Malesef ki özellikle devlet hastanelernde böyle şeyler olablyr bi de buara herkesn kafası allak bullak tabi bu bir bahane değil ama en azından sorun yokmş ona sevinmelisin canım. Olur böyle aksilikler bazen. Tombiş kızına da maşallah diyelimYa bugün saçma sapan bir kontrol günü yaşadım. Bebeğim yine 2 hafta önde çıktı. 2900gr olmuş. Doktor sorun değil ama çok iri olursa sezeryan dedi. Sonra nst ye yolladı. Orada resmen beni unuttular ya.
Eşim sormasa kimse gelip bakmayacak. Birde kız eşime demişki ilk başta kalp ritmi istediğimiz gibi değildi ama pozisyon değiştirdik o yüzden bekledik. İyi de kimse benim yanıma gelmedi pozisyon falan değiştirmedim. Ağlayacaktım neredeyse beklemekten. Sonra doktora yollandı sonuçlar iyi gidebilir demiş. Geldim duş aldım hemen ama çok sinir oldum ya. Eşim sormasa gelip bakan olmayacaktı.
Düzelir inşallah sorun olmaz canım. Aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalışStres yapmayayım diye haber izlemiyorum sosyal medyada canımı sıkan şeylere bakmadan geçiyorum pozitif paylaşımlara haberlere bakıyorum ama bilinç altına işlemiş sanırım bugün çok keyifsizdim yerimden kalkamadım halsizlik isteksizlik birde belim sırtım ağrıyordu yetmezmiş gibi tansiyonum yükselmiş 14.9 a 9.8 doktorum kesinlikle bu sınırı geçmicek demişti ona yolladım sonucu şimdide ağrı kesici al dinlen geçmezse hemen gel dedi iyice endişelendim dua edin bizim için tansiyon yüksekliği benim plesenta için çok sıkıntı inş.sorun olmaz
Ne diyecğmi ne yazacğmı bilemedim... Allahım sabır versin..hiçbşy diyemediğim anlardan biri sanırım. Hayrlısıyla doğru zamanda kucağını bebekle doldursun rabbimMerhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek benımle aynı durumu yaşamış anneler napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu
Yorgunluktandr canım. Ya nolur bu kadar temzlk için kendnzi yıpratmayın allah korusun bşy faln olsa temzliğe değer mi? Eşin yapsn canm ya da başka biri. Hele tabureye in çık çok tehlikeli. Sonlara yaklaştık az daha sabır ya sonra tüm gün temzlk yaparsınız. Gerçekten sizi düşündğm için söylüyrumKızlar bir şey soracağım size. Akşama doğru mutfak dolaplarını temizledim biraz tabureye in çık yaptım. Sonra sağ tarafıma bebeğin olduğu yere bir ağrı girdi. Karın kısmında ama. Yatıp dinlenince ağrım geçti ancak bebeğim ilk kez sola kaymış hep sağ taraftaydı. Hareket ediyor ama çok minik minik yani 1 hareket ediyor 1 saat duruyor gibi. Sizce doktora gitsem mi? Birşey olmuş mudur? Ortalık bu haldeykende gitmeye korkuyorum.
Bayanlar bugun kendimi dahada agir ve kotu hissediyorum,bebek bugun daha sert hareketler yapiyor,belkide bu koronavirus yuzunden stres yaptim ondan belkide, haftamda ilerliyor belkide ondan,kasigimin sol tarafina agri girip duruyor normalmi acaba birde bu minik oglum ful hareketli buda normalmi, benim ilk bebegim herseyi ilk yasadigim icin bu durumlar normalmi?
[/QUOTE..
Normal canım benmki de öyle. Hele şu son ay baya zorluyo. Sancın falan yoksa bu tarz şeyler norml. Artık sonlara yaklaşyruz. Daha da dikkatli olup yorulmamamız lazım. Yorgunluktan da olabiliyr.