Yok cnm ne etkilenecem. 2 doğumumu tıpta yaptım 30. Haftaya kadar ordaydım fkt kendi isteğimle ve tavsiye üzerine şehir hastanesine başladım. Ben çok memnunum bilkentte doğum yapan bir çok arkadaşım oldu hepsi de memnun kaldı.oyyyy oraya hiç iyi değil diyorlar ya :/ ki evime de çok uzak zaten lanet olası hastane. bir hemşire arkadaşım var. Hacettepe'de. onun referansıyla böyle diyorum ki ayrıca haberler zaten ortada. ayrıca moralinizi bozmak için yazmadım. tamamen şahsi fikrim.
ben takibimi tıp fakültesi cebeci kampüsünde yapıyorum. Çok çok iyi bir hastane değil fakat hem bana yakın, hem giden bütün tanıdıklarım çok memnun. şöye bir detayı var, hastane şu an tadilatta ve bu sebeple bazı gebeleri hangi hastane kabul ederse oraya yönlendiriyorlar. ve ben bunu geçen hafta öğrendim. ne yaşayacağız bilmiyorum.
zorla beni çıldırtacaklar.
Canım maşallah sizeKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Yok cnm ne etkilenecem. 2 doğumumu tıpta yaptım 30. Haftaya kadar ordaydım fkt kendi isteğimle ve tavsiye üzerine şehir hastanesine başladım. Ben çok memnunum bilkentte doğum yapan bir çok arkadaşım oldu hepsi de memnun kaldı.
İki kez yatış verildi ilgi alaka doktorların hepsi de çok iyiydi.
Ben kndim istediğim doktora gidiyorum. Tıp fakültesinde mübarek 50 hastaya bir iki dr anca bakıyordu. Burda 9 tane gebe poliknlği var. Hepsin de de hem dr hem asistan hem hemşiresi var.
Ay maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Ay canım vallahi anca gelebildim. Dünden biraz halsizlik vardı üzerimde, bugün de hafif boğaz yanmasıyla kalktım zor zahmet. Sabah çorbamı içtim. Doktor bir tarif vermişti bana soğuk algınlığı durumunda bitki çayı tarifi. Onu yaptım içtim şimdi. Ceviz yedim biraz daAmin kuzucumSen buralarda ol bizim nesemiz yeter grubu costurmaya. Cherrygum eggplantlover kızlar bugün gruptaki ölü toprağını atıyoruz hadi
Slm nişan geldikten sonra yasaklıyor doktorlar enfeksiyona çok açık oluyormuşuz diyeNasip kısmet yaa 39 bulur gibime geliyor. Biraz örgü bari öreyim doğurmakla kafayı bozacam.
Herife dün ilişkiyi yasakladı dedim töbe yanaşmaz.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineAy canım vallahi anca gelebildim. Dünden biraz halsizlik vardı üzerimde, bugün de hafif boğaz yanmasıyla kalktım zor zahmet. Sabah çorbamı içtim. Doktor bir tarif vermişti bana soğuk algınlığı durumunda bitki çayı tarifi. Onu yaptım içtim şimdi. Ceviz yedim biraz dasobayı yaktım oturdum. Hepiniz iyisiniz inşallah
Çok güzel olmuş mesajın..
Biz de dün akşam kolonya şişelerini yasinleri kağıt hediyelik poşetlerini falan ayarladık ama hastaneye kimse gelmez herhalde..
Benim eşim de tuvalete giderken geleyim mi yanına diye soruyorbel ve boyun fıtığım olduğu için kalkarken vs zorlanıyorum yatarken herhalde tuvaletten de kalkamam diye düşünüyor
Tedbiri elden bırakmamak lazım biraz daha sabır şükür ki sonuçlar temiz çıkmış Rabbim korktuklarımızdan uzak ve emin kılsın sağlıkla evinize dönün inş.Hastanedeyim herkese tesler yapildi. Sukurler bizde sıkıntı yok. Eve gönderilecegiz. Temizlik yapılıyor acil olmayan amsliyatlar iptal burda. Aciller alınıyor. 8 kisi daha geldi butun asansorler kullanildigi icin heryer temizlenip, çıkarilacagız. Suan cıkmamız güvenli olmadıgı icin, izin vermiyolar. Imza atar cikarsin sorumluluk alinmaz korunmazsin dediler. O yuzden bizi cikarmalarini bekliyorum.Ben cennette oturuyorum esimle goruntulu konustum. Oglum hicbir sey yemiyormus hep agliyormus. Cok canim sıkıldı, bizim ordaki camiler, is yerleri kahvehaneler, hep kapatilmış.
AminnnOglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inş...kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Bu iyiydikolonya mi dagitacaksin? şu zamanda altin degerindeduyan gelir elinde kalmaz
Canim geçmiş olsun diyelim, Allah kimseyi anasız babasız koymasın çok zor..Oglumu çok özledim, evimi çok özledim.4 hasta 6 refakatcı ile ayni odada sandalye tepesinde kaldim. Allah,ım su kotü gunler geçsin gitsin. Allah herkesi korusun kimseyi kimseden ayrı koymasın.
Hadi inşallah hemen doğurur ve çıkarsınız sağlıkla gelsin bebegin dualarım sizinlekızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Maşallah ikinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim, aminKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Ahahahha eşim de diyor ki limon kolonyası bulamasaydım bunları dağıtmazdımkolonya mi dagitacaksin? şu zamanda altin degerindeduyan gelir elinde kalmaz
Nurten Boyraz çukurambararkadaşlar,
Ankara'da olanlara sorum olacak. Nerede doğum yapacaksınız?
Doğuma kim girecek, Takipli bir doktorun var mı yoksa hastane durumuna göre mi? Ben de rutin kontroller için şehire gittim ama bu detayları soramadım, kendi doktorum a döndüm en sonYok cnm ne etkilenecem. 2 doğumumu tıpta yaptım 30. Haftaya kadar ordaydım fkt kendi isteğimle ve tavsiye üzerine şehir hastanesine başladım. Ben çok memnunum bilkentte doğum yapan bir çok arkadaşım oldu hepsi de memnun kaldı.
İki kez yatış verildi ilgi alaka doktorların hepsi de çok iyiydi.
Ben kndim istediğim doktora gidiyorum. Tıp fakültesinde mübarek 50 hastaya bir iki dr anca bakıyordu. Burda 9 tane gebe poliknlği var. Hepsin de de hem dr hem asistan hem hemşiresi var.
Gecmis olsun canm bende de bogaz ağrısı burun akıntısı basladi halsizlikte cabasi .. bana da gönder tarifi bi deneyim ilerlesin hic istemiyorummmmAy canım vallahi anca gelebildim. Dünden biraz halsizlik vardı üzerimde, bugün de hafif boğaz yanmasıyla kalktım zor zahmet. Sabah çorbamı içtim. Doktor bir tarif vermişti bana soğuk algınlığı durumunda bitki çayı tarifi. Onu yaptım içtim şimdi. Ceviz yedim biraz dasobayı yaktım oturdum. Hepiniz iyisiniz inşallah
Huhuuu hatunlarKizlar koltuklarinza örtü kullaniyor musunuz önereceğiniz bir ürün var mi almayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?