2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Malesef ki özellikle devlet hastanelernde böyle şeyler olablyr bi de buara herkesn kafası allak bullak tabi bu bir bahane değil ama en azından sorun yokmş ona sevinmelisin canım. Olur böyle aksilikler bazen. Tombiş kızına da maşallah diyelim
Düzelir inşallah sorun olmaz canım. Aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalışörgü biliyosan çok işe yarıyoya da başka oyalanablcğin şeyler ara bence zor dönemler ama geçck inşallah
Ne diyecğmi ne yazacğmı bilemedim... Allahım sabır versin..hiçbşy diyemediğim anlardan biri sanırım. Hayrlısıyla doğru zamanda kucağını bebekle doldursun rabbim
Yorgunluktandr canım. Ya nolur bu kadar temzlk için kendnzi yıpratmayın allah korusun bşy faln olsa temzliğe değer mi? Eşin yapsn canm ya da başka biri. Hele tabureye in çık çok tehlikeli. Sonlara yaklaştık az daha sabır ya sonra tüm gün temzlk yaparsınız. Gerçekten sizi düşündğm için söylüyrum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canımaay bi bebişimz daha oldu ne güzel. Herşey yolunda gider hemn toparlanırsınız inşallh

Allah analı babalı büyütsün inşdarısı bize

Eşimle hergun bir odayi temizliyoruz . Dün cok yordum kendimi bide üstüne misafir vardi . Karnim tas gibiydi hic bırakmadı kendini . Yorgunluk cok kötü etkiliyor rahimi . Bugünde camasir suyuna bogduk banyoyu tuvaleti dış kapıyı bir guzel yikadik sildik
Dış kapıyı silerken üst kattan cocuk annesine anne senden mi geliyor bu çamaşır suyu kokusu diyor abartmasam olmaz
Yarin yapmicam zaten bogazim agriyor burun akıntısı var iyice bagisikligimi düşürdüm yorularak

Haklısın canımcım ya, aldığım şeyler vardı yerleştirirken şöyle bir temizliyim dedim. Daha da yapmam

Hadi gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün güzel güzel emsin insallah

@Sermec27 başın sağolsun . Ne desem acını hafifletmez . Rabbim sana ve eşine sabır versin . Ben bir düşükle aylarca her gün ağlamıştım . Teselli etmeye çalışanlara bile sinirleniyordum . Boşluğumu , acımı ancak tekrar bir bebek kapatır diye düşünüyordum sen gibi . Ancak zaten bebeğim de olmuyordu , üstünden 2 sene geçtikten sonra şimdi yine tüp bebekle hamile kaldım . Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize , kimseye evlat acısı yaşatmasın . Acınızı derinden hissediyorum .

Bu temizlik yüzünden kasılıp kalıcaz valla allah korusun ya. Eşimde kızdı bana niye yapıyorsun diye. Seninki suç ortaklığı yapmış sana

Kızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil

Ah kuzum ya ben cok üzüldüm gözlerim yaşardı okurken Rabbim sana sabir versin cok zor tarifsiz ..
Sebep neydi peki doktorlar birsey dedi mi yada bir rahatsizligin var miydi

Kızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil
Ben oglumda baya araştırmıştım ve surekli evolvia kullandim tavsiye ederim .

Gözün aydın canım demek minik hamsi dünyaya geldi Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin sende bolca dinlen bundan sonra hersey cok güzel olacak senin için

Gözün aydın canım demek minik hamsi dünyaya geldi Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin sende bolca dinlen bundan sonra hersey cok güzel olacak senin için
Kız minik hamsiyi okuyunca bir gülme geldi bana nerden geldi aklına

Bu temizlik yüzünden kasılıp kalıcaz valla allah korusun ya. Eşimde kızdı bana niye yapıyorsun diye. Seninki suç ortaklığı yapmış sana
Sen sadece soyle bana ben yaparim diyor ben yapmadan duramiyorum is bitince söylenip duruyorum hic bosuna bana laf deme sen çalışmayı seviyorsun diyor bi dahaki oda temizliginde oturcam sandalyeye diyorum ama dur bakalim yapabilirsem

Kızımda aptamil kullandım ben ondan memnundum. Yine ondan aldım... ama sanırım artık daha iyileri var 10 yol oldu o zamandan bu yana..

@Sermec27 Allah yardımcın olsun meleğin de şefaatçin olsun.. ben genç fikrin aksine adet gördükten sonra demeyebilirsin bence bu seni daha iyi hissettirir yani ben öyle hissederdim.. toparlanmama yardımcı olurdu.

O ogretmen61 Allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…