2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah sabrını versin canım, bir daha yaşatmasın. Başın sağolsun, çok çok üzüldüm. Sen mi farkettin, kontrole gittiğinde mi anladılar? Yani ortada nasıl bir sebep olmaz ki 38 haftalık sonuçta şaşırdım kaldım. Bence acın çok taze şu an gebelik düşünmemelisin, üstelik vücudunda buna hazır değildir. Tabi en iyisini doktorun söyler ama küçük kaybetmedin bebeğini rahmin toparlanması uzun sürer.

Allah sabır versin cok uzuldum, icim sizladi, cok sor bir durum,melek olmus ucmus senin bebegin, Rabbim bir yandan alir bir yandan verir insallah tez zamanda hamile kalirsin,Rabbim acilarini hafifletir hamile kalmadan tum tarama testlerini yaptir ayni aciyi yasama lutfen Rabbim gönlune gore versin

Doktor bebeğim de bir sorun görmedi genetiği yollayck bizi ömrü o kadarmış cennet oğlumun dua edin anneler bana dogum ederken dua edin bu aciz anneye

Çok üzgünüm söylenecek söz bulamadım. Sana şefaatçi olur inşaallah öbür dünyada. Rabbim verdi Rabbim aldı. Rabbim tekrardan anne olmayı tattırır inşaallah kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.sanada bol bol sabır versin

Çok üzüldüm ve şaşırdım, Rabbim sabır versin, başınız sağ olsun

Kızlar bir şey soracağım size. Akşama doğru mutfak dolaplarını temizledim biraz tabureye in çık yaptım. Sonra sağ tarafıma bebeğin olduğu yere bir ağrı girdi. Karın kısmında ama. Yatıp dinlenince ağrım geçti ancak bebeğim ilk kez sola kaymış hep sağ taraftaydı. Hareket ediyor ama çok minik minik yani 1 hareket ediyor 1 saat duruyor gibi. Sizce doktora gitsem mi? Birşey olmuş mudur? Ortalık bu haldeykende gitmeye korkuyorum.

Bayanlar bugun kendimi dahada agir ve kotu hissediyorum,bebek bugun daha sert hareketler yapiyor,belkide bu koronavirus yuzunden stres yaptim ondan belkide, haftamda ilerliyor belkide ondan,kasigimin sol tarafina agri girip duruyor normalmi acaba birde bu minik oglum ful hareketli buda normalmi, benim ilk bebegim herseyi ilk yasadigim icin bu durumlar normalmi?

Yorgunluktan olabilir uzan biraz kendini dinle yarin sabahta ayni hissedersen gidersin panik yapma bebege odaklan,benimde sag kasigimda agrim var hic olmazdi, bebekte full hareketli bende bundan tedirgin oluyorum ne agrisi cocukmu huzursuz diye

Benim de her zaman sola dayalıydı, geçenlerde tekmelerken falan çok değişik hareketler yaptı canımı acıttı. O zamandan beri de sağıma dayalı duruyor. Ama hareketlerinde azalma fark etmedim canım..

Bana da temizlik zor yemek kolay geliyor.
Kıyamam sıkma canını doktorlar hemşireler de çok dağıldı şu aralar. Unutmuşlar belli ki cidden. Bebeğin kilosuna da masallah. Sağlıklı olsun da gerekirse sezaryen yaparsın artık canım hayırlısı neyse onu yaşatsın Allah.
Ne diyeceğimi bilemiyorum Bunun tesellisi olmaz ama Allah sabır versin tek duam bu olabilir. Biraz kendini ve vücudunu dinlendir bence. Sakinleş, başka şeylere odaklan. Allah hayırlısını versin...
Gitmeden bir ara ya da yaz bence. Bakalım ne diyecek. Gel derse gidersin.

Sağ ol canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı.

Allah sabrı Cemil versin canim.

Rabbim yüreğinı hafifletsin.yavrun inşAllah cennet anahtarin olsun.mutlulugunuz orada devam etsin.Rabbim hayirlisi ile baska saglikli bir evlat nasip etsin.merak ettigim su durup dururken mi oldu? dogum esnasinda bi komplikasyon mu yasandi? yani sezaryen oncesi biliyormuydun ?
Allah sabir versin tez zamanda toparlarsin insAllah ❤❤

QUOTEE="agacsizkoalaa, post: 63156427, member: 939828"]
Kızlar bir şey soracağım size. Akşama doğru mutfak dolaplarını temizledim biraz tabureye in çık yaptım. Sonra sağ tarafıma bebeğin olduğu yere bir ağrı girdi. Karın kısmında ama. Yatıp dinlenince ağrım geçti ancak bebeğim ilk kez sola kaymış hep sağ taraftaydı. Hareket ediyor ama çok minik minik yani 1 hareket ediyor 1 saat duruyor gibi. Sizce doktora gitsem mi? Birşey olmuş mudur? Ortalık bu haldeykende gitmeye korkuyorum.
[/QUOTE]
agacsizkoalaa

dinlenmekle geciyorsa merak etme canim. kanama yoksa kasilma yoksa agri sizi yoksa sıkınti yok.yani panikleme.ama doktorunu ara ya da mesaj at.bi daha da sandalyeye inip cikma☝☝☝

bebek hareketleri sen yorulunca azaliyor.diyabetin yoksa hafif tatli biseyler ye ya da ic biraz soluna uzan ve bebeginle konus.❤

Geçen gün bende mutfak dolaplarını sildim senin gibi in çık yaptım aynısı oldu bebeğin hareketleri yavaşladı. Sonra dinlendim uzandım uyumusum hatta uyanınca yine eski hareketlerine dönmüştü. Anne yorgun olunca bebek de hareketlerini yavaşlatıyormuş. Korkulacak bir şey olmamıştır biraz daha takip et bakalım. Yanlış da yönlendirmek istemem ama bana cok ciddi gibi gelmedi msj at istersen doktoruna. Hastanelerinde durumu malum ama hiç hareket hissetmessen gece bir gidersin için rahat eder

Başın sağolsun ay çok üzüldüm canım neden öyle oldu acaba ya bir sıkıntı mı vardı nasıl olur tabiki mutlaka yeniden bebeğin olur ama vücudunun rahminin biraz toparlanması daha iyi olmaz mı hormonlarının falan dengeye girmesi daha sağlıklı olur yıpratma kendini şu virüs ortamı geçsin biraz kendine gel inşallah olur bu sefer sağlıkla

Yorgunluktan olabilir uzan biraz kendini dinle yarin sabahta ayni hissedersen gidersin panik yapma bebege odaklan,benimde sag kasigimda agrim var hic olmazdi, bebekte full hareketli bende bundan tedirgin oluyorum ne agrisi cocukmu huzursuz diye
Benim de her zaman sola dayalıydı, geçenlerde tekmelerken falan çok değişik hareketler yaptı canımı acıttı. O zamandan beri de sağıma dayalı duruyor. Ama hareketlerinde azalma fark etmedim canım..
Sağolun kızlar bir dondurmayla işi çözdük bizim kız yine sağa geçti ve hareket etmeye başladı

Canm link bos cikiyor eksik mi acaba tekrar gonderir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…