2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün :) :)

Mide kısmında boşluk var mı? Parmakların içine giriyorsa inmiştir yavrucum
Biraz indi sanki kız. Kaburgama pek baskısı yok. Ama arada yapıyor yine
Ben de inanılmaz derecede aşada hissedyrum. Sürekli çişim varmş hissi var aşırı baskı yapıyosanki birden bi litre çiş boşalacakmş gibi bi his dünden beri. Oy bu oğlan beni bitrdi son ayda
Aynısı aynısı
Aynen öyle canım, moralimizi yüksek tutalım hissediyor minikler

Ben de işte 36+4 için ısrar ettim ama bekleyelim dedi sonuçta bu işi bilen o onu dinledim ama aklım çok karışık hala haftaya kadar neler olur

İyiyiz canım şükür. Sirkeyle gargara yap boğaz ağrısına birebirdir.

Son düzenleyen: Moderatör:

bahar naptin canim.eve gelebildin mi? hay Allahim ya..ozel mi devlet mi gittigin hastane?gecmis olsun canim

aynen katiliyorum aynen

Ben de işte 36+4 için ısrar ettim ama bekleyelim dedi sonuçta bu işi bilen o onu dinledim ama aklım çok karışık hala haftaya kadar neler olur

ben de korkuyorum 36+4 e bile benim cok var.bi yandan beklesem mi belki 40 + larda gelir havalar isisnir corona biter diyorum.ama eger artis hizi boyle 3 e katlanarak giderse durum cooooook vahim..

Bakıuorumda bayanlar, hepinizde bir yiğitlik normal doğum hevesi, sezeryandan bahseden cok az,keske hepimiz normal dogum yapabilsek ama hep lafta kaliuor son ana kadar dokyorlar acilman iyi elverislisin sonra basliyorlar yok bebegin kafasi buyuk yok suyun az cocuk tam dönmemis insallah gonlumuze gore olur saglikla aliriz Bebeklerimizi kucaklarimiza, tek derdimiz birde dogum olsa basimiza koronavirus cikti bitmiyor derdimiz yaparsak bu stresten normal dogum yapariz

Eklentiler

• Screenshot_20200317-135800_Instagram.webp
    41 KB · Görüntüleme: 44
Reactions: Kuf
Bütün temizliği kendim yaptım iş güç hiç mesele değil de yemek yapmak işkence gibi geliyor biri gelip el atsa şu yemek işine, sıra mutfağa gelince kımıldayasım gelmiyo, atıştırmalık şeylerle geçiştiriyorum bazen, eşim bir şey demiyor da çocukları bile zor doyuruyorum artık ...

kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Saglikla kucaginiza alirsin insallah kolay bir dogum olsun, hayirli haberlerinizi bekliyoruz

O sancı kasılma bende bayadır var ne zaman gelirse diye bakıyorum da yok valla devamı gelmiyor

Tek yardımcısız yapılmaz zaten. Yanınızda biri yoksa zorlamayın kendinizi. Ben sadece malzeme verdim tarif ettim ama ona bile yoruldum.
Yok canım temizlik yapmamaya karar verdim ben.. Temizlik derken ev süpür silden bahsetmiyorum. İşte cam silme, koltuk silme vs gibilerinden bahsediyorum. Şu durumda hiç gerek yok. Bir düzlüğe çıkalım bakalım. Eve zaten kimseyi kabul etmeyeceğim doğum olsa bile..

Ya bugün saçma sapan bir kontrol günü yaşadım. Bebeğim yine 2 hafta önde çıktı. 2900gr olmuş. Doktor sorun değil ama çok iri olursa sezeryan dedi. Sonra nst ye yolladı. Orada resmen beni unuttular ya.
Eşim sormasa kimse gelip bakmayacak. Birde kız eşime demişki ilk başta kalp ritmi istediğimiz gibi değildi ama pozisyon değiştirdik o yüzden bekledik. İyi de kimse benim yanıma gelmedi pozisyon falan değiştirmedim. Ağlayacaktım neredeyse beklemekten. Sonra doktora yollandı sonuçlar iyi gidebilir demiş. Geldim duş aldım hemen ama çok sinir oldum ya. Eşim sormasa gelip bakan olmayacaktı.

Stres yapmayayım diye haber izlemiyorum sosyal medyada canımı sıkan şeylere bakmadan geçiyorum pozitif paylaşımlara haberlere bakıyorum ama bilinç altına işlemiş sanırım bugün çok keyifsizdim yerimden kalkamadım halsizlik isteksizlik birde belim sırtım ağrıyordu yetmezmiş gibi tansiyonum yükselmiş 14.9 a 9.8 doktorum kesinlikle bu sınırı geçmicek demişti ona yolladım sonucu şimdide ağrı kesici al dinlen geçmezse hemen gel dedi iyice endişelendim dua edin bizim için tansiyon yüksekliği benim plesenta için çok sıkıntı inş.sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…