2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi

Benim doktorum 38+4ten önce alamam diyor ben daha erken doğurmak istiyorum. Rabbim sağlıklı zamanda nasip etsin ama sezeryan olucaklar doktorunuz kaçıncı haftanıza gün verdi?
Benim doktorum 39.haftayı bekleriz sezeryan olursa dedi daha erken almazmış.
Ohh maşallah kilosu cok güzel tebrik ederim ikinizinde iyi olmasına sevindim doktor önemli birşey değil demiş takma kafana canım doğum anında da oluşmuş olabilir belki elleri yüzüne mi geldi acaba hassas ya suratları morarmış olabilir. Doğum lekesi olsa ne olur ki sağlıklı bi bebek gelmiş dünyaya

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin

Bu arada takip ettiğim kadarıyla grubun ilk normal doğumu di mi? nasıl geçti ne kadar sürdü? Epidural taktılar mı?

E Trabzonlu bebeğimiz Karadenizi olunca aklıma geldi bende giresunluyum yaa
Valla benim aklıma gelmezdi
Maşallah kızına sağ salim kavuşmuşsunuz ne güzel, doktorda önemli değil demiş yüzündeki morluklar için takma kafana o yüzden. Şimdi mis kokulu yavrunun tadını çıkar.

Bu arada takip ettiğim kadarıyla grubun ilk normal doğumu di mi? nasıl geçti ne kadar sürdü? Epidural taktılar mı?
yok canim epidural takilmadi suni sanci verdi doktor tabiki normal dogum zor bi surec ama biz dogamiz geregi bu acinin üstesinden geliriz yeterki inanalim cok detay vermiyecegim suni sancinin verdiği aciyi zaten duymussunuzdur ama kucağınıza bebegi alinca hepsi unutuluyor korkmayin yeterki inanin basarabileceginize

Ahhh kuzum ne desem bilemedim canim yandı çok basın sagolsun ne oldu birden bire böyle doktorlar ne diyo hamilelik meselesi için benim bildgim bi 6 ay bekletiyorlar rahim dinlensin diye

Bence dinlen kuzum bi eğer geçmezse gidersin az bi haraket etsek ağrı çekiyoruz bana normal geliyor yarın olmazsa bi gidersin panik yapma bence

Ilk cocuk muydu canim senin sezeryan zor muydu kucağına almana sağlıklı olmanıza çok sevindim inan ki insallah darisi bizlere olsun

BeniM dün Hayırlı olsun canım Dogumunuz inşallah hemen toparlanırsınız yanılmıyorsam kayserıdeydınız hangi hastanede dogum yaptınız acaba

Şükür canımmm sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…