- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Hiç kullanmadım canımHuhuuu hatunlar
Bende de neredeyse 2 haftadır boğaz ağrısı var ama boğazın sol tarafında sadece.. Gece oluyor daha çok.. Alerjik yine benimki sanıyorum ki..
Sağol canım. Ihlamur içiyorum 2 gündür, o iyi geliyor gibi..Geçmiş olsun kızlar aman kendinize dikkat edin bu dönem. Benimde iki gündür sıcak çay içersin yanar ya öyle bir şey vardı geçti Allahtan. Kendimizi iyi korumamız lazım.
Allah Anali babali buyutsun,Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Allah anali babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğdu canm.?Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Canım ben de aynı işte ya. Herhalde havalar bir sıcak bir soğuk ondan olduGecmis olsun canm bende de bogaz ağrısı burun akıntısı basladi halsizlikte cabasi .. bana da gönder tarifi bi deneyim ilerlesin hic istemiyorummmm
ben kullanmıyorum canimHuhuuu hatunlar
Ahahahha eşim de diyor ki limon kolonyası bulamasaydım bunları dağıtmazdımzaten ziyaretçi almayacaklar bize kaldı yatırımlık
@luges hayırlı olsun canım.. sağ Salim kolaylıkla çok insallah
Ben doktoruma bugün yine erken sezeryan isteğimi tekrarladım ama bu hafta az kilo almış bir de 37 bitsin bekleyelim pazartesi gel carsamba alabiliriz salı izinliyim dedi 37+4 de çarşamba bir aksilik olmazsa sezeryan olacağım
Hadi bakalım bir bebiş daha geliyor desenekızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Kızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Çok geçmiş olsun gözün Aydın sağ Salim eve de götürmek nasip etsin bebeğini küveze girmedi değil miKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Ben de temizlik yapacağım diyordum boş verdim. Bir temizlik eksik sanki diyorum şu an..annem ve abimin eşi sağolsunlar temizliğimi hallettiler cam perde mutfak dolapları en zor kısımdı onlarda bitti. Bende yavaştan ufak tefek işler yapıyorum. Doğurmadan yapsam diyordum nihayet oldu
Oh ne güzel bitirmişsiniz hazır herşeyannem ve abimin eşi sağolsunlar temizliğimi hallettiler cam perde mutfak dolapları en zor kısımdı onlarda bitti. Bende yavaştan ufak tefek işler yapıyorum. Doğurmadan yapsam diyordum nihayet oldu
Oooo hadi bakalım, bende evdeki işleri bitirsem yürüyüşe başlıcam ama bakalımKızlar günlük bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim vee buğün başladım. Tam bir saat bayırlı merdivenli yollarda yürüdüm. ✌
Şifa olsun inşaallah. Ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları
Ne zaman doğuracam da
Kaldıramıyom bacakları
Aynen öyle valla. Günlük hijyenimizi sağlasak normal temzliğimizi yapsak neremize yetmiyo.Ben de temizlik yapacağım diyordum boş verdim. Bir temizlik eksik sanki diyorum şu an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?