2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de neredeyse 2 haftadır boğaz ağrısı var ama boğazın sol tarafında sadece.. Gece oluyor daha çok.. Alerjik yine benimki sanıyorum ki..

Geçmiş olsun kızlar aman kendinize dikkat edin bu dönem. Benimde iki gündür sıcak çay içersin yanar ya öyle bir şey vardı geçti Allahtan. Kendimizi iyi korumamız lazım.

Allah Anali babali buyutsun,nasil hastanedeki durumlar,ziyaretci misafir gelebiliyormu? Sıkı yönetim varmi?

Allah anali babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğdu canm.?

Gecmis olsun canm bende de bogaz ağrısı burun akıntısı basladi halsizlikte cabasi .. bana da gönder tarifi bi deneyim ilerlesin hic istemiyorummmm
Canım ben de aynı işte ya. Herhalde havalar bir sıcak bir soğuk ondan oldu
Kabuk tarçın ve zencefili 15dk kaynatıyorsun. İçine limon kabuğu ile ıhlamur atıyorsun ve bal ekliyorsun tatlansın diye. 5dk demlenmesini bekliyorsun. İnşallah şifa olur

Eklentiler

• Screenshot_20200317_152924.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 44

ben de 36 icindeyken 36 + 4 falan alsin istiyorum ya.. yanlis biliyorum ama ortaligin hali de belli oglusum da oyle dogmustu.acaba bebegime haksizlik mi yapiyorum.belli ki o kendini hazir hisstmiyor.ama dun cooook belim ve kasiklarim agridi..nornal mi.dogum habercisi mi yorgunluktan mi bilemedim.

kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Hadi bakalım bir bebiş daha geliyor desene sağlıkla al kucağına annesi, inşallah ikiniz içinde iyi geçer bu süreç

Kızlar günlük bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim vee buğün başladım. Tam bir saat bayırlı merdivenli yollarda yürüdüm.
Şifa olsun inşaallah. Ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları
Ne zaman doğuracam da
Kaldıramıyom bacakları

masAllah sizee
Allah saglikli uzun anne babali bir omur nasip etsin

Çok geçmiş olsun gözün Aydın sağ Salim eve de götürmek nasip etsin bebeğini küveze girmedi değil mi

kızlar selam,
bugun kargolarım geldı karacadan 79 tl ye yorgan almıstım pamuk cok begendım yanındada lastıklı carsaf ve yastık klıfı yollamıslar alamayan var ıse bence mutlaka alsın. onun dısında ozdılekten yun yorgan ve yastık aldım yastık bıraz kalınca bebek sımdı kullanamaz gıbı ama yorganı cok guzel. son olarak karacadan 10 tl ye kenar koruyucu aldım 3 adet 1 i farklo gelmıs olsun ıdare eder ugrasmıcam onlada bır yatagım kaldı oda ıyı bırsey olsun ıstıyorum ama fıyatlar cok yuksek..

annem ve abimin eşi sağolsunlar temizliğimi hallettiler cam perde mutfak dolapları en zor kısımdı onlarda bitti. Bende yavaştan ufak tefek işler yapıyorum. Doğurmadan yapsam diyordum nihayet oldu
Ben de temizlik yapacağım diyordum boş verdim. Bir temizlik eksik sanki diyorum şu an..

annem ve abimin eşi sağolsunlar temizliğimi hallettiler cam perde mutfak dolapları en zor kısımdı onlarda bitti. Bende yavaştan ufak tefek işler yapıyorum. Doğurmadan yapsam diyordum nihayet oldu
Oh ne güzel bitirmişsiniz hazır herşey bir tek eksik bebiş kaldı desene.
Oooo hadi bakalım, bende evdeki işleri bitirsem yürüyüşe başlıcam ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…