2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya gerçekten kelimelerin anlamsız olduğu nokta bu. Nasıl bir acı Allah sabır versin Cennette kavuştursun inşallah Bir sebep olmaması çok ilginç o kadar haftalar gelmiş 38 de ne oldu acaba?
Sağlıkla kucağımıza alalım ne kadar da önemli bir dua daha da iyi anladım..
Tekrar denemek için de doktordan fikir al bakalım erken dönem düşükte bile bir ay Ara veriliyor belki bunda biraz daha fazla ara verilmesi gerekiyor olabilir.
Allah analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı ömrü olsun minik paşanın

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah

Sen sadece soyle bana ben yaparim diyor ben yapmadan duramiyorum is bitince söylenip duruyorum hic bosuna bana laf deme sen çalışmayı seviyorsun diyor bi dahaki oda temizliginde oturcam sandalyeye diyorum ama dur bakalim yapabilirsem
Heh bende öyleyim işte bir türlü duramıyorum

Düşükte insanın psikolojisini bozuyor ama bunda kronik bişey mi vardı arkadasımında basına geldi seeum vermişlerdi hastaneye gidince hatta çocuk saglıklıydı ihmal mi diye dava actı.diyebilecek söz yok rabbim sabırlar versin o cennette seni bekler nacizane tavsiyem fiziksel ve psikolojik iyileşmeden tetkikler yapılmadan hamile kalma gerekirse destek al çünkü şu an net düşünemezsin.ben düşükten sonra bile 6 ay bekledim ve her gecem kabustu ilk 3 ay aglaya aglaya dua ettim hep

Kızlar lütfen artık kendinizi temizlikle yormayın. Ufak tefek tabiki yapılır ama ağır işler yapmayın artık. Ağır deterjanlar, çamaşır suları kullanıp solumayın, çok eğilip uzanmayın, sandalye tepelerine çıkmayın. Şunun şurasında bir şey kalmadı. Az daha sabredin lütfen Şu son haftaları güzel şeylerden bahsederek, birbirimize moral vererek geçirelim. Bebeklerimizi yormayalım üzmeyelim.

Maşallah size saglıcakla büyüt inş.boyu ne kadar ay minnaklar geliyor sabırsızlarhoş yarın sokaga cıkma yasagıda gelebilirmiş iyi vakitte evine dönücek

Şükür ya benm gibi düşünen biri çıktı sonunda

Kızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil
Olursada sütün acılınca çok az süre kalıyor bence 1 kutu al küçük sütün olmasa bile bebek sevmez belki daha sonra alırsın

Kızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil
Ben de aynı şeyi düşündüm. Bir yakınım vardı yeni doğduğunda bebeğine mama takviyesi yapmak zorunda kalmıştı, onunla konuştum. Similac anne sütüne en yakın mamaymış.

C cecenn maşallah tosbik kızıma nst de unutulman kötü olmuş. Sen kensin çözseydin keşke o nasıl hastaneymiş. Neyse geçmiş olsun canım.

Benim doktorum 38+4ten önce alamam diyor ben daha erken doğurmak istiyorum. Rabbim sağlıklı zamanda nasip etsin ama sezeryan olucaklar doktorunuz kaçıncı haftanıza gün verdi?

Şükür ya benm gibi düşünen biri çıktı sonunda
Ben de boşverdim temizliği, yapmayacağım büyük temizlik.. Şu an sadece doğumuma odaklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…