Korumalıklarınızı nereden aldınız acaba ,link yada adres verebılır mısınız , dokusu güsel mi?Beşiğimizde hazırHayırlısı ile yatırmak nasip olur inşallah hanımlar hepimize
Dfn_bouitigue diye bir sayfa. Sadece yıkama kısmı zor sanırım onun dışında gayet güzel. Sirkeli su yaptım sildim makineye atamadım malesefNereden aldın canım çok beğendim
Ben çok beğendim. Yumuşacık. Pişman olmadım şahsenKorumalıklarınızı nereden aldınız acaba ,link yada adres verebılır mısınız , dokusu güsel mi?
Ne kadar ödedin canım peki?Dfn_bouitigue diye bir sayfa. Sadece yıkama kısmı zor sanırım onun dışında gayet güzel. Sirkeli su yaptım sildim makineye atamadım malesef
Benim doktorum 39.haftayı bekleriz sezeryan olursa dedi daha erken almazmış.Benim doktorum 38+4ten önce alamam diyor ben daha erken doğurmak istiyorum. Rabbim sağlıklı zamanda nasip etsin ama sezeryan olucaklar doktorunuz kaçıncı haftanıza gün verdi?
Ohh maşallah kilosu cok güzelkizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versinkizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Bu arada takip ettiğim kadarıyla grubun ilk normal doğumu di mi? nasıl geçti ne kadar sürdü? Epidural taktılar mı?kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Valla benim aklıma gelmezdiE Trabzonlu bebeğimiz Karadenizi olunca aklıma geldibende giresunluyum yaa
Maşallah kızınakizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
yok canim epidural takilmadi suni sanci verdi doktor tabiki normal dogum zor bi surec ama biz dogamiz geregi bu acinin üstesinden geliriz yeterki inanalim cok detay vermiyecegim suni sancinin verdiği aciyi zaten duymussunuzdur ama kucağınıza bebegi alinca hepsi unutuluyor korkmayin yeterki inanin basarabileceginizeBu arada takip ettiğim kadarıyla grubun ilk normal doğumu di mi? nasıl geçti ne kadar sürdü? Epidural taktılar mı?
Ahhh kuzum ne desem bilemedim canim yandıMerhaba anneler acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor anneler benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek benımle aynı durumu yaşamış anneler napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu
sen ne durumdasin sancilar artti mi okuyamadim sayfalariluges maşaallah canım iyi olmanıza sevindim. Morluk sonradan geçiyor merak etme Sağlıklı sıhhatli büyüsün prenses
Yok canım ya kesildi malesef ara ara lekelenmem oluyor sadece buğün yürüyüşten sonra yine oldu.sen ne durumdasin sancilar artti mi okuyamadim sayfalari
binanin merdivenlerini in çık eger apartmanda oturuyirsaniz oda etkili oldu bendeYok canım ya kesildi malesef ara ara lekelenmem oluyor sadece buğün yürüyüşten sonra yine oldu.
Bence dinlen kuzum bi eğer geçmezse gidersin az bi haraket etsek ağrı çekiyoruz bana normal geliyor yarın olmazsa bi gidersin panik yapma benceKızlar bir şey soracağım size. Akşama doğru mutfak dolaplarını temizledim biraz tabureye in çık yaptım. Sonra sağ tarafıma bebeğin olduğu yere bir ağrı girdi. Karın kısmında ama. Yatıp dinlenince ağrım geçti ancak bebeğim ilk kez sola kaymış hep sağ taraftaydı. Hareket ediyor ama çok minik minik yani 1 hareket ediyor 1 saat duruyor gibi. Sizce doktora gitsem mi? Birşey olmuş mudur? Ortalık bu haldeykende gitmeye korkuyorum.
binanin merdivenlerini in çık eger apartmanda oturuyirsaniz oda etkili oldu bende
Ilk cocuk muydu canim senin sezeryan zor muyduMinik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Hayırlı olsun canım Dogumunuz inşallah hemen toparlanırsınız yanılmıyorsam kayserıdeydınız hangi hastanede dogum yaptınız acabayok canim epidural takilmadi suni sanci verdi doktor tabiki normal dogum zor bi surec ama biz dogamiz geregi bu acinin üstesinden geliriz yeterki inanalim cok detay vermiyecegim suni sancinin verdiği aciyi zaten duymussunuzdur ama kucağınıza bebegi alinca hepsi unutuluyor korkmayin yeterki inanin basarabileceginize
Şükür canımmm sağlıkla büyüsün inşallah.kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?