2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok cnm ne etkilenecem. 2 doğumumu tıpta yaptım 30. Haftaya kadar ordaydım fkt kendi isteğimle ve tavsiye üzerine şehir hastanesine başladım. Ben çok memnunum bilkentte doğum yapan bir çok arkadaşım oldu hepsi de memnun kaldı.
İki kez yatış verildi ilgi alaka doktorların hepsi de çok iyiydi.
Ben kndim istediğim doktora gidiyorum. Tıp fakültesinde mübarek 50 hastaya bir iki dr anca bakıyordu. Burda 9 tane gebe poliknlği var. Hepsin de de hem dr hem asistan hem hemşiresi var.

Canım maşallah size gözün aydın. Güzel sağlıklı günlerde büyüt bebeğini. Darısı başımıza

bizde tıpta torpil var, yeter ki orada yapabileyim.

Ay maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsün

Amin kuzucum Sen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Ay canım vallahi anca gelebildim. Dünden biraz halsizlik vardı üzerimde, bugün de hafif boğaz yanmasıyla kalktım zor zahmet. Sabah çorbamı içtim. Doktor bir tarif vermişti bana soğuk algınlığı durumunda bitki çayı tarifi. Onu yaptım içtim şimdi. Ceviz yedim biraz da sobayı yaktım oturdum. Hepiniz iyisiniz inşallah

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ohh mis gibi soba keyfi yap bol bol sıcak seyler iç

kolonya mi dagitacaksin? şu zamanda altin degerinde duyan gelir elinde kalmaz

Tedbiri elden bırakmamak lazım biraz daha sabır şükür ki sonuçlar temiz çıkmış Rabbim korktuklarımızdan uzak ve emin kılsın sağlıkla evinize dönün inş.
Oglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Aminnn
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inş...

Oglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Canim geçmiş olsun diyelim, Allah kimseyi anasız babasız koymasın çok zor..
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Hadi inşallah hemen doğurur ve çıkarsınız sağlıkla gelsin bebegin dualarım sizinle

Maşallah ikinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim, amin misskokulumm darısı başımıza.
Hadi bundan sonra da anlatacaklarını merakla bekliyoruz. Bu güzel süreci yaşayan taze anne olarak ben gibi ilk kez anne olacaklara paylaşımların yardımcı olur çok makbule geçer canım tekrar hayırlı olsun

luges sağlıkla kucağına al inşallah . Sancı ile filan mı gittin ? Sen de benim gibi Yozgat’tan Kayseri’ye gelmiştin sanki en son öyle hatırlıyorum . Kayseri’de misin , hangi hastahanedesin ? Rabbim bir nefeste kolayca kurtarsın inşallah

kolonya mi dagitacaksin? şu zamanda altin degerinde duyan gelir elinde kalmaz
Ahahahha eşim de diyor ki limon kolonyası bulamasaydım bunları dağıtmazdım zaten ziyaretçi almayacaklar bize kaldı yatırımlık

luges hayırlı olsun canım.. sağ Salim kolaylıkla çok insallah

Ben doktoruma bugün yine erken sezeryan isteğimi tekrarladım ama bu hafta az kilo almış bir de 37 bitsin bekleyelim pazartesi gel carsamba alabiliriz salı izinliyim dedi 37+4 de çarşamba bir aksilik olmazsa sezeryan olacağım

Doğuma kim girecek, Takipli bir doktorun var mı yoksa hastane durumuna göre mi? Ben de rutin kontroller için şehire gittim ama bu detayları soramadım, kendi doktorum a döndüm en son

Gecmis olsun canm bende de bogaz ağrısı burun akıntısı basladi halsizlikte cabasi .. bana da gönder tarifi bi deneyim ilerlesin hic istemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…