- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Ya gerçekten kelimelerin anlamsız olduğu nokta bu. Nasıl bir acı Allah sabır versinMerhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek benımle aynı durumu yaşamış anneler napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu
Allah analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı ömrü olsun minik paşanınMinik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahMinik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Heh bende öyleyim işte bir türlü duramıyorumSen sadece soyle bana ben yaparim diyor ben yapmadan duramiyorum is bitince söylenip duruyorum hic bosuna bana laf deme sen çalışmayı seviyorsun diyorbi dahaki oda temizliginde oturcam sandalyeye diyorum ama dur bakalim yapabilirsem
İnşallah canımBeşiğimizde hazır☺ Hayırlısı ile yatırmak nasip olur inşallah hanımlar hepimize
Düşükte insanın psikolojisini bozuyor ama bunda kronik bişey mi vardı arkadasımında basına geldi seeum vermişlerdi hastaneye gidince hatta çocuk saglıklıydı ihmal mi diye dava actı.diyebilecek söz yok rabbim sabırlar versin o cennette seni bekler nacizane tavsiyem fiziksel ve psikolojik iyileşmeden tetkikler yapılmadan hamile kalma gerekirse destek al çünkü şu an net düşünemezsin.ben düşükten sonra bile 6 ay bekledim ve her gecem kabustu ilk 3 ay aglaya aglaya dua ettim hepMerhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek benımle aynı durumu yaşamış anneler napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu
Maşallah size saglıcakla büyüt inş.boyu ne kadar ay minnaklar geliyor sabırsızlarMinik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Şükür ya benm gibi düşünen biri çıktı sonundaKızlar lütfen artık kendinizi temizlikle yormayın. Ufak tefek tabiki yapılır ama ağır işler yapmayın artık. Ağır deterjanlar, çamaşır suları kullanıp solumayın, çok eğilip uzanmayın, sandalye tepelerine çıkmayın. Şunun şurasında bir şey kalmadı. Az daha sabredin lütfenŞu son haftaları güzel şeylerden bahsederek, birbirimize moral vererek geçirelim. Bebeklerimizi yormayalım üzmeyelim.
Korumalıklar çok yakışmış yaBeşiğimizde hazır☺ Hayırlısı ile yatırmak nasip olur inşallah hanımlar hepimize
Olursada sütün acılınca çok az süre kalıyor bence 1 kutu al küçük sütün olmasa bile bebek sevmez belki daha sonra alırsınKızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil
Teşekkür ederim bende çok beğendim yumuşacık bir ipmiş çok sevdim bendeKorumalıklar çok yakışmış ya
E Trabzonlu bebeğimiz Karadenizi olunca aklıma geldiKız minik hamsiyi okuyunca bir gülme geldi bananerden geldi aklına
Park yataga geçince bende alıyımTeşekkür ederim bende çok beğendim yumuşacık bir ipmiş çok sevdim bende☺
Ben de aynı şeyi düşündüm. Bir yakınım vardı yeni doğduğunda bebeğine mama takviyesi yapmak zorunda kalmıştı, onunla konuştum. Similac anne sütüne en yakın mamaymış.Kızlar mama konusunda ne önerirsiniz? Malum şu korona beni iyice endişelendiriyor eve birkaç kutu alıp koymak lazım sütün olup olmayacağı bello degil
Nereden aldın canım çok beğendimTeşekkür ederim bende çok beğendim yumuşacık bir ipmiş çok sevdim bende☺
Kızlar lütfen artık kendinizi temizlikle yormayın. Ufak tefek tabiki yapılır ama ağır işler yapmayın artık. Ağır deterjanlar, çamaşır suları kullanıp solumayın, çok eğilip uzanmayın, sandalye tepelerine çıkmayın. Şunun şurasında bir şey kalmadı. Az daha sabredin lütfenŞu son haftaları güzel şeylerden bahsederek, birbirimize moral vererek geçirelim. Bebeklerimizi yormayalım üzmeyelim.
Ben de boşverdim temizliği, yapmayacağım büyük temizlik.. Şu an sadece doğumuma odaklandım.Şükür ya benm gibi düşünen biri çıktı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?