2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
devlet hastanesinde mi oldu bu ?

kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .
Canımmm sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu,Rabbim kolay getirsin inşallah dualarımdasın

kızlar gunaydin yatışım yapildi kontrole gelmiştik doktor alalim suni sanci ile dedi açıklığım varmis . Dualarnizi bekliyorum sizlerde benim duamda olacaksiniz .

sağlıkla gelsin kuzucuk. Rabbim kolay doğum nasip etsin insallahm.

geçmis olsun canim. can sıkıcı olmuş hakikaten. zaten nstde yatmak yeteri kadar can sıkıcı. neyse bir kontrol daha geçmiş oldu. minnak da iyiymis.

geçmiş olsun canim...inşallah düzelir tansiyonun

Dinlen güzelce sana ne iyi hissettiriyor mesela onlara yoğunlaş. Şu dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıyla.

Cecencim maşallah bebeğine canım kilo için sıkıntı yok bence ölçümleri kabaca tahmin ediliyor ki zaten bir iki hafta ilerde olabilir yani nst'de de o kadar yalnız bıraktıklarını da duymamıştim bilmiyorum Canım

Çok teşekkür ederim canım. Aynen bende bilmiyordum unuttular ve yalan söylediler maalesef.

Maşallah kız tombiş bir kızın olacak desene bence başka şeye dalmışlardır ondan unutmuşlardır

Merhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek benımle aynı durumu yaşamış anneler napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu

İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum. O kadar üzüldüm ki tekrar tekrar okudum yanlış okumuş olma umuduyla... Allah sabır versin. Bir daha yaşatmasın. Peki nedeni ne bu düşüklerin? Ortak bir sebep mi var bir rahatsızlığınız mı var?

Reactions: Kuf

Ah ya çok ama çok üzüldüm neden böyle oldu ki sebeb olarak ne söylediler. Allah sabır versin. Allah dayanma gücü versin. Allah ım benim için kelimelerin bittiği an sanırım çok kötü oldum.

Maalesef doktorum bebeğin de hiç bir sorun yok dedi hatta gülerek gitmiş benım oğlum cennete doktorum oyle dedi genetık test vercez eşimle

Yaaa canım cok üzüldüm daha geçen gün konusmustuk kilosu aynı kaldı almadı falan demiştin. Yanlış okudum sandım tekrar baktım Allah sabır versin sana arkadasım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzgünüm

Çok üzüldüm Allah sabır versin ,inana
madım ,mutlaka bir sebebi olmalı ama Dr hiçbir sebep yok demiş ama

Ne söyleyeceğimi yazacağımı bilemedim. Tek bir teselli cümlesi yok ki acınızı hafifletsin. Kat be kat mükafatını alın Cennetin en güzel köşeleri sizin olsun orada kavuşun yavrunuzla. Eğer tekrar gebelik düşünüyorsanız genetik bölümüne gidip ayrıntılı testler yaptırın lütfen

Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm Allah sana sabır versin inş tekrar gebelik düşünüyorsan bence önce akla gelecek tüm testlerini yaptır neden böyle bir durum olmuş araştır daha önce iki kez düşük yaptım belki senin yaşadığın acıyla bir değil ama seni anlayabiliyorum sen araştır tüm testlerini yaptır Allah büyük inş

Canımmm benim ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim sabır, dayanma gücü versin, tez zamanda Rabbim bağışlamışından versin. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin, anneli babalı büyüsün. Acını içten paylaşıyorum. Çokça sabır diliyorum.

Bende ayni ruh halindeyim gune negatif basladim enerjim dusuk moralim bozuk, huzursuzum, bu durumlar iyive strese soktu beni, ailem eşim kafana takma diyorlar elde degil takiyorsun, ilk bebegim heveslerim hazirliklarim vardi, simdi hersey muamma, hastaneler rafakatci disinda kimseyi istemiuormus, insan sevdiklerini yaninda istiyor herseyi kafama takar oldum,hazirliklarim vardi organizasyon sirketiyle anlastim kaporasini bile verdim oda simdi nasil olucak bilmiuorum bunlarin hepsi tabi işin eglenceli yani önemli olan bebegimin saglikla dolmasi ama okadar ust uste geldiki stres yapiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun,sende sikma canini, tansiyon olayi cok hassas bir durum, bebegi olumsuz etkiler, hemen toparlarsin insallah dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…