- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Maşallah sizeKızlar ben geldimancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Dün oldum sezeryan spinal istemiştim. Şükür ki herşey yolunda gitti
Oğluşum aramıza katıldı herhangi bir sıkıntısı yok elhamdülillah. Kilosu az sadece 2200 grcık
Koleztaz bebeği bu diyip sevip gidiyorlar hemşireler
Emmeye gayreti var biraz tutturup şırıngayla mama veriyoruz az önce uyanıp ağladı acıkmış paşa
Sezeryan sonrası güzel toparladım kalkıp yürüyorum gazımı falan da güzel çıkardım.
Darısı sizlere inşallah sağ salim alın hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza. Rabbim yardımcınız olsun inş. Evlat isteyen herkese nasip etsin
Biraz indi sanki kız. Kaburgama pek baskısı yok. Ama arada yapıyor yineMide kısmında boşluk var mı? Parmakların içine giriyorsa inmiştir yavrucum
Aynısı aynısıBen de inanılmaz derecede aşada hissedyrum. Sürekli çişim varmş hissi var aşırı baskı yapıyosanki birden bi litre çiş boşalacakmş gibi bi his dünden beri. Oy bu oğlan beni bitrdi son ayda
Aynen öyle canım, moralimizi yüksek tutalım hissediyor miniklerValla Allah bize kolaylığını verecek ben inanıyorum yeter ki sağlıklı doğsunlar
Hee yaaolacak olanın önüne geçemiyoz ne de olsa bari gülüp oynayalım burda moralleri yüksek tutalım
Kısır partisi
İnşallah canım bulunur ben inanıyorum
Ben de işte 36+4 için ısrar ettim ama bekleyelim dedi sonuçta bu işi bilen o onu dinledim ama aklım çok karışık hala haftaya kadar neler olurben de 36 icindeyken 36 + 4 falan alsin istiyorum ya.. yanlis biliyorum ama ortaligin hali de belli oglusum da oyle dogmustu.acaba bebegime haksizlik mi yapiyorum.belli ki o kendini hazir hisstmiyor.ama dun cooook belim ve kasiklarim agridi..nornal mi.dogum habercisi mi yorgunluktan mi bilemedim.
Tek yardımcısız yapılmaz zaten. Yanınızda biri yoksa zorlamayın kendinizi. Ben sadece malzeme verdim tarif ettim ama ona bile yoruldum.Ben de temizlik yapacağım diyordum boş verdim. Bir temizlik eksik sanki diyorum şu an..
Tatlim süslemeyi felam dert etme kendine. Herseyin başı sağlik' biz kizimla cumartesi hastaneye geldik. Ve 10 tane corana viruslu gelmis biz ust kattayken. Ve karantina altina alindik osamizdan cikmamiz dahi yasak evimize bile gidemiyoruz. Ben kizimla hastanede oglum babasiyka evde kaldi.
Demiştim bu hafta ve haftaya dökülüvericez diye doğum yapan yapanakızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Oh ne güzel bitirmişsiniz hazır herşeybir tek eksik bebiş kaldı desene.
Oooo hadi bakalım, bende evdeki işleri bitirsem yürüyüşe başlıcam ama bakalım
ben bir taraftan üzülüyorum ama bir taraftan da gerekliyse alınmasın ziyaretçi diyorum. düşünsenize baskasina gelen bir ziyaretçi yüzünden ya ben ya yeni dogan bebeğim virüs kaparsa. sağlık herşeyin önünde. ya da tam tersi de olabilir. bana gelen ziyaretçi de bulaştırabilir.
gerekirse refakatçiler bile belli testlerden geçsin de öyle alinsin. zor zamanlar bunlar. inşallah ülkemiz ve dünya çabuk atlatir.
Birde hiç sancı oldu mu kasılma hissettiniz mi açılmayı yakızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Ben de işte 36+4 için ısrar ettim ama bekleyelim dedi sonuçta bu işi bilen o onu dinledim ama aklım çok karışık hala haftaya kadar neler olur
Saglikla kucaginiza alirsin insallah kolay bir dogum olsun, hayirli haberlerinizi bekliyoruzkızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
O sancı kasılma bende bayadır var ne zaman gelirse diye bakıyorum da yok valla devamı gelmiyorben de 36 icindeyken 36 + 4 falan alsin istiyorum ya.. yanlis biliyorum ama ortaligin hali de belli oglusum da oyle dogmustu.acaba bebegime haksizlik mi yapiyorum.belli ki o kendini hazir hisstmiyor.ama dun cooook belim ve kasiklarim agridi..nornal mi.dogum habercisi mi yorgunluktan mi bilemedim.
Yok canım temizlik yapmamaya karar verdim ben.. Temizlik derken ev süpür silden bahsetmiyorum. İşte cam silme, koltuk silme vs gibilerinden bahsediyorum. Şu durumda hiç gerek yok. Bir düzlüğe çıkalım bakalım. Eve zaten kimseyi kabul etmeyeceğim doğum olsa bile..Tek yardımcısız yapılmaz zaten. Yanınızda biri yoksa zorlamayın kendinizi. Ben sadece malzeme verdim tarif ettim ama ona bile yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?