastane şu an tadilatta ve bu sebeple bazı gebeleri hangi hastane kabul ederse oraya yönlendiriyorlar. ve ben bunu geçen hafta öğrendim. ne yaşayacağız bilmiyorum.

zorla beni çıldırtacaklar.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…